Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Slm kızlar! Bugün ancak girebildim daha yeni oturabildim desem yeridir. Akşama kadar temizlik yaptım. Belim koptu valla. Kuzum da uyudu oturduk kocişle tıkınıyoruz. Kabak tatlısı ve yaprak sarmaa:)) buyrun birlikte yiyelim
Ohh maşaallah Allah bozdurmasın aranızı.. Kocişinle arandaki sevgi ziyadeleşsin kocaman olsun İnşaallah...:16::16::16:

Cena hiç görünmedi bugün.. Kocası evde herhalde..:31:

Canim cena haftasonlari pek girmio kocasi balik tutmaya giderse belkim;)) ama yeri cok belli oluyor tabii.cena kiz çok tatlisin herkese cevap veriyon moral veriyon.buranin güzin ablasi gibisin.ama haftasonu olmayınca cok sessiz oluyo burasi.

Alyaa çok sevindim kocanla arani duzeltmene:16:

Libyana nasılsın canım:34:

Sahi cena nerelerde bugün:53:

Fatmaazra borntobemother bu hastalik kizimi mahvetti , şimdi sizi çok iyi anlıyorum.allah kuzularimiza şifa versin:14::14:

Feyzabilal tirnak batmasi çok zor olur canım benimde olmuştu 2yıl önce falan doktor çekilecek dedi başka bir doktora gittim antibiyotik verdi geçti.umarım seninkide ilaçla duzelir.

Günaydınnn kızlar güzel bir gecenin arkasından kargalar bile uyanmadan sabahın köründe uyandı oğluşummm:))

Marka olarak bilmiyorum ama özellikleri gayet güzel bence cnm

Kilo alımıda çok iyiymiş cnm geçen ay, diş çıkarma döneminde iştahsızlık olabiliyor bizdede yaşandı. Öyle bir durum olmasın cnm

Ayyyy ne güzel cnm sanada büyük bir değişiklik olur rahatlarsın valla:))) hangi arkadaşımız topikten??
ilossdemir vardı canım temmuz annelerınden ama artık gırmıyor bıldıgım kadarıyla ona gıdıyorummm :1:

Herkese hayırlı sabahlar..Güzel bir hafta sonu olur İnşaallah..:16:

Evet canım döndüm.. sen geldin aklıma orda ama tam olarak nerde oturduğunu bilmediğimden gelemedim.. birde epeydir buraya da yazmıyordun haberleşme imkanı olmadı..:31:

Canım ben linkini özelden atarım sana ordan bakarsın..
:34: Bu arada kimmiş o kişi merak ettim..:52: Ben Cena'ya gitmek istiyorum havalar biraz güzelleşsin.. eşimden rica edeceğim.. Tabi cena kabul ederse..:30:
cenaya gıdersın sonra bana gelırsın :9::9: ama cenayı alıp geleceksınnnn ayrı gayrı yok bende sıze miiiihhhteşem yemeklerımden yapacagımmmm :9:(ilossdemir 'e gıdıyorum )

Gunaydin kizlar iki yusuf da cok tatli maaşallah ve evet benziolar bencede

Emir in annesi çok geçmiş olsun..bencede bebekler sebepsiz aglamiyor bi sebebi muhakkak oluyo.senin hastalanman çok kötü olmuş bende hastalanmistim çok zor oluyo.yardımcı olabilecek biri varsa cevrende bence yardim iste..

