Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkesciklere günaydın.. Sabah yine erkenden kalktık. Mutluluk çığlıkları atıyo yanımda sıpa. Kızlar sizinkiler gece kaç kere uyanıyor? Uyanınca besliyor musunuz?
Ohh maşaallah Allah bozdurmasın aranızı.. Kocişinle arandaki sevgi ziyadeleşsin kocaman olsun İnşaallah...:16::16::16:
Aminn... Cümlemizin inşallah....
evet ben de diyorum ya sabahtan beri çok ıssız CENAAAAAA nerelerdesin kocişle gezmelerdemisin bakimmmm cena yok ama genel olarak da kimsecikler pek yoktu bugün...

ahhh ahhh biz hala bitiremedik öksürüğü inşallah seninki de iyi olur canım saolasın...

haftasonu ben de çok plan yapmıştım ama eşimin görevi herşeyi altüst etti nasip değilmiş diyelim belki de yavrumun hastalığı daha da ilerleyecekti...Bebişime gelince gece uyandığında emdikten sonra göğsümde yatarak saçlarımla oynamasına ve beni artık diğerlerinden ayırt edip beni gördüğünde ellerini çırparak kucağıma atılmasına bitiyorum...Biraz mızmız bi çocuk çok kucak istiyo ondan da çok yoruluyorum diyeyim ama Yaradanaaa kurban olurummmm....:16:

Saolasın canım :34: Senin branşın neydi bu topikte olan öğretmenlerden dersane açılır yahuuu :1::1:

Evet çok öğretmen var ben sınıfçıyım tatlım.

Haftasonunun en hamarat hatunu seçiyorum kendimi::)) dünki yoğun temizlikten sonra Sabah sabah kalktım kendimi aşıp puaça yaptım kızımla.Masayı hazırladım birazdan gidip tekrar uyuyacağız kız cağızımlann:)

Son düzenleme:
Herkese hayırlı sabahlar.. Güneşli bir pazar gününden temmuz annelerine ve bebişlerine merhaba diyorum..:16::16:
Alyaa çok sevindim kocanla arani duzeltmene:16:

Libyana nasılsın canım:34:

Çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın?:70:

ilossdemir vardı canım temmuz annelerınden ama artık gırmıyor bıldıgım kadarıyla ona gıdıyorummm :1:

cenaya gıdersın sonra bana gelırsın :9::9: ama cenayı alıp geleceksınnnn ayrı gayrı yok bende sıze miiiihhhteşem yemeklerımden yapacagımmmm :9:(ilossdemir 'e gıdıyorum )

tatlım sanal arkadaslık olmaz dıyen kocam bıle oglan kabız olunca şu hatunlar sitesıne sor bakalım onlarda da oluyor mu ne dıyorlar ne önerıyorlar diyor :9::ssz:
Aaa hatırladım ismini.. Bizden de selam söyle olurmu?:3: İnşaallah geliriz canım..:16:

kızlar paylaşmak istedim..
Bugün doktora gittik. gelişimimiz çok iyiymiş. 8800 kg, 70,5 cm de boyu. 22 sinde 6. ayımız doluyor. ek gıdaya da başlattı doktorumuz. sabah kahvaltı öğlen meyve 4 gibi yoğurt akşam üstü de sebze çorbası dedi. 1 ay sonra çorbasına kıyma ekleyebilirmişiz. Sünnet istediğimizi söyledim. Şimdi yaptırmanız sizin için iyi olur dedi. Fakat lokal anesteziyle 3. aya kadar olabiliyormuş. Genel anestezi olur dedi. Ben lokal istiyodum. Genel anestezi deyince soğudum bu işten..

Bu arada bugün oğluşmun mama sandalyesini de aldık. Chicco polyy çift kılıflı olandan. Joker mağazasında mama sandalyesine 50 tl lik hediye çeki verdiler. çekle de kıyafetler aldık. Hala almayıp almayı düşünen varsa jokere de bi bakın derim.. Yarın da kocişle sinemaya gitmeyi planladık, oğlanı anneme bırakıp :) Herkese iyi haftasonları
Maşaallah size.. Herşeyiniz çok güzel.. Aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın İnşaallah..:16:

Haftasonunun en hamarat hatunu seçiyorum kendimi::)) dünki yoğun temizlikten sonra Sabah sabah kalktım kendimi aşıp puaça yaptım kızımla.Masayı hazırladım birazdan gidip tekrar uyuyacağız kız cağızımlann:)
Bende poğaça yaptım bende...:52::52:

günaydın canlarımm:3:
eşim kızım uyuyor, kalktım evi toparladım,:6:
kahvaltı hazırlıyorum..
alyaa senin gibi poğaça yapmayı isterdim..
ama patates kızartıp sucuklu yumurta yapıcam..:56:
''türk'' olduğumuzun kanıtı, kahvaltı değil ana yemek mübarek :27:

