kızlar diyetisyenime tekrar başladım daha doğrusu şubatta almıştım randevuyu anca sıra geldi
bakalım inşallah kilo verebilirim gene ara öğünümü yiyorum şu an
ama aklımdan ne yemekler geçiyor
İnşallah işe yarar canım
Bu arada linkin face de olduğunu düşünmedim. Face adresim olmadığı için ben göremiyorum ama eminim çok güzel olmuşlardır canım
kızlar diyetisyenime tekrar başladım daha doğrusu şubatta almıştım randevuyu anca sıra geldi
bakalım inşallah kilo verebilirim gene ara öğünümü yiyorum şu an
ama aklımdan ne yemekler geçiyor
Ya cnm sen zaten zayıfsın niye diyetisyene gidiyosun ki:)
kızlar ne guzel bulustunuz bır resım koymadınız gorelım ama bır dahakı bulusmaya ınternet olan bır ortamda gırın bende onlıne katılayım olur mu ?? bu bulusmada aklıma gelmemıstı :)
aynen ya, daha önce de fazlam var diyordun ama hiç doğum yapmış gibi değilsin..Ya cnm sen zaten zayıfsın niye diyetisyene gidiyosun ki:)
son 45 dk dır ayşeciği rahatlatmaya çalışıyorum.
akşam yatmadan önce serum fizyolojik kullandım.
2.30 ta debdebeli bi şekilde uyandı. yine serum fizyolojik kullandımki, burnunun mendille silinmesi esnasında dellenen bu bebeyi
burnunun deliğine bi şey sokulması esnasında hayal edebilirsiniz.
sonra da aspire ettim. emzirdim sakinleşti biraz. şuan ayağımda baygın yatıyor. ben de bu satırları yazıyorum.
inş gecenin geri kalanında rahat uyuyabilir. sabah da banyo yaptırayım.
size 10 puanlık bi soru: tüm açıcılar bir mi? yani serum fizyolojik alternatifi ürünler gördüm nette. tonimer, bruno..
daha etkili bi şey varsa onu alalım yani.. nefes alamadığından uyuyamıyor yavrum
ayşecik, dün an-nee dediiii
Kizlaarr uyku egitiminde 3. Gunum su ana kadar hersey yolundaydi bu uykusunda inanilmaz sorun cikardi dua edin nolur bana bu kadat ugrasmisken basa donmek istemiyorum ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?