hoşgeldin canımm... banada yabancı gelmedi ismingünaydın arkadaslar 7 temmuz dogumlu kızım var neredeyse kızım dogdugundan berı formu takıp etmekteyım kendı pc m olmadıgı ıcın arada kopukluk olur dıye yazmak fırsat olmadı ben saba 26 yasındayım bes yasında bı oglumla bıde kuçük kızım var eger aranıza alırsanız sızlerle konusmak güzel olacak nerdeyse cogunuzu tanıyorum
ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.Yarın Kayseri'ye gideceğiz kizlar.Dün bir kaç doktoru aradık.Göz hastanelerinde her doktor çocuğa bakmıyormuş.Onlar da kendi aralarında ayrılmışlar.Çocuk göz, retina, şaşılık, katarakt gibi alanlara.Bizim istediğimiz doktorlar, adını duyduklarımız çocuk göze bakmıyor.Biz de mecburen bakanlara götüreceğiz.Bir de tıp fak. Var.Ama ben oraya götürmek istemiyorum.İyi ilgilenmeyeceklerini düşünüyorum.Belki bu konuda ön yargılıyım.Oradaki prof. Ama yine de gitmek istemiyorum.
kızzz ben geldim yaa... i,lk günaydınlar bendendi okumamışsın sennn. sonra uğrayamadım o ayrıarya, nerdesin kuzum?
bak ilk yoklamaya geç kaldın, geç kağıdı alcan
benım esımde merkezlı canım sen erzurumda yasamıyomuydun aklımda oyle kalmıs :ya bu ara kızım hiç durmuyo hbep pacalarımda gezıyo kucak ıstıyo ne ıs yapabılıyorum ne bısey acaba bu ayların ozellıgımı aysecıkte de varmı oyle haller
bizimki de tam tersi. kucakta beni itip duruyor. illa bir yerleri karıştırıp durmak istiyorr.günaydınnnn... benimmm ayşe hanımda hep arkamda takılıyo. ben nereye o orada. hangi odadaysam hemncik ayagımın dibinde bitiyo:44:ben mutfakta tezgahta bir şey yapayımm al beni diye paçamı parçalıyo cadıı
sonuç olarak o uyurken iş yapıyom.
he yaa, gördüm, mesajını beğendim, geldim mesaj yazdım, arya nerdesin diye..ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.
kızzz ben geldim yaa... i,lk günaydınlar bendendi okumamışsın sennn. sonra uğrayamadım o ayrı
bende altını zor degıstırıyorum sımdı uyandı cadı ben erken kalkıp oglumun kahvaltısını yaptırıp cadının uyanmasıı beklıyorum her sabah ondan once kalkmalıyımkı ısler hallolsun oglum cok ıhmal oluyo gıbı gelıyo onu vıcdan yaptım bu gunlerde hıc bıseye fırsatım yok canları sagolsunda ne yapalımyok canım, istanbuldayım ben.
erzurumda iki arkadaş var, ikisi de görev icabı orada. naragacı ve humakus..
ayşecikte bu ara tam tersi var, bi saniye kucakta durmuyor.
sürekli kendi gidecek, emekleyecek, ayağa kalkacak.
inan altını değiştirirken 30 saniye durmuyor yerinde, kan ter içinde kalıyorum.
bu aylarda yabancıları yadırgama başlıyor, anneye karşı düşkünlük artıyor diye biliyorum.
Vayyyy benimde kv burda olaydııııı! Bana da mamalar yapıp getireydiiiii!!! Boynuna atlayıp annemmm canım annneeen m diyeydiiimmmkv şimdi yapmış, sebzeli mücver, kek ve (en sevdiğim) soslu biber kızartması getirdi..
beni yumuşak karnımdan vurdu:111::111::111:
he yaa, gördüm, mesajını beğendim, geldim mesaj yazdım, arya nerdesin diye..
benim akıl gel-git yaşıyo:86:
özlemcr, üniversite hastanesine götürmek bence de faydalı olacaktır.
sonuçta işinin ehli deneyimli profesorler bakacak.
