Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet valla süpersin. Eline koluna sağlık. Sal Aryayı üstlerine uyansınlar ve çocuk yapmasınlar hahahhaha
Aslında aklıma gelmedi değil:)) ama yamadım tabi:)))))
günün hamaratı arya

Evet canım cuma öğlen çıktı pazar gelecekti. Dayanamamış, çok özlemiş ctesi akşam üstü geldi. Allahtan kızlar gitmişti.

Hayırlı yolculuklarrr.. Hemencecik gelin inşallah. Hem olmuyodu öyle, deniz, kum, gezme, yemek memek te yok... Kıskanıyodum ben

Bu arada günaydın hatunlarrr...
Dün akşam kabus gb bi akşamdı. Arya dün 4 kez duş yaptı( sıcaktan değil asla, üstünü batırdı sürekli.. En son muhallebi çocuk olmuştu:)) saç baş ayaklar bile..) akşam tam 3 saat boyunca ağladı, ağladı... Uyumadııı.. Babası geldiğine geleceğine pişman oldu. Ben bu çocuğu hiç böyle görmemiştim. Ölüyodum yorgunluktan ya, zaten ben ne zaman kötü durumdaysam bu çocuk bi arıza veriyor. Hasta olduğunu sanmıyorum. Nazarımız mı değdi diye şüpheleniyorum.

Kocam da gelmiş bi sevinçle sizi çok özledim dayanamadım geldim diye. Birde çikolatalar, ufak ufak hediyeler... Adam sevinç gösterisi beklerken bu muydu dedim:) napim gelmeseydin dedim. Arya da hiç umursamadı babayı. Adam üzüldü zannımca

günaydın hatunlar..
bu gece berat kandili. çok mübarek ve mühim bi gece. af gecesi.
bir dahaki sene berat kandiline kadarki tüm rızık, ölümler musibetler, savaşlar, ameller bugün defterlere yazılacak..
Rabbim güzel yazılar yazsın, kazalardan belalardan uzak etsin, rızkımızı helal ve bol yazsın, güzel amellerimizi artırsın..

not: böyle mübarek gecelerin oruçları ertesi gün tutulur.
pazarı pazartesiye bağlayan gece berat kandili.
yani bir gün oruç tutacaksanız, pazartesi tutun.
ama beratı oruçla karşılarım, iki gün tutarım diyorsanız bugün de oruç var

hadislerde berat

"Şâban'ın 15. gecesi geldiğinde geceyi uyanık ibadetle,
gündüzü de oruçlu olarak geçirin. O gece güneş battıktan sonra Allah
rahmetiyle dünya semasına tecelli eder ve şöyle seslenir:

"İstiğfar eden yok mu, affedeyim ve bağışlayayım. "Rızık isteyen yok mu, hemen rızık vereyim.
"Başına bir musibet gelen yok mu, hemen sağlık ve afiyet vereyim.
"Böylece tan yerinin ağarmasına kadar bu şekilde devam eder."

"Muhakkak ki, Allah Azze ve Celle Şâban'ın onbeşinci gecesinde rahmetiyle yetişip herşeyi kuşatır.
Bütün mahlukatına mağfiret eder. Yalnızca müşrikler ve kalbleri düşmanlık hissiyle dolu olup
insanlarla zıtlaşmaktan başka bir şey düşünmeyenler müstesna."

"Yüce Allah bu gece bütün Müslümanlara mağfiret buyurur, ancak kâhin,
sihirbaz yahut müşahin (çok kin güden) veya içkiye düşkün olan veya
ana babasını inciten yahut zinaya ısrarla devam eden müstesna."

"Allah Teâlâ Şâban'ın onbeşinci gecesi tecelli eder ve ana-babasına asi olanlarla
Allah'a ortak koşanlar dışında kalan bütün kullarını bağışlar."

Küçüğü bile büyük diyorsan Allah'tan büyüklerden almamışım:) bir ara aklımdan geçti büyük mü alsam diye?
valla bence yeter de artar.
dün kuzenime de söyledim, aldılar şişirdik. onun bebeğiyle birlikte ayşeciği koyduk.
senin abi de girer feyzayla.
boyutları 115.24 cm. hacmi de az değil yani. epey su gider ona.. benim matematiğim yetmez ona.
buyursun matematikçiler hesaplasın bu alana kaç litre su gideceğini?

diğerinin ebadları 188.46 cm

Ben hala barbunya almadım. Yufka aldım, onu sarıp hazırlamam lazım. Tarif var mı?

Hımm belki geç regl olursun? Zaten düzensiz değil miydi?
Asya'dan vaz mı geçtiniz?
Hayat nfk'ya güzel
sigara böreği tarifi mi diyorsun?
ben alalade sarıyorum işte. yufkayı 8-10 parçaya bölüyorum.
içine bi şey sürmeden direkt peynir maydonoz karışımını koyup sarıyorum.
teyzem bu sigara böreğini kızgın yağın içine atmadan sudan geçirir, ıslatır.
daha az su çekiyor ve çıtır oluyormuş.

