Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşecik öksürüyor..

dün serin karpuz yemişti, ondan olabilir mi?
napıcam?
hasta oluyorsa, ona mı yanayııım, tatile mii?

geçmiş olsun canım.seni korkutmak istemem ben kızım bebekken bi kere serin karpuz vermiştim.

diş çıkarıyordu serin serin iyi gelir demiştim .boğazı çok kötü şişmişti dr.iğne vermişti.ilk ve tek o zaman iğne yazmıştı.

meyvede olsa sakın serin verme...ayşeciğe tebrikler.kışa kalmaz konuşur bu kız

nfk beni dövecek .sabah,sabah olumsuz şeyler yazdım hep

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
geçmiş beraat kandilinizde mübarek olsun allah ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah

pembiş
tatil bitmiş eve geri dönmüşsün ve hemen kayınvalıdenin evini özlemişsin tatil sonrası valiz açma ve çamaşır bir felaket yaa buna bir çözüm bulunmalı
kayınvalıdende değişik bir yapıya sahipmiş valla şaşırdım doğrusu neyseki fazla kalmadınız

born hala annesinde herhalde:44:

busmaine yaptın canım gezebildin mi hafta sonu

nfk bugünde oruçluymuşsun allah kabul etsin ya bu arada birşey sormam gerekiyor birazcık özel birşey burdan sormiyim okuyan yanlış anlar mesaj atıyorum sana

karakız bende 3. sıradıki pastayı beğendim sende de başladı herhalde doğum günü hazırlıkların nerde nasıl yapacaksın anlat bakalım

biz dün kerpe ye gittik korktuğum gibi olmadı allaha şükür
kardeşim ben eşim ve melisacık gittik melisa hanım önce kuma basmaya korktu basıyor ayağının altından kayıyor bana bir sarıldı önce sonra yavas yavas alıştı kova almıştık ona minyatür kum oynadı bayaaa heryerimiz kum oldu tabi
deniz acayip soğuktu ilk gittiğimizde valla göğüs kafesim vala sızlıyor soğuktan derinlerde daha soğuktu açıldık eşimle nefesim kesildi bir an
melisayıda ilerleyen saatlerde biraz daha su ısınınca ayaklarını önce soktum bir kortu ama alıştı bimden güneşlikli simit almıştık onunla bindi sevdi çok huysuzluk çıkarmadı sağolsun
yanlız daha önce gittiğimizde çok nezih bir yerdi karşıda halk plajı var ücretsiz di bizim gittiğimiz yerde yeni yapılmış belediye tarafından biraz değiştirmişler düzenleme falan yapmışlar gene güzel olmuş ama çok sap vardı
hatta bir ara biri geldi tam yan tarafımıza oturdu orda tek başına plajdajki adam geldi burası aile yeri sizi söyle alayım dedi yaa işte 6 kişi gelecekler onları bekliyorum falan olsun o zaman bu tarafda bekleyin dedi uzaklaştırdı ama biz rahatsız olduk jandarmaya haber verdik neyseki adamda anladı uzaklaştı bölgeden sonrasında en son eşimle berebar denize girdikten sonra 4 gibi çok geç olmadan yola koyulalım dedik toparlandık tam 100 mt ilerdeki restauranta oturuk yemek yemek için ki birden plajdan bir kum bulutu :18:
kavga çıkmış herkes bağrışıyor bir anda plaj tek tek boşalmaya başladı allahıma dua ettik zamanında kalkmışız diye yoksa melisayı susturamazdık çok korkuyor kavga olaylarında rabbim yardım etti birde demin allah korusun birde biz ordayken olsaydı yada biz eşimle denizdeyken kardeşim melisa ile tekken aman nasıl yüzeceğimizi bilemezdik valla allah korudu:26:
neyse oranın yerlileride 12 senedir ilk defa burda kavga oldu dediler bu sene başı boş bir sürü genç gelmiş ipini koparan gelmiş anlayacağınız ama yeni bir proje varmış o bölgeye jandarma bakıyor belli bir bölgeden sonra aile harici böyle bir arabaya 10 kişi tek sap doluşmuşları almayacaklarmış bölgeye iyi bir uygulama olur çünkü yer güzel ama böyleleri yüzünden insan tedirgin oluyor
anaaa kafanızı şişirdim ne çok anlatmışım

