Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gırgıriye izliyorum, barbunya açıyorum.
yemeğim de kaynıyor.
siz napıyosunuz hanimlar?

herkese merhaba bugün cumartesi ve ben işteyim

allahtan öğlene kadar yoksa hiç çekilmezdi yaaa
yarın da pazar ve kısmetse kerpe ye gitmeyi planladık bir mani çıkmazsa eğer
bakalım melisa hanım denizi sevecekmi kardeşimde gelecek olmadı onlar kumda oynar bende denize girerim azıcık

elifnaz doğum gerçekleşmiş ilk kardeşimiz gelmiş allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah

pembiş bir hafta ne çabuk geçti demi ayy tatilde çabuk geçer işte geçmez

aryammkız maşallah sanada bu ne enerji bu ne hamaratlık süper valla

busmai bu hafta gezmelerdesin yani bol bol alışveriş yap bari sınav öncesi

bizim de önümüzdeki haftasonu tatil planımız var.
ama tam regl dönemine geliyo, zamanlama kötü oldu :105:

Pembehipopotam hımm tamam kabul ettim fena olduğumu:)
aryamm o ne döktürmüşsün öyle ,orda olmayı isterdimmm
bu arada ben şöyle anladım eşin yok ve 2 kız arkadaşın kalmaya geldi; öyle değil miydi?:44:
hoşgeldin tekrar canım
ne biçim insanlar ya,"bunlar zor bi dönem atlatmış, gezsin tozsunlar" demiyorlar da ,erken gelin diyorlar HAYRET BİRŞEY

Sen bu haftasonunda mı sanıyordun? Ya bazen olsun da kurtulayım diyorsun.
Çarşıya çık stresini at madem.

bugün miting varmış çarşı doludur gene çıkamıycam galiba:2:

kesin yer ayırttınız mı canım? kaplıcaya mı gidecektiniz,yoksa karadeniz turu mu? havuza falan girmeyeceksen sorun yok

kesin yer ayırttınız mı canım? kaplıcaya mı gidecektiniz,yoksa karadeniz turu mu? havuza falan girmeyeceksen sorun yok

bursa oylat için inş bugün rezervasyon yaptıracak eşim.
havuz-su pek de önemli değil, tatil olsun da. tebdili mekanda ferahlık vardır..
karadeniz bayramdan sonra inş.

eşim istersen abanta gidelim dedi.
şööööyle bi düşündüm. (pembiş boluda değil, öyleyse) abanta başka zaman gideriz dedim

Son düzenleme:
Bizimki de ilk doğduğu hafta başladı.Yaş ve sarımtırak bir sıvı akıyor.Gözünde sürekli bol miktarda çapak var.Bir de uyuyunca çapaktan gözleri kapanıyor.Bugünkü gittiğimiz doktor sağ olsun telaşe memuru gibiydi.10 gün içinde açmamız gerek geç bile kalınmış,
genellikle 8-10 ay arasında açılması gerekir dedi.Bize de daha önce birkaç doktor bir yaşını bekleyin demişti.Bu da "genel anestezi altında ameliyat etmemiz gerek hemen"dedi.Hafta içi Kayseri'ye gideceğiz.Dua edin de kızlar kendiliğinden açılsın.Her gün masaj yapıyorum.Ama açılmıyor.

Merhaba göz doktoru olarak bu sıkıntınıza cevap vermek istedim . Konjenital dakriostenoz dediğimiz bebeklerde görülen göz kanallarında tıkanıklık 1 yaşına kadar %95 kendiliğinden açılır. Yaptıgınız masaj daha erken açılma sağlamak içindir. Kanalın tıkanık olmasına bağlı olarak ara ara enfeksiyon gelisebilir. Benim hastalarıma önerim hergün düzenli masaj yapılması yönünde. Geç kalmamışsınız merak etmeyin 1 hatta 1,5 yaşına kadar beklediğim hastalarım oldu. Açılmazsa eğer genel anestezi altında sondalama dediğimiz operasyonu yapıyoruz. Operasyonda Gözün içine müdahale edilmediği için korkulacak bişey yok sadece genel anestezi aldığı için kendine geldikten 2-3 saat sonra taburcu olursunuz.
Ayrıca çay masajı bu hastalıkta bi işe yaramaz
Sevgiler...

