kızlar birkaçgündür bahsettiğim öksürük meğer hastalık belirtisiymiş grip geçmiş oğluma

memleketteyken oldu muhtemelen çünkü yoldan gelirkenden beri bir garipti çocuk eşim çok laf çarpacak diye korktum ama Allah'tan çok sakindi burun spreyi ve şurup kullanacaz yavrum öksürükten uyuyamıyor o kadar uykusu var ki ama öksürük bölüyor uykusunu burnu tıkalı genzi de cayır cayır akıyor dedi doktor

geceleri de her kalkmaya su içinde değiştirirken de uykusu bölündü diye ağlıyor zaten memeyi o kadar kesik kesik alıyor ki açlıktan nasıl ayakta duruyor bilmem bizim aşımız da haftaya umarım o zamana kadar geçer 4. ay aşısında hastaydı çocuğum iyice perişan olmuştu aşıdan

sizler de aşı olan herkese geçmiş olsun diyorum darısı bizim gibi olmayanların başına..bizim doktor hala daha ek gıdaya geçirmedi tarttı ama kilosunu söylemedi sana az gelir şimdi gibi espriler yaptı ama benim uğraşacak halim yoktu çocuğun hasta halinden şu anda da uyurken bakayım dedim içerden öksürük sesleri geldikçe içim parçalanıyor nolur dua edin

çabucak iyileşsin Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...