Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hoşgeldin canımm... banada yabancı gelmedi ismin
ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.

haaa!!! bu arada yanımda bi öğretmen arkadaş var, amcası göz doktoruymuş yoğunburçta geriatri merkezindeymiş. ismi a. kerim durukan mış. baya yardımcı olur dedi. iyi bir dr muş haberin olsun canım. gitmek istersen yardımcı olurum:)))

arya, nerdesin kuzum?
bak ilk yoklamaya geç kaldın, geç kağıdı alcan
kızzz ben geldim yaa... i,lk günaydınlar bendendi okumamışsın sennn. sonra uğrayamadım o ayrı

bizimki de tam tersi. kucakta beni itip duruyor. illa bir yerleri karıştırıp durmak istiyorr.

Son düzenleme:
kv şimdi yapmış, sebzeli mücver, kek ve (en sevdiğim) soslu biber kızartması getirdi..

beni yumuşak karnımdan vurdu:111::111::111:

he yaa, gördüm, mesajını beğendim, geldim mesaj yazdım, arya nerdesin diye..
benim akıl gel-git yaşıyo:86:

özlemcr, üniversite hastanesine götürmek bence de faydalı olacaktır.
sonuçta işinin ehli deneyimli profesorler bakacak.

bende altını zor degıstırıyorum sımdı uyandı cadı ben erken kalkıp oglumun kahvaltısını yaptırıp cadının uyanmasıı beklıyorum her sabah ondan once kalkmalıyımkı ısler hallolsun oglum cok ıhmal oluyo gıbı gelıyo onu vıcdan yaptım bu gunlerde hıc bıseye fırsatım yok canları sagolsunda ne yapalım

kv şimdi yapmış, sebzeli mücver, kek ve (en sevdiğim) soslu biber kızartması getirdi..

Vayyyy benimde kv burda olaydııııı! Bana da mamalar yapıp getireydiiiii!!! Boynuna atlayıp annemmm canım annneeen m diyeydiiimmm

Hep öyleyiz heppp:)) bu veletler aklımızı başımızdan alıyor... Bi ara okuldan eve giderken kim olduğumu hatırlamaya çalışıyordum. Kimim kimle evliyim??? Baya vahimdi durum

Güzel bir iftar yemeği sonrası pasta kesin bence. Yada 150lirayı göze al bak istanbulda 1500lira isteyen parti evleri varmış

Hoş geldin :)

Okadar uzağa kaçamayız sanırım :) zaten sabahtan beri yemek yapmaktan daha çıkamadım evden :/

bugün de salııııı..
acep ne yapmalıııı?

Pazara gitmemeli :))

Canım fakülteler daha kapsamlı araştırıyor yorucu olsalar da :/

hıyar, havuç, hurma, hindistan cevizi, helva, hünkarbeğendi, hanım göbeği

ya da 3. h yoktur

Biri seni durdursunnnnnn :)

Owww süper. Eline sağlık. Tatile onu da götürün
Vayyyy benimde kv burda olaydııııı! Bana da mamalar yapıp getireydiiiii!!! Boynuna atlayıp annemmm canım annneeen m diyeydiiimmm

Hatta kolunu açıp gitme diyeydinnnn :))

aha hah
ben 'elinize sağlık, teşekkürler' dedim kapıyı kapattım

Hain gelin :)

aryamm38 tesekkur ederım canım fakulte hastanesı hakkında arkadas yazmıs benım kızım dogdugundan berı tep hasta 3 defa ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdı bobregın bırınde farklılık gorundu voldıng cekıldı cok sukur temız cıktı sorada alerjık aslımı cıkınca doktoru unuıversıte hastanesıne gıdın dedı bızım kendı gıttıgımız doktorda çok ıyı ıdı ama unıversıte hastanelerı labratuar ortamı vs yonunden co gelısmıs oluyo ama çokta hırpalıyolar arastırma yaparken bır anda 12 tup kan ıstedıler çocugum bayılacaktı nerdeyse 8 ını zor verdık cok zor gunlerdı doktorlar kendı aralarında konusuyo eyvah dıyorum ne var benım kızımda bıde panık atak var bende sız dusunun halımı sonuç olarak ıkızımda ımınun yetmezlık dogustan bagısıklık sıstemı bozuklugu cıktı bunları yazmamdakı sebepçok arastırıyolar ama teshıs koymasda ımkanlarından oturu ıyı tek farkı o

aha hah
ben 'elinize sağlık, teşekkürler' dedim kapıyı kapattım

bende tam sana itafen yazacaktım. ooo temizliği yarılamıştır, efenin de eline bezi tutuşturmuştur diye

Aaa adım geçmiş hemen bi merhaba diyim dedim. Nfk çok zeki, çok vefalı bi insansın maşallah sana..
Tayin istemiştim 2 gün sonra açıklanacak dualarınızı beklemekteyim. Erzurum hala soğuk uzun kollu bluzla duruyoruz kızım evde yün yelek giyiyor:)) bu memlekette yaz diye bi mevsim yok zaten hafif ilkbahar sonra kış. nfk nın dediği gibi heryer dağ, taş.. Piknik yapılacak yeşil alan bile yok
Özlemcr bence de fakülteye götür ama kızının kanal tıkanıklığı için ayrıntılı inceleme yapılmasına gerek olmadıgını söyleyemek istiyorum.
Sevgiler..

Çok geçmiş olsun. Hepsi geride kalsın.

bende tam sana itafen yazacaktım. ooo temizliği yarılamıştır, efenin de eline bezi tutuşturmuştur diye

Heeeee ben yapmıyom ki temizliği :) haftasonu malum doğum günü var. Kendimi başka şeylerle yoruyorum :)

'hain gelinle kv tatilde'

Güzel film; izlenir

Ben bokuya hiç soğuk demiyim :)

İnşallah gönlünüze göre bir yere çıkar tayininiz :)

Rabbim gönlüne göre versin inş hayırlısıyla..
ah ben de orda olaydım da, hırkayla olaydım..
bayramdan sonra geliyoruz inşşş

Güzel film; izlenir :)
he ya, altın ahududu ödüllerinin favori adayları oluruz biz

eee, herkesler nerde?
ben de ayşemi alıp gezmeye gidiyom o zaman:80:

selam kızlar dün akşama doğru çıktım biraz ilerde 3 katlı koton mağazası var orda takıldım bikaç cici aldım oğlum da sağolsun uyudu o sırada stres attık. bi tane gömleği denemeden almıştım çok beğendim ama maalesef olmadı bedeni değiştirmeye de üşendim ,görümceme vericem:2:
hoşgeldin goktugsaba
pembiş bu seferki imla hatanı bir yaptın, pir yaptın
humakus benim annem de gençkızlığını erzurumda geçirdi,üniversiteyi erzurum atatürkte okudu,dedemler de uzun süre orda kaldılar görevli olarak.. ben de hatırlıyorum,merkezdeydiler,mumcu caddesi. ilkokul 3.sınıftayken orda 3 ay okula gitmiştim buzlar sarkıyordu çatılardan ne kadar soğuktu
eee, herkesler nerde?
ben de ayşemi alıp gezmeye gidiyom o zaman:80:

bu saatte mi?güneş tam tepede,çıkmayın bence:44:
kereme banyo yaptırdım uyuttum artık rutine bağladık; her gün öğle vakti ev pişiyor ancak o şekilde rahatlatabiliyorum
dışarı da 6 gibi çıkıyoruz

Bu arada
Hoşgeldin İpek Beyza Bebek!

ismi çok güzelmiş,adıyla yaşasın

hıyar, havuç, hurma, hindistan cevizi, helva, hünkarbeğendi, hanım göbeği

ya da 3. h yoktur

nfk çok acıkmış gördüm seni bacım

hanım göbeği bizde var zaten

Son düzenleme:
ayşecikle markete gittim, malzeme listesini almamışım.
şu tarifini verdiğin cheesecake için, rabişi aradım. ama yoğurt almadan eve geldim.
rabiş krema ile de olabilir dedi, napim?
kremayla deneyeyim miii, yoksa başka zaman mı yapayım?:44:

aslında bi bakayım, belki kv evdeyse ondan da alabilirim yoğurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…