Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

öyle valla ya,, zamanında öyle her istediğim defterden kalemden alamamış olmanın verdiği bi hisle sanırım
hala merakım var kırtasiye malzemelerine.. ayşecikle boya yapmaya bi girişiyorumki, öğrenciliğimde o kadar
resim yapmamışımdır :KK23:

yok bacım yaa, nerdeee?! sertifikam çıkmış, onu kurstan alacak eşim de sonra emniyetten ehliyeti çıkarttıracağız.
ama bugün yarın diye erteleyip duruyor. ehliyete 350-400 lirayı mı vermek istemiyooor, benim trafiğe çıkmamı mı
yoksa ikisini birden mi bilemiyorum, ahahahhahah :KK70:

Eskiden, bizim zamanımızda okadar cıcılı bıcılı şeyler yoktu ki. valla ben ne bulursam alıyorum. hatta şu arkası kuş tüylü pembe bişey kurşun kalemler var ondan bile almıştım. halaaada alırım yanii ne bulursam. artık çocuklarla beraber hevesimizi rahaat rahaaat alırız canımcım. öğrenciliğimde benim resmim çok güzeldi. yarışmaya bile katılmıştım. o zamandan belliymiş mesleğim. hayatım resimlerle geçiyor.

Ahaaa kızz bastır bence yaaa ehliyeti alsın amaaa. yok öyle yağma.

canım biraz dinlen işine öyle devam et ozaman. belliki yorulmuşsun.
he ya, bu sıcakta benim yaptığım delilik.
ama sabah tartıldım, 64ten 65.2 ye çıkmışım:KK17: biraz da o yüzden yürüdüm.

nfk, evet yemek ucreti ayrı nekadar onu bile bilmiyorum. 40 kişilik sınıfı duyunca şoktan bir şey sormadan cikmisim
telefonla arayıp sorabilirsin, bi daha gitmene gerek yok.
yemekli okul avantaj mı dezavantaj mı?

he ya, bu sıcakta benim yaptığım delilik.
ama sabah tartıldım, 64ten 65.2 ye çıkmışım:KK17: biraz da o yüzden yürüdüm.

telefonla arayıp sorabilirsin, bi daha gitmene gerek yok.
yemekli okul avantaj mı dezavantaj mı?

allah iyiliğini versinnn. ama söyleyene bak. fırsat buldukça bende yürüyorum. ama yürümeyle eriyecek gibi değil. 62,5 dan 65 çıkınca benimde moralmanım bozuldu yaaa. yemeklere küsmek istiyorum ama ne mümkün...

benim bu zamana kadar pek merakım yoktu da, ayşecikten sonra biraz pişmanım.
çünkü ona elbiseler dikebilirdim, hayali bile çok güzel. hoş annem şimdi başla diyor
makineler otomatik, pedala basıyorsun vızır vızır dikiyor. kızkardeşim kursa falan gitmediği halde
öyle deneye deneye şimdi adamakıllı kendine etek, pantolon, pardösü, manto dikiyor..
bazen ben de bi makine alsam mı diyorum?
destiny, ne dersin?

waaaw. kızım o yetenek işi ama. herkez dikemez bence. kalıplar dikiş vs. zor iş. hoş terziler bile adamakıllı dikmesini beceremiyor.

allah iyiliğini versinnn. ama söyleyene bak. fırsat buldukça bende yürüyorum. ama yürümeyle eriyecek gibi değil. 62,5 dan 65 çıkınca benimde moralmanım bozuldu yaaa. yemeklere küsmek istiyorum ama ne mümkün...
valla sporla desteklemediğin sürece diyet kısa süreli çare.
veriyorsun, sonra yine alıyorsun.. hava sıcakken de spor çekilmiyor.
bi mekik çekiyorum düzenli..

waaaw. kızım o yetenek işi ama. herkez dikemez bence. kalıplar dikiş vs. zor iş. hoş terziler bile adamakıllı dikmesini beceremiyor.
öyle de bu çocuk kıyafeti. bir yetişkin giysisindeki ayrıntılar zorluklar yok.
düşünüyorum mağazalarda gördüğüm elbiseler hep aynı.
yani üstüne koyup göz kararı kesilip dikilse bile bi temel oluşturabilir.
ki, dikiş dergileri güzel patronlar yayınlıyor.

huuu! nerde bu devlet, nerde bu millet?

arya,
busmai,
pembiş,
born,
eaglee...

valla sporla desteklemediğin sürece diyet kısa süreli çare.
veriyorsun, sonra yine alıyorsun.. hava sıcakken de spor çekilmiyor.
bi mekik çekiyorum düzenli..

hiç yoktan iyidir şekerimm. sıkılaşırsın en azından. mekik iyidir de bana çok zor geliyor. yani her türlü spora evet ama mekiğe hayııır. kendimi çok zorlamam lazım. aletlerle kolay sadece.

