- 8 Ağustos 2011
- 11.784
- 9.393
- 448
oooo, boğaz turu süppeeeer!Sicaktan yapistik kaldik babamiz namazdan gelsn biraz disari cikicaz biz de haftasonuna plan yaptik cnm kac yildir burdayim bir turlu bogaz turu yapamamistik esim bi yer bulmus 3 saatlik bi turmus yasirlensl olur bilmiyorum ama denemeye deger siz neye karar verdiniz canimcim
kocaman adam öpüyorum yanaklarından..Resmi yan yüklemiş galiba uğraşamıycam:))
Ozlemcr evet cnm 10-15 adım atıyor artık ama elleri de ileri doğru uzanmış sanki ip üzerinde yürür gibi :)) sonra da paaat düşüyor
zaten şimdiye çıkmışsındır. böyle zamanlarda çıkmak en iyisi..Insallah dediginiz gibi keyifli gecer ama kalin biseyler alayim dogru...bugun de hic keyfim yok ogleden sonra cikcaktik ama canin hic istemiyo gram da yemegim yok pöffff
Yemek annecimden benseyatıştaaa :))
Heyyyt benim yemekte kv den:)))) bende yatıştaaa!
Bu arada lazer epi yaptırdım hemen gelir gelmez. Bbakalım inş istediğim sonucu alırım. Biraz acıdı. Ve hasta oldum hemen. Allahtan yarına bırakmamışım:)
zaten şimdiye çıkmışsındır. böyle zamanlarda çıkmak en iyisi..
evde kaldıkça aynı psikoloji dibe çekiyor insanı :100:
sabah kabus gördüm..
rüyamda çalışmadığım halde matematik sınavına giriyorum..
sorular zor ama, bu ilk sınav bütte toparlarım diyorum.
çok stresliydi.
sınav hocası kim dersiniz, pembiş miii?
yooo, işler güçlerde feride var ya, hiç sevmem kendisini, o!
tam zamanında telefon alarmı çaldı da, sınav zorunlu olarak bitti
günaydın!!!
Anaaaa! Ne oldu kız? O kadar plan yapmışsınız canınızı sıkmaya değer mi hiç? Gidip barışsaydın sende niye uzatıyorsun bacımYok canim cikmadim esimle takistik biraz sonra cikalim havamiz degissin falan dedi ama yemezler disarda ilimanlastiracakti hemen havayi ama cikmadim halada eksimek suratim yatsiyi bekliyorum kilip hemen yaticam hih
Acıyor biraz evet ama regl zamanın olduğu için daha fazla acı hissetmişsindir.Heyyyt benim yemekte kv den:)))) bende yatıştaaa!
Bu arada lazer epi yaptırdım hemen gelir gelmez. Bbakalım inş istediğim sonucu alırım. Biraz acıdı. Ve hasta oldum hemen. Allahtan yarına bırakmamışım:)
Sondu bugün ekmek elden su gölden kızz:) yarın eşim geliyo inş,çuf çuf eveHanım hanımmm ne kıskandırıyosun??? :)
Hadi bakalım hayırlı olsun :)
Born da benden;Yok canim cikmadim esimle takistik biraz sonra cikalim havamiz degissin falan dedi ama yemezler disarda ilimanlastiracakti hemen havayi ama cikmadim halada eksimek suratim yatsiyi bekliyorum kilip hemen yaticam hih
Yok canim cikmadim esimle takistik biraz sonra cikalim havamiz degissin falan dedi ama yemezler disarda ilimanlastiracakti hemen havayi ama cikmadim halada eksimek suratim yatsiyi bekliyorum kilip hemen yaticam hih
Acıyor biraz evet ama regl zamanın olduğu için daha fazla acı hissetmişsindir.
Sondu bugün ekmek elden su gölden kızz:) yarın eşim geliyo inş,çuf çuf eve
Born da benden;
Zararıma olsa bile ,tribimden vazgeçmem
Günaydın kızlarr... Gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan ya.
kızlar napiyorsunuz malum benim dogum 17 haziran yaklaştı tarih ben hala isim bulamadım bebek sekeri yapacagim isme bagli oldugu icin oda kaldi :26:
hazel ve benan isimleri nasil sizce
5 slmışımay valla hiiiç uğraşamam.. dünyaya temizlik yapmaya mı geldik be yauuv!
neyneyse, born, pembiş, barbarino, arya 5. ötekiler 0!
herkes free takılsın. yalnız eğlensin (!)
haftasonu için bi plan yapmaya çalışıyorum.
uzun zamandır adam akıllı bi yere gitmedik. aklımda kartepe ve maşukiye var ama daha netleşmedi.. :97:
Eşin döndü bile sanırım:) Allah kavuştursun diyecektim ama şimdi yazabiliyorum.Annemdeyim eşim almanyaya gitti cumartesi döncek inş
Değişikliği seviyor Bell ki:)Anlatsam gülersin galiba ben anlatayım uyku maceramızı;
6. Aya kadar yatakta sallanarak,
6. Ayda emziğe alıştı emziği veriyordum yanına uzanıyordum kendi uyuyordu,
7. Aydan 8 bucuk Aya kadar ayakta sallanarak,
o arada 2 hafta kadar kucağımda sarılarak ve gezdirerek( dişimiz çıkıyordu o ara),
9. Aydan şimdiye kadar yatakta yanına uzanıyorum kendi debelenip duruyor, aşağı atlamaya çalışıyor, yatağın başından tutup kalkmaya, perdeyle oynamaya çalışıyor. Uykucu kuzucuğu açıyorum bi yerde sıkılıp uyuyor. Bir uyku yöntemimiz bile yok yani:)) oysa ben ayakta sallamaya razıydım!
Bir türlü kızı uyuttuğumda dinleyemedimmüzik son ses- ayşecikle dans
[video=youtube;_VPvqy6KujU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_VPvqy6KujU[/video]
Maşukiye not alındı.evet ya, online dı. sonra uçtu gitti
kartepe ve maşukiye izmitte.
sıcaktan nefes alamazken kartepeye çıkıyorsun, üşüyorsun o derece serin..
maşukiyede hurma bahçeleri var, her yer yeşil ağaçlık sular akıyor, alabalık tesisleri var..
İlahi ayşecik:)aman bırak ağlasın..
ayşecik benim ardımdan hiç ağlamaz.
babasının ardından da..
ama babaannesinin ardından bi kanlı yaş döküyor, görmeniz lazım
Hazel mi hazal mi? Bence ikisi de kulağa hoş gelmiyor.kızlar napiyorsunuz malum benim dogum 17 haziran yaklaştı tarih ben hala isim bulamadım bebek sekeri yapacagim isme bagli oldugu icin oda kaldi :26:
hazel ve benan isimleri nasil sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?