Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın..
güzel pazarlar herkese..

bugünkü yağışı haber aldık, izmit programını erteledik.
dün annemlerin yazlığa gidip mangal yaptık..:125:
viaportta alışveriş yaptık.
sınavlardan sanırım, çok sakindi. şaşırdım doğrusu.
bugün gitmek isteyenler, değerlendirsin

kahvaltı yaptık, şuan sofra mutfakta yayılmış şekilde beni bekliiiii..
ben de kk ne yaziiiiim

öğleden sonra arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum.
akşamına kuzenlere yemeğe..
yarın görüşürüz bacılar.
asaletmaap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile

Günaydın canım!
Sınavlardan degil millet AVM lere karsı sokaklarda :)Tavsiyem yabancı kanallardan haberleri seyredin!Ben degil ama dun esim taksimdeydi durduğumuz yerde gaza maruz kaldık diyor,bu nasıl bir diktatörlük yurt disından arkadaslarım arıyor iyi mısınız diye!Lütfen duyarlı olalım bebeklerimizin gelecegi icin...Esim ilk defa taksim meydanında antikapitalist müslümanları,türkü,kürdü,ülkücüsünü bir arada bayilanlara birbirine yardım ederken gördüm diyor.Belki yazımdan sonra beni siteye şikayet edenler olabilir ama gercekler bu,kimse kimsenin hayatına mudehale edemez,bütün diktatörlükler bir gun yerle yeksan olur,ben şimdiye kadar hicbir partiye destek oy vermemiş bir ınsanım,AMA İNSANIM!Nasıl yaşayacağıma benim adıma kimse karar veremez...Duyarlı olalım arkadaslar!

esimle kizimda isyerinin kahvaltısında lar biz oglanla evde pinekliyoruz gelsinler bi avm ye atacağım kendimi belki viaporta gideriz bizde

Bizim okulda öylesi yok çok şükür :))

Pembişim tşörtünü merakla bekliyoruz bakalım nasıl olacak? Hemen bi foto koy emi?

bu arada günaydın demeyi unuttum. Herkese günaydın, hayırlı pazarlar. Gidelim kızla bi kahvaltı yapalım bari.

İnşallah bi gelsin

kızlar kafayı yedim geçen 1 gün ilacı almadım unuttum 2 tane içtim manyak ben daha geçen unuttum şmdi yine unutmuşum off yine 2 içcem zaten 1 haftadır ilişki feln yok hamile kalmam inşallah :26:

Kuşum nasıl hamile olcan saçmalama :)

Yok yok adamlar da değişiyo bakma. Elde etme olayı kalmayınca odunlaşıyolar az veya çok :)

Aynen katılıyorum canım sana. Yurdum insanının bu kadar birlik olması çok güzel. Duygu ve düşüncelerini bu kadar güzel ifade ettiğin için kim şikayet edecek....?? Burdaki herkes aylardır yazışıyor ve birbirine saygılı sonuçta

Nasıl yaşayacağıma kimse karar veremez derken neyi kastediyorsun?

illuminati hakkında birşeyler okudum ,gerçekten tuhaf..

illuminati hakkında birşeyler okudum ,gerçekten tuhaf..

Dan Brownın melekler ve şeytanlar kitabında vardı yanılmıyorsam. İlginçler dimi?? Bi de bi ara "tuttu fırlattı kalbimi" şarkısı ile ilgili öyle bişiler çıkmıştı sanki. Yok tersten dinleyince mesaj mı veriyomuş ne. Hiç aklıma bi şarkıyı tersten dinlemek gelmez :)

Akşam sünnet düğünündeydik. Ufaklık coşunca 2 saat oturamadan kalktık. Artık yürüyene kadar böyleyiz sanırım. Yalnız bir arkadaşım çok hoş birşey anlattı ki yapmak isterim inşallah ilerde; sünnet çocuğu babası ile karşılıklı zeybek oynamış bi düğünde. Okadar güzel olmuşki tüm salon ağlamış. İnşallah biz de o günleri ve daha da güzel günlerini görürüz.

Yarın yine pazartesi. Haftasonu okumadığım yazılılarımı bu hafta okumalıyım artık bi zahmet :/ sonra sözlü notu muhabbetleri(nefret ediyorum). Okulun kapanmasına iki hafta kaldığına inanamıyorum. Oğlumun nerdeyse yaşı geldi oysaki dün gibi hatırlıyorum onu 3 aylıkken evde bırakıp okula gidişimi... Zaman çok fena...

Akşam akşam coştum :)

canlarım;

biz burada birçok konuda konuşuyoruz.
ortak paydamız bebeklerimiz..
ne mutlu bize, onlara sahibiz..
ne mutluki, onlar sayesinde birlikteyiz..

ama yeri geliyor kv de çekiştiriyoruz, yeri geliyor kocadan şikayet ediyoruz.
hasta için dua istiyor, güzel haberlerle birlikte seviniyoruz.
gayet de özel mevzular ama birbirimize güveniyoruz, karşılıklı fikirlerimize değer veriyoruz..
birlikte neredeyse iki seneyi doldurmak üzereyiz, hamdolsun bi sürtüşmemiz, bi kavgamız da olmadı.

içinde bulunduğumuz günlerde gündemdeki mevzu; çok yönlü bi mesele..
ne bi ağaç, ne içki, ne terör, ne hükümet, ne belediye, ne bilmem ne..
bunların hepsi de içinde.

benim de fikirlerim var, konuşsam sivri bile kaçar, lisede bayan muhalefetti namımız...
ist. üni. mezunuyum, çok çatışmış hedef olmuşumdur birilerine..

ama diyorum ya, bizim buradaki muhabettimiz bunların çok ötesinde..
bence bu konulara girip de sosyal medyada çatışan, birbirine laf atan ve laf sokanlara benzemeyelim..
yazık olur. kimse kimseye fikrini empoze edemeyeceğine göree..

gelin biz her zamanki gibi bebişlerimizi anlatalım..
yemek tarifi verip, kv çekiştirelim..
gruplaşmayalım, taraflaşmayalım..
ne dersiniz, olur mu kinee?

Bu çocuk benim ömrümden en az 10 yıl götürdü!! Saat 21:30da 5 bisküviyi sütle ezip verdim. 22:15 gibi emip uyudu. Önce 11:30da kalktı, sonra 12:15de ve sonra 1:30da!! 12:15de şalterim attığı için kalkmadım ve bağırdı çağırdı uyudu. Ama şimdi mecbur Allah eksikliğini göstermesin. Ama uyumak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa!!! (((((((

Canikom haklısın; din ve politika tartışılmaması gereken iki konu bence. Heleki başlığı bizimki gibi bebekler olan bir yerde Ama okadar büyük olaylar yaşanıyorki insan birkaç cümle sarfedemeden duramıyor.

Aryammmm nerdesin canikom yaaaa :)?

Bugün okul çıkışı bir arkadaşa ev görmeye gideceğiz inşallah. Efeciğimin teyzesinden rica edeceğim 1 saat geç çıksın diye çünkü onunla gidersem kabus olabilir :))

Günaydın canım yeettimm! Aryacığa kahvaltı ettirmeye çalışıyorum çok üzülyorum ben sana yaa bu ne uykusuzluk?

Günaydın canım yeettimm! Aryacığa kahvaltı ettirmeye çalışıyorum çok üzülyorum ben sana yaa bu ne uykusuzluk?

Kodu bozuk çocuğumun vallahi neyseki çevremde çocukları küçükken Efe gibi uykusuz olan 1-2 arkadaşım daha var da moral oluyorlar bana. Yoksa bakıyırum genelde insan evlatları yaşına yaklaşınca çoktannnn gece uzun uyumaya başlıyor :/ hatta bir arkadaşım memeden kesmiş 1 yaşında çocuklarını sırf bu yüzden ama 3 yaşına kadar devam etmiş bu durum dua edelim de okadar sürmesin

Sabır kuzum ya. Yaz sonuna kadar düzelir gb düşünüyorum, inşallah öyle olur. " cefakar annelik" kelimesini sonuna kadar hakedenlerdensin:)

evet olaylar fazla ama işte hepimiz bir iki cümle söylersek bunun önünü alamayız diye diyorum

kodu mu bozuk? ilahiiii
yeğenim 1,5 yaşında o da defalarca uyanıyordu gece. her uyandığında uyutmak için en az yarım saat uğaraşıyorlardı.
sütten kesti yengem, gece kalkmaları 2/3 oranında azaldı.

ama işte belliki efenin derdi yemek ya da emmek değil..
ne diyeyim bacım, Allah kolaylık ve sabır versin.
inş uykusu düzene girer.. az yemekle oluyor ama az uyumak, ı ıhh! :100:

haftasonu evde olmadığımız için bugün yemeğimiz var.
taze fasulye- bulgur pilavına devam yanına bi de çorba yaparım belki..

burada neredeyse sabaha kadar aralıklarla yağmur yağdı.
o yüzden hava biraz serin gibi. inş böyle de devam eder.

ayşeciğe kahvaltı hazırlayacağım şimdi.
ben de beyaz peynir yerine kaşar vermeye başladım.
gayet güzel yiyor. eline veriyorum..

dün akşam dedesi 24 tane köy yumurtası getirmiş..
ayşecik yesin diye
çocuk yakında gıdaklayacak
zaten gün aşırı yiyor, taze yesin dedim. 8 tanesini aldım gerisini iade ettim.

ay bu kız yerde ne bulursa ağzına atıyor.
minicik bi kırıntı, bi iplik parçası..

bi arkadaşın 2 yaşındaki kızı yerdeki karıncaları yakalayıp yiyordu..
korkuyorum sonumuz öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…