- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Herkesciklere günaydın.. Sabah yine erkenden kalktık. Mutluluk çığlıkları atıyo yanımda sıpa. Kızlar sizinkiler gece kaç kere uyanıyor? Uyanınca besliyor musunuz?
Evet çok öğretmen var ben sınıfçıyım tatlım.
Aminn... Cümlemizin inşallah....Ohh maşaallah Allah bozdurmasın aranızı.. Kocişinle arandaki sevgi ziyadeleşsin kocaman olsun İnşaallah...![]()
evet ben de diyorum ya sabahtan beri çok ıssız CENAAAAAA nerelerdesin kocişle gezmelerdemisin bakimmmm cena yok ama genel olarak da kimsecikler pek yoktu bugün...
ahhh ahhh biz hala bitiremedik öksürüğü inşallah seninki de iyi olur canım saolasın...
haftasonu ben de çok plan yapmıştım ama eşimin görevi herşeyi altüst etti nasip değilmiş diyelim belki de yavrumun hastalığı daha da ilerleyecekti...Bebişime gelince gece uyandığında emdikten sonra göğsümde yatarak saçlarımla oynamasına ve beni artık diğerlerinden ayırt edip beni gördüğünde ellerini çırparak kucağıma atılmasına bitiyorum...Biraz mızmız bi çocuk çok kucak istiyo ondan da çok yoruluyorum diyeyim ama Yaradanaaa kurban olurummmm....
Saolasın canımSenin branşın neydi bu topikte olan öğretmenlerden dersane açılır yahuuu
![]()
Evet çok öğretmen var ben sınıfçıyım tatlım.