Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oooy maşallah kızına. uzun boylu olacak annesi gibi :16:
ayşecik de anası gibi olursa, 162 de çakılı kalır :37:

adımlamaya da başladı demek, bizimki emekledi nasıl sevindik, yürüse uçarız heralde:9:
görmemişin çocuğu olmuuuuuuuuuş..... ...........:27:

bi kv taarruzu daha başarıyla püskürtüldü.. :65::
aferin cevval temmuz annesiiii :130:
Yani evet baba da 1.90 olunca uzun boy kaçınılmaz :)) ben minyon severim aslında ama neyse :) sağlıklı olsun da gerisi boş canım . Kayınvalide debelendi ama atlattık,mutfakta arkamı döndüm sarımsaklı yoğurtlu karnabahar vermeye kalkmış,eşim anne verme verme deyince sindi,daha neleeer neler .neyse gitti ya ohh
Maşallah canım.:nazar:Bizimki yeni yeni emekliyor daha, yürümeye gecmiş senin bıdık.:nazar::nazar:Ayyy kim bilir ne kadar mutlu olmuşsundur.Ben olsam havalara uçardım.Herkesi aradım.:52::52:
Teşekkür ederim,evetçok sevindim ama daha fazlası henüz gelmedi üç adımdan.ayakta duruyo alkışlıyo çığlık atarak,nası heyecanlanıyo görsen :)) çok keyifli ve bi o kadar zor zamanlar ...
kayınvaldenleri göndermişsin hadi gözünaydın cnm benim oğlumda da çıktı demir eksikliği demir ilacını 20 damla olarak veriyorum her gün öncesinde neredeyse hiç vermedim şimdi mecburen aksatmadan veriyorum:26:
Geçmiş olsun canım size de.ferrum kabızlık yapıyo diye aksatmıştım başka bi damla önerdi doktor.
maaaşallahhhhhhhhhh boyu süper of benim kızım hiç uzamıyor artık 72 de kaldı :43:
72 de iyi canım,normal aralıkta bıdığın :) o değil de hamileyken chiccodan 1 yaş kıyafetleri almıştım, 74 cm oluyo o da,elimde patlamasalar bari :))
ben kilo alamıyorummmmmmmmmmmmmm :36::36:
Daha ne istiyosuuuuuuunnn
Ben her gün damlasını veriyorum, bir de bir tatlı kaşığı kadar da pekmez.Her gün et yemesine dikkat ediyorum ama elleri hala soğuk.Ben de kansızlıktan şüphelenmiyor değilim.İnşallah yoktur.Hiç tahlil yapılmadı.

Canım benim kızımın da elleri hep soğuk .bi de başı terliyo çok.9. Ayda kan tahlili yaptırmakta fayda var bence .

Günaydın kızlarrrrrrr. Bugün çok mutluyum. Kız kardeşim kadar çok sevdiğim bir dostumun ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendim :) Allah'ım hayırlısı ile tamamına erdirsin. Bugün güzel bir gün olacak belli oldu :D herkese süperötesi bir gün diliyorum :)

bi yokladim haftaya cmt mi olsa diye belki tek kardeşim gelir o zaman gelirim zaten :52:
ay hadi inşşşş:52::16:

Merhabaa
Oh emekleyenler yürüyenler hayırlı olsun benim kızımda anca dış çıkarsın:p
Kizim dünden beri öyle bir nezle oldu ki anlatamam. Hep burnu tıkanirdi bu sefer feci akıyor bı hapsirik sümüşler yere kadar uzanıyor:) mendiller silsem burnu acır diye her seferinde elimle silip elimi yikiyorum bugün 100 kere banyoya gidip gelmisimdir annelik boyle bı fedakarlık iste
Ya yemesinde içmesinde bı iştahsızlık yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum peditus basladim hemen sabah öğle aksam darumuz öyle demişti 2 -3 gün gecmezsede dra goturcem artık ateşi yok cok şükür havalarda tam guzellesiyodu:(
Bu arada biz 6 aylikken dra gittimizde 8900 gr di kizim. Doktorumuz artikgelme yasında getirirsin demişti ben de o yüzdenize hekiminie gittim bu ay 9000 gr çıktı:() yani uç ayda hic kilo almamış elbiselerine birde boyu uzamış ama kilo 0 :( acaba tartıdan tartıya farklılık olabilir mı? Ya cok üzüldüm cok :( iştahı cok yerinde maşallah ama 3 ayda hic kilo almamak bence normal degil ama doktora daha soramadim sizde durumlar nedir ayda kac gr alıyorlar?
canım benim, çok geçmiş olsun.
bez mendillerle silebilirsin burnunu. bazen mendil bazen elinle silirsin.
kağıt mendiller gibi tahriş etmez burnunu. hatta çok az nemlendirici krem sürebilirsin, burnunun kenarları tahriş olmasın diye.
mevsim geçişlerinde hastalık kaçınılmaz işte. benim de boğazlarım iyice rahatsız bugün:100:
kilo meselesine gelince, mutlaka tartıdan tartıya fark var.
aynı gün iki farklı yerde farklı rakamlar çıkıyor tartıda.
6. ayda da yaklaşık 9 kilo maşallah iyiymiş.
zaten o aylardan sonra hareketlenmeye de başladıkları için dr bazı aylar kilo almamasının normal olduğunu söylemiş arkadaşa
benim kızım, ayda 200-300 gr alıyor. ve sadece 1. ayda çocuk doktoruna gittik.
sonra hep aile hekimine sağlık ocağına. orada da boy kilo takibi yapılıyor, dr muayene ediyor.
şimdilerde 2 ayda bir gidiyoruz. eşim de diyor. sanki biz bebekken her ay doktora mı gitmişiz, boyumuzu kilomuzu mu ölçmüşler diye.. haklı valla..:61:

evet canım tam da oraları diyorum...sen ve benden başka kesin gelen kim var biliyomusun ?:44:
canım, busmai karşıdan gelecek.
şeker portakalı, canderin, tubaal, elifnaz, cincon. hatırladıklarım
destiny, yatananne.. ve bazı arkadaşlar da muhtemel diye anımsıyorum.
gelecekler söylesinler arkidişleeeeeer!:24:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrr. Bugün çok mutluyum. Kız kardeşim kadar çok sevdiğim bir dostumun ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendim :) Allah'ım hayırlısı ile tamamına erdirsin. Bugün güzel bir gün olacak belli oldu :D herkese süperötesi bir gün diliyorum :)

ooooh, günaydın bacım.
işte böyle, bak günümü aydınlattın:71:
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. :16:

Günaydın hanımlar,kızımı kızamık aşısına götürücem ama sonrasında banyo yaptırabiliyo muyuz?

saol canım benim.
düne kıyasla bugün çok iyiyim. inş hep böyle gider.
ayşecike bulaşacak diye de korkuyorum:18:
4 posta çamaşır yıkandı, bulaşık makinesi de boşalacak.
ALLAHtan yemeğim var, eşim gelir bir saate.
ayşeciki de yıkadım, 3 tel saçı var, kıvır kıvır. yıkanmayınca iyice kıvırcık oluyor:1:
bahar gelince temizlik kaçınılmaz.. napalımmm:6:

28 nisan pazar saat 13.00 kadıköy tepe natilus :72:
diyorum başka da bi şey demiyorum..

günaydıbn kızlar,
bennnn geliyorummmmm....

tekrar gü-nay-dıııııın!
valla bugün hava çok güzel olacak belli.
epey ütüm var, onları hallederim.
kv evdeyse spora da giderim.
sonraaa bugün buranın pazarı var, dönüşte ona uğrarım. :31:

bi de akşama ne pişiricem sorunsalını aşarsaaaaam, ayşecikle parka bile gidebiliriz :32:

hullus, kızamık aşısından sonra banyo yasağı yok canımmmm:34:

