- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Kesinlikle topiğimize nazar değdi...Önceden sayfaları takip edemezdik.. Şimdi ilerlemiyor bile...
Kesinlikle topiğimize nazar değdi...Önceden sayfaları takip edemezdik.. Şimdi ilerlemiyor bile...
Ben yokum ya ondandir cnm)) nasilsiniz hatunlar burdayken cok giremiyorum ne var ne yok
Cena annesine gitti. Karakız ders çalışacak. E busmai nerde?? Nkolik nerde?? Herkes nerdeeeeee?? :)
Neyse kelebekcim sen lahmacun denemesi yaptın mı??
Evet canım ondan...Elhamdulillah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin yerindedir İnşaallah...
Hayır canım henüz denemedim... Denersem burada mutlaka paylaşırım canım...
Tamam merakla bekliyorumbu arada misafirlere değişik salata önerin var mı?? Ben hep klasik kısır patates salatası makarna salatası modundayım. Artık değişik bişiler yapıyım istiyorum. Mercimek köftesi, çin pilavı falan da yapıyorum bazen.
Bu arada bugün söykemesi ayıp kendime düdüklüde et yapmıştım. Yerken oğlum da yutkundu. Vermeye başlayınca bir köfte kadar yedi. Etçi olcak bu velet.
günaydın kızlar
oğlum genelde 7 gbi uyanıyo, bugun 6 da uyandı. çok sinirlendim, kızıyorm diyorum ki,
ben bu saatte uyanmak istemiyorum ben, sen çok madem istiyosn, beşiğinde sessiz akıllı dursaydın. mecbur muyum bu saatte uyanmaya ben ya sen istiyosn diye, ben istemiyorum istemiyorummmm..
kim dinler ki tabi,
kafayı sıyırmış gbi çocuga anlattıgım seylere bak, sanki anlıyo
Günaydın kızlarr. Ayy bugün canlansın bu topik içim karardı şiştim valla ya
Bu arada demek oluyor ki bizim de dişimîz çıktııııı!!!!
Sağolun ecrin, pembe hipo, tubaal .....
çalışmayı bırakan bir anne olarak benim fikrim bebeğinin sana kazandıgın paradan daha cok ihtiyacı
var.
Tamam merakla bekliyorumbu arada misafirlere değişik salata önerin var mı?? Ben hep klasik kısır patates salatası makarna salatası modundayım. Artık değişik bişiler yapıyım istiyorum. Mercimek köftesi, çin pilavı falan da yapıyorum bazen.
Bu arada bugün söykemesi ayıp kendime düdüklüde et yapmıştım. Yerken oğlum da yutkundu. Vermeye başlayınca bir köfte kadar yedi. Etçi olcak bu velet.
günaydın kızlar bende bugün uykusuzum çünkü kızım nezle oldu burnu akıyor tıkalı akşam serum fizyolojik damlattım sonra biraz rahat etti uyudu ama gece yine ağladı allah tan ateşi yok ama dua edin lütfen ilerlemesin daha ilk hastalığımız çok endişelendim huzursuz oldum çok üzüldüm
dişiniz hayırlı olsun canım
canım fsm tıp merkezi var madenlerde oranın çocuk doktoruna gidiyoruz ancak şimdiye kadar memnundum açıkçası hiçbir kötülüğünü görmedim ama kilo takıntılı doktor sürekli obez olacak bu çocuk diyip duruyor bende çok sinirleniyorum doğum yaptığım hastanede sarıgazi blge hastanesinde doktor faruk bey var o daha iyiydi ilk aylar ona gitmiştik ama o rota için çok ısrar etti bende sakıncalarını duydum bu doktorda o dönem yaptırma rotanın zararları daha fazla dediği için daha bir güvenimi kazandı 5 aydır bu doktora devam ediyoruz aslında doktor çok ilgili her muayenesi en az 20 dk sürüyor çorba tariflerine kadar veriyor ne