Günaydın annişleeer.Bizde bu sabah aşımızı olduk geldik uyuyor şimdi kuzum.Çokta tırsıyorum huysuzluk ateş olacak diye.Her anne gibi huysuzluğa razıyım yeterki ateşimiz çıkmasın.Doğru düzgün yememesine rağmen 400 gr almış kızım.Hemşire iyi dedi.Biz çok iştahsızız bu sıralar ne ek gıda ne mama nede anne sütü içiyor doğru düzgün ve geceleri çok sık uyanıyor.Normalde 4-5 saat kesintisiz uyurdu şimdi yarım saatte bir kalktığı oluyor.Çok yorucu.Gece uyanıncada illa memeye yapışacak yoksa uyutmak mümkün değil.Sütümde çok az,sık uyanıncada hiç birikmiyor.
Birde kayınvalidelerden konuşulmuş gene:) çocuk bakma konusunda benim kayınvalidemin eline kimse su dökemez herhalde :) çok iyi kıvırıyor bu işi ve bayılıyor torunlarıyla vakit geçirmeye ama maalesef aynı şehirde değiliz
bize gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum 15 tatilden sonra geleceklermiş,o zaman bizde kocişle kendimizi dışarılara atacağız:)
Sonra görüşürüz öpüyorum tüm bebişleri gıdılarından.
Birde kayınvalidelerden konuşulmuş gene:) çocuk bakma konusunda benim kayınvalidemin eline kimse su dökemez herhalde :) çok iyi kıvırıyor bu işi ve bayılıyor torunlarıyla vakit geçirmeye ama maalesef aynı şehirde değiliz

Sonra görüşürüz öpüyorum tüm bebişleri gıdılarından.