Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ortalık karışmış ya
Yazık bu ülke bi refaha eremedi, birlik olamadı
Farklılıkların ayrılık değil zenginlik olduğunu anlayamadı
Yönetimi de aynı, halkı da

Malesef...

kızlar napiyorsunuz malum benim dogum 17 haziran yaklaştı tarih ben hala isim bulamadım bebek sekeri yapacagim isme bagli oldugu icin oda kaldi :26:
hazel ve benan isimleri nasil sizce

Ben beğenmedim. Beyza daha iyi bir seçenekti bence :/

kızlar napiyorsunuz malum benim dogum 17 haziran yaklaştı tarih ben hala isim bulamadım bebek sekeri yapacagim isme bagli oldugu icin oda kaldi :26:hazel ve benan isimleri nasil sizce
Benanın anlamı ne bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor. Bence güzel)

Aryamm bugün itibari ile tshirt siparişimi verdim. İnşallah güzel olur senînki gibi :) babalar gününe yetişir dimi??

Aryamm bugün itibari ile tshirt siparişimi verdim. İnşallah güzel olur senînki gibi :) babalar gününe yetişir dimi??
Hayırlı olsun canım, inşallah istediğin gb olur. Yetişîr heralde 3 iş gününde basılıp kargoya veriliyor. Bende sana babalar günü ne zaman kî? Desem? Haftaya pazar galiba, sen böyle kaygılandığına göre:)))

Canım nasıl birşey tasarladın ben de mi yaptırsam diye düşünüyorum...
Bu arada kavgamız benim ev işlerine yetişemem onun da en alakasız zamanlarda yardım edip en ihtiyac duydugum anlarda yan gelip yatması bu konuyla ilgili baya bi içini döktü saolsun ikimizde söylenmemesi gereken çok şey söyledik kavga anında keşke daha çok hakim olabilsek kendimize

kızlar merhaba

ankaraya uçacaktır ordan zonguldağa otbüsle gidecektik ankara uçağı iptal olmuş
5 saat otobüsle yol çekcez ankarada kalcaz ordan sabah 10 da tekrar otobüsle zonguldağa offf

hiç otobüse binmedim heeki ecoşla nasılll binen varmı napmam gerekiyor :26::26:

Ayın 16sında :) yani daha 2 hafta var ben kaygıcıbaşıyım :))))
Arkadaşın kredi kartından aldık çünkü benim kocacım kesin anlardı benim kartla alsam. Tam süpriz olcak inşallah.

Kavga anında coşmasak ne zaman sayıp sövcez peki?? Maça mı gidelim?? :) şaka bir yana hakim olmak en güzeli ama yapamıyoruz napalım. Büyüyünce öğreniriz bişi olamz :)

Tşört aryamm sağolsun yol gösterdi. Telefondaki bir program ile yaptık (yani ben ondan kopya çektim:) ). Tish-o nun sitesinde güzel şeyler var. Tavsiye derim

Ah canım üzüldüm. Öncelikle sakin ol. Ben hiç yolculuk yapmadım ama yapan gördüm. Akıllı duranını da gördüm hiç uyumayıp bırbır konuşanını da koridorda gezenini de. Yani bırak ecoş ne isterse yapsın. Belki Allah'ım yüzüne güler de sakin durur. Bol oyuncak al. Bi de belki çizgi film izler sonuçta her otobüste var artık filmler falan. Sen güçlü hatınsun bence iyi geçecek yolculuğunuz :)

Oto koltuğumuzu aldık. Satıcı sağolsun eşimi ikna ederekten isofixli bişi aldırdı. Römer safefix aldık. Allah'ım iyiki almışız dedirtmesin. Kesin ikinci çocuk yapıp ona da kullanmalı valla bu çocuk eşyaları çok fena :/

Fiks konu yani... Hepimiz aynı süreçteyiz ve çoğumuz aynı tartışmaları yaşıyoruz. Süreç bîraz uzun olunca sabırlar tükeniyor, anlayış tükenîyor zaman zaman. Normal aslında bence. Söylenenlerin çabucak unutulması en iyi çözüm. Gecen hafta, hatta nerdeyse 22-3 güne bir aynı tartışmaları yaşarken eşime bîraz ağır bir cümle kurdum. O da sasırdı, üzüldü. Tabî sonrasında bende. Ertesi gün bana biraz da annelik dışındaki şeyleri hatırlamam, düşünmem gerektiğini söyledi. Şasırdım, kızdım, düşününce de hak verdim. Kendi adıma annelik hayatımı o kadar kaplamış durumda ki geri kalan herşey ayrıntı... Biraz benimde kendime, etrafıma, evime, işime daha fazla zaman ayırmam lazım diye düşünmeye başladım. Bu benim kendi özeleştirim tabi. Ayy benim de kabusum olurdu heralde. Tecrübem yok ama bol bol oyalanabileceği şeyler al yanına. Oyuncak, çubuk kraker, aklıma başka bişi gelmedi.

