- 8 Ağustos 2011
- 12.543
- 14.657
- 498
yeni eviniz hayırlı olsun.. güzel günlerde oturun inşMerhaba herkese,sonunda tasindik,simdi yazdiklarinizi okumaya basladim,herkesler tanismis bu arada.ben de 82 dogumluyum,avukatim ama su an calismiyorum.kizim 19 temmuz dogumlu,ismi ekin :) boyum 1,77 kilom sizi urkutmesin diye soylemiyorum :) ankaraliyim dogma buyume,universiteyi de ankarada okudum.2010 da evlenip denizliye geldim,2 gundur de samsunda yasiyorum.tasinma teladiyla ugrasiyorum :)

memnun olduuuuuuuk..Bu tanışma faslından ben de eksik kalmayayim1987 doğumluyum yani 25 yaşındayım, öğretmenim( şimdi rapoorluyum 2.donem çalışmaya başlayacağım inşallah) Antalyaliyim, akdeniz üniversitesi mezunuyum, antalyada: yaşıyorum.2011de evlendim 6temmuzda hayatımın anlamı biricik kizim ayşe dünyaya geldi ne de güzel yaptı
1.60boyundayim 54 kiloyum ve şu anda diyetteyim kararlıyım. 4 kilo verene kadar durmak yok
![]()
benim kızımın adı da ayşee

ben bi beş kilo versem cillop olucam da işte, nasıl?!canım bende seninle aynı boydayım ama kilom 55,5 bende 2,5 kilo versem harika olcak ama veremiyorum 55 ile hamile kaldım tekrar eski kiloma kavuştum ama biraz daha vermek istiyordum ama emzirdiğim için açlığa dayanamıyorum elim ayağım titriyor resmen ama bebeklerimiz emeklemeye başlayınca ve yürüyünce biraz daha kilo veririz inşallah

ohh, yarasın..afiyet bal şeker olsunellerine sağlık ohh miss gibi olmuş bende poğaca yapmıştım ama kk a giremeden yalan oldu hepiciğini yedik

hayy, maşallah oğluşuna..bugün oğlumun 5. ay kontrolü vardı
aman allahım doktorun muayenehanesinin önü pazar yeri gibiydi 9 kişi vardı önümüzde 2.5 saat bekledik off hem doktor çok iyi olduğundan hastası çok birde doktorumuz sağolsun çok ilgili her muayenesi 20 dk dan fazla sürüyor bekle bekle bihal olduk
ve nihayet muayene olduk doktor amcası gidişatımızı çok beğendi herşey yolunda çok şükür ciğerlerimiz temiz boğazda kızarıklık varmı die baktı sorun yok dönmesini falan kontrol etti tutup kaldırdı kalkması dönmesi güzel seyri iyi dedi
boyumuz az kısamı acep 67 cm bilemedim kilomuz 9 kg çıktı doktor biraz fazla ayına göre ama anlaşılan genetik çok kilolu göstermiyor sorun yok böyle devam etsin dedi gelişimi iyi dedi
ufaktan tattırmaya devam herşeyin tadını öğretcez minğime
tosuncuk demek

boyu da gayet iyi annesii.. sen takılma böyle şeylere..

söylemeden geçemeyeceğimm..
hangi hastane ne kadar iyi bi doktor olursa olsun..
randevulu gittiysem eğer.. hiçbir muayene için 2,5 saat bekleyemem..

hele eşim hiiç beklemez,:100: o binayı temellerine dinamit koyarak havaya uçurur..

