ayşecik öksürüyor..
dün serin karpuz yemişti, ondan olabilir mi?
napıcam?
hasta oluyorsa, ona mı yanayııım, tatile mii?
Kızlar çok şükür eve geldik dün. . bebisimizin adı İpek Beyza oldu hafif sariligimiz var onun dışında iyiyiz şükür
günaydın.
öğlen oluyor neredeyse.
bayağı kalabalık burası ne güzel
bizde dün amasya,ya gittik.bize bir saat.
değişiklik olsun dedik.2,5 saat durup geldik.bebekle gezmek harbi sıkıntı.
bizimki artık arabada yolculuk yapmayı sevmiyor.eskiden ağlasa araba hareket edince susardı.
kendi arbasınıda almıştık yanımıza onda biraz sustu.ama yerlerde gezecek.emkleyecek,biyerleri karıştırıp,dağıtacak.
bunları yapamayınca huysuzlaşıyor.yemek yerken biraz ben gezdirdim.birazda eşim gezdirdi.
az daha büyüyene kadar tatil işini erteledik.ancak ailece pikniğe gideriz.annemler filan.
diğer türlü çok yorucu oluyor.insan gezdiğinden bişey anlamıyor.
Genede çok sıkıntılı değil... Takmana değmez boşver...Eveeeeet geciktirmeden tatil kritiklerimi yapıyorum :)
Bizim evde şöyle bir yemek sistemimiz var. Akşam oğlum 5 gibi uyuduğunda ben hemen yemeğimi yerim. Böylece yarım saat veya 1 saat sonra kalktığında onunla rahat ilgilenirim. Ama kv ve kp de bu mümkün olmadı. Onlar 7:30dan önce kesinlikle yemiyorlar. Böylece oğlumun uyanıp sıkıntıdan manyadığı saatlerde hep beraber sofrada oluyoruz. Sağolsun kimse de "sen biraz rahat ye ben azıcık ilgileniyim" demediği için ne yediğimden anladım ne bişi. Bi de zaten çocuğum yeme konusunda sorunlu olunca sofradaki muhabbet: niye bu kadar az yiyo?emmese daha çok yer...?(kv) ben çocukları besleyip sofraya otururdum. Şeklinde devam ediyordu.
Akşamları 5 te apartman arkadaşları ile kv aşağı inip oturur. 1 hafta inmeyiver. Tam efe uyuyor oturup sohbet edilebilir ama olmaz aşağı inilmeli. Oysaki ben dışarı işlerimi halledebilirim o sürede. Ama olmaz çünkü tek eğlence bu. Ben onlar geldiğînde rutinimi bozuyorum ama... Şimdiden sonra görüşeceğiz
Eşim ailesi ile brşeyler paylaşmak istiyor. Dışarı çıkıp bir çay içmek, deniz kenarında yürüyüp sohbet etmek vb. Bunlar her teklifte "bizsiz gidin" modundalar. Zaten en son cuma akşamı böyle dediklerinde "biz bayramda gelmeyelim madem hep yalnız takılıyoruz" dedim. Hep beraber dışarı çıktık bu sayede. Benim umrum olmaz valla yalnız da gezerim. Ama eşimin farkediyorum anne babasını özlemiş olduğunu ama onlarda tık yok. Ha benimkiler de çok gezmeyi sevmez ama bir araya gelince oturur sohbet muhabbet ederiz; dizi izleme moduna bağlamayız.
Çocukla ilgilenme olayına hiç girmiyim diyorum ama olmuyo :) toplam 15dk biri 30dk biri ilgilenmiştir sanırım. Tabi son valiz toplama günü hariç :) onda da sürekli "annesi geliyo, işi bitiyo" diye bana duyurup durdular. Ev sıkış tıkış olduğu için efe zaten iyice çıkdırdı hareket edememekten..
