Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar

uzun süredir giremiyorum.
belki hatırlayanlar vardır babam rahatsızdı.
geçtiğimiz ay vefat etti, ruhuna birer fatiha gönderebilirseniz çok sevinirim.

başınız sağolsun canım allah sabır versin.

Canım başınız sağolsun. Çok üzüldüm mekanı cennet olsun. Allah'ım gani gani rahmet eylesin ve size sabır versin. Ne desek boş...

ben de seni düşünüyordum ne zamandır.
demek baban vefat etti
Rabbim mekanını cennet eylesin.
çektikleri günahlarına kefaret olmuştur, ölüm rahmet.
başınız saoğlsun.. Rabbim sabr-ı cemiller ihsan eylesin..

şimdi hastayım ama, temizlenince ilk iş banana bi yasin okuyacağım..

NEFRET EDİYORUM TEMİZLİKTEEENNNN!! hatta bazen nasıl bayanım diye de düşünmüyor değilim

Geçmiş olsun canım.Bu saatte kavurmadın değil mi?Gerçi topikteki hatunların hepsi çok hamarat.Bu saatte de desen inanırım.
Yok, ben o kadar hamarat değilim:) öğlen kavurmuştum, şimdi bile elimde o his var hala
Aden hanım bugüm mesaisine saat beşte başladı.Bir buçuk saat eşim baktı, biraz önce de nöbeti ben devraldım.Şu an itibari ile dincim ama ilerleyen saatlerde çökebilirim.
Erken başlamış yaw, gün içerisinde sana sabır diliyorum.

kaynanadan beter anne

bence sen hiiç uğraşma, madem beğenmiyor temizliğini.
anne ben beceremiyorum, biliyorsun, şu işleri bi hallediver de öyle git memlekete dersin..
bayram temizliği de çıkar aradan

canım geçen geldiklerinde kadın 1 hafta temizlik yaptı ben gelmeden temizliğini felna yap gezmeye geliyorum dedi :18:

amiiiin!
işte bu kadar, şu duayı kalpten edelim de, başka bi şey istemez..

ben yüzünede söyledim bizde okadar şey istediği halde ne istiyorum dedi yüzsüzzzzzzzzzzzzzz

ünlü türk kadın düşünür ayşeciğin nenesi derkiiii:
'bir kadına beddua edeceksen, de ki kocan emekli olsun'':90:

offff vallahi benim adam olmasın ya birde babam olmasın

3.gündür hastanedeyim ayy dün en sonunda acile gittim alerjik astım dennmişti burnumdada iltihap varmış

geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antibiyotik ilaçlar hava felan iyi geldi ne varsa acilde var

eşimin boğazı ağrıyor çok grip ölecek sanırımo kadar nazlı

ama ecoşum hem öksürüyor hem burnu çeşme ooff napcam kızlar yardım edin

Son düzenleme:

ay bu ne yaa? aile boyu hasta olmuşsunuz:26: çok geçmiş olsun

ay dün ayşecik beni babama çok mahçup etti.

müzik çalarken ayaktaydı, bi oynamaya başladı. videosunu da çektim, şuan izlerken gülmekten gözlerimden yaş akıyor.
babam ayşecik oynarken hem 'sen işi ilerletmişsin' diyor gülüyor, hem de 'dede kızıyor' diyo.
müzik bitti ayşecik hala oynuyor. dedesi de
bu böyle oynamayı nerden öğrendi diyo:111:

aynı şöyle oynadı yaaa

[video=youtube;DXst4CVTSbs]http://www.youtube.com/watch?v=DXst4CVTSbs[/video]

Son düzenleme:
merhabalar...nfk cım valla hayal edebiliyorum ayseciği...gören bizden öğrendi sanır doğalarında var anacım...bizde müzik duyunca önce elleri kıvırıyoruz,zıplıyoruz,arada bide alkış çalıyoruz...karadeniz müziklerinde arada sesler söyleniyor ya uh,ah,hey gibi onlarıda kendi aklınca söylüyor...bağırıp cağırıyo..kanında var anacım.karadeniz tvyi acınca kendinden geciyo..tulum sesine deli oluyordum.suan herseyim o ses.çünkü oğlum cok mutlu oluyor duyunca

tuball,Allah rahmet eylesin canım..mekanı cennet olur inşallah.

karakız;gecmiş olsun.ıhlamur için ailecek..ecoşada verebilirsin ben yahyaya hep veriyordum hastayken

eneeeem, kimleri görüyorum?!

mukaddes hoşgeldin bacım
eda nasıl, zeynep?

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu giremedim sayfa ya ozledim sizleri bebisler nasil yuruyorlar mi
Nfk iyiyim canim sen nasilsin aysecik nasil eda ve zeynep iyi cok sukur ikiside
Buraya cok girme firsatim olmuyor face de grup falan var mi bize ait kizlar

valla çok zaman oldu.. arada bi selam vereydin bacım, hiç mi hatrımız yok
bizler iyiyiz hamdolsun..
face te grup yok.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Okuruz tabi.

selam kızlar siz iyisiniz maşallah bi karakız ailecek hasta olmuş geçmiş olsun diyorum bizde iyiyiz hamdolsun oraya buraya koşuşturmacayla geçiyor günler teyzem gelmişti almanyadan onla vakit geçirdik bol bol . elif uyansın yine gidicez bu sefer kv alıcam o da gelmek istedi. nine de kalıyor teyzemiz benim anneannemde yani. elif e adım çöreği yapalım diyorlar duyan ya da uygulayan var mı bizim zilli yürümeye başladı yavaştan emeklemeden yürüdü çocuk hala emeklemiyor bilemiyor direk tutunup kalkıyor ve allah ne verdiyse badi badi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…