- 8 Ağustos 2011
- 11.780
- 9.351
- 448
günaydın..
güzel pazarlar herkese..
bugünkü yağışı haber aldık, izmit programını erteledik.
dün annemlerin yazlığa gidip mangal yaptık..:125:
viaportta alışveriş yaptık.
sınavlardan sanırım, çok sakindi. şaşırdım doğrusu.
bugün gitmek isteyenler, değerlendirsin
kahvaltı yaptık, şuan sofra mutfakta yayılmış şekilde beni bekliiiii..
ben de kk ne yaziiiiim
öğleden sonra arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum.
akşamına kuzenlere yemeğe..
yarın görüşürüz bacılar.
asaletmaap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
günaydın..
güzel pazarlar herkese..
bugünkü yağışı haber aldık, izmit programını erteledik.
dün annemlerin yazlığa gidip mangal yaptık..:125:
viaportta alışveriş yaptık.
sınavlardan sanırım, çok sakindi. şaşırdım doğrusu.
bugün gitmek isteyenler, değerlendirsin
kahvaltı yaptık, şuan sofra mutfakta yayılmış şekilde beni bekliiiii..
ben de kk ne yaziiiiim
öğleden sonra arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum.
akşamına kuzenlere yemeğe..
yarın görüşürüz bacılar.
asaletmaap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
Yok , doğru dedin o konuda benim eşimde aynı. Normal zamanda çok anlayışlıdır sözde, amaan boşver der durur. Kavga anında da hepsini döker. Tabi benim birde anne faktörüm var onunda baya yardımı oluyor. Bunun dışında okuldakiler falan anlatınca eşlerinin yaedımını. Tüm sinirlerim alt üst oluyor. Yardımından da geçtim bu adam bana bu kadar nasıl kıyabiliyor, ben ona kıyamazdım, demekki beni yyeterince sevmiyor, diyorum kendi kendime. Hatta zaman ozaman ona da söylüyorum ama bi etkisi var mı derseeeennn? Tahmin edeceğin gb. Benim yukardaki bahsettiğim kkonu daha çokzamwmn ayıırmakla ilgiliydi, yanlış anlamışım. Yardımlaşma deyince yine mıralimi bozdun sabah sabah(. Okuldakiler bi anlatıyor varrya çıldırırsın " eşim sabah kalkmış, evi süpürmülş, ortalığı toplayıp kahvaltı hazırlamış. Ben oğlumla oynarken " diyorlar. Benim sigortalar atıyor tabi. E adam yardım yok bari çenen dursun dimi? Ben senden çok doluymuşum bak.
Pembişim tşörtünü merakla bekliyoruz bakalım nasıl olacak? Hemen bi foto koy emi?
bu arada günaydın demeyi unuttum. Herkese günaydın, hayırlı pazarlar. Gidelim kızla bi kahvaltı yapalım bari.
kızlar kafayı yedim geçen 1 gün ilacı almadım unuttum 2 tane içtim manyak ben daha geçen unuttum şmdi yine unutmuşum off yine 2 içcem zaten 1 haftadır ilişki feln yok hamile kalmam inşallah :26:
Canım ya biz de kavga anında öyle şeyler söylüyoruz ki, duyan da bunların ikisi de dünyanın en geçimsiz en sevgiden yoksun en kötü çifti zanneder. Aynı şekilde ben dağınık ve üşengeç biriyim , her zaman "boşver" der umursamaz , bazen " dağınıksın" diye bi atarlanır şoka girerim , yıkılırım :) ve buyrun cenaze namazına:) sen de şöylesin böylesin .. taa ki onun olumsuzlukları benimkileri heçene kadar. sonra da pişman oluruz ama söylenenler kalır.. Bunda ikimizin de sessiz kalamayan alttan almayan gururlu kişiliklerde olmamızın etkisi var ;halbuki çoğu evli çiftten çok daha iyi anlaşıyoruz ve birbirimize aşığız. Kavganın barışması çok güzel oluyo o başka:) Anladığım kadarıyla siz de çocuk sonrası sendromundan çıkmak için savaş veriyorsunuz iki taraf da ilgi ve şımartılma bekliyor, ben kendi adıma sanırım ilk adımı ondan bekleyerek hata yapıyorum. Çünkü adam ben inatlaştıkça algılarını kapatıyor:)
Mesela senin eşin yasir'i buluştuğumuzda avm de senden alıp gezdirirken ben çok takdir etmiştim :) eminim bunun gibi yüzlercesi vardır yaptığı. Ben de kendi adıma çocuk istediğim ve çocuğumuz olmadığı zaman üzüldüğüm dönemde eşim bana o kadar destek olmuştu ki "dünyada böyle mükemmel bir adam olamaz" diye düşünüyordum. Şimdi ne değişti? :) adam aynı adam, özü aynı. belki de bakan gözlerde sorun var:)
Şimdi biz de değiştik yalan değil, nerde o hep kocasına programlı kadın.
Günaydın canım!