İkisi de emekli kv ve kp. Okadar negatif bir bakış açısı varki kv nin artık dilimde tüy bitti "anne pozitif düşünnn" demekten. Avmnin yemek yeme katına gidiyoruz daha girmeden "yer bulamıcaz çok kalabalık", denize gider geliriz "çocuğun burnu kızarmış güneş yanığı mı oldu yazık" (ki benim oğluşumun burnunda hep bi kızarıklık vardır :)), efeyi üç yerinden sivrisinek ısırır "vah vah çocuğu ne biçim yemişlerrrrr", topuk dikeninden dolayı terlik alması gerekirken gidip süpürge alır başka bişiler alır (ki evde süpürge vardır bu mutfağa alınmıştır :)) "çok canım acıyo valla nolcam bilmem" der. Daha ne diyim bilmiyorum aklımda kalanlar bunlar. Yani bardak hep boş hep boş. Bi de ufaklığa dışarda hazır kızarmış patates vermeye çalışıp "yemiyo mu?? Anlamadı almadı" demesi beni kopardı yani. Ha bi de oğlum emmek istedikçe "sigara vakti geldi hadi git iç de gel" deyip duruyordu. Artık dayanamadım "anne valla ilerde "sigara içicem zaten babaannem ben küçükken anlamıştı" derse hiçbişi diyemezyiz" dedim de anladı ve frenlemeye çalıştı kendni. Yani sonuç olarak sinek ufaktır mide bulandırır olayı yaşadığımız. Şimdi 1,5 ay aradan sonra belki daha çekilir gelir
Sabah sabah yeter bu kadar :)
Kızlar çok şükür eve geldik dün. . bebisimizin adı İpek Beyza oldu hafif sariligimiz var onun dışında iyiyiz şükür
başlarda ayşecik de soğuk bi şeye ağzını açmıyordu.Dur aklımıza kötü bişi getirmeyelim. Oda ısısında su içirsen?? Hani dondurma yerken boğaz ağrısı olmasın diye öyle yapılır ya...? Bu arada efe kesinlikle soğuk hiçbişi yemez içmez. Limon yemiş gibi buruşuyo soğukla temas edince :)
valla millet o kadar 'devamsız' oldu ki, kendi kendime çalıp oynamak bi zamandan sonra olmuyor.Eskiden yoklama alır fırça atardın ya daha iyiydi sanırım :))))
hoşgeldiniiiiz. 4 gittiniz, 5 geldiniiiizKızlar çok şükür eve geldik dün. . bebisimizin adı İpek Beyza oldu hafif sariligimiz var onun dışında iyiyiz şükür
amaan bacım, çocukla eve kapanıp kalmaktansa
günaydın.
öğlen oluyor neredeyse.
bizimki artık arabada yolculuk yapmayı sevmiyor.eskiden ağlasa araba hareket edince susardı.
kendi arbasınıda almıştık yanımıza onda biraz sustu.ama yerlerde gezecek.emkleyecek,biyerleri karıştırıp,dağıtacak.
bunları yapamayınca huysuzlaşıyor.yemek yerken biraz ben gezdirdim.birazda eşim gezdirdi.
az daha büyüyene kadar tatil işini erteledik.ancak ailece pikniğe gideriz.annemler filan.
yok ya, bi daha mümkün değil vermemm:18:geçmiş olsun canım.seni korkutmak istemem ben kızım bebekken bi kere serin karpuz vermiştim.
diş çıkarıyordu serin serin iyi gelir demiştim .boğazı çok kötü şişmişti dr.iğne vermişti.ilk ve tek o zaman iğne yazmıştı.
