Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Konunu okumustum canim tel girdigm cok fazla yazamyrm zor oluyor .cok sevindim sorunun cozuldu.mash. diyelimde nazar degmesin ;)

Çok sağol canım, bilmezmiyim telefondan yazmanın zorluğunu kontrol etmesem benden habersiz abuk sabuk kelimeler yazıyor kerata:1: bebisine gelince benimki dönmeye başlayalı 2 gun oldu acele etme pat diye bir anda doniveriyor:emir_bebek::emir_bebek::nazar: 6temmuz dogumluyuz biz ama sürtünme yok daha.bunun icin erken olduğunu düşünüyorum

Günaydın kızlar:54: 2013 hepimiz icin mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte kavgasız gürültüsüz gecer inşallah.Işi olmayanlar işe, evi olmayanlar ev sahibi, hasta olanlar sağlıklarına, kuşlar sevdiklerine, bebekler düzenli uykularına, anneleri fit bir vücuda kavuşur insallahhhhh AMIN:21::34:

Dün geceyi kısaca özet geceyim hatunlar esim eve geldi ozurler diledi birazda simariklik yapti ben kocama dayanabilirmiyim tabiki affettim gitti.Yanlis anlamayin bana 1ay once cok begendigim lacoste kkazagi almasinin barismamizda hic payi yok:2::3::4: neyse kvdede toplandık ve tahminimden daha çok eğlendik baya kalabaliktik :21::21: sonra evimize girdik anlayışlı kizim 11de uyudu:nazar::nazar: bizde sorarsanız 2013un ilk dakikalarında paristeydik:17::38: Ayşecik annesinden haberler böyle hepiniz opuldunuz:54:

canım çok sevindim barismaniza ailede huzursuzluk çok kötü ALLAH birdaha yasatmasin

ben adettim zaten 3 haftadır paris maris yok gece herkes paristeydi sanırm :27::9:

bunu eşim okudu paris ne diyor yabancı dilleri varmıki herkes parise gidiyor diyor :52:

ben adettim zaten 3 haftadır paris maris yok gece herkes paristeydi sanırm :27::9:

bunu eşim okudu paris ne diyor yabancı dilleri varmıki herkes parise gidiyor diyor :52:

hey allahım öldüm gülmekten benim kocada şehir şehir geziyor hayatım biz senle gitsek gitsek pazara gideriz bu gidişle :33::33::33::33::33::33:

çingene sarısına dönmüş saçlarımı evde ufak bi operasyonla
çikolata kahve yaptım.. :12:
eşim de düştü bayıldııı:77:

bu arada ciddi ciddi spor salonu bakıyorum..:92:
bu kilolar evde mekikle, yürüyüşle falan gidecek değil..
tavsiyesi olan varsa, beri gelsin :34:

Dün geceyi kısaca özet geceyim hatunlar esim eve geldi ozurler diledi birazda simariklik yapti ben kocama dayanabilirmiyim tabiki affettim gitti.Yanlis anlamayin bana 1ay once cok begendigim lacoste kkazagi almasinin barismamizda hic payi yok:2::3::4: neyse kvdede toplandık ve tahminimden daha çok eğlendik baya kalabaliktik :21::21: sonra evimize girdik anlayışlı kizim 11de uyudu:nazar::nazar: bizde sorarsanız 2013un ilk dakikalarında paristeydik:17::38: Ayşecik annesinden haberler böyle hepiniz opuldunuz:54:
çok sevindim canıııııım.. :16:
Rabbim muhabbetinizi bozmasın..
bu ara paris yeniden moda :69::78:

Mrb kizlar size bi sorum.olacak bebisi surunmeyen var mi benim ki sadece ucak yapio donmede 2 3 aylik yuzden sirt ustne dondu bi daha yok tembel tavuk ;)surunmesi icin yardimci oluyonuz mu. Born senin oglan surunuyomu bn eyupte oturyorum.sen cok uzakmissin ya yakin.olsan oyun arkadasi yapardik bebisleri;)
sürünen var mı diye sorsan daha doğru olurdu:1:
bizimki de sağa sola dönüyor şuan..
ama sürünme yok..
aksine yüzüstü yatmaktan da nefret ediyo..
hem kendi dönüyo, hem de beni sırtüste çevir diye bağırıyo:37:

he deseydin, herkes şakır şakır fransızca konuşuyor..
maddi durumları da yerinde haftada bir iki kez tatlısını pariste yiyor..:9:

rezil olduk adama, he miii?:30:

kaşık maması verenler hangilerini tercih ediyorsunuz?

Herkese gny yeni yılın ilk gününden inş güzel bir yıl geçiririz hepimiz bu arada benim oğlumda gece 1:00 de yatıyoırdu ben 1 saat geri çektim iki üç gündür 12:00 de yatırıryorum alıştı şimdi 11:00 e çekmeye çalışıcam ama bu çocukların sağı solu belli olmaz bir hafta 10 gün geçsin öyle bir saat daha geri çekicem

sana özelden mesaj atmıştım cnm ama görmedin sanırım biz ertuğrul tarafında oturuyoruz. siz ne taraftan aynı gün doğmuşlar ne güzel tesadüf :16: bide kzın vardı öyle hatırlıyorum.

haha iyimiş bu valla biz beş ayda bi kez parise gittik anacımm böylesi yoktur herhal :52::52::52: kızçem den akşama kadar pertim çıkıyor.

kaşık maması verenler hangilerini tercih ediyorsunuz?
ben milupa sütlü tahıllı almıştım ama vermiyorum içindekiler kısmını okuyunca bir sürü katkı maddesi yazdığını gördüm. vermeye hiiç içim elvermedi valla.
Çok sağol canım, bilmezmiyim telefondan yazmanın zorluğunu kontrol etmesem benden habersiz abuk sabuk kelimeler yazıyor kerata:1: bebisine gelince benimki dönmeye başlayalı 2 gun oldu acele etme pat diye bir anda doniveriyor:emir_bebek::emir_bebek::nazar: 6temmuz dogumluyuz biz ama sürtünme yok daha.bunun icin erken olduğunu düşünüyorum

bizim kız 4.5 aylıktı yüz üstünden sırtüstüne dönüverdi ama hala canı isteyince dönüyo herzaman değil yuvarlanma ve sürünme yok henüz zaten erkendir onlar için bende öyle düşünüyorum. ayaklarını da keşfetmiş değil tutamıyor henüz.

Bugun kimse yok herkesin esi evde sanirim.;) bazi.arkadaslar demiste.surunyr.diye.bende ne bilim heyecan.yaptim sadece ucak.yapio;) cena ya sen kac kilosun spor salonu filan saclat boyanmis es gelince giyinmeler kendimden utaniyom ya seni okudukca benm adama yazik.hahha;)

sabahın kör vaktinde eşim balık aşkına düştü..
yılın ilk günü köprüye gitti.. giderken de kimsecikler yoktur orada diyordu..
şimdi aradı, belki 500 kişi var diyo..:111: bi de kilolarca istavrit tutmuşlar.. :124:

sena kim kıııı?!!!:99:
kuma mı getirdiniz üstüme?
aldatıyor musunuz benii?:95:
çıngar çırarırım ona göree:63:

teşekkür ederiz eylülcüm..
artık çok nadir görüyorum seni..
üzülüyorum been:59:

kıııı, ne güzel alıntı yapmışsın öyle?:1:
ben oruçta zorlanmadım, gün çok kısa çünkü.. zaten haftada iki gün tutuyorum şuan..
ve bol su içiyorum.. yaza kalmasın, sen de bi dene derim:34:

şu işin sırrı, cocacolanın formulu gibi
bana satabilirsin bile:27:
nasıl yaptın şu geri alma olayını arkadaşım..
hele anlat..çok muzdarip var bu konuda:30:

