hafta sonu sınavları olanlara başarılar diliyorum bebişleri öpüorummmmmmAllah a emanet olun.
Evde bebek varken temizlikçi almak gerçekten zor oluyor hep kadının peşine gitmek istiyor en güzeli temizlik varken kadını evde bırakıp çocuğunla dışarı çıkmak; ben yaparım da eşim istemiyor
Benim eşim de o konuya çok takık illa kı bırakmayacak ama dediğin gibi oğluşla da çok zor olacak ne edecem bi fikrim yok kaldım ortada iyice bakalım ben de düşünüp duruyorum keremim napıyo ayy çok özledim onu nasıl da sevimli sevimli hareketler yapmıştı bana
Busmaicim teşekkür ederim bu fikir de çok güzelllll. Porselen kutular veya bunlarde karat kılacağım sanırımşimdiden sınavlarında başarılar ayrıca :)
Ay evet yıldızınız uymuştu :)) kerem de ananesinde ordan oraya ellerini bırakıp yürüyor bi de şu sünnet yeri iyileşsebakamıyorum valla çok kötü (
Ben 1 haftada anca alışmıştım bakmaya :/ dr bahsettiğim germe hareketini verdi mi size de?? Keremcim de azıcık tombul kuş gibi çünkü :)
Babam doktor bu arada :)
sabah kabus gördüm..
rüyamda çalışmadığım halde matematik sınavına giriyorum..
sorular zor ama, bu ilk sınav bütte toparlarım diyorum.
çok stresliydi.
sınav hocası kim dersiniz, pembiş miii?
yooo, işler güçlerde feride var ya, hiç sevmem kendisini, o!
tam zamanında telefon alarmı çaldı da, sınav zorunlu olarak bitti
günaydın!!!
Yaşasın haftasonunun habercisi cuma :)
Ayy çok ilginç :) duygulandım ben de.Eki Görüntüle 724990
Doktorlar ikiz dedi, beşiz çıktı!
Çek Cumhuriyeti'nde bebek heyecanı... Aleksandra Kinova, ülkenin doğal yolla beşiz bebeklere hamile kalan ilk kadını olmanın heyecanını yaşıyor.
İlk önce ikiz bebek sahibi olacağını duyunca şaşıran 23 yaşındaki Kinova, Pragda başka bir kontrolde aslında karnında beşiz bebek taşıdığını öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.
Çek medyasının geniş yer verdiği genç anne adayı, hayatının en heyecanlı günlerini yaşadığını anlattı. Geçtiğimiz aya kadar ikiz doğuracağımı sanıyordum diyen Kinova, ultrasonda beşinci bebeği gördüklerinde ağlamaya başladığını söyledi.
Beşiz bebek taşımasına rağmen rahat bir hamilelik geçirdiğini ifade eden Kinova, Pazar günü sezaryen doğum yapacak.
Uzmanlar, doğal yoldan beşiz bebek sahibi olmanın birkaç milyonda bir ihtimal olduğunu belirtiyor.
haftasonu sadece, tüm hafta değli kııEşin bu hafta çalışmıyorsa sen de uğramazsın buralara
Ne güzel dualar etmişsin, içim huzurla doldu, mutlu oldum valla saol. Seninde hayırlı olan tüm duaların kabul olsun inşallah. Bugünkü mutlulukevet yaşasıııııın!!! eşim bu hafta çalışmıyooo
hanımlar, cumanız mübarek olsun.. Rabbim hakkınızda hayırlı olacak dualarınızı kabul ve makbul eylesin..
bebişlerimizi bize bağışlasın, evimize sağlık, huzur, bereket, mutluluk versin..
Eki Görüntüle 724990
Doktorlar ikiz dedi, beşiz çıktı!
Çek Cumhuriyeti'nde bebek heyecanı... Aleksandra Kinova, ülkenin doğal yolla beşiz bebeklere hamile kalan ilk kadını olmanın heyecanını yaşıyor.
İlk önce ikiz bebek sahibi olacağını duyunca şaşıran 23 yaşındaki Kinova, Pragda başka bir kontrolde aslında karnında beşiz bebek taşıdığını öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.
Çek medyasının geniş yer verdiği genç anne adayı, hayatının en heyecanlı günlerini yaşadığını anlattı. Geçtiğimiz aya kadar ikiz doğuracağımı sanıyordum diyen Kinova, ultrasonda beşinci bebeği gördüklerinde ağlamaya başladığını söyledi.
Beşiz bebek taşımasına rağmen rahat bir hamilelik geçirdiğini ifade eden Kinova, Pazar günü sezaryen doğum yapacak.
Uzmanlar, doğal yoldan beşiz bebek sahibi olmanın birkaç milyonda bir ihtimal olduğunu belirtiyor.
evet yaşasıııııın!!! eşim bu hafta çalışmıyooo
hanımlar, cumanız mübarek olsun.. Rabbim hakkınızda hayırlı olacak dualarınızı kabul ve makbul eylesin..
bebişlerimizi bize bağışlasın, evimize sağlık, huzur, bereket, mutluluk versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?