meyvede olsa sakın serin verme...ayşeciğe tebrikler.kışa kalmaz konuşur bu kız
est. bi hata varsa, o benim işte, eşeklik yapıyoz bazen..nfk beni dövecek .sabah,sabah olumsuz şeyler yazdım hep
geçmiş olsun canım. ben de diyorum, born arada bi mesaj atardı diye.Gunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins
epey maceralı bi tatil olmuş.biz dün kerpe ye gittik korktuğum gibi olmadı allaha şükür
kardeşim ben eşim ve melisacık gittikmelisa hanım önce kuma basmaya korktu basıyor ayağının altından kayıyor bana bir sarıldı önce sonra yavas yavas alıştı kova almıştık ona minyatür kum oynadı bayaaa heryerimiz kum oldu tabi
deniz acayip soğuktu ilk gittiğimizde valla göğüs kafesim vala sızlıyor soğuktan derinlerde daha soğuktu açıldık eşimle nefesim kesildi bir an
melisayıda ilerleyen saatlerde biraz daha su ısınınca ayaklarını önce soktum bir kortu ama alıştı bimden güneşlikli simit almıştık onunla bindi sevdi çok huysuzluk çıkarmadı sağolsun
yanlız daha önce gittiğimizde çok nezih bir yerdi karşıda halk plajı var ücretsiz di bizim gittiğimiz yerde yeni yapılmış belediye tarafından biraz değiştirmişler düzenleme falan yapmışlar gene güzel olmuş ama çok sap vardı
hatta bir ara biri geldi tam yan tarafımıza oturdu orda tek başına plajdajki adam geldi burası aile yeri sizi söyle alayım dedi yaa işte 6 kişi gelecekler onları bekliyorum falan olsun o zaman bu tarafda bekleyin dedi uzaklaştırdı ama biz rahatsız olduk jandarmaya haber verdik neyseki adamda anladı uzaklaştı bölgeden sonrasında en son eşimle berebar denize girdikten sonra 4 gibi çok geç olmadan yola koyulalım dedik toparlandık tam 100 mt ilerdeki restauranta oturuk yemek yemek için ki birden plajdan bir kum bulutu :18:
kavga çıkmış herkes bağrışıyor bir anda plaj tek tek boşalmaya başladı allahıma dua ettik zamanında kalkmışız diye yoksa melisayı susturamazdık çok korkuyor kavga olaylarında rabbim yardım etti birde demin allah korusun birde biz ordayken olsaydı yada biz eşimle denizdeyken kardeşim melisa ile tekken aman nasıl yüzeceğimizi bilemezdik valla allah korudu:26:
neyse oranın yerlileride 12 senedir ilk defa burda kavga oldu dediler bu sene başı boş bir sürü genç gelmiş ipini koparan gelmiş anlayacağınız ama yeni bir proje varmış o bölgeye jandarma bakıyor belli bir bölgeden sonra aile harici böyle bir arabaya 10 kişi tek sap doluşmuşları almayacaklarmış bölgeye iyi bir uygulama olur çünkü yer güzel ama böyleleri yüzünden insan tedirgin oluyor
anaaa kafanızı şişirdim ne çok anlatmışım
Gunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins
epey maceralı bi tatil olmuş.
olsun size bi şey olmamış ya, melisacık da kumlarla oynamış, bıcı bıcı yapmış..
siz de bi deniz gördünüz, oooh sefanız olsun
aile plajındaki saplara diyecek bi şeyim yok.
onları anlamak mümkün değil.
ama işte yöneticiler daha hassas olabilir.
senin müşterin belli, onların rahatını huzurunu sağlayacaksın.
gerekirse kapıdan almayacaksın.. onlara yer boool, oralara gitsinler.
maviside var :) 3AAA ithalat 3AAA Bebek şekeri ve Nikah şekeri toptan malzemeleri Eminönü %12 havale indirimi ile yalnız fiyatları görebilmek için üye olmak gerekiyor
Anammmm, kuzuya bak.Ohhh, sefanız olsun.Bir de pipetli bardakla anne sütü koysaydın yanına.
bacım, sizinki çok yönlü bi mesele. sadece çocuk konusu değil bu.
