Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İyi yolculuklar canikom. Mailime cevap bekliyorummmmmm :)

Gunaydin hatunlaaar sabah baya erken kalktik yine kahvslti etmiyo bnmki yaa diger disler geliyo olabilir mi diye dusundum alttan sonra yanlar mi cikiyo ustler mi
alt, üst, üst yanlar, alt yanlar

nasıl gördün kııııız?!
şimdiden iyi yolculuklar, karakız da kayseride

domates çorbası, taze fasulyem var. yanına bulgur pilavı yapıcam
birazdan ayşecikle çıkıcaz, şöyle bi tur atalım gelelim.

nasıl gördün kııııız?!

Alttaki iki dişten sonra üstteki iki diş çıktı sonra da üsttekilerin hemen yanı başladı bizde.

O zaman ustler gelicek ins merakla bekliyorum esimde sabah ustler cok sis demisti ins rahatca cikarir baya huzursuz bi de kabiz oldu yine kayisi verdim ama bir turlu yapamiyo ;//

nasıl gördün kııııız?!
Ahhh hatırlayamıyorumm. Karakızla da bi bıluşamadık, size o kadar şaf attım buluşamadınız diyee:))

O zaman ustler gelicek ins merakla bekliyorum esimde sabah ustler cok sis demisti ins rahatca cikarir baya huzursuz bi de kabiz oldu yine kayisi verdim ama bir turlu yapamiyo ;//

Oy kıyamam. İnşallah en kısa zamanda atlatır dişi de kabızlığı da :/

Saol canım. Maillerime bakma gb bi alışkanlığım yok iyi oldu söyledğin cevapladım))

Okudum canım çok teşekkür ederim :)

Sabah müziği açıyorum benim kız çıldırmış gb dans ediyor. Babasına dedimki yıllar sonra arayıp derse ki " baba ben dansöz oldum" :)) ( öyle bi reklam vardı ya)

Son düzenleme:
zeytinyağı içir canım.
ayşecikte birkaç saat içinde etkisini gösteriyor

Gezenti sultan ve kerimesi :)))
Eline koluna sağlık şekerim. Afiyet olsun şimdiden :)
saol şekerimm.. gezdik geldik, ayşecik uyudu

Sabah müziği açıyorum benim kız çıldırmış gb dans ediyor. Babasına dedimki yıllar sonra arayıp derse ki " baba ben dansöz oldum" :)) ( öyle bi reklam vardı ya)
ben de açıyorum müziği. dans ediyoruz.
daha çok ben ediyorum, o izliyo
ama acayip keyifleniyor, bi hareketler bi gülmeler

Bir çocuğa "Yalan söyleme!" demeyin.
"Doğruyu söyle!" deyin.
Birincide suçlamış..
İkincide ise yol göstermiş olursunuz...!

Victor Hugo

Resmi yan yüklemiş galiba uğraşamıycam:))
Ozlemcr evet cnm 10-15 adım atıyor artık ama elleri de ileri doğru uzanmış sanki ip üzerinde yürür gibi :)) sonra da paaat düşüyor

huuuuu!! nerdesiniz yahuuu?!
Sicaktan yapistik kaldik babamiz namazdan gelsn biraz disari cikicaz biz de haftasonuna plan yaptik cnm kac yildir burdayim bir turlu bogaz turu yapamamistik esim bi yer bulmus 3 saatlik bi turmus yasirlensl olur bilmiyorum ama denemeye deger siz neye karar verdiniz canimcim

Oyyy kurban olurummm ben ona keyifciye bak sen masaAllah oglusumuza♡♡

Tabi dansöz olmasın ama "ohhh yandan" diyorum :)

Mubarek gun duan kabul oldu rahatladi oglum simdi mis gibi uyuyo Allah razi olsun dis de cikarsa dile benden ne dilersen )

Ah canım çok sevindim. Kabızlık büyük insanı ne hale getiriyor. İnşallah dişi biran önce çıkar kuzucuğumun :)

Koca adam olmuş da bahçede otururmuş :)

Ben de boğaz turu istiyorum, ben de nişantaşı çocuğuyum :) iyi eğlenceler. Bence güzel geçer kesin suya falan bakar eğlenir. İyi düşünceler yolluyorum evrene :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…