Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ayy vallahi bu ne sessizlik böle yahuuu. Sayfalara yetişeömezken şimdi ilerlemiyor bile.
Nerdesinizzzz kızlarrr, ses veriiin. Kimse yok muuu??

Ben yokum ya ondandir cnm )) nasilsiniz hatunlar burdayken cok giremiyorum ne var ne yok

Evet canım ondan... Elhamdulillah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerindedir İnşaallah...

Cena annesine gitti. Karakız ders çalışacak. E busmai nerde?? Nkolik nerde?? Herkes nerdeeeeee?? :)

Neyse kelebekcim sen lahmacun denemesi yaptın mı??

Hayır canım henüz denemedim... Denersem burada mutlaka paylaşırım canım...

Evet canım ondan... Elhamdulillah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerindedir İnşaallah...

Hayır canım henüz denemedim... Denersem burada mutlaka paylaşırım canım...

Tamam merakla bekliyorum bu arada misafirlere değişik salata önerin var mı?? Ben hep klasik kısır patates salatası makarna salatası modundayım. Artık değişik bişiler yapıyım istiyorum. Mercimek köftesi, çin pilavı falan da yapıyorum bazen.

Bu arada bugün söykemesi ayıp kendime düdüklüde et yapmıştım. Yerken oğlum da yutkundu. Vermeye başlayınca bir köfte kadar yedi. Etçi olcak bu velet.

Topikteki sessizlik yüzünden kendimi "bir derdim var" kısmına attım şok oldum. Çok komik şeyler de var tabi. Neyse iyi geceler diliyorummmmmm

Günaydın kızlarr. Ayy bugün canlansın bu topik içim karardı şiştim valla ya

Bu arada demek oluyor ki bizim de dişimîz çıktııııı!!!!

Sağolun ecrin, pembe hipo, tubaal .....

günaydın kızlar

oğlum genelde 7 gbi uyanıyo, bugun 6 da uyandı. çok sinirlendim, kızıyorm diyorum ki,
ben bu saatte uyanmak istemiyorum ben, sen çok madem istiyosn, beşiğinde sessiz akıllı dursaydın. mecbur muyum bu saatte uyanmaya ben ya sen istiyosn diye, ben istemiyorum istemiyorummmm..

kim dinler ki tabi,
kafayı sıyırmış gbi çocuga anlattıgım seylere bak, sanki anlıyo

bu aralar kuskus salatası çok revacta bizim çevrede, herkes ondan yapıyo :)
afiyet olsun oğluşuna, benimki de seviyo çok şükür. dedesine halasına cekmemiş, onlar yemiyolar. korkmuştum ya et sevmezse onlara cekip diye ama çekmemiş.

günaydın cnaım hergun 7 de uyanıyorum işe gitmek için kızımda o saatlerde uyanıyordu şimdi 6 da uyanıyor başlıyor kendince konusmaya yataktan sekilden sekile giriyor bir saate yakın oyalanıyor bende onu izliyorum. sonunda sinir olan kızım yatagından bize emziğini fırlatıyor çığlık eşliğinde :) uykusuzluga alısmamız lazım en azından kendi başlarına oyun oynamaya baslayana kadar. o zaman belki biraz oyalanırlar biz uyurken :)

günaydın kızlar bende bugün uykusuzum çünkü kızım nezle oldu burnu akıyor tıkalı akşam serum fizyolojik damlattım sonra biraz rahat etti uyudu ama gece yine ağladı allah tan ateşi yok ama dua edin lütfen ilerlemesin daha ilk hastalığımız çok endişelendim huzursuz oldum çok üzüldüm

dişiniz hayırlı olsun canım

günaydınnnnnnnnn

çalışmayı bırakan bir anne olarak benim fikrim bebeğinin sana kazandıgın paradan daha cok ihtiyacı
var.