12 gün akşamları sadece 3 saat geliyrodu eve hiç ne özel hayatımız kalmamıştı özel hayatı bırakın dışardan biri gibiydi akşa konuştk birbirimize sevgili saygılı olalım 2 yıllık evliyiz sonuçta demesinmiii
çocuk bizi yıprattı çocuk olmamalıydı
bende zaten istemiyordum ama şimdi canımın içi o istiyrodu hatta çocuk kendine çok bağlanayım diye
Anammmm, kuzuya bak.Ohhh, sefanız olsun.Bir de pipetli bardakla anne sütü koysaydın yanına.
günaydın.
öğlen oluyor neredeyse.
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
geçmiş beraat kandilinizde mübarek olsun allah ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah
pembiş tatil bitmiş eve geri dönmüşsün ve hemen kayınvalıdenin evini özlemişsintatil sonrası valiz açma ve çamaşır bir felaket yaa buna bir çözüm bulunmalı
kayınvalıdende değişik bir yapıya sahipmiş valla şaşırdım doğrusu neyseki fazla kalmadınız
born hala annesinde herhalde:44:
busmaine yaptın canım gezebildin mi hafta sonu
nfk bugünde oruçluymuşsun allah kabul etsinya bu arada birşey sormam gerekiyor birazcık özel birşey burdan sormiyim okuyan yanlış anlar mesaj atıyorum sana
karakız bende 3. sıradıki pastayı beğendimsende de başladı herhalde doğum günü hazırlıkların nerde nasıl yapacaksın anlat bakalım
biz dün kerpe ye gittik korktuğum gibi olmadı allaha şükür
kardeşim ben eşim ve melisacık gittikmelisa hanım önce kuma basmaya korktu basıyor ayağının altından kayıyor bana bir sarıldı önce sonra yavas yavas alıştı kova almıştık ona minyatür kum oynadı bayaaa heryerimiz kum oldu tabi
deniz acayip soğuktu ilk gittiğimizde valla göğüs kafesim vala sızlıyor soğuktan derinlerde daha soğuktu açıldık eşimle nefesim kesildi bir an
melisayıda ilerleyen saatlerde biraz daha su ısınınca ayaklarını önce soktum bir kortu ama alıştı bimden güneşlikli simit almıştık onunla bindi sevdi çok huysuzluk çıkarmadı sağolsun
yanlız daha önce gittiğimizde çok nezih bir yerdi karşıda halk plajı var ücretsiz di bizim gittiğimiz yerde yeni yapılmış belediye tarafından biraz değiştirmişler düzenleme falan yapmışlar gene güzel olmuş ama çok sap vardı
hatta bir ara biri geldi tam yan tarafımıza oturdu orda tek başına plajdajki adam geldi burası aile yeri sizi söyle alayım dedi yaa işte 6 kişi gelecekler onları bekliyorum falan olsun o zaman bu tarafda bekleyin dedi uzaklaştırdı ama biz rahatsız olduk jandarmaya haber verdik neyseki adamda anladı uzaklaştı bölgeden sonrasında en son eşimle berebar denize girdikten sonra 4 gibi çok geç olmadan yola koyulalım dedik toparlandık tam 100 mt ilerdeki restauranta oturuk yemek yemek için ki birden plajdan bir kum bulutu :18:
kavga çıkmış herkes bağrışıyor bir anda plaj tek tek boşalmaya başladı allahıma dua ettik zamanında kalkmışız diye yoksa melisayı susturamazdık çok korkuyor kavga olaylarında rabbim yardım etti birde demin allah korusun birde biz ordayken olsaydı yada biz eşimle denizdeyken kardeşim melisa ile tekken aman nasıl yüzeceğimizi bilemezdik valla allah korudu:26:
neyse oranın yerlileride 12 senedir ilk defa burda kavga oldu dediler bu sene başı boş bir sürü genç gelmiş ipini koparan gelmiş anlayacağınız ama yeni bir proje varmış o bölgeye jandarma bakıyor belli bir bölgeden sonra aile harici böyle bir arabaya 10 kişi tek sap doluşmuşları almayacaklarmış bölgeye iyi bir uygulama olur çünkü yer güzel ama böyleleri yüzünden insan tedirgin oluyor
anaaa kafanızı şişirdim ne çok anlatmışım
Genede çok sıkıntılı değil... Takmana değmez boşver...
