Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bazı arkadaşlar günahımı almış bugün tatil yapmadım eve 11 de gelip anamları istanbula yolladım. tatil onlarında hakkı ama bu hafta çok iyi geldi sanırım devam edicem bu ara bi bencillik geldi bana kendimi hep haklı çıkarıyorum...alın size bir bahane daha: ""çocuklar tam 12 de yatıp 15 e kadar uyku ve beslenme yapıyolar...e şimdi eve dönsem nolacak nasılsa uyuyolar"" bak gördünüz işte haklıyım gerçekten gideyim bir kahve içeyim...bi haklı gerekçe daha geliyor sıkı durun "" gece kuzularla 1 kişi yatması gerekiyor henüz tek denemedik ayrı odadalar...ben yatıyorum gecenin bir körü hortlayıp baba diye ağlıyolar...babası geliyor ben yatak odasına gidiyorum...bu ara babası da sen yatma ben yatayım nasıl olsa çağırıyolar diyor...""bikaç zamandır nerdeyse deliksiz uyku yapıyorum...bakın işte yine haklıyım...
haksızmıyım yani:KK66:
haklısın bacım.. koca yazdan sonra bunu hakettin :)
bu arada enişteye de maşallah..
bizimki farklı bi durum, hastalık falan olmazsa hiiç duymaz, uyumaya devam eder.

Bu arada sabah bana "gideni döndürme büyüsü" falan çıkıyodu şimdi de "2 ayda plaj vücudu" diyo. Ne işşşşş kk?!?!? :D

ikisi de olmadı, iyi mii? eşime bi okul meselesi var dedim.
başını kaldırdı, manalı baktı. şimdiki planın nedir, ingilizce mi öğrenmek istiyorsun dedi :KK53:
anlattım, ha önlisans ha lisans. ne farkederki..
memur mu olacaksın, niye önemsiyorsun dedi.
(-ben de bilinçaltına çalıştım ama-. sen ikinci çocuğa sıcak bakmıyorsun,
ben de bu zamanımı dolu değerlendirmek istiyorum dedim:cool: ahahhahahah :-))

sonra ekledi; kendine meşgale arıyorsan gerçekten faydalı
bi alana yönel ve kurs ders ne lazımsa al dedi :KK45:
dondurcu meselesini de kendi kalıcı evimize geçene kadar ertelesek daha iyi olur dedi.. :confused:

en azından araba kullanmamı destekliyor. şimdilik bununla idare edicem :-)
Benim eşim sonunda ikinciye razı oldu. Tabi şu an değil birkaç yıl sonra.

Bu arada ani bir kararla yarın kv kpi istanbula bırakıyoruz!! Valiz hazırlamalıyımmmmm. Pazar sabahı da dönücez inş. Eğer bi avmde falan görürseniz atlayın üstüme :D :p :)
İyi gezmeler...

:KK53:
bazı arkadaşlar günahımı almış bugün tatil yapmadım eve 11 de gelip anamları istanbula yolladım. tatil onlarında hakkı ama bu hafta çok iyi geldi sanırım devam edicem bu ara bi bencillik geldi bana kendimi hep haklı çıkarıyorum...alın size bir bahane daha: ""çocuklar tam 12 de yatıp 15 e kadar uyku ve beslenme yapıyolar...e şimdi eve dönsem nolacak nasılsa uyuyolar"" bak gördünüz işte haklıyım gerçekten gideyim bir kahve içeyim...bi haklı gerekçe daha geliyor sıkı durun "" gece kuzularla 1 kişi yatması gerekiyor henüz tek denemedik ayrı odadalar...ben yatıyorum gecenin bir körü hortlayıp baba diye ağlıyolar...babası geliyor ben yatak odasına gidiyorum...bu ara babası da sen yatma ben yatayım nasıl olsa çağırıyolar diyor...""bikaç zamandır nerdeyse deliksiz uyku yapıyorum...bakın işte yine haklıyım...
Çok fenasın...

