Günaydın arkadaşlar, geçen bir görünüp kayboldum, ama bugün işe başladım artık kk dayım
Öncelikle yine geçmişe bakamadım, en son cincon senin yazın vardı onu gördüm canım, geçmiş olsun iyi herhangi bi yanık oluşmamış bebişinde, Allah'ım korusun bebeklerimizi
Beni tanıyanlar bilir, oğluma komşum bakıyodu, bende ses kayıt cihazı koymuştum eve, şiddet kötü davranma kesinlikle yok, hatta epey sevme sesi geliyordu, ama anne yüreği işte hep daha fazlasını istiyoruz, sadece sevmesi yetmez yiyomu, içiyomu vs derken dayanamadım eve gizli kamera yerleştirdim. Bu komşum dediğm kadınla sadece apartman giriş çıkışında mrbam vardı, adını bile bilmezdim, aynı zamanda apartmanımızın temizliğinide o bayan yapıyo.
bana temizliğe yıllardır gelen ve çok yakın arkadaşlarımın referansı olan bi ablamız vardı, onun evi çok uzak, kışında günler kısa olunca eşim bu komşu kadını önerdi, yöneticiye sormuş nasıl insanlar diye, iyiler diyince yakında oturması sebebiyle bu kadını seçtik.
Benim yanımda gayet ilgili temiz, namazında niyazında bi bayan, neyse işte Kamerayı yerleştirdiğim gün iş yerinde bi önceki günün ses kaydını dinledim. O gün öğle arası eve gidememiştim. Bu komşu kayıtta telefonda görüştüğü kişiye aynen şöyle diyo "Kadın bu öğle çok şükür gelmedi, inşallah daha gelmez, ne bileyim gelsin istemiyom işte"aynı zamanda konuşmanın diğer bölümlerinde yöneticiden zam isteyeceğini söyledi ve ardından şöyle dedi:"sen onu bırakta sen ona okusana bişiler koltuğuna sepeleyim, ama annesinin adını bilmiyom, sorsam yanlış anlar, sen oku işte bişiler"
Benim tepemin tası attı, eve gidince kameranın kayıtları izledim, oğlum uyurken yan geliyo, benim oturma odasındaki battaniyemin altında yatıyo, oğlan kalkınca yemeğini yediriyor ama her kaşıkta kaşığın altını kendi ağzında sıyırıyoSonra tvnin karşısında yürütece bi oturtuyo bi daha yatana kadar orda, bizimki kuran okuyo, oğlumun emziği halıya düşüyo alıp hop ağzına veriyo
Oysaki biz yürüteçte 20dk dan fazla tutmayacağını konuşmuştuk, hatta kendi bana dedi bu erkek bebeğe sakıncalı fazla tutmayalım dedi, sonrada bana diyoki zaten sevmedi onu hiç durmuyo onda. Ben annesi olduğum halde aynı kaşıktan yedirmiyorum, çocuğum hassas, bilmem dişimde bi iltihap bişe vardır, beni hasta etmeyen o küçük daha bünyesi onu hasta eder diye, öyle sinirlendim anlatamam, sonra aradım kv gelecekmiş o bakmak istiyo artık dedim ve işine son verdim.
O bikaç gün kendime zor geldim, hep ya şiddet olsaydı buna şükret erkenden farkedip kurtuldun diyerek avuttum kendmi, ama insan dayanamıyo hep kendini şuçluyo, zaten kv oğlumu görmeye gelecekti, şimdi biraz uzatacağız bu ziyareti
Eski yazılarımı hatırlayanlar bu yaz ve sonbahar aylarında kvgillerden çektiğimi az çok bilir, allah'ı var açık bi kötülüğü hakareti yoktur. ama gerek oğlunu çok pohpohlaması, gerek dediğimi yapmaz ki bu oğlan deyip işine gelen yerde acıtasyon yapıp eşimi parmağında oynatması, gerekse yaşam tarzlarımızın epeeeey farklı oluşu yüzünden ısınamadım gitti. Ayrıca ben de biraz huylu bi insan olduğum için yatılı misafirliğe gitmeyi sevmem, geleninde başımın üstünde yeri vardır iyi ağırlarım ama uzun sürsün istemem, galiba biraz rahatıma düştünüm ama bunun esas sebebi başkalarının yanında rahat olamamam, mesela kimi rahat rahat oturur uzanır, ben kp ve kv varken giydiğime dikkat eder, yanlarında haliyle bi uzanıp tv izleyemem. Bide kendileri sağolsun kendi evleri gibi davranırlar, sanırsım ben misafirim olur bi müddet sonra vs vs
Velhasıl oğlum için çiğ tavuk yiyorum yineYaklaşık bi ay kv bakacak sonra o bahsettiğim bana temizliğe gelen abla gelecek, artık onuda kamerada izler duruma göre ya ücretsi izin alcam (verirlerse) ya da oğlumu kreşe vercem, kv oğlum doğmadan siz bi bebek yapın ben kışın gelir bakarım yazın alır memlekette bakarım derdi ama şimdi bakamam, ben hasta kp hasta, kız hasta deyip işten sıyrılıyo, bana mı tavır yapıyo baştan ona bırakmadım diye, yoksa haybeye mi laf atıyodu yeterki bebek yapalım diye anlamadım. Ama oğlum doğunca illa bakayım vs demedi hiç, dediği sadece eee bu oğlana nasıl bakılacak şimdi oldu.
Anlayacağınız çok kötü iki hafta geçirdim, pişmanlık, kendini suçlama, kvnin gelecek olması ve uzun kalacak olması, sonrasında ne yapacağımız derken kafa bi milyondu, üstüne bide oğlum ateşlendi, burnu tıkandı, balgam yaptı, öksürdü, diş sancıları çekti derken, alttan iki dişimiz nihayet patladı, şimdi biraz toparlamaya çalışıyo ama ilaç içiremiyorum veledeKokusunu aldımı kilitliyo ağzını :44:
Allahım ya ne insanlar var vicdan lazım bunlara üzülme canim en azindan kayinvaliden sevgi gösterir ne yapacaksın bi süre idare et ama senide anlıyorum bende misafiri severim ama fazla kalmayani