Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembisim nacizane ben de uyku egitimi dicem cunku beni de hatirlarsaniz cildiracak raddelere gelmistim uykusu cok sikintiliydi ama hayatimiz uyku egitimi oncesi ve sonrasi oldu esim diyo valla iyki kesfettikbunu super oldu diye huyu suyu bile farkli oluyo uykusunu iyi alinca onceden hem cok zor uyurdu hem debirakir birakmaz uyanirdi tekrar tekrar...bu arada benher gecepirinc unu veriyorum zararli oldgnu bilmiyodum hic?

kesınlıkle bende desteklıyorum bakın bana hem calııyorum hem iş hem bebek hem ev hemde eşş burayada ugruyorum
ımkansız degıl

bende hala kahvaltısını bulamaç yapıyorum ama cok severek yıyor
mılupanın 8 tahıllı ballı kahvatılıgı suyla degılde anne sütüyle yapıp labne pekmez cevız koyup yedırıyoruz mmm mmm yapa yapa yıyoruor
bulamaç oluyo yanı.
ama tanelerıde yutuyor zorlanmıyor
napsam sımdı bu kızı duyunca tedırgın oldum degıstırsemmı kahvaltısını.ne dersın

Neyyyyyy?!?!? Dolap içimi?!?!?

Okul özleniyo valla ve ne kadar yorucu olsa da iyi geliyor evden uzaklaşmak sen sanırım ücretsiz izindesin...? Başlayacak mısın gelecek yıl???
Ben onceden eve 3 saat uzaklikra calisiyodm cnm ama cocuktan sonra gozum hergun git gel kesmedi sonra tain cikti ama birakamadim 15 haziran iznimin son gunu eyluldeki ruh halime gore takilcam artikin
ayşeciğin yeni kelimeleri: gaga-gigi
Biz de nannane diyorz esim de babanne de diyo ))
born, kolay gelsin bacım. ama yasirle geç bitirirsin ve çok yorulursun..
o uyurken yapsan ?

yasirle tek başına çıkmaya alıştın galiba, ne güzel

Evet artik cikiyorum havalarda cok guzel cok uzaklara gidemesek de havamiz degisiyo is yapma konusunda da haklisin ama uyurkwn cok hisirtili seslerden hemen uyaniyo mecbur kaliyorum uyudugunda anca yemek ve camasir bulasik dip kose temizlige giristigimde esim bakacak artik yapcak bisi yok birini yardimci cagirsam mi karar veremiyorum gecen yil ilk kez cagirmistim hamileyim diye bu yil nasil yapicm bilmiyorum

merhaba güzel temmuz anneleri.

nfk ayşeciğe bak sen

dimek babaanneye ağlıyor.babanne buna çok keyif oluyordur.. kesin.

ayrıca 3 yaşına gelmiş çocuk nasıl hala bulamaç yermiş.biz bıraktık bulamaç tarzı şeyleri.

ilk başta kolaylarına geliyor sonrada çocuk alışıyor.

bizde anne ve mama demeye başladık.acıkınca mama ,mama dye dolanıyor ortalıkta.

born dolap içlerini ben dün düzelttim bizimkini ve kızımınkini.bu ara bende kafayı dolap düzenine taktım..

kızlar 'Her gün ev dışına çıkan çocuk daha huzurlu ve mutlu olur.muşşş sızde yarımsaatte olsa bebıslerınıze zaman ayırın çalışann annişler işten gelınce yemek yapmadan once şöle bı bebek arabasıyla yada arabasız turlayın tavsıyem daha guzel uyuyolar

Canikom pirinç unu boş kalori imiş o yüzden tavsiye etmiyorlar. Uyku eğitiminde yanlış hatırlamıyorsam eşin de sana yardım etmişti değil mi?? Yani bu tek başına yapılabilecek birşey değil gerçekten :/ ben de akışına ve uykusuzluğa bıraktım desem yeridir :)

kesınlıkle bende desteklıyorum bakın bana hem calııyorum hem iş hem bebek hem ev hemde eşş burayada ugruyorum
ımkansız degıl

İsteyince oluyor değil mi işte örnek :)