Kusmuklu ve çişli bir günden herkese iyi geceler
Bugün pek bi gelişme olmadı 1 kere yap komutumla yaptı küçük tuvaletini. Diğerlerinde yine kendini son ana kadar sıktı sonra ağlayarak bıraktı
Yatarken bezledim
Dışarı çıktık 2 kez. Birinde altına yaptı(bezsizdi) ,diğerinde tuttu eve kadar.
Sinirlerim gerçekten yıpranıyor çok inatçı.
Aşırı derecede yorgunum ühüüü
Selamlar kızlar, benden sonra bayağı aktifmişsiniz, ben de geriden de olsa muhabbete dahil olayım, alıntılar deniz değil okyanus olacak sanırım :-)

Sağolasın canım, sınavım pazar saat 16.00 da olacakmış ...
Insaallah sizin de dualarınıza hallederim şu işi ...

Allah şifalar versin, mevsim geçişlerinde hastalıklar daha kötü vuruyor insanı...

Sağolasın canım, maalesef iki gündür yeniden hortladı, senede bir kere tıklayıp günahlarımı silkeliyo sanırım );
Ilacım var , baş dönmesi atakları gelince içiyorsun , etki edene kadar da bir iki gün çekiyorsun mecbur );
Allah şifalar versin bütün hastalara ...

Güzel fikirmiş gerçekten , ama streç hışır hışır ses yapmaz mı çocuk yatakta döndükçe ?

Ellerine sağlık, afiyet şifa olsun ...
Birer minik porsiyon da ben alabilirim :KK22:

O kadarcık olur canım :p
Garibim çocuklar da şaşırıyor , bir güler yüzlü mutlu anne, bir de deli anne sizi tenzih ediyorum kendim için söyleyebilirim :-)

Sabah ilk uyandığımda çok kötü oluyor, akabinde istifra etme vs, derken açılıyorum öğlene doğru );

Bende de boyun düzleşmesi başlamış.
Bunun ilerlememesi için nelere dikkat etmek lâzım acaba cnm, bir de egzersizleri nereden görebilirim, ben de yapayım , boynum hep sorunlu çünkü );

Bizde de böyle oluyor. Uyku ikindiye sarksa da gece 10-10.30 dedin mi uyur illa ki..
Kerâmet meme emmeyi bırakmasındaymış :p

Onların tutturması daha fena oluyor , küçükler neyse iki dk sonra unutuyorlar . Bunlar gelip bi de Babaya şikâyet eder :O

Ah ah , çatır çatır cevap verebilen bi tip olmayı çok isterdim..

Yatağıma pastalar gelmese de olur.
Şöyle zorla uyandırılmadığım , kendi uyandığım saati görsem o da kâfi :p

Video açılmıyor bende ya );

Ben buna benzer birşey yapmıştım , magma kekti adı da. Iyi tutturamamıştım sanırım ); oudşngi çok akışkan olmuştu..

Bir zaman sonra geceleri de tutmayı öğrenir insallah , gündüzü hallettiler ya maşallah :nazar:

Sağolasın , şimdi daha iyiyim..

Ayak kremini soracaktım ben de, daha evvel çok memnun kaldım dediğin bu kremli di mi. Bakayım bi yarın..

Ben aynı şeyi yaptım bugün :p e napiyim hoca cuma namazına gitmek için beni otogara bıraktı, ben de enn yakın avm ye koştum (;

En kötü ihtimalle 2 yılın kalmış , kaçış yok :KK71:

Aa olur mu öyle şey kız,
Nasıl ki yetişkinler olarak bizlerin kimi miskin, kimi hiperaktif, kimi utangaç, bebelerin de değişik değişik versiyon hepsi :)

Şimdi tam zamanı sanırım.
Her yerde kavanoz ve kapaklarını görüyorum :)

Hoşgeldin canım.
Kolay gelsin insallah güzelce öğrenirler bıcırıklar..