Abartıp 1.5 kg kahvaltılı çemen yaptım, cevizleri kır, sarimsaklari tek tek rendelenmiş oyhh yoruldum walla.:56: Şimdi püfür püfür sarımsak korkuyorum kaçışı bekliyorum.topic neden bu kadar sessiz böyle:24:
kıııız, bayılırım çemene..:52:
annem yapar, bize de ayrı yapar çünkü eşim hiiiç sarımsak sevmez, yemez..
kokusuna da dayanamaz..
nasıl bi adamla evlenmişim ben yafuuu:37:

Bennnn akrep burcuyum. Ama anlamam pek burçlardan, akrep olduğumu duyanlarda aaa sen akrep misin hiç benzemiyorsun derler genelde. Anlayan varsa burçlardan bana da bir anlatıversin:))
iki akrep tanıyorum.. biri dünyadaki en mübarek insanlardan biri..
diğeri de kv:27:
en iyisi bu konuya girmeyek biz :9:

Bende balik esim ve oglum yengeç burcu..bizde ailecek su grubuyuz;)
bi akvaryum daha..:1:
gayet ılımlı, sakin, uyumlu, hoşgörülü, duygulu olduğunuzu düşünüyorum, 'ailecek':1:

Ben de kovayım.:8::8:
kova en iyi anlaşabildiğim burçlardandır, mennun oldum şekerim:34:

Denedim herşeyi biraz önce ağlayarak uyudu :( sinirlerim harap oldu mama verdim içmedi emzirmeye çalıştım istemedi... Kilo alımı 2 hafta önce iyiydi 1 ayda 800 gr almış zorlama istemiyorsa diyor ama o zaman bu kadar kötü durumda değildik haftaiçi aşımız var tekrar sorucam :(
canım benim bu bi dönemdir diye düşünüyorum, belki bikaç gün sonra daha iyi olur:26:
ayşecik iki ayda 500 gr aldı, başta üzülmüştüm ama şimdi takılmıyorum..
kilodan önemli olan şey sağlık. mühimi bağışıklık sistemi..
hasta olmasın da, varsın bu ara randımanlı emmesin..
yine de her damlası şifadır, devam et çalışmaya :40:

Okudum okudum yazacak vakit bulamadım. Bende burcumu söyleyip yatayım bari. Hiç başak yok galiba. Ben başağım:( temizliği seviyorum ama ben yapmadığım zamanlar:)) nasıl bayanım anlamıyorum ama temizlik yapmaktan nefret ediyorum. ama aynı zamanda heryer tertemiz de olsun istiyorum.dağınıklığa gelemem ama toplamayı da sevmem. öyle melez bi başağım herhal:)) eşim boğa kızımda malum yengeç.
Haydinn iyi gecelerrr
enemm, benim bacım başaktır..
kardeş olmamızdan mı bilmem, iyi anlaşırık:32:
o da çok titizdir, anlatamam..
hastalık derecesinde değil ama, düzenlidir, programlıdır, idealisttir, yaptığını en iyi şekilde yapmaya çalışır,
mükemmeliyetçidir.. bu durumda benimle nasıl anlaşabiliyo bilmiyoym:1:

dilanazım, sen de başakmışsın.. tevekkeli kimi ne için sevdiğim teker teker belli oluyo:1:

evet erzurumun horasan ilçesindeyim. yanlış hatırlamıyosam sen de galalısın:)) ben namaz borçları için yavastan basladım inşallah sonuda gelir.
biz de ispirliyiz..
çok memnun oldum, görev için oradasın sanırım.. ama yine de kanım kaynıyo işte..:17:
namaz borçları için benim iyi bi dayağa ihtiyacım var sanırım..:50:

Aynen böyleyim canım...:42:

"daha önce söylemiş olabilirsin, ama demek benim aklımda yer etmemiş..
lakin şimdi kazındı :27:"

Buna ne cevap vereceğimi bilemedim..:43:
canım benim, hemen üzülüyosun, kırılıyorsun..
gözümden kaçmış, insanlık hali.. benim kafa biraz gelgittir.. kusuruma bakma sen yine de..