yedirmelisin nasıl uyutmalısın her konuda bişgi veriyor ama işte başından beri oğlum için aynı şeyi söylüyor 1 yaşında 10 kilo olması gerekir seninki aşırı kilolu e napıyım emzirme döneminde de aynısını söyledi anne sütü alan çocuğa rejimmi yaptırıyım dedim canımı sıkan tek nokta o he birde orası tıp merkezi olduğundan aşı yapmıyorlar sarıgazideki hastane aşılarını vs de takip ediyor ücretsiz yapıyor ben tekrar faruk beye dönmeyi düşünüyorum bu aydan itibarencanım senin dr kim hangi hastaneye gidiyorsun? bende yakınlarda arıyorum çocuk dr
canım mrb evet karakızla buluştuk biranda plan yaptık ve çoook eğlendik zaten planlı programlı olunca illa bir aksilik çıkıyor diyorum sana buluşalım bir cumartesi gezelim bebişlerlegünaydınnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar anaaa nfk ve karakız yok topik sessiz olmuş :26:
karakız ve cincon buluşmuşsunuzbiz yokuz ama
cinconcum bugün görüşmen varmış hayırlı geçer inşallah canım şimdiki işyerinide kafana takma canım
aryamm canım dişiniz çıkmış hayırlı olsun bizim doktorumuzda ishali diş belirtisi olarak söylemişti
sağol bitanem sayenizde güzel geçtiCinconum bugünki görüşmende başarılar canım :)
haklısın tatlım aman iyikide yok be bazılarıda zengin olunca küçük dağları ben yarattım sanıyo zenginin lokması yenmez derdi annembende bu dusunceyle ıse gerı dondum bebegımmm tamam sımdılık guzel olucak evde olucam bebegımın yanında.
ama bebegım buyuyecek 2-3 yasına gelecek dil eğitimi bende ıstıyorum ama tek maaşla olmaz
zengın kocamız yok canancım :)))) çalışacağızzz...
slm kızlar kk ya uzun süredir üyeyim ama fırsat olup giremiyordum size kendimi tanıtayım 24 yaşında evli ve irem adında bir kızım var bir mağazada müdürüm mersinde yaşıyorum merkez değil ama işte böyle size bi sıkıntımdan dolayı akıl danışacam çalışıyorum demiştim zaten az önce bizim belli bir mesai saatimiz yok ve yazın 8 9 gibi çıkıyoruz fazla çalışınca fazla para mı alıyoruz hayır yok öyle bir durum ama yaşadığım yerde iş imkanları kıstlı olunca insanlar istedikleri gibi at koşturuyorlar 700 tl para alıyorum ek olarak şirketin evi vardı orada oturuyorum ücretsiz olarak kira vermiyorum diyeyim kira ödeyecek olsam 250 ya da 300 tl olur işte ama yazın uzacak mesai saatlerinden dolyı huzursuzum sonuçta küçük bir kızım var şu anda kv bakıyor ama yazın yaylada olacak onunla göndersem gir gel her gün sorun bakıcı bulsam sıkıntı olacak kvye 300 tl para veriyorum bakıyor diye ve ben bu şartlarda çalışmak istemiyorum iş verenlerle konuşup yazın 6 gibi işten çıkmayı düşünüyorum tabi müsade ederlerse öyle olursa belki çalışırım kıza bakıcı mı bulurum bilemiyorum şu an çevrem çıkma işten diyor ama ben bunaldım ya offf bi akıl verin gerçi erken çıkamazsın derlerse mecburum ama yinede size sormak istedim
canım yok akşam çok geç döndüm eve anaaaa hadımköy neresiymiş ya kurtlar yiyecekti vallaCinconum görüşmen noldu?? Yoksa kutlama yemeğinde misiniz?? :)
Günaydın kızlarr. Ayy bugün canlansın bu topik içim karardı şiştim valla ya
Bu arada demek oluyor ki bizim de dişimîz çıktııııı!!!!