Allah razı olsun torpağımmm

içimizi rahatlattın teşekkür ederiz canım
bursa oylat için inş bugün rezervasyon yaptıracak eşim.
havuz-su pek de önemli değil, tatil olsun da. tebdili mekanda ferahlık vardır..
karadeniz bayramdan sonra inş.
bence de tatil olsun yeter

öğleden sonra kuzenimin bebeğinin mevlidi var, şimdi davet geldi.
en azından bi hareket olur, Kur'an dinleriz, sosyalleşiriz..

Oh olsun onlara :)

akamıyoz kiiii
yarın semineri varmış, makale okuyacaaaağmış
haftasonu tıkılıp kaldık eve iyi mi?

Değişiklik olur evde oturmak sana bence

Hahaha süperrrrrr :)

gırgıriye izliyorum, barbunya açıyorum.
yemeğim de kaynıyor.
siz napıyosunuz hanimlar?

Oooo sana da maşallah. Var ya topiğin hamaratları coştu :)

Evet ya işteyken bitmez tatildeyken yetmez iyi eğlenceler şimdiden :)

İlaç al bence. Adını unuttum ama ben bi kere almıştım.

eşim istersen abanta gidelim dedi.
şööööyle bi düşündüm. (pembiş boluda değil, öyleyse) abanta başka zaman gideriz dedim

Evet başka zaman gelin bence de

öğleden sonra kuzenimin bebeğinin mevlidi var, şimdi davet geldi.
en azından bi hareket olur, Kur'an dinleriz, sosyalleşiriz..

Ay bigün evde oturacaktın ona da izin vermediler be nfk :) Allah kabul etsinnnnn.

Biz de denizimize gittik. Ağustosta görüşmek üzere vedalaştık :) oğluşa süt mısır denettik sevdi. Yandaki şezlonglardakilerle falan konuşuyo ya çok fenaaa. Eve gelince duştan çıkmak istemedi ve çılgınlar gibi ağladı. Otelde napıcaz biz bunla yaaaa????

Eve geldik yemek yedik. Günlerdir canım cornetto istiyo eşim beni şaşırtıp markete gitti almaya!!

Oğluş yatsın kalksın alışverişe gidicez. Boludayken ona papyon almıştım ama sanırım burda daha güzeli var. Katakulliye getirip alıcam :))

Efeciğime doğum günü hediyesi ne alsam bilemedim. Herkes kıyafet alıyo zaten. Oyuncak alıyım diyorum....? Sakın bişi alma anlamaz demeyin!!! Sonuçta foto denen bişi var

Değişiklik olur evde oturmak sana bence
Ay bigün evde oturacaktın ona da izin vermediler be nfk :) Allah kabul etsinnnnn

İlaç al bence. Adını unuttum ama ben bi kere almıştım. .

durmaaaam, duramaaaam

hangi ilaç bacım? doğum kontrol hapı gibi bi şey mi, emziriyorum bi de ben:26:

tam sosyalleşme zamanları.
dışarıyı da keşfettiler, bu bebeler bi alışırsa var yaaa, bi daha bunları içeri sokamayız biz

kapsamlı düşünmedim ama ben ayşecik için şöyle bi şey olabilir diye düşünüyorum.
hani vardır ya, içine fotoğraf konabilen kolyeler.
birine ayşeciğin fotosunu, digerine eşimle beni.
büyüyünce ister takar, takmasa da saklar

bornnnnn geeellll

durmaaaam, duramaaaam

hangi ilaç bacım? doğum kontrol hapı gibi bi şey mi, emziriyorum bi de ben:26:

ben umreye giderken adet olmamak için içmiştim primolut-n
tabi o zaman kerem ortalarda yoktu:)
bu arada kolye fikri güzel

mısır soluk borusuna kaçabilir, bence verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…