[/QUOTE]

kızlar ben dün akşam gittim eşime hediye baktım ve aldım fazlada vaktim yoktu 1 saat içinde hallettim :34:

kızım babasına bir kazak aldı annesi de babasına deri ceket aldı:16:
dün akşam verdik hediyeleri değiştirirsek hafta sonu halledelim dedim
deri ceket birazcık büyük geldi onu değiştircez
kızım hediyesini verirken hediye poşetini eline verdim kızım da bir güzel tuttu:1:
babasına uzattık biricik kızından erken doğum günü hediyen dedik
içine de hazır not kağıtları vardı "herkes baba olabilir ama senin gibi babişko olmak zordur" diye bir not atmıştık
çok hoşuna gitti:16:
neyse cenacım fikrin için tekrar teşekkür ederim burdan yine :54:
beraber nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara..:16:
demek melisa hediyesini kendi verdi babasına,, ah canım beniimm.. :1:
sen de terazisin demek.. en sevdiğim arkadaşlarım, terazidir benim:31:

Ben Cena'ya gitmek istiyorum havalar biraz güzelleşsin.. eşimden rica edeceğim.. Tabi cena kabul ederse..:30:
gel bacım, gel bekleriiiiiiiiiiiiiim:52:
nasılsa yakınız..:31:

maşallah oğluna çok tatlı, benim oğlana benzettim biraz bir de adaş çıktılar bu da benim yusuf keremim

Eki Görüntüle 609924
bence bu ''yusuf'' isminin tezahürü.. :16:
maşallah oğullarınız pek tatlı, pek yakışıklı..
Rabbim huylarını da hayatlarını da güzel eylesin..

cena beni de tahmin et
neden etmedin :22:
canım, senin için çok keskin bi tahminim yok o yüzden söylemedim:44:
amaaaa belki terazi olabilirsin diye düşünüyorum,,

tünaydın kızlar ben dün götürdüm oğlumu acile en son atesi 38lerde geziyordu şansımıza acilde nöbetçi doktorlardan biri oğlumu sünnet eden doktordu ve cok ilgilendi meger oğlumun boğazları yara olmus pembe pembe kabarmıs o aglamasının sıklasmasıda ondanmıs iştahsızlıgıda çok şükür ama bu arada ben hsta oldum nasıl bakıcam oğluma bilmiyorum :s
ah canım benimm, geçmiş olsun..
ilaç verdiler mi kuzuya,, inş iyi olursunuz:14:

seviyorum ben bu topiği valla seviyorum billa seviyorum. sanki hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim. bebeciklerimizin gelişimlerinin hemen hemen herşeyi aynı eğer kafama bugün bişey takılsa yada bebeğimin yeni bişeyini görsem sevinsem açıyorum kk bi bakıyorum çoğu kişi aynı sıkıntıyı yada sevinci yaşıyo.iyiki böyle bir yer var iyiki temmuz anneleriyizzzz:46:
:13::16::29::38::48::46::73::70::76::132::128::69:

Cena hiç görünmedi bugün.. Kocası evde herhalde..:31:
eşim mesaideydi, o yüzden bazı cumartesiler anneme gidiyorum,
ondan yazamadım canlar:34:

Canim cena haftasonlari pek girmio kocasi balik tutmaya giderse belkim;)) ama yeri cok belli oluyor tabii.cena kiz çok tatlisin herkese cevap veriyon moral veriyon.buranin güzin ablasi gibisin.ama haftasonu olmayınca cok sessiz oluyo burasi.
kız deme şöyle yaa.. :78:
yüzüme övülmeyi hiç sevmem bak, gerçekten..

Kızlar hadi biraz hareket olsun bebeginizin en sevdiginiz hareketi tavrine? Bide en sevmediginiz demeyelimde(çünkü biz anneler onlarin her halini severiz) en az sevdiginiz özelliği ben baslayim
Kahkaha atarken bayılıyorum ona en az sevdiğim ise kaşık gorunce. Agzini kitlemesi galiba
ben onun her halini çok seviyorum.. ne diyim :17:
beni uzaktan görünce, onu alacağımı anlayıp ayaklarını hızlı hızlı küçük adımlar atar gibi hareket ettiriyo.. :52:

bi de gece emzirmeye yanıma alınca, nefes alması etkilenmesin diye mesafe bırakıyorum,
o kokumu almak için iyice sokuluyo, yüzünü göğsüme bastırıyo ya.. bitiyorum.. :16:

Son düzenleme:
busmai, nerdesin bacım?
eşin daha iyi inş..
bugün de sınavı var sanırım, dua edelim arkidişe,, :16:
öpüldünüz :54:

Herkese hayırlı sabahlar.. Güneşli bir pazar gününden temmuz annelerine ve bebişlerine merhaba diyorum..:16::16:

Çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın?:70:

Aaa hatırladım ismini.. Bizden de selam söyle olurmu?:3: İnşaallah geliriz canım..:16:

Maşaallah size.. Herşeyiniz çok güzel.. Aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın İnşaallah..:16:

Bende poğaça yaptım bende...:52::52:

:(( ben bile inanmamıştım zaten hamarat olduğuma.

