Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oooo, boğaz turu süppeeeer!
mutlaka çok güzel geçecek. ama tedbirli git, hava ne kadar sıcak olursa olsun, boğazda sürekli rüzgar var.. hasta olmasın yasir..

bizim plan henüz netleşmedi, bakalım

Resmi yan yüklemiş galiba uğraşamıycam:))
Ozlemcr evet cnm 10-15 adım atıyor artık ama elleri de ileri doğru uzanmış sanki ip üzerinde yürür gibi :)) sonra da paaat düşüyor
kocaman adam öpüyorum yanaklarından..

Insallah dediginiz gibi keyifli gecer ama kalin biseyler alayim dogru...bugun de hic keyfim yok ogleden sonra cikcaktik ama canin hic istemiyo gram da yemegim yok pöffff

ay bu ne sıcak yaaa?!
klima çalışıyo, başladık kavrulmaya

Insallah dediginiz gibi keyifli gecer ama kalin biseyler alayim dogru...bugun de hic keyfim yok ogleden sonra cikcaktik ama canin hic istemiyo gram da yemegim yok pöffff
zaten şimdiye çıkmışsındır. böyle zamanlarda çıkmak en iyisi..
evde kaldıkça aynı psikoloji dibe çekiyor insanı :100:

kimsecikler yok, herkes yemek telaşına düştü sanırsamm

Heyyyt benim yemekte kv den:)))) bende yatıştaaa!

Bu arada lazer epi yaptırdım hemen gelir gelmez. Bbakalım inş istediğim sonucu alırım. Biraz acıdı. Ve hasta oldum hemen. Allahtan yarına bırakmamışım:)

Yemek annecimden bense yatıştaaa :))

Hanım hanımmm ne kıskandırıyosun??? :)

Hadi bakalım hayırlı olsun :)

zaten şimdiye çıkmışsındır. böyle zamanlarda çıkmak en iyisi..
evde kaldıkça aynı psikoloji dibe çekiyor insanı :100:

Yok canim cikmadim esimle takistik biraz sonra cikalim havamiz degissin falan dedi ama yemezler disarda ilimanlastiracakti hemen havayi ama cikmadim halada eksimek suratim yatsiyi bekliyorum kilip hemen yaticam hih

ne güzel saat kuruyorsun..ben bebeler doğalı saati bıraktım benim bebeler daha dakik valla güneş doğar biz ayağa

Yok canim cikmadim esimle takistik biraz sonra cikalim havamiz degissin falan dedi ama yemezler disarda ilimanlastiracakti hemen havayi ama cikmadim halada eksimek suratim yatsiyi bekliyorum kilip hemen yaticam hih
Anaaaa! Ne oldu kız? O kadar plan yapmışsınız canınızı sıkmaya değer mi hiç? Gidip barışsaydın sende niye uzatıyorsun bacım

Acıyor biraz evet ama regl zamanın olduğu için daha fazla acı hissetmişsindir.
Hanım hanımmm ne kıskandırıyosun??? :)

Hadi bakalım hayırlı olsun :)
Sondu bugün ekmek elden su gölden kızz:) yarın eşim geliyo inş,çuf çuf eve
Born da benden;
Zararıma olsa bile ,tribimden vazgeçmem

Erkek milleti!!!

Üzüldüm valla eve gidecek olmana :/ ailenin yanı en güzeli malum :/

Günaydın kızlarr... Gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan ya.

Al benden de okadar. Niye bizim uyuz veletler sabahın köründe hortluyor??? ((( hep diyorum Allah'ım sağlık versin onlara gerisi boş diye ama bize de uyku versin yaaaaaaaaa.

Günaydınlar herkese.

Bugün arkadaşa gideceğim. Sabah sabah "karıcım hiç uyumadı bari ben kalkıp bir saat çocukla ilgileneyim de uyusun" demek yerine "biliyosun derslerim var of ya" diye atarlanan kocama tişört alışverişi yapacağım. Ben internetten alışveriş yapamıyorum ve de yaparsam da o göreceği için böyle bir çözüm buldum. Aryammmın önerdiği gibi tish-odan yapacağım inşallah babalar gününe. Bu arada benim de doğum günüm yaklaşıyor. Ne alsak sana şeklinde muhabbetler başladı. Bugün karar verdim süründüreceğim onu hediye konusunda. Neyse işte anladığınız üzere bugün "kocayı yolma modu"ndayım :) bu arada akşam acele bir şekilde doğum günü süslerinin siparişini verdik. Bugün de cupcake kağıtlarının ve millete hediye olarak vereceğim porselen kutuların siparişini vereceğiz inşallah. Nfkcım senin önerine uymaya karar verdim
sabah sabah bu kadar yazı yeter :)

Ortalık karışmış ya
Yazık bu ülke bi refaha eremedi, birlik olamadı
Farklılıkların ayrılık değil zenginlik olduğunu anlayamadı
Yönetimi de aynı, halkı da

Son düzenleme:
kızlar napiyorsunuz malum benim dogum 17 haziran yaklaştı tarih ben hala isim bulamadım bebek sekeri yapacagim isme bagli oldugu icin oda kaldi :26:
hazel ve benan isimleri nasil sizce

kızlar napiyorsunuz malum benim dogum 17 haziran yaklaştı tarih ben hala isim bulamadım bebek sekeri yapacagim isme bagli oldugu icin oda kaldi :26:

Hazel ingilizcede ela demek
Benan sanki erkeksi duruyor

Zümra/ zimra nasıl?
Anlamı ;Güzel, iyi ahlaklı, cesur, yürekli kadın

ay valla hiiiç uğraşamam.. dünyaya temizlik yapmaya mı geldik be yauuv!

neyneyse, born, pembiş, barbarino, arya 5. ötekiler 0!

herkes free takılsın. yalnız eğlensin (!)
5 slmışım ancak cevap yazabiliyorum.

haftasonu için bi plan yapmaya çalışıyorum.
uzun zamandır adam akıllı bi yere gitmedik. aklımda kartepe ve maşukiye var ama daha netleşmedi.. :97:

Annemdeyim eşim almanyaya gitti cumartesi döncek inş
Eşin döndü bile sanırım:) Allah kavuştursun diyecektim ama şimdi yazabiliyorum.

Değişikliği seviyor Bell ki:)

müzik son ses- ayşecikle dans

[video=youtube;_VPvqy6KujU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_VPvqy6KujU[/video]
Bir türlü kızı uyuttuğumda dinleyemedim

Maşukiye not alındı.

aman bırak ağlasın..
ayşecik benim ardımdan hiç ağlamaz.
babasının ardından da..
ama babaannesinin ardından bi kanlı yaş döküyor, görmeniz lazım
İlahi ayşecik:)

Hazel mi hazal mi? Bence ikisi de kulağa hoş gelmiyor.
Benan da zor gibi zanım.
Ben Hafsa düşünüyordum kızımda. Söyleyişini beğeniyorum. Zühre belki. Zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…