hamileyken gittiğim doktor çok iyiydi ve hastası da çoktu.. (diğer 3 kadın doğumcunun toplamı kadar hastası vardı nerdeyse)
bazen yarım saat falan bekliyorduk.. eşim çıldırıyordu..:113:
asistanı gidip gidip taciz ediyordu bizi ne zaman alacaksınız diye..:99:
sizi sabrınızdan dolayı kutluyorum..
hem öğrenci.. hem öğretmen.. hem evli.. hem çocuklu.. :129:
kızlaar ben bugün ylisansa gittim eşiminde sınavı vardı. o sınavdayken ben oğluşumu tuttum.
ben dersteyken o tuttu. yuvarlandık gittikk. sonra ordan arkadaşlara geçtim ayıptır söylemesi balık yedim .![]()
oğluşuma da verdim biraz.. vee sanırım balık işe yaradı tontişim poposunu havaya kaldırıyooemeklemeye
az kaldı sanırımm

geçen kv de çocuğun ağzına balık koyuyor.. anne vermeyin dedim..

sonra eşim döndü..anne balık mı veriyorsun dedi kızarak..
o da tepkisinden korktu, yok ya.. hem versem de yemezki falan dedi..
ben de bozmadım..ama acayip sinirlendim.. çocuk resmen yalanıyordu. ağzının kenarında da balık vardı.
sonradan eşime söyledim.. kırk kez söyledim, yemek verme diye, beni hala taktığı yok,
yanımda çocuğun ağzına bişeyler sokuyor. artık ben utanıyorum aynı konuda koskoca kadını uyarmaya.
sen söyle yapmasın böyle dedim..

sen idare et, şımarıklık yapıyor işte falan dedi..
dedimki, bebek çocuk şımarıklık yapar.. ki ben çocukta da şımarıklığı çekemem..
annesi olarak bi şeye hassasiyet gösteriyorsam, saygı duymalı. bana uymalı dedim..

tamam ben konuşurum dedi.. ama yine devam ederse, hiç istemediğim halde tepkimi artıracağım..anlasın ciddiyetimi..
bazen yumuşaklıktan, kibarlıktan, merhametten maraz doğuyor gerçekten.:99:
canıııııım, çok geçmiş olsun.. :18:Bugünilk kez( çok küçükken gitmiştim sonrasında hiç rahat vermiyordu) kızımı da alıp bebek arabasına oturtup alışveriş merkezine gittik. Kızıma kıyafet aldık. Ben ve bebeği olan başka bi arkadaşım hep birlikte yemek yedik. Sonra bebişler huysuzlanmaya başladı tabi. Bebek bakım odasına götürüp orada uyutup 1 saat daha biryerlerde oturduk. Sonrasında eve geliyordukki benim kız basladı arabada ortalığı yıkmaya. Yol boyunca ağladı gözlerinden yaş geldi. Arkadaşımı evine bırakıp eve doğru yol almaya devam ediyordum kiiii kızım otokoltugunun devrilmesiyle kızım düştü! ( öyle çok ağladı ki elim ayagım birbirine karıştı aklım başımdan uçmuş gitmiş kemerini takmamışım) arabayı sağa cekip onu sakinleştirmeye çalıştım ama ne mümkün. Zaten ağlayan kızım iyice çoştu. Eve geldik bi süre daha ağladı. Duş aldırıp uyuttum. Şimdide vicdan azabından öleceğim. Gizli gizli ağlayıp duruyorum. Eşimede diyemedim böyle oldu diye. Bide onun dırdırını çekemem benim vicdanım bana yeter. Kızlar görünürde birsey yok ama birsey olmuş mudur? Koltuk yan dönmüştü. Çocuk arabanın koltuguna düştü. Dr a gitmek lazım mı acaba? Esime de diyemiyorum.
valla tüylerim diken diken okudum, sonuna kadar..
ama hamdolsun koltuğa devrilmiş, sert bi darbe aldığını sanmıyorum..
tabi korkusu bile sana yetmiştir..

bir musibet bin nasihatten iyi anlayana..
ben de bazen ana kucağını bağlamıyorum koltuğa..
nasılsa yanında oturuyorum, elimle tutuyorum diye..
ama hiç beklenmedik bi anda ani bi fren olunca kendimi bile toparlayamıyorum kiiii çocuğu nasıl tutucam

hepimize ders olsun bunlar.. Rabbim bebeklerimizi korusun..