Evet canim vardır herşeyde bi hayir hava duzelsin mutlu aile tablonuz devam eder..bizimki pek insan yüzü gormediginden kimi gorse el ayak birbirine giriyor heyecandan:) bende ogretmenim buarada özel egitime gectim.sinifciydim alan değişikliği yaptim.2. Donem gorcez iyimi ettim kotumu

Herkesciklere günaydın.. Sabah yine erkenden kalktık. Mutluluk çığlıkları atıyo yanımda sıpa. Kızlar sizinkiler gece kaç kere uyanıyor? Uyanınca besliyor musunuz?

Aminn... Cümlemizin inşallah....

Evet çok öğretmen var ben sınıfçıyım tatlım.

Diyorum ya maşallahı var topiğin öğretmenler konusunda :) beslenmesi de uykusu da hiç belli olmuyo benim kuzunun kafasına göre takılıyo ama hastalığından sanırım her kalktığında su gibi bu ara ben de önce üzerini değiştirip emziriyorum gazını çıkartıktan sonra da şansıma bazen tekrar dalıyo bazen oynaşıp sallanmak istiyo ama her gece 3 4 kez kalkıyo nadiren de 2 diyim...hastayken yani şimdi her saat başı ama hala geçmedi öksürüğü paşamın yaa hırıltı da eklendi inşallah rahatlar yakında minik yavru kuş...

arkadaşlarımla buluşmaya gidecektim eşim çıktı yanımda bir slm de 1 saat otur sonra emin önüne geçelim diyor çıldırcam :27:

Diyorum ya maşallahı var topiğin öğretmenler konusunda :) beslenmesi de uykusu da hiç belli olmuyo benim kuzunun kafasına göre takılıyo ama hastalığından sanırım her kalktığında su gibi bu ara ben de önce üzerini değiştirip emziriyorum gazını çıkartıktan sonra da şansıma bazen tekrar dalıyo bazen oynaşıp sallanmak istiyo ama her gece 3 4 kez kalkıyo nadiren de 2 diyim...hastayken yani şimdi her saat başı ama hala geçmedi öksürüğü paşamın yaa hırıltı da eklendi inşallah rahatlar yakında minik yavru kuş...

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer o da. Ya benim kız akşam 7 gb yatıyor saat 10 gb emziriyorum ( çok kısa sürüyor 5-6 dk anca) birde gece 1 sefer daha kalkıyor onda da aynen kısacık emip uyuyor. Sabahta 6 da ayakta. 1-2 gece hiç uyanmadı o yüzden merak ettim uyandırıp emzirsem mi diye soruyorum. Gerçi bende bi kitap var ^merhaba bebeğim^ diye. Uyku konusunda orada yazanlarla hareket ettim hep. Şükür gece uykusu da düzenli bu yüzden. Orada da 6. Aydan sonra geceleri beslemeyin diyor. Uyku kalitesini düşürüyormuş. 6. Aydan itibaren 10-12 saat deliksiz uyuyabilirmiş bir bebek. Benimki uyanmayınca bi tuhaf oldum aç kaldı diye ama kitapta da beslemeyin diyor. Kararsız kaldım. Uyandırıp emzirmek gerekli mi siZce?

benimki uyusa ben hayatta uyandırmam ama uyanınca uyutmak amaçlı emziriyorum bi de zaten gündüz emmelerinin süresi de çok azaldı bizde max. 5 dk falan geceleri de aynı şekilde benim tek umudum ek gıda genelde ek gıdaya geçince uzun uyuduklarını söylüyorlar beklemedeyim :44:

Herkese iyi pazarlar, kocişler evde bugün genelde topik sessiz olur:))

Genelde 2 kez uyanıyor cnm, ikisindede mama veriyorum ben. Bazende 1 kez kalkıp sbaahın köründe 6.30da falan direk uyanıyor

benimki uyusa ben hayatta uyandırmam ama uyanınca uyutmak amaçlı emziriyorum bi de zaten gündüz emmelerinin süresi de çok azaldı bizde max. 5 dk falan geceleri de aynı şekilde benim tek umudum ek gıda genelde ek gıdaya geçince uzun uyuduklarını söylüyorlar beklemedeyim :44:
Ek besine biz geçtik o yüzdendir belkide.
Herkese iyi pazarlar, kocişler evde bugün genelde topik sessiz olur:))