aynen zorunlu olmadıkça bende çalışma taraftarı değilim ama işte maddi olarak elimiz kolumuz bağlı olunca:26:

canım ben kabak salatası yapıyorum bazen misafirlerime çokda beğeniyorlar

geçmiş olsun canım :26:

cincon kız ne yaptın görüşmen nasıl geçit:44:

canım senin dr kim hangi hastaneye gidiyorsun? bende yakınlarda arıyorum çocuk dr
canım fsm tıp merkezi var madenlerde oranın çocuk doktoruna gidiyoruz ancak şimdiye kadar memnundum açıkçası hiçbir kötülüğünü görmedim ama kilo takıntılı doktor sürekli obez olacak bu çocuk diyip duruyor bende çok sinirleniyorum doğum yaptığım hastanede sarıgazi blge hastanesinde doktor faruk bey var o daha iyiydi ilk aylar ona gitmiştik ama o rota için çok ısrar etti bende sakıncalarını duydum bu doktorda o dönem yaptırma rotanın zararları daha fazla dediği için daha bir güvenimi kazandı 5 aydır bu doktora devam ediyoruz aslında doktor çok ilgili her muayenesi en az 20 dk sürüyor çorba tariflerine kadar veriyor ne yedirmelisin nasıl uyutmalısın her konuda bişgi veriyor ama işte başından beri oğlum için aynı şeyi söylüyor 1 yaşında 10 kilo olması gerekir seninki aşırı kilolu e napıyım emzirme döneminde de aynısını söyledi anne sütü alan çocuğa rejimmi yaptırıyım dedim canımı sıkan tek nokta o he birde orası tıp merkezi olduğundan aşı yapmıyorlar sarıgazideki hastane aşılarını vs de takip ediyor ücretsiz yapıyor ben tekrar faruk beye dönmeyi düşünüyorum bu aydan itibaren
canım mrb evet karakızla buluştuk biranda plan yaptık ve çoook eğlendik zaten planlı programlı olunca illa bir aksilik çıkıyor diyorum sana buluşalım bir cumartesi gezelim bebişlerle
bu arada evet görüşmeye gittim geldim ve sanırım son günlerim burada
Cinconum bugünki görüşmende başarılar canım :)
sağol bitanem sayenizde güzel geçti
haklısın tatlım aman iyikide yok be bazılarıda zengin olunca küçük dağları ben yarattım sanıyo zenginin lokması yenmez derdi annem

ayy canım ya hakikaten zormuş oranın şartları mersinde okudum bilirim az çok ama orda yaşamda ucuz meyve sebze vs uygun tabi 700 tl de az ama kv nin para almasını anlamadım o parayı bakıcıyada versen bakar belki üzerine 100 daha koy oralarda ucuzabakarlar valla zor seçim ve çok iyi anlıyorum bende şuan akşam 8,5 ta evdeyim yeni işimde kısmetse 6,5 olacak insan kendini kötü hissediyor hakikaten Allah yardımcımız olsun

Cinconum görüşmen noldu?? Yoksa kutlama yemeğinde misiniz?? :)
canım yok akşam çok geç döndüm eve anaaaa hadımköy neresiymiş ya kurtlar yiyecekti valla

hayırlı sabahlar kızlar.

Aryanın dişi hayırlı olsun... Sonunda gösterdi kendini...

Aynı şeyleri bende söylüyorum kızıma bazen... Şimdi bile gözlerim ve başım ağrıyor uykusuzluk yüzünden...

Mukocum çok geçmiiş olsun canım.. İnşaallah iyice ilerlemez.. Onları hasta olması çok zor oluyor gerçekten...

canım yok akşam çok geç döndüm eve anaaaa hadımköy neresiymiş ya kurtlar yiyecekti valla
Neeeee görüşme için taaaaa hadımköye mi gittn seennnnnnnn

ayy canım ya hakikaten zormuş oranın şartları mersinde okudum bilirim az çok ama orda yaşamda ucuz meyve sebze vs uygun tabi 700 tl de az ama kv nin para almasını anlamadım o parayı bakıcıyada versen bakar belki üzerine 100 daha koy oralarda ucuzabakarlar valla zor seçim ve çok iyi anlıyorum bende şuan akşam 8,5 ta evdeyim yeni işimde kısmetse 6,5 olacak insan kendini kötü hissediyor hakikaten Allah yardımcımız olsun

canım yok akşam çok geç döndüm eve anaaaa hadımköy neresiymiş ya kurtlar yiyecekti valla [/QUOTE]