Kızlar çok şükür eve geldik dün. . bebisimizin adı İpek Beyza oldu hafif sariligimiz var onun dışında iyiyiz şükür

hoşgeldiniz evinize canım

allah analı babalı büyütsün sarılıkda bol bol emzirdin mi hemence geçer inşallah
adıda gene değişmi ama güzel olmuş ismi ile yaşaşın inşallah

aynen çocukla tek kişi zor oluyor

Genede çok sıkıntılı değil... Takmana değmez boşver...
Kızlar çok şükür eve geldik dün. . bebisimizin adı İpek Beyza oldu hafif sariligimiz var onun dışında iyiyiz şükür

Ayy ne güzell.. Çok şükür atlatmışsınız. Sen nasılsın? Bebiş de toparlar inşallahh...

aryam canım bazen olabiliyor böyle zamanları çocukları ne olduğunu anlayamıyorsun bir türlü o zamanda nazara vuruyorsun ama bence onunda etkisi mutlaka oluyordu neyseki geçmiş aman bir daha geri gelmesin mümkünse o halleri

Gunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins

başlarda ayşecik de soğuk bi şeye ağzını açmıyordu.
şimdi canı isterse şap sup yiyor, dondurma, karpuz.
dün eve geldiğimizde hava çok sıcaktı. karpuz doğradım.
ısınmasını beklemedim doğru dürüst, çok ufak lokmalardı, aldandım.
o da hap hup yedi.. açıkçası benim düşüncesizliğim artı tembelliğimden olduysa, çok üzülürüm..

takip ediyorum. şuan öksürmüyor. bakalım, belki de dediğin gibi hemen yelkenleri suya indirmemek gerek..

Eskiden yoklama alır fırça atardın ya daha iyiydi sanırım :))))
valla millet o kadar 'devamsız' oldu ki, kendi kendime çalıp oynamak bi zamandan sonra olmuyor.
devam edenleri anıyorum memnuniyetle, özlüyorum, merak ediyorum da, diğerleri kendi bilir...

hoşgeldiniiiiz. 4 gittiniz, 5 geldiniiiiz
Rabbim analı babalı büyütsün, ismiyle yaşatsın.
şu mübarek günler hürmetine iyi yazılar yazsın, iyi insanlarla karşılaştırsın.
sütün var, emiyor di mi?

amaan bacım, çocukla eve kapanıp kalmaktansa
ara sıra dışarlarda böyle sıkıntı çekmeyi tercih ederim.. yine de havası değişiyor insanın.. iyi yapmışsınız

eşimden bundan bahsediyor işte, kendisi gezmek, emeklemek, oynamak istiyor, nasıl zaptedicez diye..
oooo, ben zamanında annemin bana bıraktığı 2,5 yaşındaki kardeşimi yaramazlığına yetişemiyorum diye
kalorifere bağlamış kızım!

yok ya, bi daha mümkün değil vermemm:18:

nfk beni dövecek .sabah,sabah olumsuz şeyler yazdım hep
est. bi hata varsa, o benim işte, eşeklik yapıyoz bazen..
Gunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins
geçmiş olsun canım. ben de diyorum, born arada bi mesaj atardı diye.
canının derdine düşmüşsün oysa.. tekrar geçmiş olsun.
ben de bi kez çok hasta olmuştum, ateşlenmiştim. sonra ateşim düştü. boğaz ağrısı da vardı, bi damla su yutamıyordum.
aynada boğazıma baktım, bembeyaz yaralar. öyle korkmuştumki, apartopar doktora gittim, ateşten olduğunu söyledi.
iğne vermişti, birkaç gün içinde yaralar tamamen gitti. i

epey maceralı bi tatil olmuş.
olsun size bi şey olmamış ya, melisacık da kumlarla oynamış, bıcı bıcı yapmış..
siz de bi deniz gördünüz, oooh sefanız olsun

aile plajındaki saplara diyecek bi şeyim yok.
onları anlamak mümkün değil.
ama işte yöneticiler daha hassas olabilir.
senin müşterin belli, onların rahatını huzurunu sağlayacaksın.
gerekirse kapıdan almayacaksın.. onlara yer boool, oralara gitsinler.

canım çok geçmiş olsun hava değişiminden mi ateşlendiki :44:
aman yavrum benim tekrar geçmiş olsun born cum bir an evvel iyileşip evinize dönün inşallah

aynen yaa hiç sorma neyseki ucuz atlattık

maviside var :) 3AAA ithalat 3AAA Bebek şekeri ve Nikah şekeri toptan malzemeleri Eminönü %12 havale indirimi ile yalnız fiyatları görebilmek için üye olmak gerekiyor