Genelde 2 kez uyanıyor cnm, ikisindede mama veriyorum ben. Bazende 1 kez kalkıp sbaahın köründe 6.30da falan direk uyanıyor

Seninle benim bebeğimizin huyları çok benziyor yaa. Bizimki de aynen ama ben emziriyorum( en azından geceleri) Çekeceğimiz var ellerinden:) seninki ne zamandır emmiyor canım? Ve de hiç emmiyor galiba. Sağıp veriyorsun sende sanırım. Ama benim sütüm çok azaldı artık ya. Senden ne kadar süt çıkıyor?

Son düzenleme:
Ek besine biz geçtik o yüzdendir belkide.

Seninle benim bebeğimizin huyları çok benziyor yaa. Bizimki de aynen ama ben emziriyorum( en azından geceleri) Çekeceğimiz var ellerinden:) seninki ne zamandır emmiyor canım? Ve de hiç emmiyor galiba. Sağıp veriyorsun sende sanırım. Ama benim sütüm çok azaldı artık ya. Senden ne kadar süt çıkıyor?

Bende geceleri mama veriyorum sadece son 1 aydır. Gündüzleri anne sütü ve ek besinlerimiz. Başından beri beni hiç emmedi cnm çok denedim çabaladım ama beyefendi istemedi:( bir öğünde 125 ml içiyor cnm sütü, çıkarmaya çalışıyorum bende:)) mamayı 180ml içiyor ama süt o kadar çıkmıyor tabi

Bende geceleri mama veriyorum sadece son 1 aydır. Gündüzleri anne sütü ve ek besinlerimiz. Başından beri beni hiç emmedi cnm çok denedim çabaladım ama beyefendi istemedi:( bir öğünde 125 ml içiyor cnm sütü, çıkarmaya çalışıyorum bende:)) mamayı 180ml içiyor ama süt o kadar çıkmıyor tabi

Maşallah o kadar çıkıyor mu sütün? Benimde emerken 150 cc falan çıkıyordu ama şimdi çok azaldı gün içinde tek sağmada en fazla 75-100cc :( emmeyince azalıyor.kalan kısmına da mama veriyorum. Yazık bize hep bebeğimi güzel güzel emzirmeyi hayal etmiştim. Ama olmadı sıpa emmiyor:(

Son düzenleme:

güzelmiş canım ne kadara aldın ?

cena boğayım ben tam boğa hemde :1:

bizimde mama sandalyemiz geldii
kahvaltıda oturdu oğlum şimdilik iyi oturuyo:ssz:

dün eşimin arkadaşı gelmişti üniden
bugünn resmen yatış yaptım
yarın mutfak temizliğine girişicem inşallah sonra da bavul toplama
cuma yolculuk var :40:
borntobemother bende öğretmenim fen ve teknoloji senin branşın ne?

merhabalar malum hafta sonu ailecek dışarı çıktık.

balık aldık eşim yaptı sofrayı kurdu.hatta topladı sağolsun.

eşimin hakkını ödeyemem.oğumu akşam banyo yaptırmıştık erken yattı.

gece ikide kalktı kahkahalar atıyor.tüm gün uykusuzluktan başım ağrıdı.

yinde temizlik yaptım:34:bu arda bir haftadır yeşil çay:7: içiyorum.

zayıflamak için.daha öncede içmiştim. bayağı faydasını görmüştüm.:10:tadınıda seviyorum.

gelişmeleri yazarım...

Son düzenleme:
merhabalar malum hafta sonu ailecek dışarı çıktık.

balık aldık eşim yaptı sofrayı kurdu.hatta topladı sağolsun.

eşimin hakkını ödeyemem.oğumu akşam banyo yaptırmıştık erken yattı.

gece ikide kalktı kahkahalar atıyor.tüm gün uykusuzluktan başım ağrıdı.

yinde temizlik yaptım:34:bu arda bir haftadır yeşil çay:7: içiyorum.

zayıflamak için.daha öncede içmiştim. bayağı faydasını görmüştüm.:10:tadınıda seviyorum.

gelişmeleri yazarım...
canım yeşilçayın emzirirken kullanmanın bi zararı varmı ona göre bnde kullanim:34:

Back
X