asyadan vazgeçtik, geçen sene bursaya günü birlik gitmiştik.
hiç gezemedim, alışveriş yapamadım diye adamın beynini yediğim için yine bursaya gidiyoz

adetim dediğin gibi düzensiz şuan.
1 şubat, 3 mart, 12 nisan, 23 mayıs. bu ay henüz olmadım işte.
ama önümüzdeki haftasonu olmam muhtemel :100:

dün kuzene gittim bebek mevlidine, akşam eşimin kuzenine yemeğe gittik.
saat 1de zor çıktık, oturun sabah gidersiniz diyorlar.
ki oruç da var, gece kalkmak zor oldu.
bugün de eşimin kuzeninin bebek mevlidi var.
daha gidip hediye alınacak
ama 1 saat girip çıkmayı düşünüyorum, orucu onlar için bozamam.
maksat davete icabet ve hediyesini vermek.

akşama (şu yaşıma kadar yaptığım en güzel) kurufasulye-pilav var

Aiyyyyyy nfk süper hediyeeeee. Bunun erkek versiyonu ne olabilir ki?? Hemen bana anlamlı bir hediye bul!! :)
hee, tamam beynin ilgili birimlerine komutu gönderdim hemen şimdi

Yordgunum dostlarımmmm yorgunum yorgunnn.... Dırı dırıı..
ah yavrum bee, nazara geldin sen. belki de benim nazarıma?

Nazar olabilir canım.Biz de burada çok konuştuk malum.

Son düzenleme:
ah yavrum bee, nazara geldin sen. belki de benim nazarıma? [/QUOTE]

Değsin de senin nazarın değsin bacımmm... Neyime nazar değecek kıız..

Vavvvvv, harikasın.Bir de iki çocukla.Bu arada senin büyük kaç yaşında?Sen kaç yaşındasın?Ne çok sordum ya...

Nazar olabilir canım.Biz de burada çok konuştuk
:
Kız aslında pek nazara yormam böyle şeyleri de akşamki durumu pek bi garipti, hiç böyle görmemiştim çocuğu okudum okudum zar zor uyudu. Yine benim nazarım değmiştir değdiyse de:)) yoksa öyle nazarlık durumumuz yok canım. Hele bennn... Neyime nazar değecek kız uçmuşum ben:))

Aden in göz pınarları nasıl oldu?

Çocukla o kadar çok şey hazırladın ki daha ne olsun.Yok yok, harikasın maşallah.Arya da farklıymış zaten.Nazardır.Ben nazara kesinlikle inanıyorum.
Bu arada milföyle minik pizzaları nasıl yapıyorsun?
Aden'in de gözündeki şişlik geçti gibi.Ama her sabah kapalı uyanıyor ve sürekli booool miktarda çapak var.Hafta içi bir gün Kayseri'ye gideceğiz.Doktor araştırıyoruz.Kayseri Göz'de iyi bir doktor varmış, randevu bulabilirsen o olabilir.Maya ile Dünya Göz'ü araştırıyoruz.Bakalım, senin duyduğun var mı?

Mini pizza dediğimde bişi yok ya milfyün üzerine evde ne varsa atıp fırınlıyorum. Yalnız üstünü çok doldurmamak lazım, kabarmasını önleyip hamur oluyor. Basit yani. Şekil a-
http://mutfagimiz.com/milfoy-hamurundan-mini-pizza/#.UcbAemQaxaA

Kayseride bende maya yada kayseri gözü biliyorum ama hangi dr iyidir, hangi hastane iyidir pek bi fikrim yok açıkçası. İnşallah ameliyata falan gerek kalmadan hallederler.. Ameliyat olsada sıkıntı yapma zaten, adenin iyileşeceğini düşün yeter, çabuk atlatırsın...

Son düzenleme:
Klasik pazar durgunluğu... Herkes aile saadeti yaşıyor zannımca:))
Bizde balkonda arya, ben, babası... Yiyoruz, içiyoruz... Napalım mecbuuuurr

Eşler evde olunca pek girilmiyor.Bizde eşim lys'de görevliydi, gelince kahvaltı yaptık.Şimdi uyudu, biz de Aden'le oturuyoruz.Daha doğrusu ben oturuyorum o da odaları dolaşıyor.

Cadı mısın kız sen?? :) geldik işte :)

Ah canım. Çocuklar arada coşabilir böyle bence de nazarın etkisi vardır. Zaten en çok da annenin nazarı değer kocan da kusura bakmasın; hatun milleti kaç yaşında olursa olsun anı anını tutmayabilir :)))

Canım ne güzel bilgiler vermişsin. Allah razı olsun. Kandilimiz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhhhh.

Kabus gibi bir yolculuktu ama bitti çok şükür. Evimize kavuştuk. Şimdiden özledik diyor babaanne ve dedemiz :) iyiki pazar rehaveti çökmüş de kimse bişi yazmamış :))

Seninki durmadı galiba yine olsun gelmişsiniz kazasız belasız yine. Yarın sizinde seminer var galiba, dinlen bol bol.

Valla çocuk milleti böyle; bir anı bir anına uymaz. Bir rahatsızlığı olmuştur muhakkak, anlatamıyorlar ki bilelim.
Canım, senin de kandilin mübarek olsun.
Havuz ile ilgili bilgiler için teşekkür ederim. Etraftaki bimlere bakıcam, kaldıysa almayı düşünüyorum.
Mevlitler üst üste gelmiş:)
Bursa da çık güzel bir şehir. Bizim de ramazandan sonra gitme planımız var. Sen bize yer önerirsin

Biz bugün piknikdeydik:) benim için çok fark etmedi ama oğlum eğlendi bayağı. Kızım da salıncakta uyudu, keyf
Geldik, çocukları yıkadım. Şimdi feyzayı yatırıyorum.
Bu arada pembiş kazanız belasız dönmüşsünüz, gözün Aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…