öyle de bu çocuk kıyafeti. bir yetişkin giysisindeki ayrıntılar zorluklar yok.
düşünüyorum mağazalarda gördüğüm elbiseler hep aynı.
yani üstüne koyup göz kararı kesilip dikilse bile bi temel oluşturabilir.
ki, dikiş dergileri güzel patronlar yayınlıyor.

Aaa evett haklısın. bazı kıyafetler harbiden çok basit sadece üzerindeki görseller albeni yapıyor. valla becerebilirsen hiç durma yanii. oda güzel bir uğraşı yani. yeteneğim olsa bende yapmak isterdim. ama hamileliğimde hayatımda ilk defa kendime hırka ördüm acemi şansımıdır nedir çok güzel oldu. ama birleştirip dikmesini beceremedim. öyyyyle dikilmeyi bekliyor. bilen bir vatandaş tarafından.

mahalledeki semt pazarına gittim. ve o kadar istememe rağmen bir iğne bile almadan pazardan çıktım.
bilseniz bu ne büyük acı :confused:

Canıımm çarşıya çıkıp bişey almadan eve gelince bende çok stress ve sinir oluyorumm. sanırım bu kadınların en büyük ortak özelliği.

Amaa benim kendime aldığım bol siyah pantolon ve üzerindeki bluzü okadar hoşuma gittiki resim çekip yollucam valla.
Ahaa dur sana whatsapptan süpriz bir resim yollayım. bakalım ne düşüncen.

Colicos, saclarin sana cok yakisiyor. Rengini degistiricem deyince uzuldum. Ama belki bu degisiklik sana iyi gelir. Enisteye de iyi gelir.:KK48: Nasilsa bu konularda bilgili ve tecrubelisin. İstediginde yine sariya donersin. Benim sacim suan karamel tonunda. Ama daha koyultasim var..

Ekmek yapma makinesine gelince, bence herkes bi hevesle aliyor ama birkac seferden sonra dolaba kaldiriyor. "Libyana" vardi eski uyelerden, ya da pembis gibi mutfakta surekli yeni seyler yapiyor olanlar icin uygun ama sen ben gibiler icin gereksiz geliyor.:KK45:

Çok saol canımm. evet yaa bazen değişiklik insana çok iyi geliyor mecburiyettende olsa. bir süre sonra sarıya tekrar dönüş yaparım sadece çok açık sarı yapmam. karamel çok tatlı bir renk. belki bende düşünebilirim. şuan kafamda çikolata kahve var. ama her an süpriz bir renk olabilir. foto yollarım belki.

ekmek yapma makinası bende heves değil. hiç üşenmem o tarz şeyler yapmaktan. belki çok sık yapamam çalıştığım için. burada kuru tarz şeyler yapamayacağım için deepfereze almayı düşünüyorum. ekmekleri yapar atarım içine diye düşünüyorum. ama markada bir türlü karar veremedim çünki sitelerde yayınlanan tarifler her makinaya uymuyormuş. kullanma klavuzundaki tariflerde tutmuyormuş yorumları okudum. artık ilkdefa kullananınmı beceriksizliği bilmiyorum. o yüzden işimi görecek bir marka ve net bir tarif lazım bana.

nfk, eğer yemekhane temiz yemekler guzelse bence avantaj sonuçta çocuğa koyacagin beslenmeyi sabah hazırlıyorsun koyacagin şeyler kısıtlı. birinci sınıflar 8 eylülde başlıyor.

Düğün varrrrrrr :D
Sabah uzun bir kahvaltı sonrası kuaföre gidip konuştum. İnşallah düğün günü oğluşumu uyutup 15:30 gibi gideceğim. Görğmce olcam beni çok güzel yapmalısın ablaaaaaa dedim :) sonra düğün mekanına gittik. Birkaç masa kaldırma işini konuştuk. Gelin damat masasının çok dibine konulmuştu da. Efe ortalığı birbirine kattı tabi bu arada. Vallahi bu yaz bu çocuk beni yaşlandırdı!! Düğün fotolarında beni kv sanabilirsiniz yani. Sonra ağlaya ağlaya ve pata küte (karşılıklı oldu) uykuya daldı. Birazdan da kalkınca hazırlanır arkadaşıma gideriz diye umuyorum. Kendisini ilk defa ankaraya bindireceğim inşallah :)

