Selamlar kızlar, benden sonra bayağı aktifmişsiniz, ben de geriden de olsa muhabbete dahil olayım, alıntılar deniz değil okyanus olacak sanırım
Sağolasın canım, sınavım pazar saat 16.00 da olacakmış ...
Insaallah sizin de dualarınıza hallederim şu işi ...
Allah şifalar versin, mevsim geçişlerinde hastalıklar daha kötü vuruyor insanı...
Sağolasın canım, maalesef iki gündür yeniden hortladı, senede bir kere tıklayıp günahlarımı silkeliyo sanırım );
Ilacım var , baş dönmesi atakları gelince içiyorsun , etki edene kadar da bir iki gün çekiyorsun mecbur );
Allah şifalar versin bütün hastalara ...
Güzel fikirmiş gerçekten , ama streç hışır hışır ses yapmaz mı çocuk yatakta döndükçe ?
Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun ...
Birer minik porsiyon da ben alabilirim
O kadarcık olur canım

Garibim çocuklar da şaşırıyor , bir güler yüzlü mutlu anne, bir de deli anne sizi tenzih ediyorum kendim için söyleyebilirim
Sabah ilk uyandığımda çok kötü oluyor, akabinde istifra etme vs, derken açılıyorum öğlene doğru );
Bende de boyun düzleşmesi başlamış.
Bunun ilerlememesi için nelere dikkat etmek lâzım acaba cnm, bir de egzersizleri nereden görebilirim, ben de yapayım , boynum hep sorunlu çünkü );
Bizde de böyle oluyor. Uyku ikindiye sarksa da gece 10-10.30 dedin mi uyur illa ki..
Kerâmet meme emmeyi bırakmasındaymış
Onların tutturması daha fena oluyor , küçükler neyse iki dk sonra unutuyorlar . Bunlar gelip bi de Babaya şikâyet eder :O
Ah ah , çatır çatır cevap verebilen bi tip olmayı çok isterdim..
Yatağıma pastalar gelmese de olur.
Şöyle zorla uyandırılmadığım , kendi uyandığım saati görsem o da kâfi
Video açılmıyor bende ya );
Ben buna benzer birşey yapmıştım , magma kekti adı da. Iyi tutturamamıştım sanırım ); oudşngi çok akışkan olmuştu..
Bir zaman sonra geceleri de tutmayı öğrenir insallah , gündüzü hallettiler ya maşallah
Sağolasın , şimdi daha iyiyim..
Ayak kremini soracaktım ben de, daha evvel çok memnun kaldım dediğin bu kremli di mi. Bakayım bi yarın..
Ben aynı şeyi yaptım bugün

e napiyim hoca cuma namazına gitmek için beni otogara bıraktı, ben de enn yakın avm ye koştum (;
En kötü ihtimalle 2 yılın kalmış , kaçış yok
Aa olur mu öyle şey kız,
Nasıl ki yetişkinler olarak bizlerin kimi miskin, kimi hiperaktif, kimi utangaç, bebelerin de değişik değişik versiyon hepsi :)
Şimdi tam zamanı sanırım.
Her yerde kavanoz ve kapaklarını görüyorum :)
Hoşgeldin canım.
Kolay gelsin insallah güzelce öğrenirler bıcırıklar..
Kız annesi. Oğlan Annesi
Bakış açısı farkı
Afiyetle yersiniz insallah ...
Ben kv gelince yapıyorum bazen ,
Ama dediğim saati geçince, hemen cepten arıyor
Çıkarılırken acı değil de , böyle tuhaf bi his olmuştu hatırlıyorum

Ama ondan daha da fenası, sonda takılı iken beni ayağa kaldırmaya çalışmalarıydı