Fiks konu yani... Hepimiz aynı süreçteyiz ve çoğumuz aynı tartışmaları yaşıyoruz. Süreç bîraz uzun olunca sabırlar tükeniyor, anlayış tükenîyor zaman zaman. Normal aslında bence. Söylenenlerin çabucak unutulması en iyi çözüm. Gecen hafta, hatta nerdeyse 22-3 güne bir aynı tartışmaları yaşarken eşime bîraz ağır bir cümle kurdum. O da sasırdı, üzüldü. Tabî sonrasında bende. Ertesi gün bana biraz da annelik dışındaki şeyleri hatırlamam, düşünmem gerektiğini söyledi. Şasırdım, kızdım, düşününce de hak verdim. Kendi adıma annelik hayatımı o kadar kaplamış durumda ki geri kalan herşey ayrıntı... Biraz benimde kendime, etrafıma, evime, işime daha fazla zaman ayırmam lazım diye düşünmeye başladım. Bu benim kendi özeleştirim tabi. Ayy benim de kabusum olurdu heralde. Tecrübem yok ama bol bol oyalanabileceği şeyler al yanına. Oyuncak, çubuk kraker, aklıma başka bişi gelmedi.

Fiks konu yani... Hepimiz aynı süreçteyiz ve çoğumuz aynı tartışmaları yaşıyoruz. Süreç bîraz uzun olunca sabırlar tükeniyor, anlayış tükenîyor zaman zaman. Normal aslında bence. Söylenenlerin çabucak unutulması en iyi çözüm. Gecen hafta, hatta nerdeyse 22-3 güne bir aynı tartışmaları yaşarken eşime bîraz ağır bir cümle kurdum. O da sasırdı, üzüldü. Tabî sonrasında bende. Ertesi gün bana biraz da annelik dışındaki şeyleri hatırlamam, düşünmem gerektiğini söyledi. Şasırdım, kızdım, düşününce de hak verdim. Kendi adıma annelik hayatımı o kadar kaplamış durumda ki geri kalan herşey ayrıntı... Biraz benimde kendime, etrafıma, evime, işime daha fazla zaman ayırmam lazım diye düşünmeye başladım. Bu benim kendi özeleştirim tabi.

Ayy benim de kabusum olurdu heralde. Tecrübem yok ama bol bol oyalanabileceği şeyler al yanına. Oyuncak, çubuk kraker, aklıma başka bişi gelmedi.

Bnasıl becerdin üstüste aynı msj atmayı anlayamadım. Kusuruma bakmayın tel donuyor kafayı yedi galiba..

Gule gule kullanin canim cok keyifli yolculuklariniz olsun ins...
Hediyene resim koydun mu arya gibi peki yoksa sadece yazi mi yaziyi ne yazdin evet sitedekiler cok hos kendim tasarlamadan direk ordan siparis vericem sanirim

Can dogru soyluyosun cok da haklisin ama ben robot degilim iste seninkini bilemem ama benim esim soyle her zaman hayatimhic sirun degil yetismesen ne olur amaan o da oyle olsn fln der ama bigun birden eeeh sen de yetis ne yapayim yetisen nsl yetisiyo der ee gercek dusuncesi hangisi kavgada icindekiler cikiyo iste tamam annelik disinda da bi hayat var ama ben firsat bulamiyorum yetisemiyorum hicbiseye tum gun ayaktayim kosturuyorum ama yine olmuyo

Canım ben baba oğul ikisinin fotosunu koydum ve Efe's Super Dad yazdım. Bakalım nasıl olacak...? Kocacım beğenecek mi?? Giyecek mi?? Çok markacıdır da kendileri...!!