Gunaydınlarr..otomatıge baglandıkk..7 den oncee ayaktayız bız uzun zamandır valla..Bu arada bende Mersın..Tarsusluyum..ordakı maasları cok ıyı bılıyorumm;gercı ortaokuldan sonra ıstanbula yerlestık calısma durumum hıc olmadı orda ama akrabalarım orada cogunlugu..Alınan ucretler gercektenm cok cüzi ama bı sekılde ınsanlar yetıstırmeye calısıyor..meyve sebze ucuzz gecekten ama bır onlarlada bıtmıyor ıhtıyaclar..neyse bısey anlatayım sabah sabah aklıam geldıı:)bızım mahallede bı cocuk vardı bi discının yanında calısıyor..bılen bılır bızım ordakıler yemeye fılanda duskundur..garıbıme zam yapımıs patron ..bızımkı kutlama yemegı yapmıs kendınce..kendıne kebap ısmarlamıs..herzaman gıttıgı bı yer varmıs..adam demıs 1 çöp şişmı yapayım..bızımkı yok demıs 1,5 olsun..aldıgı zam mıktarıda bucugu karsılıyacak kadar zaten.:))))annesı anlatıp duruyordu komsulara...
Cincon demek yenı yere baslıyosun ;hadı hayırlısı olsun canım..hadımkoyy ıstanbulun bı ucu sen bana yaklasmıssın aslında..:)gel çorluya ben sana güzel bı ev bulurum..karşıya gıtmekten daha az vakıtte evıne gelırsın emın ol

ana kız dün bizde oğlanı oraya götürdük dr osman ayhan şener mi? bize kilo konusunda bir şey demedi 10 kilo bizimki de 1 yas kilosu dedi kafası biraz büyük dedi :) sonra boya kiloya bakınca normal dedi..
karakız ara sira bari girse pek sessiz kaldi buralar
is görüşmesinin iyi geçmesine sevindim e5 in üstünde kiptas evleri varya biz orda oturuyorduk uzak biraz ama senin is çıkış saatin erken trafiğe yakalanmadan gelirsin belki

Selam kızlar günaydın,

canlarım görüşmemi merak etmişsiniz öncelikla hadımköy dünyanın öbür ucuymuş 3,5 saatte gittim neyseki erken çıkmıştım geç kalmadım neyse orda arkadaşlarım karşıladı zaten beklerken görüşmeyi yapacağım kişiyle tanıştım arkadaşımla otururken şefleri geldi selam canan hoşgeldin heyecan varmı dedi yok gayet rahatım dedim güldü peki görüşürüz dedi 15 dk sonra içerideydim karşımda 2 ayrı bölüm şefi ve insan kaynakları neyse tanıştık ben kendimi anlattım onlar işleyisi anlattı bölüm şefi teknik sorular sordu ve açıkçası çok zorladı 3 yıldır laboratuvara girmediğimden biraz zorlandım ama sağolsun çok yardım etti neyse görüşmdn sonra bir sınav kağıdı verdiler sırf mantık beynim patladı 50 soru 20 dk tabiki hepsini yapamadım ama kız zaten şimdiye kadar hepsini ytapan olmadı korkma sadece yapabildiğin soruları değerlendiricez dedi zaten çokta önemli değilmiş

sonra arkadaşım şefiyle konuşmuş şefide tamam %100 okeydir ben kaptırmak istemem çok iyi bilgiside gayet taze unutmuş değil yanlız diğer stabilite şefide kendi bölümüne istiyor görüşmede mutlaka bastırsın mamul laboratuvarını istiyorum diye o tarafa kaptıramam demiş bu hafta 2. kez görüşmeye çağıracaklar maaş için netleştirip sözleşme imzalıycam sonrada buraya açıcam konuyu ama asıl sorun 2. görüşme için izin almak sıkıntı olabilir canımı sıkanda o söyliyim diyorum arkadaşım burası netleşti ama sen yinede imzayı atmadan söylme diyorlar ikilemde kaldım ama neyseki görüşme iyi geçti herşey olumlu bu arada eve kadarda servis var çile sona erdi haftasonu çalışma yok veee asıl bomba her yıl yaz aylarında 3 HAFTA FABRİKANIN genel tatili var komple bakıma giriyor ücretli izin yıllık izninin dışında üstelk dilersen yıllık izninide peşine al 5 hafta daha ne isterim Allahtan

kızlarr dualarınız için sağolun Allah razı olsun canlarım bakalım bu hafta imzayıda atarsam muradıma ericem inşallah çoğu gitti azı kaldı bugün sınav sonucu belli olunca aayacaklarmış

Saolun kızlarr grnt ve kelebekçikk:) darısı çıkaramayanların başına.
Grnt nin anlamı ne bu arada merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…