Sağolun ecrin, pembe hipo, tubaal .....
günaydın kızlar
oğlum genelde 7 gbi uyanıyo, bugun 6 da uyandı. çok sinirlendim, kızıyorm diyorum ki,
ben bu saatte uyanmak istemiyorum ben, sen çok madem istiyosn, beşiğinde sessiz akıllı dursaydın. mecbur muyum bu saatte uyanmaya ben ya sen istiyosn diye, ben istemiyorum istemiyorummmm..
kim dinler ki tabi,
kafayı sıyırmış gbi çocuga anlattıgım seylere bak, sanki anlıyo
günaydın kızlar bende bugün uykusuzum çünkü kızım nezle oldu burnu akıyor tıkalı akşam serum fizyolojik damlattım sonra biraz rahat etti uyudu ama gece yine ağladı allah tan ateşi yok ama dua edin lütfen ilerlemesin daha ilk hastalığımız çok endişelendim huzursuz oldum çok üzüldüm
dişiniz hayırlı olsun canım
Neeeee görüşme için taaaaa hadımköye mi gittn seennnnnnnncanım yok akşam çok geç döndüm eve anaaaa hadımköy neresiymiş ya kurtlar yiyecekti valla
canım fsm tıp merkezi var madenlerde oranın çocuk doktoruna gidiyoruz ancak şimdiye kadar memnundum açıkçası hiçbir kötülüğünü görmedim ama kilo takıntılı doktor sürekli obez olacak bu çocuk diyip duruyor bende çok sinirleniyorum doğum yaptığım hastanede sarıgazi blge hastanesinde doktor faruk bey var o daha iyiydi ilk aylar ona gitmiştik ama o rota için çok ısrar etti bende sakıncalarını duydum bu doktorda o dönem yaptırma rotanın zararları daha fazla dediği için daha bir güvenimi kazandı 5 aydır bu doktora devam ediyoruz aslında doktor çok ilgili her muayenesi en az 20 dk sürüyor çorba tariflerine kadar veriyor ne yedirmelisin nasıl uyutmalısın her konuda bişgi veriyor ama işte başından beri oğlum için aynı şeyi söylüyor 1 yaşında 10 kilo olması gerekir seninki aşırı kilolu e napıyım emzirme döneminde de aynısını söyledi anne sütü alan çocuğa rejimmi yaptırıyım dedim canımı sıkan tek nokta o he birde orası tıp merkezi olduğundan aşı yapmıyorlar sarıgazideki hastane aşılarını vs de takip ediyor ücretsiz yapıyor ben tekrar faruk beye dönmeyi düşünüyorum bu aydan itibaren
canım mrb evet karakızla buluştuk biranda plan yaptık ve çoook eğlendik zaten planlı programlı olunca illa bir aksilik çıkıyor diyorum sana buluşalım bir cumartesi gezelim bebişlerle
bu arada evet görüşmeye gittim geldim ve sanırım son günlerim burada
sağol bitanem sayenizde güzel geçti
haklısın tatlım aman iyikide yok be bazılarıda zengin olunca küçük dağları ben yarattım sanıyo zenginin lokması yenmez derdi annem
ayy canım ya hakikaten zormuş oranın şartları mersinde okudum bilirim az çok ama orda yaşamda ucuz meyve sebze vs uygun tabi 700 tl de az ama kv nin para almasını anlamadım o parayı bakıcıyada versen bakar belki üzerine 100 daha koy oralarda ucuzabakarlar valla zor seçim ve çok iyi anlıyorum bende şuan akşam 8,5 ta evdeyim yeni işimde kısmetse 6,5 olacak insan kendini kötü hissediyor hakikaten Allah yardımcımız olsun
canım yok akşam çok geç döndüm eve anaaaa hadımköy neresiymiş ya kurtlar yiyecekti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?