Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet çoğu doğumgünü ramazana denk geliyor.
planlar ona göre yapılacak.

biz diş buğdayı yapmadık, doğumgünü de öyle parti gibi bi organizasyon şeklinde düşünmüyorum..
belki bi pasta yapar ya da alırız ve bol bol fotoğraf çekeriz, hatırası kalsın.

dış buğdayı olayını burdan öğrenmiştim bizde adet değil o nedenle yapmayacagım zaten 2 ay sonra doğum günü var. doğum gununu de karar veremedim iki tarafın ailesi de buyuk partı yapmaya kalksam 100 kişiyi gecer herkes de sormaya basladı doğum gununu. ama daha kucuk oldugu ıcın annemler kaynanamlar ve kardeslerımız seklınde yapmayı dusunmeye basladım buyudugunde hatırladıgı zaman daha buyuk partı yaparız diyorum ama hep ikilemdeyim offf bu kararsızlık benı delı edıyor

sürünüyo ama sürünmek istemiyo hemen sıkılıyo. kaldırın beni yerden alın yürütün istiyo :) tutunup kalkma çabası da yeni yeni başladı. bilmiyorum ne olcak inşallah yürür.bide büyükler alıştırdı bu ara kucağa benden de istiyo sürekli çok yoruluyorum o yüzden

Aaayyyhhh! Yazamadım bir türlüü! Herkese günaydınn..
busmai pastanız çok güzelmiş canım. Oğlusunun toparlamasına da asevindim, hayırlı olaun tekrar
busmai canım sünnet olmuş paşamız hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşallah
Sağolun kızlar:) ve tebrik edenler

Ne mi çektik
Hep öyle aşklar aşıklar cümleler arar oldukkk :))

Bence de hatırlayınca büyük organizasyon yaparsın şimdi hiç girme hatta çekirdek aile olarak kutlayabilirim ben de kararsızlıktan
Arkadaşlarımı da çağırmak istiyorum ailelerle olmaz eve de sığmaz ne etsem bilemedim

aynı sıkıntı bende de var. ama galiba kendi aramızda yapmaya karar verdim. son kararım :)

ben de bu diş buğdayından sonra çok büyük çaplı olmasa mı diye düşünmeye başladım burada yapsam kimse gelemez benim çevremden taa o kdr yolu orda yapsam nasıl olur 1 yaş önemli benim için ama külfet de işte böyle olunca bir türlü karara varamadım

ay canım valla nnem ve kayınvalidem beni bir olup yollarlar eger doğum gununu çekırdek aıle yaparsak. arkadas olayı ayrı bır olay valla 12 temmuzda hep beraber tatıle gıdecegız arkadaslarla hepsı sahılın doğum gununu sayıklıyor :) herkes doğum gunu sayıklıyor ama nerde nasıl yaparlar dusunmuyorlar :)

şimdi ilk yaş günü olduğu için heyecan var, önemsiyoruz
ama hatırlamayacak o bunu, sadece resimlerini videosunu görecek. ben olsam öyle herkesi memnun etmeye çalışmam.
maddi manevi çok yorulursun. en çok sen yorulursun.
dedeler nineler, gerekse dayı, teyze, amca, hala. tamam.. al sana kocaman bi aile ve doğumgünü

işte bi zaman geliyor o sıkılıp beni alın diye ağlamaları bitiyor, kendi hareket etmeye başlıyor. inş yakın zamanda kendi bi şeyler keşfeder de sen de rahatlarsın.

ne mi çektik?
ne doğru söyledin yaav

yine kimsecikler kalmadı..
kalkıp pilavımı yapayım. ayşecik uyanınca da parka gideriz..

Bornnnnnn bayıldım canım çok güzel yaaaaaa. Doğum günü fikirlerini yazmıştım bir ara valla bulamam bi daha :)

Kız bunda okadar saat pişirilir mi?!?!? Bence 10dk dene bakalım nolcak.

Sağolun kızlar:) ve tebrik edenler

Ne mi çektik

Anladın sen beni

Ben olsam iki organizasyon yapardım

Bu arada günün büyük haberini vermeyi unuttum: 5. dişimiz çıktı. Üsttekîleri 3ledik yani :) kısa zamnda 4leriz umarım çünkü çok komik görünecek böyle :))))

Ha bi de nfkcım nkoliğin poğaçasını yaptım. Güzel oldu. Ama üşengeçlikten poğaçaları kafam kadar yaptım yani az çıktı :)))) doğum günü menüsüne eklerim diyodum vazgeçtim. Çünkü anladım ki ben poğaça yemeye bayılıyorum yapmaya değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…