Canım benim öncelikle hepsi herşeye yetişen bir hatun istiyorlar. Ama istemekle olmuyo. Dün ben de eşime çıkıştım. 1 saat uykusuz kalayım da şu hatun uyusun demiyorsun ben aylardır uykusuzum dedim. Yine evirdi çevirdi kapattı konuyu. Bu arada başkalarını örnek verince hep söylüyorum herkesin ne kendisi ne çocuğu bir. Ben de ozaman bana işlerde yardım eden, geceleri bebeği kalkıp sallayan, romantik ve kıvanç gibi görünen bi adam istiyorum hadi bakalım :)!!! Hepimiz yaşıyoruz boşver

Teşekkür ederim güzel dileklerin için de bu arada :)

Bnasıl becerdin üstüste aynı msj atmayı anlayamadım. Kusuruma bakmayın tel donuyor kafayı yedi galiba..

Olabilir canikom ne kusuru :)

Günaydın kızlarrrrr. Sabahın köründe kalkınca ve malum oğluş uykusuz bırKınca iyice atarlandım :) bugün akşam sünnet düğünü etkinliğimiz var inşallah. Ama saçma bir şekilde 9a doğru başlayacakmış. Öncesinde mevlüt olacakmış. Yanlış anlamayın mevlüte karşı değilim. Ama bizde daha erken saatte okunur ve akşamına yemeği eğlencesi olur. Sonuçta çoluk çocuk nasıl duracak. Aman her neyse; herkesin bildiği kendine

Güzel ve keyif patlamalı bir pazar diliyorum :)

Yok , doğru dedin o konuda benim eşimde aynı. Normal zamanda çok anlayışlıdır sözde, amaan boşver der durur. Kavga anında da hepsini döker. Tabi benim birde anne faktörüm var onunda baya yardımı oluyor. Bunun dışında okuldakiler falan anlatınca eşlerinin yaedımını. Tüm sinirlerim alt üst oluyor. Yardımından da geçtim bu adam bana bu kadar nasıl kıyabiliyor, ben ona kıyamazdım, demekki beni yyeterince sevmiyor, diyorum kendi kendime. Hatta zaman ozaman ona da söylüyorum ama bi etkisi var mı derseeeennn? Tahmin edeceğin gb. Benim yukardaki bahsettiğim kkonu daha çokzamwmn ayıırmakla ilgiliydi, yanlış anlamışım. Yardımlaşma deyince yine mıralimi bozdun sabah sabah(. Okuldakiler bi anlatıyor varrya çıldırırsın " eşim sabah kalkmış, evi süpürmülş, ortalığı toplayıp kahvaltı hazırlamış. Ben oğlumla oynarken " diyorlar. Benim sigortalar atıyor tabi. E adam yardım yok bari çenen dursun dimi? Ben senden çok doluymuşum bak.

Son düzenleme:
Pembişim tşörtünü merakla bekliyoruz bakalım nasıl olacak? Hemen bi foto koy emi?

bu arada günaydın demeyi unuttum. Herkese günaydın, hayırlı pazarlar. Gidelim kızla bi kahvaltı yapalım bari.

kızlar kafayı yedim geçen 1 gün ilacı almadım unuttum 2 tane içtim manyak ben daha geçen unuttum şmdi yine unutmuşum off yine 2 içcem zaten 1 haftadır ilişki feln yok hamile kalmam inşallah :26:

kızlar kafayı yedim geçen 1 gün ilacı almadım unuttum 2 tane içtim manyak ben daha geçen unuttum şmdi yine unutmuşum off yine 2 içcem zaten 1 haftadır ilişki feln yok hamile kalmam inşallah :26:
2 bucuk yıl ilaç kulandım, kalmazsın canım merak etme. Tecrübeyle sabitüstüste unutursan benim gb kalırsın o zaman

