- 8 Ağustos 2011
- 11.792
- 9.469
- 448
kızlar bebişine kahvaltı veren var mı?
ben bugün bir çaykaşığından biraz fazla pekmezi sulandırdım, az ekmek içi katıp yedirdim..
aslında bebe bisküvisi koyacaktım ama sonra vazcaydım..
bi de yumurta haşlayıp 1/4ünü verdim.. bulamaç yapmadım, ayrı vericem..
yarın bunlara ek peynir de vermeyi düşünüyorum..

bence erkek anneleri sünneti düşünsünler..
yaptıranlar memnun,, hem daha kolay iyileşiyor..
hem de aklı ermeden psikolojisi etkilenmeden halletmekte fayda var
doğurunca gidiyordu bu ağrılar:44:
ama yediği zaten tadımlık.. 2-3 yemek kaşığı.. maksat; tanışsın, alışsın..
aynen sonrasında bizimki de deli gibi emiyor
Akıtmaz Kulplu Bardak 125ml 742 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle
ben bugün bir çaykaşığından biraz fazla pekmezi sulandırdım, az ekmek içi katıp yedirdim..
aslında bebe bisküvisi koyacaktım ama sonra vazcaydım..
bi de yumurta haşlayıp 1/4ünü verdim.. bulamaç yapmadım, ayrı vericem..
yarın bunlara ek peynir de vermeyi düşünüyorum..

ooh, gözünüz aydın..dün oğluşumun kontrolü vardı.8650 gr. 70 cm olmuşuz.cuma gününe de sünnet için randevu aldık. nasıl korkuyorum tedirginim anlatamam. inşallah sağ salim atlatırız.bir an önce bitsin kurtulsun istiyorum paşam.aşıları da pazartesi olacaktı doktor 1-2 gün erteleyin aşıyı dedi.o yüzden aşılarımızı haftaya çarşamba olucaz. haaa bu arada en önemli haberi vermeyi unuttum minik sıpamın alttan iki dişi çıktı. yavrumun bütün huysuzluğu diştenmiş.birden eski neşeli haline dönüverdi. darısı diş çıkarmak üzere olan kuzulara.

bence erkek anneleri sünneti düşünsünler..
yaptıranlar memnun,, hem daha kolay iyileşiyor..
hem de aklı ermeden psikolojisi etkilenmeden halletmekte fayda var

e hani evlenince..Karnım ağrıyor sabahtan beri. Akşam acı yemiştim ondan sandım bi baktım doğumdan sonra ilk kez adet olmuşum:s adet olmak güzelde şu ağrılar hala varr(
doğurunca gidiyordu bu ağrılar:44:
canım ben de verdim birkaç kez aynı bu püreden..Kızlar bişey sorcam, malum ek gıdaya yeni geçtik tam olarak öğün halini almadı. Bugün patates+havuç yedirdim yarında meyveye başlıycam inşallah. Yediriyorum sebzesini ama onu hiç doyurmuyor arkasından 10-15 dakika sonra 125ml anne sütü içiyor. Şu anda heralde tam öğün olarak yemediği için dimi?? Ek gıdaya çoktan başlayan arkadaşlar, sizde meyve-sebzesinden sonra takviye yapıomusunuz yoksa doyuyorlarmı??
ama yediği zaten tadımlık.. 2-3 yemek kaşığı.. maksat; tanışsın, alışsın..
aynen sonrasında bizimki de deli gibi emiyor

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...amileydim-simdi-anneyim-811.html#post28317257Ya kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz? Kopya çekeyimmmm
bilmiyorum aynı mı bende de şu var.. ama henüz kullanmadımGulumser canim alistirma bardagini sormusun wee nin tel.den giriorum.link nasil verilio bilmiom kuzum
Akıtmaz Kulplu Bardak 125ml 742 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle