Bayılıyorum fasülyeye yaa. Benim canımda acayip patates kızartması çekti. Apartmanda deli gb. Kokuyordu akşama yapıcammmm!ayşecikle parka gittik, markete uğradık.
çok güzel bi fasulye aldım. pişiricem şimdi..
Sen öyle san! Akşammki tv karşısında çay saati olmasa mümkündü söylediğin. Ama pasta börek yoksa da abur cuburumuz eksik olmaz yani:)Ne güzel işte kilo verirsiniz :)
ikindiye demek istedin sanırsammBayılıyorum fasülyeye yaa. Benim canımda acayip patates kızartması çekti. Apartmanda deli gb. Kokuyordu akşama yapıcammmm!
Ne güzel işte kilo verirsiniz :)
Allah kavuştursunAnnemdeyim eşim almanyaya gitti cumartesi döncek inş
ben deeeBayılıyorum fasülyeye yaa.
Ben öyle diyim siz anlayın gariii....ikindiye demek istedin sanırsamm
Ütüyü hallettikten sonra gerisi vız gelir:)
Daha önce uykusu iyi olup da sonradan bozduysa diş olabilir tabi. Ama yok uzun süredir böyleyse o durumu tahlil etmek gerekir.
Geldi geldi, kıştı, bebekler küçüktü derken ev aldı başını gidiyor. Topic olarak girişelim evlere
Pembiş senin oğluş emiyor muydu? Sen dr a sordun mu hiç bu uyku meselesini? Bana bir sıkıntısı mı var acaba diye düşündürüyor süreklilik olduğu için. Yada bence acilen uyku eğitimi bacım! Bir hafta sıkıcan dişini napıcaaann?
günaydın kızlarr bugun süt iznim evdeyım
oğluşu uyuttum bı bakım dedım ne var ne yok
bu oğlan çokk zor uyuyorrr kucagımda piş pişş sallayarak kollarım kopuyorr..
ayağa alıstıramadım sızler nasıl uyutyorsunuz bebıslerınızı.
ay valla hiiiç uğraşamam.. dünyaya temizlik yapmaya mı geldik be yauuv!
neyneyse, born, pembiş, barbarino, arya 5. ötekiler 0!
herkes free takılsın. yalnız eğlensin (!)
haftasonu için bi plan yapmaya çalışıyorum.
uzun zamandır adam akıllı bi yere gitmedik. aklımda kartepe ve maşukiye var ama daha netleşmedi.. :97:
hadi ya 4 te yediğinizi bilmiyordum biz 7-8 gibi yiyoruz da :) tamam bi dahakine daha erken yazarım inşallah, saat 3 ü geçtiyse yazmam :) sor sen yine :)
Cadıyım ben cadıyım
Senin oğlunun uyku problemi de bitmedi gitti ya acaba bakıcısı çok mu uyutuyor gündüz? Yatarken muhallebi veriyor musun?
evet ya, online dı. sonra uçtu gittiBu arada nfk kuşum nkolik topikte miydi?? O yüzden mi seslendin?? Ben telden girdiğim için göremiyorum ya onlne olanları :/
Öğlen evden çıkarken hiç ağlamıyo arkamdan ama babası odadan gitsin coşuyo. Nankör evlat. Bakıcısı niye böyle diye soruyo ben de "babası doğurdu ya o yüzden" diyorum :) ne biliyim ben,,?!?!??
parkta 3-4 yaşlarında bi kız vardı.
annesi, yanındaki hanımla konuşuyor.
hala bulamaç veriyorlarmış kahvaltısını.
meyvelerini püre halinde yiyormuş..
yemeklerde taneyi zor yutuyormuş..
haricinde yemiyor, ben de hala böyle veriyorum diyo
aman bırak ağlasın..
ayşecik benim ardımdan hiç ağlamaz.
babasının ardından da..
ama babaannesinin ardından bi kanlı yaş döküyor, görmeniz lazım
evet ya, online dı. sonra uçtu gitti
kartepe ve maşukiye izmitte.
sıcaktan nefes alamazken kartepeye çıkıyorsun, üşüyorsun o derece serin..
maşukiyede hurma bahçeleri var, her yer yeşil ağaçlık sular akıyor, alabalık tesisleri var..
Yahu ben dolap iclerinden basladim derlemeye toplamaya ama ben tam aliyorum bisey elime hemen karistiyo pasam cocukla hakkaten cok zormus napicm bilmiyrm ..
Busmaicim Allah kavustursun
Nfk tercihimi nasukiyeden yana kullaniyorum cok severim..
Bu arada bugun oglumu babasinin okuluna goturdm cikacagi saate gore ayarladim babasi da oglus da cok sevindi evde oturmak guzel de ogrencileri de ozlemisim hani...
he yaa, tam hayallerimdeki gibiAyyyyy çok hoş :)
destekliyorumArtık alışkanlık yapıp bir dha hiç uğramamayı yasaklıyorum!!! Şimdiden sonra alışkanlık yapan herkes bi meraba diyeecek en az hafada bir!! Aksi takdirde hemen kellesi kesile hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?