arkadaşlar, bana da öğleden sonra daha uygun gibi geliyor.
o zaman saat 15.00 diyorum.
kabul etmeyen varsa, beri gelsin
yatananne, demek maltepede oturuyorsun.
ben de küçükyalıdayım.
araba varsa her yer yakın, kadıköy 20 dk
seni alabiliriz istersen../COLOR]
saat 1 bana cok uyuyordu. 3de karar kılınmış. ben gelemeyebilirm.
Akşamın 8 inde uyuyakalırsan bu saatte böyle kalırsın kukumaaa kuşu gb:)
BORN cum arkadaşına üzüldüm geçmiş olsun çok zor bi durumdur eminim ya
DİLANAZ su çiçeği aşısı özeldi fakat bi kaç ay öncesinde devlette yapmaya başladı diye biliyorum. 12. Ayda yapacağız demişti hemşiremiz.
PEMBİŞ sende amma marifetli çıktın seni de ben kınıyorum!
saat 1 bana cok uyuyordu. 3de karar kılınmış. ben gelemeyebilirm.
Gunaydn canlar bugun temizlik yapmayi dusunuyorum cam pencere baslicam kahvaltidan sonra ins
Kelebeğim cheesecaketen bildiriyorum :) çoooook güzel olmuşşşşş. Tavsiye ediyorum yani
evet sahile yakın olmak güzel.çok guzel yerde oturuyorsunuz kızlar sahile yakın olmak ne güzel
ama canderin yaaaa:84::84::84:saat 1 bana cok uyuyordu. 3de karar kılınmış. ben gelemeyebilirm.
günaydın canlarım.
hava yine harikulade.. güzel bi hafta sonu diliyorum herkese..
bu arada, farkında mısınız? yarın buluşuyoruuuuuuuuuuuuz
eşim mesai yapıyor bugün. biz de ayşecik ve teyzesiyle öğleden sonra ayakkabı bakmaya gidicez..
temmuz topiği de pek hamaratmış bacım..
ütü yapanlaaaaar...
kek yapanlaaaaar..
temizlik yapanlaaaaaar...
biri müstesna, aryayı bırakın akşamdan bu saate kadar uyusun
evet sahile yakın olmak güzel.
yürüyerek 10 dk sürmüyor..
ama canderin yaaaa:84::84::84:
niye gelemiyorsun?..[/Q
günaydın herkese,
öğleden sonra başka bir yere daha sözüm var... ama ayarlamaya calısacagım...
ay innnnşallahgünaydın herkese,
öğleden sonra başka bir yere daha sözüm var... ama ayarlamaya calısacagım...
Senin de ellerine saglk cnn)
günaydın canlarım.
hava yine harikulade.. güzel bi hafta sonu diliyorum herkese..
bu arada, farkında mısınız? yarın buluşuyoruuuuuuuuuuuuz
eşim mesai yapıyor bugün. biz de ayşecik ve teyzesiyle öğleden sonra ayakkabı bakmaya gidicez..
temmuz topiği de pek hamaratmış bacım..
ütü yapanlaaaaar...
kek yapanlaaaaar..
temizlik yapanlaaaaaar...
biri müstesna, aryayı bırakın akşamdan bu saate kadar uyusun
evet sahile yakın olmak güzel.
yürüyerek 10 dk sürmüyor..
ama canderin yaaaa:84::84::84:
niye gelemiyorsun?..
Ben artık alıntı ile cvp yazamıyorum niye anlamadım?
NFK cım sen öyle sann:)) ben kiiii, kalkmışım sabahın köründe puaça, mercimek köfte, mozaik pasta ve havuçlu tarçınlı kek yapmışım:) (misafirim varda).
Maşallah, hepsini de çok severim.Ben artık alıntı ile cvp yazamıyorum niye anlamadım?
NFK cım sen öyle sann:)) ben kiiii, kalkmışım sabahın köründe puaça, mercimek köfte, mozaik pasta ve havuçlu tarçınlı kek yapmışım:) (misafirim varda).
Temizlik mi!Ya ben temizlik yapmayı hiç sevmiyorum.Ama benim evin de dip köşe bir temizliğe ihtiyacı var.Ve ben hep erteliyorum.Tembelim, ben tembelim, tembelim...Gunaydn canlar bugun temizlik yapmayi dusunuyorum cam pencere baslicam kahvaltidan sonra ins
Kelebeğim cheesecaketen bildiriyorum :) çoooook güzel olmuşşşşş. Tavsiye ediyorum yani
Gunaydn canlar bugun temizlik yapmayi dusunuyorum cam pencere baslicam kahvaltidan sonra ins
Ben artık alıntı ile cvp yazamıyorum niye anlamadım?
Maşallah, hepsini de çok severim.Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım. Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.
Maşallah, hepsini de çok severim.Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım. Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.
Herkese hayırlı günler...Dışarısı çok güzel... Elif Ebrar uyandığında doyurup bizde dışarı çıkacağız İnşaallah.. cheesecake için malzeme almak istiyorum ama yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım... Dolgusu için labne ve süzme yoğurt beni çok düşündürüyor... :26:
Afiyet bal şeker olsun pembişim....Bir arada biscotti yi dene.. O da çok güzel oluyor..
Kolay gele bacım..Fazla yorma kendini.. Yarın buluşma da yorgun olursun sonra...
Ooooo Maşaallah Hatice.. Seni de pek hamarat gördüm..Poğaça yı neli yaptın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?