Çok kaynatıyosunuz yetişemiyom gıcık oluyommmmm :D

Düğün varrrrrrr :D
Sabah uzun bir kahvaltı sonrası kuaföre gidip konuştum. İnşallah düğün günü oğluşumu uyutup 15:30 gibi gideceğim. Görğmce olcam beni çok güzel yapmalısın ablaaaaaa dedim :) sonra düğün mekanına gittik. Birkaç masa kaldırma işini konuştuk. Gelin damat masasının çok dibine konulmuştu da. Efe ortalığı birbirine kattı tabi bu arada. Vallahi bu yaz bu çocuk beni yaşlandırdı!! Düğün fotolarında beni kv sanabilirsiniz yani. Sonra ağlaya ağlaya ve pata küte (karşılıklı oldu) uykuya daldı. Birazdan da kalkınca hazırlanır arkadaşıma gideriz diye umuyorum. Kendisini ilk defa ankaraya bindireceğim inşallah :)

Çok kaynatıyosunuz yetişemiyom gıcık oluyommmmm :D

düğünü nerde yapıyorsunuz canikom.

ayy bu uzun süren kahvaltılar muhabbetlerr çay sefası ne tatlı olurr kalabalıkta.

efe düğündede ortalığı birbirine katacak gibi. amann dikkat et.

Canımm kendine haksızlık etme lütfen. bence fotolarda gayet de güzel çıkarsın. yorgunluk seninkisi.
....
azönce eşimle konuştum. denizdelermişş. batu şezlonga yüzüstü yatmış güneşleniyormuş. allahım yaa milletten ne görürse onu yapıyor. kollarınıda sağa sola açmış. Bir ara da kafasını kaldırmış ellerini çenesine dayamış karşı şezlongtakilere gülücük atıyormuş. çapkın oğlum yaa.

nfk, eğer yemekhane temiz yemekler guzelse bence avantaj sonuçta çocuğa koyacagin beslenmeyi sabah hazırlıyorsun koyacagin şeyler kısıtlı. birinci sınıflar 8 eylülde başlıyor.

umarım yemekhane de yemeklerde temiz olur. sınıfta beslenme yapsalar sınıflar nekadar temiz olacak. en iyisi yemekhane ancak el yıkama yerleri nasıl, öğretmenler başında olacakmı o çok önemli.

Kizlar ya, benim bacaklarim oncesinde dus aldigim halde epilasyondan sonra yolunmus tavuk gibi nokta nokta kipkirmizi kabariyor. Ne yapmam, nasil yapmam lazim?..

Merhaba kızlar , bügünki maceramı da atlatmış bulunuyorum :KK22: Ilk deneyime göre, daha rahat ve daha az hatalıydım.. Park etme ve geri geri gelme de çalıştık , şimdilik iyi gidiyor bakalım , sınavda heyecan yapmazsam insallah ...

Ilbilge, eş durumundan 8 yıldır Antep'li birisi olarak o mangal kokusunu ben de seviyorum , ama gercekten özellikle bayramın ikinci günü şehri duman altı görünce şaşırmıştım bayağı (; hiç mangal kültürü olmayan birisi olarak(;
Ama ilk zamanlar hoşlanmasam da , kelle paça kokusunu bile zamanla sevdim :KK39: Eşim de sebze yemezken benden alıştı yemeye başladı, kültür kaynaşması..

Cansel , okulda öğlen yemeği olması çok güzel olur senin açından , beslenme işi zor çünkü, dediğin gibi koyulacak şeyler kısıtlı , bizde de sabah aç giderse eğer kahvaltılık ufak birşeyler koymam gerekecek yanına, öğretmeni ile bir konuşayım da, izin veriliyorsa ona göre beslenme çantasını alırız....

Pembiş heyecan dorukta ne güzel.. Estagfurullah cnm kayınvalide olmamıza daha çoook :KK24:

Busmai nerelerde ya hakikatten kaç gündür ?

Hayırlı geceler hepinize :KK68:

Kizlar ya, benim bacaklarim oncesinde dus aldigim halde epilasyondan sonra yolunmus tavuk gibi nokta nokta kipkirmizi kabariyor. Ne yapmam, nasil yapmam lazim?..
Canım öncesinde yapılacak birşey yok galiba ,
Ama ağda ya da Epilasyon sonrası bepanten gibi bir yatıştırıcı krem sürün diyor kuaförler ...
Özellikle beyaz tende gerçekten yoluk tavuk görüntüsü çok oluyor

Back
X