Aman ya bişi olmaz bence. İlkokula gidip de bulamaç yiyen var mı hiç?? Kuzenimin kızı 5 yaşında hala tek başına peynir yemiyormuş. Ama olsun yani büyüyünce eninde sonunda yiyecek. Ben ünv bitene kadar sebze yemiyordum şimdi ise bayılıyorum. Yani kasmayalım mutlu mesut olalım :)

Evet canım çıksa da onu parka götürüyorum ama minnak kuzu sıkılıyor :/ o sohbet edecek, onunla ilgilenecek yabancı insanlar istiyor resmen. Hergün nerden bulucam :)?? Uyku konusunda bişi demicem

ımkansız degıl

canım, bizimkiler henüz bebe. kahvaltıda bulamaç yemesi normal.
zamanla tek tek denersin ona alışır. bu kız resmen 4 yaşında, yani okul çağı gelmiş neredeyse..
okula gidecek her türlü yemeğini bulamaç yiyor

ya babası bakacak, sen de peyderpey evin işini 2-3 günde bitireceksin
ya da daha güzeli bi hanım çağır, bi günde dip köşe halletsin
bence onu da şimdi değil bayramdan önce veya sonra yaptır..

dimek babaanneye ağlıyor.babanne buna çok keyif oluyordur.. kesin.
hem de nasıl?!
açık konuşayım, kızımın babaannesinin peşinden ağlamasından ziyade
babaannesinin bu konudaki tavrı beni sinir ediyor, hiiiç anlatmayayım..

Ya kızlar ya doğum gününde gelenlere küçük saksılarda çiçek verecektim. Bunu duyan bi arkadaşım çiçeklere bakmanın kendisini strese soktuğunu falan söyledi. Ben de bu arada hiç bakamam öyle çiçeğe falan. Neyse işte o yüzden gelenlere hatıra kaldın diye başka birley vereyim diyorum. Kimîsi sabun yapıyor kimisi kurabiye. Ben ufak beyaz veya mavi mum alayım, onları tül ile süsleyip üstüne de sticker yapıştırayım diye düşündüm (efenin 1. yaş günü hatırası) şeklinde. Ama koca memelekette adam gibi mum bulamadım desem yalan olmaz. Bi tek migrosta var ki onun da tanesi 5 lira. 12 tane hapıcam olcak 60 liraki sonuçta bir mumdan bahsediyoruz. Neyse size sorum: gelenlere ufak, hatıra amaçlı ne yapmalı?? Magnet de isteyorum çünkü sonra çıkarılıyo onlar buzdolaplarından....

Canımmmmm çok teşekkür ederim. Çok güzel fikir ve mumdan daha ucuz bir fiyatı olacak!! Öpüyorum seni kocamannnnnnnnnnnnn :)

ayşeciğin yeni kelimeleri: gaga-gigi
Kerem de "dıgı dığı" "bıdı bıdı" diyor
Sağol canım amin tüm bekleyenlere..
Kendine yardımcı almalısın bence ara sıra.
Pirinç de faydalı birşey ben de pirinç unu veriyorum
Boş kalori diyenler, sadece pirinç unu vermeyin manasında diyordur
Çünkü bizim az yağlı az kalorili, bebeklerinse tam yağlı tam tahıllı kalorili şeylere ihtiyacı var
Anlat anlattttt

Evet ben annemlerin yazlığındayım ,burda öğlen uykularını uzun uzun uyuyor çok şaşırdım :)

Kerem de "dıgı dığı" "bıdı bıdı" diyor

Anlat anlattttt

Evet ben annemlerin yazlığındayım ,burda öğlen uykularını uzun uzun uyuyor çok şaşırdım :)

dığı dığı mı

cıks! anlatmam, artık anlatmiiiiim:82:

açık hava etkisi mi acaba?

Evde bebek varken temizlikçi almak gerçekten zor oluyor hep kadının peşine gitmek istiyor en güzeli temizlik varken kadını evde bırakıp çocuğunla dışarı çıkmak; ben yaparım da eşim istemiyor

hafta sonu sınavları olanlara başarılar diliyorum bebişleri öpüorummmmmm Allah a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…