aha hahVayyyy benimde kv burda olaydııııı! Bana da mamalar yapıp getireydiiiii!!! Boynuna atlayıp annemmm canım annneeen m diyeydiiimmm
herkese günaydınnnnnnnn
canım sen hangi şehirdeydin :44:
valla bizde yapmadık çocuk hemen ama benim bir nedenim vardı eşim askerliğini yapmamıştı üniversite 3. sınıfta okuyordu kandırdı beni bitirince kısa dönem yaparım niye bekleyelim falan evlendik
askerliği hep erteledi sonra okulu bıraktı askere gitti geldi derken biz çocuk yapmaya karar verdik öyle yapalım diyince olmadı tabi çocuk biz istedikçe kızım gelmiyordu kafaya takıyordum her ay bir ay unuttum gitti herşeyi veee kızım geldi tabi bu arada tabi biz 7 yıllık evli olmuş olduk ama değişen ne var biraz daha oturmuşluk var bizde ama genede allaha şükür sevgi saygımız bitmedi her evde olduğu gibi bizdede ufak tefek trip dönemleri olmuyor değil tabikidi
evet parklara daha çok salıncak kampanyasına destek veriyorum
eeee hadi bakalım senin çok yaklaştı doğum günü güzel resimlerini bekliyoruz
bende hala kararsızlık devam ediyor
park çardağında yapacağım doğum günü iptal oldu görümcem orası küçük dedi yani sığamayacağız gibi oraya yakacık aydos da bir yer sordum sadece masa sandalye ve tabak servisi için 150 tl istedi
yaaa kendi doğum gününde iftardan sonra sadece yakınları çağırıp pasta keseceğiz yada yada bilmiyorum
günaydın canım
günaydın arkadaslar 7 temmuz dogumlu kızım var neredeyse kızım dogdugundan berı formu takıp etmekteyım kendı pc m olmadıgı ıcın arada kopukluk olur dıye yazmak fırsat olmadı ben saba 26 yasındayım bes yasında bı oglumla bıde kuçük kızım var eger aranıza alırsanız sızlerle konusmak güzel olacak nerdeyse cogunuzu tanıyorum
günaydııııın!
saat daha sabahın 9u ama öyle bunaltıcı bi hava var ki, öğleden sonrayı düşünmek istemiyorum.
dün gece yatarken çok bunaldık, gece kalktım soğuk suyla duş aldım, vantilatör falan kesmiyor.
eşimle konuştuk, artık salona taşınıyoruuuz.
ayşeciğin park yatağını getirdim salona, yeniden düzenledim eşyaları
artık yaz sezonu böyle geçecek.
ramazanda misafir ağırlayacağımız zaman yine kaldırırız yatağı olmazsa..
neyse, sizde ne var ne yok?
ah canım beniiiim, bembeyaz süt kuzuuuu
kaçış istanbul yönüne doğruysa, bana gel bacıııım
göktuğsaba, hoşgeldin canım!
ismin yabancı değil, ama net de hatırlayamıyorum.
sen bizi biliyorsundur amaa
bugün de salııııı..
acep ne yapmalıııı?
Yarın Kayseri'ye gideceğiz kizlar.Dün bir kaç doktoru aradık.Göz hastanelerinde her doktor çocuğa bakmıyormuş.Onlar da kendi aralarında ayrılmışlar.Çocuk göz, retina, şaşılık, katarakt gibi alanlara.Bizim istediğimiz doktorlar, adını duyduklarımız çocuk göze bakmıyor.Biz de mecburen bakanlara götüreceğiz.Bir de tıp fak. Var.Ama ben oraya götürmek istemiyorum.İyi ilgilenmeyeceklerini düşünüyorum.Belki bu konuda ön yargılıyım.Oradaki prof. Ama yine de gitmek istemiyorum.
hıyar, havuç, hurma, hindistan cevizi, helva, hünkarbeğendi, hanım göbeği
ya da 3. h yoktur
kv şimdi yapmış, sebzeli mücver, kek ve (en sevdiğim) soslu biber kızartması getirdi..