Son düzenleme:
tekrar gü-nay-dıııııın!
epey ütüm var, onları hallederim bugün.

bi de akşama ne pişiricem sıkıntısını aşarsaaaaam, ayşecikle parka bile gidebiliriz :32:

Çok teşekkür ederim :)

herkeslere günaydın hava çok güzel insanın evde durası gelmiyor misss gibi özlemişiz yazı havalar ısınsada oğlumu cıbıl cıbıl çıplak görsem temmuzda doğduğu için ben soymadım 40 çıkına kadar zaten eylül başı oldu sonrada havalar serinledi bu sene ısırcam her yerini oğluşumun :emir_bebek:

herkeslere günaydın hava çok güzel insanın evde durası gelmiyor misss gibi özlemişiz yazı havalar ısınsada oğlumu cıbıl cıbıl çıplak görsem temmuzda doğduğu için ben soymadım 40 çıkına kadar zaten eylül başı oldu sonrada havalar serinledi bu sene ısırcam her yerini oğluşumun :emir_bebek:

günaydın canım bızım ılk bır ıkı gun cıplak degıldı dotor boyle gıydırmeyın cocugu sız bu sıcakta bukadar kalın gıyebılırmısınız dıye de kızdı. o nedenle yazı cıplak gecırmıstık ama bu yaz daha farklı olacak ayy heycanla yazı bekliyorum buarada test yaptım dun negtaifti :)

Cnm nedn kiziyosun sen ist disinda old halde gelmeye calisicaksin biliyorum ama kesin mi degil mi bilmiyodum ayruca ben ist icinde olupda hala tam bilgi vermeyenlere sitem amacli yazdim sen hiicc ustune alinma ;))

Önceki mesajımda borntobemother seni göreceğim için ben de çok mutluyum yazdım , beni ignore etmeyi bırakkk :)

Hullus sen cepten giriyordun değil mi ? Sayfanın en altında "full site" yazan yer var, oraya tıklarsan siteyi orjinal halde görebilirsin ; özel mesaj, beğen butonu vs.

tekrar gü-nay-dıııııın!
epey ütüm var, onları hallederim.

bi de akşama ne pişiricem sorunsalını aşarsaaaaam, ayşecikle parka bile gidebiliriz :32:

Hullus sen cepten giriyordun değil mi ? Sayfanın en altında "full site" yazan yer var, oraya tıklarsan siteyi orjinal halde görebilirsin ; özel mesaj, beğen butonu vs.

Yaa harikasın valla,hemen yapıyım bunu :)) hiç farketmemişim ben,saftiriklik işte :) çok teşekkür ederim canım

Günaydın hanımlar,kızımı kızamık aşısına götürücem ama sonrasında banyo yaptırabiliyo muyuz?

Bize yaptırmayın dedi hemşire iki gün...

Ayyyy ağzımın suyu akıyo valla. Banyo yaptırırken bile mıncırıp duruyorum zaten :) ilk doğduğunda zaten 2900dü sonra da 2700e düşmüştü yani ısırılır gibi değildi ;)

Önceki mesajımda borntobemother seni göreceğim için ben de çok mutluyum yazdım , beni ignore etmeyi bırakkk :)

Oyle sey olur mu yahuu biz tum gunleri sana
Uydurmaya calistik mutlu olmazmiyim seni gorecegime alinganlik yapmada gel opusup barisalim;))

Ya kizlar bu arada bnde geceden beri dayanilmaz bi dis agrisi var doktora gidicm ama mirfin emzirmemi etkiler mi fikriniz veya emzirirken disciye gideniniz varmi

şuanda kadayıf tatlısı yemiyorum.:125:

kaçıncı maddeydi, hatırlamıyorum ama
''müddei, iddiasını ispatla mes'uldur'' :9:

Son düzenleme:
ihtiyaç olduğunda neden kv ye ulaşılamaz acaba? :100:

neyse, ayşecik uyudu. ben de ütüye girişiyorum şimdi:6:

Back
X