Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Küçüğü bile büyük diyorsan Allah'tan büyüklerden almamışım:) bir ara aklımdan geçti büyük mü alsam diye?

Alta bir sıra patates dizerim, üstüne köfteleri. Üstüne salçalı sıcak su gezgirip fırına atarım. Yaz mevsiminde üstlerine domates- biber de koyuyorum. Hem lezzetli hem de iyice pişiyorlar.
Arkadaşına bakmıycaksın sanırım, emzirebildiğin kadar emzir.
Bazen basiretim bağlanıyor, her yerde olan bir şey değil mi:)

Maşallah diyorum

Tatil zamanlamanız daha mükemmel olamazdı:13:

Evet valla süpersin. Eline koluna sağlık. Sal Aryayı üstlerine uyansınlar ve çocuk yapmasınlar hahahhaha

akamıyoz kiiii
yarın semineri varmış, makale okuyacaaaağmış
haftasonu tıkılıp kaldık eve iyi mi?
Tüh ya, çıkamıyorsunuz demek
En rahatı ev boşver:)

gırgıriye izliyorum, barbunya açıyorum.
yemeğim de kaynıyor.
siz napıyosunuz hanimlar?
Ben hala barbunya almadım. Yufka aldım, onu sarıp hazırlamam lazım. Tarif var mı?

bizim de önümüzdeki haftasonu tatil planımız var.
ama tam regl dönemine geliyo, zamanlama kötü oldu :105:
Hımm belki geç regl olursun? Zaten düzensiz değil miydi?

amaaan, tatil olsun da :76:
Ya en azından yemekler hazır geliyor
Çıkma bence de çok kalabalık olabilir.

bursa oylat için inş bugün rezervasyon yaptıracak eşim.
havuz-su pek de önemli değil, tatil olsun da. tebdili mekanda ferahlık vardır..
karadeniz bayramdan sonra inş.
Asya'dan vaz mı geçtiniz?

öğleden sonra kuzenimin bebeğinin mevlidi var, şimdi davet geldi.
en azından bi hareket olur, Kur'an dinleriz, sosyalleşiriz..
Hayat nfk'ya güzel

Yok bir şey demeyiz:) senin ne kadar özendiğin anlaşılıyor

Yatak odamdaki çekmeceleri düzenlemeye başladım, gazam mübarek olsun. Ramazana kadar bu işleri bitirmem lazım.
Kız çok huysuz yaw, sürekli kucak istiyor. Abisi de çok sıkıştırıyor, kıskançlığından! İkisi ile ancak bu kadar oluyor.
Babamız da uyuyor, pamuk prenses

kızlar ecoş kaç gündür hiç birşey yemiyor öyle oyun oynuyor kendi kendine

ancada su içiyor sıcaklardanmı ne sizlerde öylemisiniz

akşama menüm hazır ciğer (arnavut) salata pilav

"iyi ki doğdun emel" yazan güzel

sıcaklardan olur annem demişti
kerem hiç inek sütü içmemeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum
bardakla da biberonla da,tadını aldığı gibi ağzını sımsıkı kapatıyor
sadece benim sütümden emiyor ama çok az sütüm var
ayy bacım hiç sorma onlar hep yorgun
kronik yorgun

Aiyyyyyy nfk süper hediyeeeee. Bunun erkek versiyonu ne olabilir ki?? Hemen bana anlamlı bir hediye bul!! :)

bornnnnn geeellll

ben umreye giderken adet olmamak için içmiştim primolut-n
tabi o zaman kerem ortalarda yoktu:)
bu arada kolye fikri güzel

mısır soluk borusuna kaçabilir, bence verme

Bence de born gelsinnnnn :)

Busmai yine pozitifliğinle göz kamaştırıyorsun cicim mısırı kendim elimle koparıp ezip ağzına verdim.

Ooo hayırlı olsun gazan. Kocacığın çok yorgun ama karısııııııı; çoluk çocuk ev derken çok yoruluyo çooook :))

Sıcaklardandır canım.

İlk üçünü beğendim.

Hazır süt versen?? Pınar çocuk olandan??

canım geç gördüm bunu kusura bakma
yürürken taşımak daha kolay tabi tehlikeler daha fazla
bence yürümesi daha iyi
Busmai yine pozitifliğinle göz kamaştırıyorsun cicim mısırı kendim elimle koparıp ezip ağzına verdim.
şuna kahkaha attım yaaa

bilmemki o sütlerde pek vitamin yok zaten suyla karıştırıp veriyordum tadı farkeder mi?
sonunda şeker bile koydum almıyor

Son düzenleme:
Teşekkür edrerim, içim biraz olsun rahatladı.İnşallah bir yaşında kendiliğinden açılır.Her gün masaj yapıyoruz mutlaka.Sadece anestezi beni tedirgin ediyor ama açılmazsa yapacak bir şey yok.Tekrar teşekkür ederim.

Başlamışsın ya, biter bir şekilde.Ben de bir başlasaydım.Neyseki iki hafta sonraya kadın gelecek.Kızıyla gelecek.Yapabildikleri kadarını yapsınlar da gerisi artık bana.
öğleden sonra kuzenimin bebeğinin mevlidi var, şimdi davet geldi.
en azından bi hareket olur, Kur'an dinleriz, sosyalleşiriz..
Gezme olsun da...

