Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayırlı hafta sonları herkese günaydın:KK54:

değilmi unutsalarda biraz daha özleyecekler hasret gidermeye çalışacaklar :KK48:
melisayı getirmek iptal oldu hoş hala uyuyor hanımefendi eşimde geç gideceğim ben işe diyince uyandırmaya kıyamadım havada nane molla gibi neyse halası ile ben gelene kadar 1 saat takılırlar:KK66:

aaa bak bizde orhangazi bölgesini çok seviyoruz eşim daha çok hem nezih hemde güzel daireler var ama dediğin gibi kiralık yok gibiydi:KK64:

ohhh güzel gezmeler olsun inşallah çok iyi gelecek bu gezmeler hepinize
eşinde kendi arabanızdan başka hangi arabayı kullanmanı hayal ediyorduki:KK48:

ohhh ne güzel kına atlatıldı sıra düğünde ayyy eşinde azıcık dayanacak canım kardeşin bu her zaman evlenmiyorki
eee resimler ne zaman gelcek bakım biraz dinlende gönder :KK66:

günaydın canım aynen bende erken çıkıyor olacağım inşallah ahh bu cumartesiler :KK51:
Sağolasın canım ,
Bilmem valla hala inanmıyor bana (; istanbulda sen süremezsin ,yapamazsın diye diye bugüne geldik, amaaa artık karşısında bir sürücü adayı var (;

Melisa Uykucu güzel , maşallah ona (;

pamukhelva ne ara gittiniz. çok iyi yapmışsınız inşallah bol dinlendirici bi tatil olur.
busmai ve sana tuvalet eğitimi konusunda kolaylıklar diliyorum. busmai bu yaz başlama konusunda sana hak verdim.
:))) thank youuu
Çok yorgunummmmmmmmm. Hemen yatıp uyumak istiyorum. Kulaklarım yüksek ses dolayısı ile dehşetü vahşet durumda. Genel olarak eğlenceli bir kına idi. Yarın da gelini alacağız ve düğünü bekleyeceğiz. Sanırım bu süreçte kocam kafayı ve benim ciğerimi yiyecek. Bu çocuk çok fenaaaaaa. Allah sağlık versin..
Amin amin sağlık olsun inşallah :)
Geçen gün bankaya gittik çocukları bırakamadık, mert kucağımda kerem de bankacının masasını talan etmekle meşguldü. Bankacı bana Allah kolaylık versin dedi:)
Adam akilli baslamadan hazir mi yapabilir mi bilinmiyor.
Normal zamanda cisini kakasini anne yonlendirmeden soyluyorsa hazir, soylemiyorsa hazir deil diye dusunmemeli. Egitim baslayinca islanmak, kirlenmek, tuvalete sikismis olmanin nasil bi his old, kendini tutabilmeyi ve haber vermeyi yasayarak ogreniyor cocuk..
Boşuna sinyal beklemeyelim o zaman :) başlamak bitirmenin yarısıdır :) çok şevke geldim hahaha

Sağolasın canım ,
Bilmem valla hala inanmıyor bana (; istanbulda sen süremezsin ,yapamazsın diye diye bugüne geldik, amaaa artık karşısında bir sürücü adayı var (;

Melisa Uykucu güzel , maşallah ona (;
Erkekler hep böyle
Karısını yüreklendiren cesaret veren duymadım ben
Dün uzuuuun zamandan sonra yüzmeye gittim; Kerem öğle uykusundaydı Merte de annem baktı sağolsun. Arabayı 1 yıldır kullanmamıştım, annemin arabasını alıyorum yüzmeye giderken çünkü otomatik. Unutmuş muyumdur diye biraz endişelerim vardı ama annem yüreklendirdi sağolsun. Eşim ise arayıp dikkatli sür dedi kızdım ona bi daha demez heralde
Neyse ki başardım çok iyi geldi yüzme , benim sırt ağrılarım ve kilom için yüzmeye devam etmem lazım

şükür kavuşturana....site formatı bile değişmiş ben yokken..biraz tatil biraz teknolojik arıza ayrı kaldık..özlemişim sizleri..akşama uzun uzun yazarım herkese selamlar

Erkekler hep böyle
Karısını yüreklendiren cesaret veren duymadım ben
Dün uzuuuun zamandan sonra yüzmeye gittim; Kerem öğle uykusundaydı Merte de annem baktı sağolsun. Arabayı 1 yıldır kullanmamıştım, annemin arabasını alıyorum yüzmeye giderken çünkü otomatik. Unutmuş muyumdur diye biraz endişelerim vardı ama annem yüreklendirdi sağolsun. Eşim ise arayıp dikkatli sür dedi kızdım ona bi daha demez heralde
Neyse ki başardım çok iyi geldi yüzme , benim sırt ağrılarım ve kilom için yüzmeye devam etmem lazım
Harikasin bacimm! :KK9:
Eniste yureklendirsin seni.. İstanbulun trafigi deil sonucta.. Bak ne guzel gidip geldin iste. :D

şükür kavuşturana....site formatı bile değişmiş ben yokken..biraz tatil biraz teknolojik arıza ayrı kaldık..özlemişim sizleri..akşama uzun uzun yazarım herkese selamlar
Hosgeldin. :KK74: nerelerdesin kacak?
Okullar aciliyor olmasa hic yazmayacaksin demek..:eek:

Harikasin bacimm! :KK9:
Eniste yureklendirsin seni.. İstanbulun trafigi deil sonucta.. Bak ne guzel gidip geldin iste. :D
Sağol tatlım darısı başına :) İstanbulda kuzenim var erkeklerden iyî sürüyo valla işin sırrı : azim.
Bugün mert çok huysuzdu zorla yemeğimi yaptım sonra mert kucağımda slingdeyken keremle parka gittik. Yavaş yavaş hayat normale dönüyo galiba şükürler olsun.. Mert de 2 gün sonra 2 ayını dolduruyor, nasıl büyüdüğünü anlamadım bile. Baktık dün agu yapmaya başlamış çok şaşırdık .. Keremle uğraşmaktan takip edemiyoruz gelişimini :) 2.çocuk daha kolay büyür dedikleri doğruymuş
Bazı günler çok zor geçse de ,geçiyor işte

aslında kaçak değildim bayram ve üzerine 10 gün tatilden sonra evime döndüm ama pc arızalıydı tel de yarım akıllı olunca bakamadım hiç...valla okullar açılsın benim tatil başlasın...akşama kadar dönmicem eve...spora yazılıcam...yaşasın kötülük:). kuzular iyi çok şükür tesellim o yoksa bebek bakmak bana göre değil ya...bu geç anneler alışamıyor eve kapanmaya...umarım herkes iyidir bu kadar geçmişi zor okurum heralde...öpüyorum bütün kuzuları ve anneleri

Kızlarrrrrrrrrr :D gelini aldık geldik çok şükür kazasız belasız. Ben şuan mutfakta oje sürüyorum. Daha yarın için yapmam gereken ütü var. Aman sabahlar olmasınnnnnnnnn. Yarını da atlatırsak hayırlısı ile bizden iyisi yok ;)

busmai .!.:
Sağol tatlım darısı başına :) İstanbulda kuzenim var erkeklerden iyî sürüyo valla işin sırrı : azim.
Bugün mert çok huysuzdu zorla yemeğimi yaptım sonra mert kucağımda slingdeyken keremle parka gittik. Yavaş yavaş hayat normale dönüyo galiba şükürler olsun.. Mert de 2 gün sonra 2 ayını dolduruyor, nasıl büyüdüğünü anlamadım bile. Baktık dün agu yapmaya başlamış çok şaşırdık .. Keremle uğraşmaktan takip edemiyoruz gelişimini :) 2.çocuk daha kolay büyür dedikleri doğruymuş
Bazı günler çok zor geçse de ,geçiyor işte
Bunlari duymak guzel iyi olduğunu za sevindim benimde sana haberim var peşinden geliyorum 2. Ye hamileyim ;) daha doktora gitmedik ama ins alırım kucağıma

Günaydın kızlarrrrrrrr. Bugün büyük günnnnnnn :D öpüldünüz.
Hadi bakalimm.. Oglan bizim kiz biziim:KK73:

Gunaydin herkese. Guzel bi kahvalti yaptik. Simdi de kalabaliklasmadan biraz sahilde takilalim dedik.. Sonra da ev bakicaz.. Herkese 3gli bi pazar diliyorum.:KK36:

:nazar:
Kızlarrrrrrrrrr :D gelini aldık geldik çok şükür kazasız belasız. Ben şuan mutfakta oje sürüyorum. Daha yarın için yapmam gereken ütü var. Aman sabahlar olmasınnnnnnnnn. Yarını da atlatırsak hayırlısı ile bizden iyisi yok :KK66:
Süslü hatun.

Hadi bakalimm.. Oglan bizim kiz biziim:KK73:

Gunaydin herkese. Guzel bi kahvalti yaptik. Simdi de kalabaliklasmadan biraz sahilde takilalim dedik.. Sonra da ev bakicaz.. Herkese 3gli bi pazar diliyorum.:KK36:
Aaa, ben kaçırmışım. Taşınıyor musun?

biz bugün 15 günlük olduk 2 gündür gaz sancımız var çok kötü yavrum sancıdan kıpkırmızı kesiliyor benim elimden bişey gelmiyo:KK43:
Rezene çayı vermeye başladım yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama oluyo işte yinede... sizde de aynı sorunu yaşayan var mı varsa ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz??
Cnm benim oğlum 50 günlük oldu bizde gaz problemi cektik her sabah 1 çay kaşığı kimyon ye su iç üstüne yemegine kat çok faydasi oluyor ayruca bitkisel şurup colic x kullandim çocuk duzene bindi.

Cnm benim oğlum 50 günlük oldu bizde gaz problemi cektik her sabah 1 çay kaşığı kimyon ye su iç üstüne yemegine kat çok faydasi oluyor ayruca bitkisel şurup colic x kullandim çocuk duzene bindi.
İkinci bebelerde tavsiyeni kullaniriz, bunlar artik buyudu..

Ne yaptınız nfk cım bulabildiniz mi bari kafanıza göre bir ev?

Pembişim de şimdi süsleniyordur;)

Yarın başlıyor bizim seminer, bakalım yeni sezon açılacak artık... Bugün baya ütü temizlik işlerim vardı yoruldum ya.

Ne yaptınız nfk cım bulabildiniz mi bari kafanıza göre bir ev?

Pembişim de şimdi süsleniyordur:KK66:

Yarın başlıyor bizim seminer, bakalım yeni sezon açılacak artık... Bugün baya ütü temizlik işlerim vardı yoruldum ya.
Biraz bakindik ama istedigimiz mahallede neredeyse hic kiralik ev yok. 1-1,5 ay suremiz var. Bakalim nasibimuz nerde...

Bugun ben de epey utu yaptim. Artik bir hafta rahatim. :KK14:

Back
X