Feyzacim geçmiş olsun bende basit bi operasyon olarak biliyorum hamileliktecok kilo aldigimdan oldu benimde batik ama dogumdan sonra bi iki aya gecti.seninki cok batmış demekki

Zeynepcim çok sevindim adina.anacim ben çok cesaretsizim galiba.ankaraya gitcektim uçakla vazgectim.soğuk çocuğu hasta ederim. Dedim.kardeşimin sözü var kocaelinde ayin sonunda gitmiycem.sizleri okudukça kendime kiziyorum.ama ben kendimi yaza sakliyorum antalya balıkesir sivas yapacağım

Istanbulda olsam fuari bende kacirmazdim
kız ben olanı alıyorummmm bınıyorum beledıye otobusune hoppp bakırköy 2 don bi südyen 1 bardak kahve hooooppp ev .. kocama dıyom ben az dısarı cıkıyorummmm :9: bebek fuarının orayı gordum acayıp kalabalıktıı yarın son gunnn

seviyorum ben bu topiği valla seviyorum billa seviyorum. sanki hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim. bebeciklerimizin gelişimlerinin hemen hemen herşeyi aynı eğer kafama bugün bişey takılsa yada bebeğimin yeni bişeyini görsem sevinsem açıyorum kk bi bakıyorum çoğu kişi aynı sıkıntıyı yada sevinci yaşıyo.iyiki böyle bir yer var iyiki temmuz anneleriyizzzz:46:
tatlım sanal arkadaslık olmaz dıyen kocam bıle oglan kabız olunca şu hatunlar sitesıne sor bakalım onlarda da oluyor mu ne dıyorlar ne önerıyorlar diyor :9::ssz:

ilossdemir vardı canım temmuz annelerınden ama artık gırmıyor bıldıgım kadarıyla ona gıdıyorummm :1:

cenaya gıdersın sonra bana gelırsın :9::9: ama cenayı alıp geleceksınnnn ayrı gayrı yok bende sıze miiiihhhteşem yemeklerımden yapacagımmmm :9:(ilossdemir 'e gıdıyorum )

kız ben olanı alıyorummmm bınıyorum beledıye otobusune hoppp bakırköy 2 don bi südyen 1 bardak kahve hooooppp ev .. kocama dıyom ben az dısarı cıkıyorummmm :9: bebek fuarının orayı gordum acayıp kalabalıktıı yarın son gunnn

tatlım sanal arkadaslık olmaz dıyen kocam bıle oglan kabız olunca şu hatunlar sitesıne sor bakalım onlarda da oluyor mu ne dıyorlar ne önerıyorlar diyor :9::ssz:

Oyle bende geziyom cnim kanguruyla pazar avm hastane okul babamizin isyeri banka market heryere gidiozda ben su uzun yol isine cesaret edemiom gittigim yerde düzeni degisir diyom.ama en güzelini yapion git bacim sende cok bunaldin iyi gelir

Fatmaazra borntobemother bu hastalik kizimi mahvetti , şimdi sizi çok iyi anlıyorum.allah kuzularimiza şifa versin:14::14:

Feyzabilal tirnak batmasi çok zor olur canım benimde olmuştu 2yıl önce falan doktor çekilecek dedi başka bir doktora gittim antibiyotik verdi geçti.umarım seninkide ilaçla duzelir.

Oyy kuzum kiyamam ben..cok cok geçmiş olsun.biran önce iyilesir insaallah

Kızlar hadi biraz hareket olsun bebeginizin en sevdiginiz hareketi tavrine? Bide en sevmediginiz demeyelimde(çünkü biz anneler onlarin her halini severiz) en az sevdiginiz özelliği ben baslayim
Kahkaha atarken bayılıyorum ona en az sevdiğim ise kaşık gorunce. Agzini kitlemesi galiba

geçmiş olsun neyse ki sıkıntısı anlaşıldı Rabbim acil şifa versin inş...

ist.dayım ben sen de ist.dasın sanırım
Ayyy bensiz buluşmayın istanbuldayım bende, hep beraber toplaşsak ne güzel olur yaaaa:13: havalar güzelleşsinde yapalım böyle bir plan
Slm kızlar! Bugün ancak girebildim daha yeni oturabildim desem yeridir. Akşama kadar temizlik yaptım. Belim koptu valla. Kuzum da uyudu oturduk kocişle tıkınıyoruz. Kabak tatlısı ve yaprak sarmaa:)) buyrun birlikte yiyelim
Ohhh afiyet olsun cnm, bayılırım kabak tatlısına:56:
[/B]
Hatırlıyorum cnm ismini, ne güzel valla sanada iyi gelir moral olur birazcık:)) topikten selam götür:34:

Kızlar hadi biraz hareket olsun bebeginizin en sevdiginiz hareketi tavrine? Bide en sevmediginiz demeyelimde(çünkü biz anneler onlarin her halini severiz) en az sevdiginiz özelliği ben baslayim
Kahkaha atarken bayılıyorum ona en az sevdiğim ise kaşık gorunce. Agzini kitlemesi galiba

Aynen kahkaha atarken ve de kendi kendine konuşurkenki haline bayılıyorummmmm:16::16:
Ben uyutmaya çalışırken faltaşı gibi açık gözlerle bana bakıncada pek sevimli olmuyor diyimmm:26:

Cena hiç görünmedi bugün.. Kocası evde herhalde..:31:
evet ben de diyorum ya sabahtan beri çok ıssız CENAAAAAA nerelerdesin kocişle gezmelerdemisin bakimmmm cena yok ama genel olarak da kimsecikler pek yoktu bugün...

ahhh ahhh biz hala bitiremedik öksürüğü inşallah seninki de iyi olur canım saolasın...

Evet canim bizim ev gibi issiz benim esim gece gelecek ıstanbulda bugün toplantida.ama simdi bjk maçında..bende giriyom cikiyom kimsecikler yok.
haftasonu ben de çok plan yapmıştım ama eşimin görevi herşeyi altüst etti nasip değilmiş diyelim belki de yavrumun hastalığı daha da ilerleyecekti...Bebişime gelince gece uyandığında emdikten sonra göğsümde yatarak saçlarımla oynamasına ve beni artık diğerlerinden ayırt edip beni gördüğünde ellerini çırparak kucağıma atılmasına bitiyorum...Biraz mızmız bi çocuk çok kucak istiyo ondan da çok yoruluyorum diyeyim ama Yaradanaaa kurban olurummmm....:16:
He he iviiiiittt:))

Ben kurtuldum darısı sana. Yarında sınavda görevliyim o yüzden bugüne sıkıştırdım hepsini. Gezmek için de kendimi sömestıra saklıyorum:)

Saolasın canım :34: Senin branşın neydi bu topikte olan öğretmenlerden dersane açılır yahuuu :1::1:

Aynen kahkaha atarken ve de kendi kendine konuşurkenki haline bayılıyorummmmm:16::16:
Ben uyutmaya çalışırken faltaşı gibi açık gözlerle bana bakıncada pek sevimli olmuyor diyimmm:26:

Evet ya gecenin köründe emerken uyanip o karanlıkta gözler açılmış kendi sesine mest olup hadi ben uyandim sizde uyanin deyisi pek zamansiz oluyo:)

kızlar dikkatimi çekti hepimiz 2011 demi evlenmişiz temmuz eylül arası

evet ben de diyorum ya sabahtan beri çok ıssız CENAAAAAA nerelerdesin kocişle gezmelerdemisin bakimmmm cena yok ama genel olarak da kimsecikler pek yoktu bugün...

ahhh ahhh biz hala bitiremedik öksürüğü inşallah seninki de iyi olur canım saolasın...

haftasonu ben de çok plan yapmıştım ama eşimin görevi herşeyi altüst etti nasip değilmiş diyelim belki de yavrumun hastalığı daha da ilerleyecekti...Bebişime gelince gece uyandığında emdikten sonra göğsümde yatarak saçlarımla oynamasına ve beni artık diğerlerinden ayırt edip beni gördüğünde ellerini çırparak kucağıma atılmasına bitiyorum...Biraz mızmız bi çocuk çok kucak istiyo ondan da çok yoruluyorum diyeyim ama Yaradanaaa kurban olurummmm....:16:

Saolasın canım :34: Senin branşın neydi bu topikte olan öğretmenlerden dersane açılır yahuuu :1::1:

Evet canim vardır herşeyde bi hayir hava duzelsin mutlu aile tablonuz devam eder..bizimki pek insan yüzü gormediginden kimi gorse el ayak birbirine giriyor heyecandan:) bende ogretmenim buarada özel egitime gectim.sinifciydim alan değişikliği yaptim.2. Donem gorcez iyimi ettim kotumu

kızlar paylaşmak istedim..
Bugün doktora gittik. gelişimimiz çok iyiymiş. 8800 kg, 70,5 cm de boyu. 22 sinde 6. ayımız doluyor. ek gıdaya da başlattı doktorumuz. sabah kahvaltı öğlen meyve 4 gibi yoğurt akşam üstü de sebze çorbası dedi. 1 ay sonra çorbasına kıyma ekleyebilirmişiz. Sünnet istediğimizi söyledim. Şimdi yaptırmanız sizin için iyi olur dedi. Fakat lokal anesteziyle 3. aya kadar olabiliyormuş. Genel anestezi olur dedi. Ben lokal istiyodum. Genel anestezi deyince soğudum bu işten..

Bu arada bugün oğluşmun mama sandalyesini de aldık. Chicco polyy çift kılıflı olandan. Joker mağazasında mama sandalyesine 50 tl lik hediye çeki verdiler. çekle de kıyafetler aldık. Hala almayıp almayı düşünen varsa jokere de bi bakın derim.. Yarın da kocişle sinemaya gitmeyi planladık, oğlanı anneme bırakıp :) Herkese iyi haftasonları

kızlar paylaşmak istedim..
Bugün doktora gittik. gelişimimiz çok iyiymiş. 8800 kg, 70,5 cm de boyu. 22 sinde 6. ayımız doluyor. ek gıdaya da başlattı doktorumuz. sabah kahvaltı öğlen meyve 4 gibi yoğurt akşam üstü de sebze çorbası dedi. 1 ay sonra çorbasına kıyma ekleyebilirmişiz. Sünnet istediğimizi söyledim. Şimdi yaptırmanız sizin için iyi olur dedi. Fakat lokal anesteziyle 3. aya kadar olabiliyormuş. Genel anestezi olur dedi. Ben lokal istiyodum. Genel anestezi deyince soğudum bu işten..

Bu arada bugün oğluşmun mama sandalyesini de aldık. Chicco polyy çift kılıflı olandan. Joker mağazasında mama sandalyesine 50 tl lik hediye çeki verdiler. çekle de kıyafetler aldık. Hala almayıp almayı düşünen varsa jokere de bi bakın derim.. Yarın da kocişle sinemaya gitmeyi planladık, oğlanı anneme bırakıp :) Herkese iyi haftasonları

Maaşallah bebisine.boylari ayni kuzularin.bizimkide 70.5 cikmisti 6. Ay kontrolünde.mama sandalyeniz hayirli olsun canim.yarin bizde ailecek alışverise ve yemeğe gitmeyi planliyoruz.ikimizede guzel bi pazar diliyorum

Maaşallah bebisine.boylari ayni kuzularin.bizimkide 70.5 cikmisti 6. Ay kontrolünde.mama sandalyeniz hayirli olsun canim.yarin bizde ailecek alışverise ve yemeğe gitmeyi planliyoruz.ikimizede guzel bi pazar diliyorum

teşekkür ederim canım.. sevindim adına da. hafta sonları olmasa deşarj olamayız, arada değişiklik güzel, hakediyoruz ;) eğlenceli geçmesini ümit ederek...

Herkesciklere günaydın.. Sabah yine erkenden kalktık. Mutluluk çığlıkları atıyo yanımda sıpa. Kızlar sizinkiler gece kaç kere uyanıyor? Uyanınca besliyor musunuz?
Ohh maşaallah Allah bozdurmasın aranızı.. Kocişinle arandaki sevgi ziyadeleşsin kocaman olsun İnşaallah...:16::16::16:
Aminn... Cümlemizin inşallah....

Evet çok öğretmen var ben sınıfçıyım tatlım.

Back
X