Son düzenleme:

Aynı durum canım: oğlum da kızım da yemiyor. Hadi kız emiyor, oğlan neyle tok dürüyor bilmiyorum. Her ikisi de su içiyor. Yazın iştah düşer çok normal.

3. Yü beğendim. Bence de fazla şeker hamuru pasta yaptırmayın. Ya da az detaylı bir şey olsun illa şeker hamuru düşünüyorsan...

Bazı dönemler bıkıyorlar, zorlama bir müddet sonra tekrar dene. Soğuk süt vermeyi denedin mi? Dr Kadir tuğcu soğuk süt öneriyor.
Sıcaklardan da içmiyor olabilir, yazın süt bilmiyorum? Ayran verseydin:)
Hıı di mi hep yorgun

Gümüş cevşen kolyeler var, bilirsin. Çok kibar yapan yerler var. Öyle bir şey düşünebilrsin belki. Erkek bebişlere de olur.
Tabi ben de çok yorgun diye dokunmadım:)

Söyleyecek söz bulamıyorum.Hamaratsın, süpersin demek az gelir.

normal canım dediklerine göre inek sütü yerine mama dene bakalım onu içecekmi çocuk bunlar sürekli değişiyor

hayırlı olsun cnaım nice mutlu huzurlu yıllara inşallahhhh

ben 1 şeklinde pastaları sevmiyorum ya

Yatak odamı baya düzenledim. Ayaklarım ağrıdı, ayakta durmaktan ama bu işe başlaması bile kafamı rahatlattı. Daha bunun diğer odalar +mutfağı var ama olsun
Çocuklar da akşam üzeri yattılar, o da iyi oldu. Şimdi dışarı çıkma zamanı

Bu sıvı devam sütleri kendinden tatlı gibi. Bi dene istersen.

Aman dışını yemesim kimse madem :) zaten 1 dilimene kadar şeker hamuru gelecekki???

Canikom anestezi var anestezi var. Bir kalp ameliyatındaki anesteziyi vermicekler sonuçta biz de genel anestezi ile sünnet olduk; az bişi veriyorlarmış.

Erkeklerde kolyeye kılım ya aman alayım bir oyuncak vurup kırsın napıyım :)

Eline koluna sağlık vallahi. Benim doğum günü telaşım bitsin sonrasında bakarız

Gittik yemeği dışarda yedik bu akşam. Oğluşun sapıtıklığı üstündeydi :) sonra tekin acardan 3 tane(!) rimel aldım. Hergün birini sürerim diye iğrenç bi espiri yapmıcam :) indirimde diye kocam ordaki kadının gazına geldi. Bi de boluda yok ya yazık bana :)

sonra efeciğime mavili beyazlı bi kravat aldım. Çooook tatlı. Belki smashcake yaparken onu takar papyon yerine. Olmadı bigün elbet takar inşalah :) ay çorap aldım patik ve yazlık olsun diye tanesi 4 lira!! Kazıklandım mı??? Boludaki enek mağzalarında em son baktığımda yazlıklar yoktu o yüzden bulunca atladım ama yanlış yaptım sanırım????

Eve gelince kv ve kp ufaklığı oyalarken biz valizleri topladık. Burda bırakacaklarımızı bıraktık 1,5 ay sonrası için :)

Şimdi ben efeyi uyuturken onlar çay içiyorlar içerde. Ben de onlara katılacağım az sonraaaaa :)

pembe aman alayım bir oyuncak vurup kırsın napıyım :)

yoruma bittim.bende oğluma oyuncak alacağım vursun,kırsın.

pembenin oğluşu gibi

Bence de oyuncak al, bize anneannemiz büyük kamyonlardan almıştı, hala duruyor. Şimdi içinde kardeşini gezdiriyoruz. Kolay kırılmıyor:))
İyi alışveriş yapmışsın. Aldıktan sonra 4ü 5i arama yaw:) patik çoraplar çok şekeroluyor tombiş ayaklara, güle güle giysin efecik.
Son akşam keyfi de ayrı olur, olmuştur daha doğrusu bu saate kaçıncı uykudasındır artık:))

Daha ucuza da bulabilirdin pembiş ama aramaya değmez bence ,ben de aynı fiyata aldım geçen hafta. Ucuzunu arama gibi lüksümüz yok lazımsa kaçırmadan alıyoruz:)

pembe aman alayım bir oyuncak vurup kırsın napıyım :)

yoruma bittim.bende oğluma oyuncak alacağım vursun,kırsın.

pembenin oğluşu gibi

Ama öyle olacak sonuçta :) adam bir patlatıyor valla aynı osmanlı tokadı

Büyük kamyon olabilir

Zaten alışverişten sonra pahalı mı değil mi diye düşünmek saçma dimi??? Kocam "yuh" diyince acaba kazıklandım mı dedim :))))

Evet uykudaydım valla :)

Daha ucuza da bulabilirdin pembiş ama aramaya değmez bence ,ben de aynı fiyata aldım geçen hafta. Ucuzunu arama gibi lüksümüz yok lazımsa kaçırmadan alıyoruz:)

Aynen dediğin gibi; çok gezecek vaktimiz mi var?? Bi de olsa olsa 4 olmaz 3 olur dimi?? Moral mi veriyom kendime ne? Hahahha

Biz ne zaman bilinmez yola çıkıcaz ya hepinizi öpüyorum :) boluda görüşmek üzereeeeeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…