- 8 Ağustos 2011
- 11.780
- 9.353
- 448
Sabır kuzum ya. Yaz sonuna kadar düzelir gb düşünüyorum, inşallah öyle olur. " cefakar annelik" kelimesini sonuna kadar hakedenlerdensin:)
evet olaylar fazla ama işte hepimiz bir iki cümle söylersek bunun önünü alamayız diye diyorum
kodu mu bozuk? ilahiiii
yeğenim 1,5 yaşında o da defalarca uyanıyordu gece. her uyandığında uyutmak için en az yarım saat uğaraşıyorlardı.
sütten kesti yengem, gece kalkmaları 2/3 oranında azaldı.
ama işte belliki efenin derdi yemek ya da emmek değil..
ne diyeyim bacım, Allah kolaylık ve sabır versin.
inş uykusu düzene girer.. az yemekle oluyor ama az uyumak, ı ıhh! :100:
haftasonu evde olmadığımız için bugün yemeğimiz var.
taze fasulye- bulgur pilavına devamyanına bi de çorba yaparım belki..
burada neredeyse sabaha kadar aralıklarla yağmur yağdı.
o yüzden hava biraz serin gibi. inş böyle de devam eder.
ayşeciğe kahvaltı hazırlayacağım şimdi.
ben de beyaz peynir yerine kaşar vermeye başladım.
gayet güzel yiyor. eline veriyorum..
dün akşam dedesi 24 tane köy yumurtası getirmiş..
ayşecik yesin diye
çocuk yakında gıdaklayacak
zaten gün aşırı yiyor, taze yesin dedim. 8 tanesini aldım gerisini iade ettim.
ay bu kız yerde ne bulursa ağzına atıyor.
minicik bi kırıntı, bi iplik parçası..
bi arkadaşın 2 yaşındaki kızı yerdeki karıncaları yakalayıp yiyordu..
korkuyorum sonumuz öyle olacak
ayşeciğin kaşar keyfiiiiii:125:
Eki Görüntüle 726706 Eki Görüntüle 726707
Bal ya şuna bak! O,kaşarları yiyecek; sen onu:)ayşeciğin kaşar keyfiiiiii:125:Eki Görüntüle 726706 Eki Görüntüle 726707
amiiiiinEvet güzel bir gün hatta hafta olsun :)
kız öpüyom seni yanaklarından..İnat ettim eğer herşe yolunda giderse 2 yaşına kadar emmeye devam :) bende bi de ne oluyo biliyo musun? Uykusuz kalıp yoruluyorum ya kendimi yrmeğe veriyorum. Özellikle çikilataya :) bakalım yaz gelsin de belki havuzdu parktı derken haşatı çıkar da uyur :)
bulgur pilavına bayılırıııııımBen de sabah taze fasulye yaptım. Dediğin gibi bulgur yapayım yanına olmazsa yada teyzemiz bize bi güzellik yapsın :) cacık olsa da güzel olur aslında ama salatalık yok sanrım evde. Daha yeni kahvaltı yaptım güya ama maşallah yani alıcılarım nasıl açık hahahah
Kız senin kv ve kp in eli bol valla alınca çokçok alıyorlar maşallah :)
Benim bi arkadaşım aşırı titizdir bu konularda. Kızı daha ufacıkken napıyordu biliyor musun?? Annesini sinir etmek için alıyodu ipi ağzına götürüp geri çekiyordu. Yani bak yedim yok yemedim tarzında :) korkulur kız bunlardan :)
hepimize şekeriiiiimHele şunun yumuk yumuk ellerine yaaaa :) afiyet bal olsun.
neyneyse, sesime ses veeeer!
Canım geçmiş olsun. Su çiçeğinin etkileri mi bunlar hala? Ateş varsa ve düşmüyorsa tabi dr en iyisi. Çok geçmiş olsun, bizi haberdar et.Ses 1, 2
Okuyorum canım ama yazamadım. Feyza hafta sonunu ateşli geçirdi. Hala ateşi var. Melûl melûl bakıyor. Kucakta çoğu zaman. Bugün hastaneye götürmeliyim.
Sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım. Emen bebeklerde aynı sorun yaşanıyor bildiğim kadarıyla. Nfk da yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Belki acını azaltacak bir krem olabilir ama zor tabi. .sabır bacım...kızlar günaydın..hepiniz iyisinizdir inşallah..1-2 gündür pek iyi olduğum söylenemez.nolur bi akıl verin.oğlumun altta 1 dişi var.ne ara ısırdığını bile hatırlamıyorum ama 2 gündür göğsüm cok ağrıyor.meme ucunda yara yok.oğlumun alt dişinin denk geldiği yerde,yani meme ucunda değilde biraz altta toplu iğne bası kadar bir yer resmen oyulmus.cukurluk var içi iltihap gibi ve oğlum emdikçe canım o kadar yanıyorki anlatamam.sanki yaraya çomak sokuluyo gibine kullanayımda bu gecsin.emerken canım yanıyo,normalde yürürken bile ağrıyo.nolur bi akıl verin.doktora gitmem gerekirmi
kızlar günaydın..hepiniz iyisinizdir inşallah..1-2 gündür pek iyi olduğum söylenemez.nolur bi akıl verin.oğlumun altta 1 dişi var.ne ara ısırdığını bile hatırlamıyorum ama 2 gündür göğsüm cok ağrıyor.meme ucunda yara yok.oğlumun alt dişinin denk geldiği yerde,yani meme ucunda değilde biraz altta toplu iğne bası kadar bir yer resmen oyulmus.cukurluk var içi iltihap gibi ve oğlum emdikçe canım o kadar yanıyorki anlatamam.sanki yaraya çomak sokuluyo gibine kullanayımda bu gecsin.emerken canım yanıyo,normalde yürürken bile ağrıyo.nolur bi akıl verin.doktora gitmem gerekirmi
çok geçmiş olsun ya,, ateşten korkuyorum been:18:Ses 1, 2
Okuyorum canım ama yazamadım. Feyza hafta sonunu ateşli geçirdi. Hala ateşi var. Melûl melûl bakıyor. Kucakta çoğu zaman. Bugün hastaneye götürmeliyim.
Sen nasılsın?
geçmiş olsun canım.kızlar günaydın..hepiniz iyisinizdir inşallah..1-2 gündür pek iyi olduğum söylenemez.nolur bi akıl verin.oğlumun altta 1 dişi var.ne ara ısırdığını bile hatırlamıyorum ama 2 gündür göğsüm cok ağrıyor.meme ucunda yara yok.oğlumun alt dişinin denk geldiği yerde,yani meme ucunda değilde biraz altta toplu iğne bası kadar bir yer resmen oyulmus.cukurluk var içi iltihap gibi ve oğlum emdikçe canım o kadar yanıyorki anlatamam.sanki yaraya çomak sokuluyo gibine kullanayımda bu gecsin.emerken canım yanıyo,normalde yürürken bile ağrıyo.nolur bi akıl verin.doktora gitmem gerekirmi
Bencede sağlık ocağına bi git bacım. İltihap sıkıntı olabilir.sağolun canlarım yadoğumdan sonraki meme ucu catlağından cok cekmiştim ama bi şekilde dayanıyordum.bu dayanılmaz bişey alt kısımda olduğu için.ucu olsa emerken ağız boşluğunda olur.bu tam alt dişine denk geliyo ve her cekişinde canımı alıyo.lansinosh u kullanmıstım doğumdan sonrada işe yaramamıştı.ne yapsam bilemedim.sağlık ocağına gideyim diyorum onada erindim.
oğlumda aksi gibi memeye düştü.ben az emzirmeye calısıyorum tişörtüme yapısıyo...aylardır tek göğüsle emziriyorum ötekinde süt yok zaten kafayı yicem
Ben burdayım.busmai, eşin geldi heralde hiç sesin çıkmıyo
elifnaz, doğum 17sinde di mi? iki hafta kaldı yaaaa
dilanaz, ozlemcr, caglaslı, tugçe, barbarino, gulumser, destiny, tubaal, şeker portakalımm.. nerdesin bacıııım?!
Geçmiş olsun canım.Tanıdık bir eczacı varsa onlar da bir şeyler önerebilir.Arayıp sorabilirsin.Bizim sürekli gittiğimiz Gülderen teyzemiz var.Valla süper.Bir de 2 yaşında bebişi var.Çok yardımı oluyor.sağolun canlarım yadoğumdan sonraki meme ucu catlağından cok cekmiştim ama bi şekilde dayanıyordum.bu dayanılmaz bişey alt kısımda olduğu için.ucu olsa emerken ağız boşluğunda olur.bu tam alt dişine denk geliyo ve her cekişinde canımı alıyo.lansinosh u kullanmıstım doğumdan sonrada işe yaramamıştı.ne yapsam bilemedim.sağlık ocağına gideyim diyorum onada erindim.
oğlumda aksi gibi memeye düştü.ben az emzirmeye calısıyorum tişörtüme yapısıyo...aylardır tek göğüsle emziriyorum ötekinde süt yok zaten kafayı yicem
Polo'da da kendi tişörtünü tasarla diye bir kampanya var ama güvenemedim.:26:Buradan alacağım.Eşimle gideriz sanırım.Sürpriz olmayacak ama ne yapalım.Aryamm bugün itibari ile tshirt siparişimi verdim. İnşallah güzel olur senînki gibi :) babalar gününe yetişir dimi??
Yaz geldiği için olmasın.ay sabah sabah fena halde oynayasım var..
töbeee, noluyo bana yaaa
[video=youtube;JJf1etobCz8]http://www.youtube.com/watch?v=JJf1etobCz8[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?