BACIM BİZ O VAKİTLERİ GEÇTİK

nasıl sıcak nasıl sıcak eşim artık geceleri çalışcak hep gündüzleri evde

dün size özenip salon halısını topladım dip köşe girdim en son perdeleri çıkarıyordum cam siliyordum güyaaa

bi bacağımda ecoş onla nasıl iş yaptımya gece bacakalrım ağrıyrodu vallahi

neyse kalkimde iş yapım kociş evde akşam 8de gitcek dışarıda çıkarız

12 gün akşamları sadece 3 saat geliyrodu eve hiç ne özel hayatımız kalmamıştı özel hayatı bırakın dışardan biri gibiydi akşa konuştk birbirimize sevgili saygılı olalım 2 yıllık evliyiz sonuçta demesinmiii

çocuk bizi yıprattı çocuk olmamalıydı

bende zaten istemiyordum ama şimdi canımın içi o istiyrodu hatta çocuk kendine çok bağlanayım diye

Born, geçmiş olsun canım.
Nfk, Ayşecik dilli olacak desene.Bıcır bıcır...
Şeker portakalı, eski tatiller gibi olmasa da tatil tatildir.Melisa bol bol d vitamini almıştır.

bacım, sizinki çok yönlü bi mesele. sadece çocuk konusu değil bu.

1.si senin eşin polis, zor bi mesleği var. bir de kaç gündür malum olayların içinde, bilfiil görevde.
3 saat uyku, yine aynı kaos. buna can mı dayanır?!

2.si sen zor bi doğum geçirdin. ağrıların kaldı, buna bağlı uzaklaştınız eşinle.
e istanbulda yalnızsın, yardım edenin yok.
yaşının da genç olmasına rağmen bi güzel beceriyorsun herşeyi..

söyleyeceğim o ki, o işinde bunaldı, sıkıldı. sen malum. bunlar birleşince o ideal tablo olmuyor ki..
gerçeği öyle değil yani.

ben de eşimi çocuğa zor ikna ettim, olmasa da olur diyordu, daha sonra olur diyordu.
doğumdan hemen sonra başladı. tam anne moduna girdin beni unuttun diye..
ki ben ne kadar hassasım, dikkatliyim ona karşı. bunlara rağmen ara ara hala triplenebiliyor.
gelin görün, olmasa da olur diyen adam şimdi ayşecik tutkunu.. bi saniye onsuz olamıyor, kapıyı açınca ilk sorduğu o.

ama kimi yerde, erkek bu şeylere sebep olarak bebeği görüyor.
yani varolan düzeni bozan, eşini kendinden uzaklaştıran bebekmiş gibi.

ama bunların hepsi bi dönem. neticede bebek henüz küçük, bizler de yeni yeni alıştık, yapabiliyoruz herşeyi.
nacizane tavsiyem, ufak sürprizler ve jestlerle ona kendisini iyi hissettirmen, anladın sen onuu

Son düzenleme:
Anammmm, kuzuya bak.Ohhh, sefanız olsun.Bir de pipetli bardakla anne sütü koysaydın yanına.

ahahah
he ya, şöyle şemsiyeli bardakta

cıp cıp oynadı, şimdi emerken uyuyakaldı. valla iyi oldu bu havuz. iyiki almışız..

Canımmm adını çok beğendim. Önrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah.

Evet çocukla hayat artık her anlamda çok(!) eğlenceli :))

Ay artık krolar her yerdeeeeee. Ucuz atlatmışsınız kavgayı da...

Kv nev-i şahsına münhasır

Genede çok sıkıntılı değil... Takmana değmez boşver...

Ayy ne güzell.. Çok şükür atlatmışsınız. Sen nasılsın? Bebiş de toparlar inşallahh...

Diyorum ya ufacık bişiler ama kıl ediyo insanı. Bi de ben dinlenirim diyordum arada bakarlar ufaklığa diyerekten ama yalan oldu :)

Canımmmm çok geçmiş olsun. Özledik biz de.

Canım bence de geçici birşey hiç üzülme

Devamsızları da boşverelim ozaman biz bize yeteriz :))) tabi haftada bir de olsa girenler de canımız :))

Çocuk zaten zor, sizin de erken olmuş biraz ama geriye dönüşü yok :) 5 yılda oturur herşey

balkonda şişme havuz sezonu açılmıştıııır

Eki Görüntüle 742075 Eki Görüntüle 742076

ay çok güzell görünüyo ayşecik. bizim babamızda almış netten ama sorma sanırım içine kendi girecek. 2,25 boyu 50cm derinligi 800 lt su alıyomş . biz son katta oturuyoruz ve terasımız var oraya koyacagız ama ben ayrı yetten küçük alacagım çarşıya çıktıgımda. o kocaman şey sürekli doldur boşalt baş olur mu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…