Sınavlardan degil millet AVM lere karsı sokaklarda :)Tavsiyem yabancı kanallardan haberleri seyredin!Ben degil ama dun esim taksimdeydi durduğumuz yerde gaza maruz kaldık diyor,bu nasıl bir diktatörlük yurt disından arkadaslarım arıyor iyi mısınız diye!Lütfen duyarlı olalım bebeklerimizin gelecegi icin...Esim ilk defa taksim meydanında antikapitalist müslümanları,türkü,kürdü,ülkücüsünü bir arada bayilanlara birbirine yardım ederken gördüm diyor.Belki yazımdan sonra beni siteye şikayet edenler olabilirama gercekler bu,kimse kimsenin hayatına mudehale edemez,bütün diktatörlükler bir gun yerle yeksan olur,ben şimdiye kadar hicbir partiye destek oy vermemiş bir ınsanım,AMA İNSANIM!Nasıl yaşayacağıma benim adıma kimse karar veremez...Duyarlı olalım arkadaslar!
Günaydın canım!
Sınavlardan degil millet AVM lere karsı sokaklarda :)Tavsiyem yabancı kanallardan haberleri seyredin!Ben degil ama dun esim taksimdeydi durduğumuz yerde gaza maruz kaldık diyor,bu nasıl bir diktatörlük yurt disından arkadaslarım arıyor iyi mısınız diye!Lütfen duyarlı olalım bebeklerimizin gelecegi icin...Esim ilk defa taksim meydanında antikapitalist müslümanları,türkü,kürdü,ülkücüsünü bir arada bayilanlara birbirine yardım ederken gördüm diyor.Belki yazımdan sonra beni siteye şikayet edenler olabilirama gercekler bu,kimse kimsenin hayatına mudehale edemez,bütün diktatörlükler bir gun yerle yeksan olur,ben şimdiye kadar hicbir partiye destek oy vermemiş bir ınsanım,AMA İNSANIM!Nasıl yaşayacağıma benim adıma kimse karar veremez...Duyarlı olalım arkadaslar!
illuminati hakkında birşeyler okudum ,gerçekten tuhaf..
canlarım;
biz burada birçok konuda konuşuyoruz.
ortak paydamız bebeklerimiz..
ne mutlu bize, onlara sahibiz..
ne mutluki, onlar sayesinde birlikteyiz..
ama yeri geliyor kv de çekiştiriyoruz, yeri geliyor kocadan şikayet ediyoruz.
hasta için dua istiyor, güzel haberlerle birlikte seviniyoruz.
gayet de özel mevzular ama birbirimize güveniyoruz, karşılıklı fikirlerimize değer veriyoruz..
birlikte neredeyse iki seneyi doldurmak üzereyiz, hamdolsun bi sürtüşmemiz, bi kavgamız da olmadı.
içinde bulunduğumuz günlerde gündemdeki mevzu; çok yönlü bi mesele..
ne bi ağaç, ne içki, ne terör, ne hükümet, ne belediye, ne bilmem ne..
bunların hepsi de içinde.
benim de fikirlerim var, konuşsam sivri bile kaçar, lisede bayan muhalefetti namımız...
ist. üni. mezunuyum, çok çatışmış hedef olmuşumdur birilerine..
ama diyorum ya, bizim buradaki muhabettimiz bunların çok ötesinde..
bence bu konulara girip de sosyal medyada çatışan, birbirine laf atan ve laf sokanlara benzemeyelim..
yazık olur. kimse kimseye fikrini empoze edemeyeceğine göree..
gelin biz her zamanki gibi bebişlerimizi anlatalım..
yemek tarifi verip, kv çekiştirelim..
gruplaşmayalım, taraflaşmayalım..
ne dersiniz, olur mu kinee?
Aryammmm nerdesin canikom yaaaa :)?
Bugün okul çıkışı bir arkadaşa ev görmeye gideceğiz inşallah. Efeciğimin teyzesinden rica edeceğim 1 saat geç çıksın diye çünkü onunla gidersem kabus olabilir :))
Günaydın canım yeettimm! Aryacığa kahvaltı ettirmeye çalışıyorumçok üzülyorum ben sana yaa bu ne uykusuzluk?
Sabır kuzum ya. Yaz sonuna kadar düzelir gb düşünüyorum, inşallah öyle olur. " cefakar annelik" kelimesini sonuna kadar hakedenlerdensin:)Kodu bozuk çocuğumun vallahineyseki çevremde çocukları küçükken Efe gibi uykusuz olan 1-2 arkadaşım daha var da moral oluyorlar bana. Yoksa bakıyırum genelde insan evlatları yaşına yaklaşınca çoktannnn gece uzun uyumaya başlıyor :/ hatta bir arkadaşım memeden kesmiş 1 yaşında çocuklarını sırf bu yüzden ama 3 yaşına kadar devam etmiş bu durum dua edelim de okadar sürmesin
evet olaylar fazla ama işte hepimiz bir iki cümle söylersek bunun önünü alamayız diye diyorumCanikom haklısın; din ve politika tartışılmaması gereken iki konu bence. Heleki başlığı bizimki gibi bebekler olan bir yerdeAma okadar büyük olaylar yaşanıyorki insan birkaç cümle sarfedemeden duramıyor.
kodu mu bozuk? ilahiiiiKodu bozuk çocuğumun vallahineyseki çevremde çocukları küçükken Efe gibi uykusuz olan 1-2 arkadaşım daha var da moral oluyorlar bana. Yoksa bakıyırum genelde insan evlatları yaşına yaklaşınca çoktannnn gece uzun uyumaya başlıyor :/ hatta bir arkadaşım memeden kesmiş 1 yaşında çocuklarını sırf bu yüzden ama 3 yaşına kadar devam etmiş bu durum dua edelim de okadar sürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?