Canım ya biz de kavga anında öyle şeyler söylüyoruz ki, duyan da bunların ikisi de dünyanın en geçimsiz en sevgiden yoksun en kötü çifti zanneder. Aynı şekilde ben dağınık ve üşengeç biriyim , her zaman "boşver" der umursamaz , bazen " dağınıksın" diye bi atarlanır şoka girerim , yıkılırım :) ve buyrun cenaze namazına:) sen de şöylesin böylesin .. taa ki onun olumsuzlukları benimkileri heçene kadar. sonra da pişman oluruz ama söylenenler kalır.. Bunda ikimizin de sessiz kalamayan alttan almayan gururlu kişiliklerde olmamızın etkisi var ;halbuki çoğu evli çiftten çok daha iyi anlaşıyoruz ve birbirimize aşığız. Kavganın barışması çok güzel oluyo o başka:) Anladığım kadarıyla siz de çocuk sonrası sendromundan çıkmak için savaş veriyorsunuz iki taraf da ilgi ve şımartılma bekliyor, ben kendi adıma sanırım ilk adımı ondan bekleyerek hata yapıyorum. Çünkü adam ben inatlaştıkça algılarını kapatıyor:)
Mesela senin eşin yasir'i buluştuğumuzda avm de senden alıp gezdirirken ben çok takdir etmiştim :) eminim bunun gibi yüzlercesi vardır yaptığı. Ben de kendi adıma çocuk istediğim ve çocuğumuz olmadığı zaman üzüldüğüm dönemde eşim bana o kadar destek olmuştu ki "dünyada böyle mükemmel bir adam olamaz" diye düşünüyordum. Şimdi ne değişti? :) adam aynı adam, özü aynı. belki de bakan gözlerde sorun var:)
Şimdi biz de değiştik yalan değil, nerde o hep kocasına programlı kadın.

2 bucuk yıl ilaç kulandım, kalmazsın canım merak etme. Tecrübeyle sabitüstüste unutursan benim gb kalırsın o zaman

canım mesela pazartesi unuttum salıyla birlikte içtim çarşamba unuttum perşembeyle birlikte içtim hamile kalrmıyım yaw 1 haftadır ilişki yok ilişki olmadan kalınırmı

Eminim çok güzel olucaktır tshirt canım hiç şüphem yok...
Dediğin çok doğru herkes çok farklı şeyler ister o zaman bende istiyorum herşeye yetişebilmek zaten ama elde değil bi taraflar eksik kalıyor ama benim asıl kızgın ve kırgın olduğum konu normalde hiç sorun etmiyo gibi takılan adam kavga anında patlama yaşaması...

Ayyyy o tipleri hiç sorma son okulumda çok sevgili bir öğretmen arkadaş kocasını öyle bir anlatırdıki evde kendi tam olarak ne yapıyor merak ederdim yani bu kadar da olmaz dedirten camları o siler yemeği o yapar çocugu o uyutur ee sen ?? yok zaten eminim benim de sizlerin de isteği bu değil ama sadece yerişilemediğinde anlayış ve biraz yardım...
Mesela benimki uykusuz oldugumda kalkar kahvaltı hazırlar o sırada cocugu eğlendirir her haftasonu için mutlakki sürpriz bir planı vardır bir misafir gelecekse aniden elinden ne geliyosa yapar yani normal yaşantıda görünür bi sıkıntı yok sonra bir gün gelir ve ben köşeye sıkışırım çamaşırlar ütü bulaşık temizlik yemek cocugun sorunları hepsi üst üste gelir ve eve geldiğinde beni delirmiş bi halde bulur işte o sırada başlayan kavgada söylediklerine şok oluyorum hani böyle filmlerde karşısındaki konuşurda dinleyen kişi donar kalır ya heh onun gibi saflaşıyorum nasıl yani diyorum demek içindekiler böyleymiş yazıkkk

Canım demin de yazdığım gibi eşim çocugu alıp bir gün bana hiç bulaşmadan bakabilir çok da eğlenir eğlendirir mesela yeğenim var bizim çocuk olmadan önce onunla o kadar ilgilendirdiki ohh çok iyi derdim haklısın yani gezdirir bakar amaa bir eşref saati var işte anlattıgım gibi o zaman söyledikleri bıçak gibi yaptıklarının hepsi bir hiç oluyo birden şoka giriyo insan kafam allak bullak oluyo :44: yoksa herkes bizim için de çok iyi anlaşıyosunuz der bende inanıyorum severek de evlendik yani kimse zorlamadı bana herşeyi bırak da buraya hiç tanımadıgın bi yere gel diye amaaan çok dertlendim ben bugün o değil çok yağmur da var hala aramız limoni ama yat gezisine gidicektik öğleden sonra nasıl olur bilmem parayı peşin ödemiş iptal olursa da zaman aşımı olur kesin gidelim diyo ben de havadan korkuyorum yasire üşütür mi diye bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…