çok pis alıntı yaparım hiç affetmem :) ben de bismillah başlayayım o zaman zaten yakında ek gıdaya geçecekler o zaman daha rahat ederiz inşallah yoksa o kadar gün çok zor biter. Sena kim ben de bilmiyorum hatta uyanınca dedim heralde c ingilizcede s olarak da kullanılıyo ya ondan heralde yoook artıkkk :1: işin sırrından bana da lazım servetimi dökerim ortaya :34:
Mrb kizlar size bi sorum.olacak bebisi surunmeyen var mi benim ki sadece ucak yapio donmede 2 3 aylik yuzden sirt ustne dondu bi daha yok tembel tavuk ;)surunmesi icin yardimci oluyonuz mu. Born senin oglan surunuyomu bn eyupte oturyorum.sen cok uzakmissin ya yakin.olsan oyun arkadasi yapardik bebisleri;)
benimki zaten temmuz sonu doğumlu o yüzden henüz baya baya erken diye düşünüyorum zaten dönmeyi bile çok beceremiyor ben baya uzağım ama yusuf beyi sevdik bir kere o yüzden belki bi gün karşılarışırız ben sana sorarım pardon siz morefla msınızzzz :9:
Günaydın kızlar:54: 2013 hepimiz icin mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte kavgasız gürültüsüz gecer inşallah.Işi olmayanlar işe, evi olmayanlar ev sahibi, hasta olanlar sağlıklarına, kuşlar sevdiklerine, bebekler düzenli uykularına, anneleri fit bir vücuda kavuşur insallahhhhh AMIN:21::34:

çok sevindim canım Rabbim ağız tadınızı hiiç bozmasın :16:

ya varya bir jöle muhabbeti bir de bunda inan gülmekten kırıldım yaa siz ailecenek ne komiksiniz yahuuu :52:

şu işin sırrı, cocacolanın formulu gibi
bana satabilirsin bile:27:
nasıl yaptın şu geri alma olayını arkadaşım..
hele anlat..çok muzdarip var bu konuda:30:
[/QUOTE]

Cnm benim oğlan gündüz üç kere akşam da bi kere uyuyor mesela eskiden akşam 7,30 8:00 gibi akşam uykusuna yatardı şimdi 6:30 7:00 gibi uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor bir daha yatırmıyorum artık oyunda oynamaya başladığımız için atıyorum yere battaniye oyuncaklarını veriyorum baya oyalanıyo 12:00 ye kadar oyalıyorum ilk bi kaç gün çok zorlandım akşam üstü uyumak istemedi ama direndim uyuttum 2-3 güne alıştı zaten şimdi 12.00 oldumu benim mesai biytiyor şimdi hedef yatış saatini 11:00 yapmak ama tırsıyorum biraz bu düzene alışssın daha sonra denicem :54:

Sevgili bursali temmguz anneleri cocuk doktorlariniz kim acaba ben doktor konusunda cok sanssizim 3. cocuk doktorumuzu arıyorum

Cnm bizim çocuk doktorumuz esentepe hastanesinde özlem köroğlu var benim doğumumada o girmişti benim kadın doğum doktorumda bana özlem hanımı tavsiye etti hatta kendisi bile çocuğunu özlem hanım götürüyor çok bilgili ve ilgili doktor tavsiye ederim

çok pis alıntı yaparım hiç affetmem :)
:60::60::60:

Cnm benim oğlan gündüz üç kere akşam da bi kere uyuyor mesela eskiden akşam 7,30 8:00 gibi akşam uykusuna yatardı şimdi 6:30 7:00 gibi uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor bir daha yatırmıyorum artık oyunda oynamaya başladığımız için atıyorum yere battaniye oyuncaklarını veriyorum baya oyalanıyo 12:00 ye kadar oyalıyorum ilk bi kaç gün çok zorlandım akşam üstü uyumak istemedi ama direndim uyuttum 2-3 güne alıştı zaten şimdi 12.00 oldumu benim mesai biytiyor şimdi hedef yatış saatini 11:00 yapmak ama tırsıyorum biraz bu düzene alışssın daha sonra denicem :54:
tebrik ediyorum seni..
ben de bu dediğini dedim birkaç kez..
bizimki rutin 2, 2,5 saat arayla uyuyor, kimi uzun kimi kısa..
en son 9.30da bi uykusu var.. onu uyutmayayım, gece 1de değil 12de uyur dedim..
ıııh, babasının kızı, yutmadıı:9:
eğer uykusu geldiği halde uyumazsa çok huysuzlaşıyor, ağlamaya başlıyor..
bilmiyorum bu işin sonu ne olacak :100:

Bugun kimse yok herkesin esi evde sanirim.;) bazi.arkadaslar demiste.surunyr.diye.bende ne bilim heyecan.yaptim sadece ucak.yapio;) cena ya sen kac kilosun spor salonu filan saclat boyanmis es gelince giyinmeler kendimden utaniyom ya seni okudukca benm adama yazik.hahha;)
dışardaydık, şimdi geldik, hemen topiğe koştum :10:

bacım, yazdım buraya da 162 boy:30:
68 kg hatta bugün 69 gördüm tartıda:25:
adet de oldum, biraz sinmişti göbeğim ama eski haline döndü:105:
vücudumdan ayrılıp resmen bağımsızlığını ilan edecek yaa:9:

yok bacım.. yaş yeni 28 oldu, daha gencim yani..
böyle dombili şekilsiz dolaşmak zoruma gidiyor..
eşim de memnun değil bu durumdan..
resmen eksenim kaymış durumda..
yürüyeyim dedim, iki gün gitsem ücüncü gün bi aksilik çıkar..
spor salonuna yazılırsam, benim dışımda bir kontrol otoritesi olur, mecbur olurum..
bi beş kilo versem var yaaa.. :52:asfalt ağlatırım beeen:130:

saçlarımı da kurban bayramı arefesinde boyatmıştım..
yıkana yıkana mahvoldu, ben de doğal rengime yakın olan çikolata kahve boya aldım, koleston..
yarım saate boyadım, cillop oldum.. :12:

haha iyimiş bu valla biz beş ayda bi kez parise gittik anacımm böylesi yoktur herhal :52::52::52: kızçem den akşama kadar pertim çıkıyor.
açık konuşayım, biz hamilelik öncesi performansa geri döndük :17:

dışardaydık, şimdi geldik, hemen topiğe koştum :10:

bacım, yazdım buraya da 162 boy:30:
68 kg hatta bugün 69 gördüm tartıda:25:
adet de oldum, biraz sinmişti göbeğim ama eski haline döndü:105:
vücudumdan ayrılıp resmen bağımsızlığını ilan edecek yaa:9:

yok bacım.. yaş yeni 28 oldu, daha gencim yani..
böyle dombili şekilsiz dolaşmak zoruma gidiyor..
eşim de memnun değil bu durumdan..
resmen eksenim kaymış durumda..
yürüyeyim dedim, iki gün gitsem ücüncü gün bi aksilik çıkar..
spor salonuna yazılırsam, benim dışımda bir kontrol otoritesi olur, mecbur olurum..
bi beş kilo versem var yaaa.. :52:asfalt ağlatırım beeen:130:

saçlarımı da kurban bayramı arefesinde boyatmıştım..
yıkana yıkana mahvoldu, ben de doğal rengime yakın olan çikolata kahve boya aldım, koleston..
yarım saate boyadım, cillop oldum.. :12:

açık konuşayım, biz hamilelik öncesi performansa geri döndük :17:

cnm cnm yoksa o canım köftelerdenı yemege gıttın bakım

6 ay sonra çocugum emzik aldı hayret! Gündüz emzikle sallamadan kendi kendine uyudu hayret! Akşam da biraz zor aldı emziği ama aldı ve yine kendi uyudu buna da hayrett!! Alışır mı acep bu yaştan sonra emziğe? Bi gün bile olsa ne rahatlıkmış yaaaa. Süperdi valla :)

Back
X