beni yumuşak karnımdan vurdu:111::111::111:
Vayyyy benimde kv burda olaydııııı! Bana da mamalar yapıp getireydiiiii!!! Boynuna atlayıp annemmm canım annneeen m diyeydiiimmm
aha hah
ben 'elinize sağlık, teşekkürler' dedim kapıyı kapattım
aha hah
ben 'elinize sağlık, teşekkürler' dedim kapıyı kapattım
Güzel bir iftar yemeği sonrası pasta kesin bence. Yada 150lirayı göze al bak istanbulda 1500lira isteyen parti evleri varmış
Hoş geldin :)
Okadar uzağa kaçamayız sanırım :) zaten sabahtan beri yemek yapmaktan daha çıkamadım evden :/
Pazara gitmemeli :))
Canım fakülteler daha kapsamlı araştırıyor yorucu olsalar da :/
Biri seni durdursunnnnnn :)
Owww süper. Eline sağlık. Tatile onu da götürün
Hatta kolunu açıp gitme diyeydinnnn :))
Hain gelin :)
'hain gelinle kv tatilde'Tatile onu da götürün
Hain gelin :)
Aaa adım geçmiş hemen bi merhaba diyim dedim. Nfk çok zeki, çok vefalı bi insansın maşallah sana..yok canım, istanbuldayım ben.
erzurumda iki arkadaş var, ikisi de görev icabı orada. naragacı ve humakus..
ayşecikte bu ara tam tersi var, bi saniye kucakta durmuyor.
sürekli kendi gidecek, emekleyecek, ayağa kalkacak.
inan altını değiştirirken 30 saniye durmuyor yerinde, kan ter içinde kalıyorum.
bu aylarda yabancıları yadırgama başlıyor, anneye karşı düşkünlük artıyor diye biliyorum.
aryamm38 tesekkur ederım canım fakulte hastanesı hakkında arkadas yazmıs benım kızım dogdugundan berı tep hasta 3 defa ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdı bobregın bırınde farklılık gorundu voldıng cekıldı cok sukur temız cıktı sorada alerjık aslımı cıkınca doktoru unuıversıte hastanesıne gıdın dedı bızım kendı gıttıgımız doktorda çok ıyı ıdı ama unıversıte hastanelerı labratuar ortamı vs yonunden co gelısmıs oluyo ama çokta hırpalıyolar arastırma yaparken bır anda 12 tup kan ıstedıler çocugum bayılacaktı nerdeyse 8 ını zor verdık cok zor gunlerdı doktorlar kendı aralarında konusuyo eyvah dıyorum ne var benım kızımda bıde panık atak var bende sız dusunun halımı sonuç olarak ıkızımda ımınun yetmezlık dogustan bagısıklık sıstemı bozuklugu cıktı bunları yazmamdakı sebepçok arastırıyolar ama teshıs koymasda ımkanlarından oturu ıyı tek farkı o
bende tam sana itafen yazacaktım. ooo temizliği yarılamıştır, efenin de eline bezi tutuşturmuştur diye
'hain gelinle kv tatilde'
Aaa adım geçmiş hemen bi merhaba diyim dedim. Nfk çok zeki, çok vefalı bi insansın maşallah sana..
Tayin istemiştim 2 gün sonra açıklanacak dualarınızı beklemekteyim. Erzurum hala soğuk uzun kollu bluzla duruyoruz kızım evde yün yelek giyiyor:)) bu memlekette yaz diye bi mevsim yok zaten hafif ilkbahar sonra kış. nfk nın dediği gibi heryer dağ, taş.. Piknik yapılacak yeşil alan bile yok
Özlemcr bence de fakülteye götür ama kızının kanal tıkanıklığı için ayrıntılı inceleme yapılmasına gerek olmadıgını söyleyemek istiyorum.
Sevgiler..
Rabbim gönlüne göre versin inş hayırlısıyla..Aaa adım geçmiş hemen bi merhaba diyim dedim. Nfk çok zeki, çok vefalı bi insansın maşallah sana..
Tayin istemiştim 2 gün sonra açıklanacak dualarınızı beklemekteyim. Erzurum hala soğuk uzun kollu bluzla duruyoruz kızım evde yün yelek giyiyor:)) bu memlekette yaz diye bi mevsim yok zaten hafif ilkbahar sonra kış. nfk nın dediği gibi heryer dağ, taş.. Piknik yapılacak yeşil alan bile yok
Özlemcr bence de fakülteye götür ama kızının kanal tıkanıklığı için ayrıntılı inceleme yapılmasına gerek olmadıgını söyleyemek istiyorum.
Sevgiler..
he ya, altın ahududu ödüllerinin favori adayları oluruz bizGüzel film; izlenir:)
eee, herkesler nerde?
ben de ayşemi alıp gezmeye gidiyom o zaman:80:
hıyar, havuç, hurma, hindistan cevizi, helva, hünkarbeğendi, hanım göbeği
ya da 3. h yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?