Ayy ne güzell.. Çok şükür atlatmışsınız. Sen nasılsın? Bebiş de toparlar inşallahh...
Gunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins
başlarda ayşecik de soğuk bi şeye ağzını açmıyordu.
şimdi canı isterse şap sup yiyor, dondurma, karpuz.
dün eve geldiğimizde hava çok sıcaktı. karpuz doğradım.
ısınmasını beklemedim doğru dürüst, çok ufak lokmalardı, aldandım.
o da hap hup yedi.. açıkçası benim düşüncesizliğim artı tembelliğimden olduysa, çok üzülürüm..
takip ediyorum. şuan öksürmüyor. bakalım, belki de dediğin gibi hemen yelkenleri suya indirmemek gerek..
valla millet o kadar 'devamsız' oldu ki, kendi kendime çalıp oynamak bi zamandan sonra olmuyor.
devam edenleri anıyorum memnuniyetle, özlüyorum, merak ediyorum da, diğerleri kendi bilir...
hoşgeldiniiiiz. 4 gittiniz, 5 geldiniiiiz
Rabbim analı babalı büyütsün, ismiyle yaşatsın.
şu mübarek günler hürmetine iyi yazılar yazsın, iyi insanlarla karşılaştırsın.
sütün var, emiyor di mi?
amaan bacım, çocukla eve kapanıp kalmaktansa
ara sıra dışarlarda böyle sıkıntı çekmeyi tercih ederim.. yine de havası değişiyor insanın.. iyi yapmışsınız
eşimden bundan bahsediyor işte, kendisi gezmek, emeklemek, oynamak istiyor, nasıl zaptedicez diye..
oooo, ben zamanında annemin bana bıraktığı 2,5 yaşındaki kardeşimi yaramazlığına yetişemiyorum diye
kalorifere bağlamış kızım!
yok ya, bi daha mümkün değil vermemm:18:
est. bi hata varsa, o benim işte, eşeklik yapıyoz bazen..
geçmiş olsun canım. ben de diyorum, born arada bi mesaj atardı diye.
canının derdine düşmüşsün oysa.. tekrar geçmiş olsun.
ben de bi kez çok hasta olmuştum, ateşlenmiştim. sonra ateşim düştü. boğaz ağrısı da vardı, bi damla su yutamıyordum.
aynada boğazıma baktım, bembeyaz yaralar. öyle korkmuştumki, apartopar doktora gittim, ateşten olduğunu söyledi.
iğne vermişti, birkaç gün içinde yaralar tamamen gitti. i
BACIM BİZ O VAKİTLERİ GEÇTİK
nasıl sıcak nasıl sıcak eşim artık geceleri çalışcak hep gündüzleri evde
dün size özenip salon halısını topladım dip köşe girdim en son perdeleri çıkarıyordum cam siliyordum güyaaa
bi bacağımda ecoş onla nasıl iş yaptımya gece bacakalrım ağrıyrodu vallahi
neyse kalkimde iş yapım kociş evde akşam 8de gitcek dışarıda çıkarız
12 gün akşamları sadece 3 saat geliyrodu eve hiç ne özel hayatımız kalmamıştı özel hayatı bırakın dışardan biri gibiydi akşa konuştk birbirimize sevgili saygılı olalım 2 yıllık evliyiz sonuçta demesinmiii
çocuk bizi yıprattı çocuk olmamalıydı
bende zaten istemiyordum ama şimdi canımın içi o istiyrodu hatta çocuk kendine çok bağlanayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?