Ne güzel dualar etmişsin, içim huzurla doldu, mutlu oldum valla saol. Seninde hayırlı olan tüm duaların kabul olsun inşallah. Bugünkü mutluluk
sebebim sensin duanla
bende rüyamda seni gördüm sanki ama tam hatırlayamadım.
bu arada herkese günaydııınnn ..
bugün bize kayseri ve kv yolu görünüyor.... Hasta olmasam da şu epilasyon işini halletsem yaaa!!
Gunaydin hatunlaaar sabah baya erken kalktik yine kahvslti etmiyo bnmki yaa diger disler geliyo olabilir mi diye dusundum alttan sonra yanlar mi cikiyo ustler mi
alt, üst, üst yanlar, alt yanlarGunaydin hatunlaaar sabah baya erken kalktik yine kahvslti etmiyo bnmki yaa diger disler geliyo olabilir mi diye dusundum alttan sonra yanlar mi cikiyo ustler mi
nasıl gördün kııııız?!Ne güzel dualar etmişsin, içim huzurla doldu, mutlu oldum valla saol. Seninde hayırlı olan tüm duaların kabul olsun inşallah. Bugünkü mutluluk
sebebim sensin duanla
bende rüyamda seni gördüm sanki ama tam hatırlayamadım.
alt, üst, üst yanlar, alt yanlar
nasıl gördün kııııız?!
şimdiden iyi yolculuklar, karakız da kayseride
Alttaki iki dişten sonra üstteki iki diş çıktı sonra da üsttekilerin hemen yanı başladı bizde.
Saol canım. Maillerime bakma gb bi alışkanlığım yok iyi oldu söyledğinİyi yolculuklar canikom. Mailime cevap bekliyorummmmmm :)
Ahhh hatırlayamıyorumm. Karakızla da bi bıluşamadık, size o kadar şaf attım buluşamadınız diyee:))alt, üst, üst yanlar, alt yanlar
nasıl gördün kııııız?!
şimdiden iyi yolculuklar, karakız da kayseride
O zaman ustler gelicek ins merakla bekliyorum esimde sabah ustler cok sis demisti ins rahatca cikarir baya huzursuz bi de kabiz oldu yine kayisi verdim ama bir turlu yapamiyo ;//
Saol canım. Maillerime bakma gb bi alışkanlığım yok iyi oldu söyledğincevapladım))
domates çorbası, taze fasulyem var. yanına bulgur pilavı yapıcam
birazdan ayşecikle çıkıcaz, şöyle bi tur atalım gelelim.
Oy kıyamam. İnşallah en kısa zamanda atlatır dişi de kabızlığı da :/
Okudum canım çok teşekkür ederim :)
zeytinyağı içir canım.O zaman ustler gelicek ins merakla bekliyorum esimde sabah ustler cok sis demisti ins rahatca cikarir baya huzursuz bi de kabiz oldu yine kayisi verdim ama bir turlu yapamiyo ;//
saol şekerimm.. gezdik geldik, ayşecik uyuduGezenti sultan ve kerimesi :)))
Eline koluna sağlık şekerim. Afiyet olsun şimdiden :)
ben de açıyorum müziği. dans ediyoruz.Sabah müziği açıyorum benim kız çıldırmış gb dans ediyor. Babasına dedimki yıllar sonra arayıp derse ki " baba ben dansöz oldum" :)) ( öyle bi reklam vardı ya)
Sicaktan yapistik kaldik babamiz namazdan gelsn biraz disari cikicaz biz de haftasonuna plan yaptik cnm kac yildir burdayim bir turlu bogaz turu yapamamistik esim bi yer bulmus 3 saatlik bi turmus yasirlensl olur bilmiyorum ama denemeye deger siz neye karar verdiniz canimcimhuuuuu!! nerdesiniz yahuuu?!
Eki Görüntüle 725261
Bahçede keyfi yerinde
Sabah müziği açıyorum benim kız çıldırmış gb dans ediyor. Babasına dedimki yıllar sonra arayıp derse ki " baba ben dansöz oldum" :)) ( öyle bi reklam vardı ya)
Mubarek gun duan kabul oldu rahatladi oglum simdi mis gibi uyuyo Allah razi olsun dis de cikarsa dile benden ne dilersen)
Eki Görüntüle 725261
Bahçede keyfi yerinde
Sicaktan yapistik kaldik babamiz namazdan gelsn biraz disari cikicaz biz de haftasonuna plan yaptik cnm kac yildir burdayim bir turlu bogaz turu yapamamistik esim bi yer bulmus 3 saatlik bi turmus yasirlensl olur bilmiyorum ama denemeye deger siz neye karar verdiniz canimcim
Oyyy kurban olurummm ben ona keyifciye bak sen masaAllah oglusumuza♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?