Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de arabayla gelicem canım tesekkurederim .demek baya yakınız

saat 1 bana cok uyuyordu. 3de karar kılınmış. ben gelemeyebilirm.

( uzak mı oturuyorsun

Sanırım bı ben kaldım anca bitirdim ütülerimi ne çabuk birikiyor bu kadar anlamıyorum ki zaten kızanım saolsun her hafta koca bı makine o çıkarıyo of kadın olmak zor valla

Akşamın 8 inde uyuyakalırsan bu saatte böyle kalırsın kukumaaa kuşu gb:)
BORN cum arkadaşına üzüldüm geçmiş olsun çok zor bi durumdur eminim ya
DİLANAZ su çiçeği aşısı özeldi fakat bi kaç ay öncesinde devlette yapmaya başladı diye biliyorum. 12. Ayda yapacağız demişti hemşiremiz.
PEMBİŞ sende amma marifetli çıktın seni de ben kınıyorum!

Olmaaaaaz; kınamacı başı benim :) pis boğaz desek daha doğru olur. Kelebeğim ne dese aklıma düşüyo ve canım çekiyo :))))

Günaydınlar herkeseeeeeee. Yaşasın haftasonuuuuuuu :)

günaydın canlarım.
hava yine harikulade.. güzel bi hafta sonu diliyorum herkese..
bu arada, farkında mısınız? yarın buluşuyoruuuuuuuuuuuuz

eşim mesai yapıyor bugün. biz de ayşecik ve teyzesiyle öğleden sonra ayakkabı bakmaya gidicez..
temmuz topiği de pek hamaratmış bacım..
ütü yapanlaaaaar...
kek yapanlaaaaar..
temizlik yapanlaaaaaar...

biri müstesna, aryayı bırakın akşamdan bu saate kadar uyusun

çok guzel yerde oturuyorsunuz kızlar sahile yakın olmak ne güzel
evet sahile yakın olmak güzel.
yürüyerek 10 dk sürmüyor..

saat 1 bana cok uyuyordu. 3de karar kılınmış. ben gelemeyebilirm.
ama canderin yaaaa:84::84::84:
niye gelemiyorsun?..

Senin de ellerine saglk cnn )

Teşekkürler canım :)

İyi alışverişlerrrrrrr :)

Ben artık alıntı ile cvp yazamıyorum niye anlamadım?

NFK cım sen öyle sann:)) ben kiiii, kalkmışım sabahın köründe puaça, mercimek köfte, mozaik pasta ve havuçlu tarçınlı kek yapmışım:) (misafirim varda).

Mercimek köfteeeeeeeeeeeeeeeesi istiyorummmmmmm.

Maşallah, hepsini de çok severim.Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım.Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.

Herkese hayırlı günler... Dışarısı çok güzel... Elif Ebrar uyandığında doyurup bizde dışarı çıkacağız İnşaallah.. cheesecake için malzeme almak istiyorum ama yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım... Dolgusu için labne ve süzme yoğurt beni çok düşündürüyor... :26:

Kelebeğim cheesecaketen bildiriyorum :) çoooook güzel olmuşşşşş. Tavsiye ediyorum yani

Afiyet bal şeker olsun pembişim.... Bir arada biscotti yi dene.. O da çok güzel oluyor..
Gunaydn canlar bugun temizlik yapmayi dusunuyorum cam pencere baslicam kahvaltidan sonra ins

Kolay gele bacım.. Fazla yorma kendini.. Yarın buluşma da yorgun olursun sonra...

Ooooo Maşaallah Hatice.. Seni de pek hamarat gördüm.. Poğaça yı neli yaptın..

Maşallah, hepsini de çok severim.Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım.Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.

Aaaa nasıl oldu?? Çok sinir bozucu bir durum

Tarifte süzme yoğurt mu diyordu??? Haha nasıl okuduysam valla ben normal yoğurt koydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…