Yani evet baba da 1.90 olunca uzun boy kaçınılmaz :)) ben minyon severim aslında ama neyse :) sağlıklı olsun da gerisi boş canım . Kayınvalide debelendi ama atlattık,mutfakta arkamı döndüm sarımsaklı yoğurtlu karnabahar vermeye kalkmış,eşim anne verme verme deyince sindi,daha neleeer neler .neyse gitti ya ohhoooy maşallah kızına. uzun boylu olacak annesi gibi
ayşecik de anası gibi olursa, 162 de çakılı kalır
adımlamaya da başladı demek, bizimki emekledi nasıl sevindik, yürüse uçarız heralde
görmemişin çocuğu olmuuuuuuuuuş..... ...........
bi kv taarruzu daha başarıyla püskürtüldü..:
aferin cevval temmuz annesiiii :130:
Teşekkür ederim,evetçok sevindim ama daha fazlası henüz gelmedi üç adımdan.ayakta duruyo alkışlıyo çığlık atarak,nası heyecanlanıyo görsen :)) çok keyifli ve bi o kadar zor zamanlar ...Maşallah canım.Bizimki yeni yeni emekliyor daha, yürümeye gecmiş senin bıdık.
Ayyy kim bilir ne kadar mutlu olmuşsundur.Ben olsam havalara uçardım.Herkesi aradım.
![]()
Geçmiş olsun canım size de.ferrum kabızlık yapıyo diye aksatmıştım başka bi damla önerdi doktor.kayınvaldenleri göndermişsin hadi gözünaydın cnm benim oğlumda da çıktı demir eksikliği demir ilacını 20 damla olarak veriyorum her gün öncesinde neredeyse hiç vermedim şimdi mecburen aksatmadan veriyorum:26:
72 de iyi canım,normal aralıkta bıdığın :) o değil de hamileyken chiccodan 1 yaş kıyafetleri almıştım, 74 cm oluyo o da,elimde patlamasalar bari :))maaaşallahhhhhhhhhh boyu süper of benim kızım hiç uzamıyor artık 72 de kaldı![]()
Daha ne istiyosuuuuuuunnnben kilo alamıyorummmmmmmmmmmmmm![]()
Ben her gün damlasını veriyorum, bir de bir tatlı kaşığı kadar da pekmez.Her gün et yemesine dikkat ediyorum ama elleri hala soğuk.Ben de kansızlıktan şüphelenmiyor değilim.İnşallah yoktur.Hiç tahlil yapılmadı.
Canım benim kızımın da elleri hep soğuk .bi de başı terliyo çok.9. Ayda kan tahlili yaptırmakta fayda var bence .