Kız annesi. Oğlan Annesi
Bakış açısı farkı :KK70:

Afiyetle yersiniz insallah ...

Ben kv gelince yapıyorum bazen ,
Ama dediğim saati geçince, hemen cepten arıyor :confused:

Çıkarılırken acı değil de , böyle tuhaf bi his olmuştu hatırlıyorum :KK20:
Ama ondan daha da fenası, sonda takılı iken beni ayağa kaldırmaya çalışmalarıydı :KK11:
Egzersizler internette vardır boyun egzersizleri yazarsan, ben alırsam kağıdı yollarım, yüzme çok iyiymiş ben yüzmeye gitmek istiyorum ama bu hafta çok yoruldum gidemem bakalım..
Büyük çocuklar unutmaz bak haklısın hiç düşünmemiştim:) ben de bi mutlu bi deli anneyim ,garibim kerem hakkımda ne düşünüyo acaba :)
Çook haklısın ve süpersin :D
ikisi de olmadı, iyi mii? eşime bi okul meselesi var dedim.
başını kaldırdı, manalı baktı. şimdiki planın nedir, ingilizce mi öğrenmek istiyorsun dedi :KK53:
anlattım, ha önlisans ha lisans. ne farkederki..
memur mu olacaksın, niye önemsiyorsun dedi.
(-ben de bilinçaltına çalıştım ama-. sen ikinci çocuğa sıcak bakmıyorsun,
ben de bu zamanımı dolu değerlendirmek istiyorum dedim:cool: ahahhahahah :-))

sonra ekledi; kendine meşgale arıyorsan gerçekten faydalı
bi alana yönel ve kurs ders ne lazımsa al dedi :KK45:
dondurcu meselesini de kendi kalıcı evimize geçene kadar ertelesek daha iyi olur dedi.. :confused:

en azından araba kullanmamı destekliyor. şimdilik bununla idare edicem :-)
Neden farketmesin ki , önlisans ve lisans
İlerde çocuğun için de faydalı olur
En kötüsü lisans mezunu anne olursun :)
Bence düşün..
Bu arada sabah bana "gideni döndürme büyüsü" falan çıkıyodu şimdi de "2 ayda plaj vücudu" diyo. Ne işşşşş kk?!?!? :D
Hahhaha
Benim eşim sonunda ikinciye razı oldu. Tabi şu an değil birkaç yıl sonra.

İyi gezmeler...
Aa bu haberi niye daha önce söylemiyosun kız gözün aydın :) çoook sevindim

eaglee brnce yaptığında bi sıkıntı yok. 1-2 saat kendine ayirman gayet normal.
ilgilbe hadi hayırlısı olsun gözün aydin
nfk dikey geçişle kendini kasma illa lisans istiyorsan açıköğretimden hallet gitsin.

bana çanta çıkıyor. bi tanidiga ojul çantası alacaktik. nabza göre şerbet veriyor bu site

günaydın kızlar ceylın uyuyor ben de cayımı ıcıyorum kafa dınlıyorum
herkese ıyı haftasonları
peki şu sivri domateslerden mi yaptın? sanırım domatesin cinsi de önemli.
bi de tam olarak nasıl yapıyorsun onu söyler misin?
yağ katıyor musun, doğruyor musun rondoda mı çekiyorsun, kaç dk kaynatıyorsun?

15 kg domatesten, büyük kavanozlardan mı 20 tane çıktı?
öyleyse çok iyi yaa..
ben de yapıyorum bundan sivri domates kullanıyorum ama ben rondoda cekıyorum kabuklarıyla beraber.sonra tencerede domatesler suyunu çekene kadar kaynatıyorum.kaynarken kavanozlara koyuyorum ama nfk sen kavanoz kapağını da kaynatmışsın.kapakları kaynatma ve kapakların lastikleri henüz yıpranmamış olanlardan olsun.şişeleri doldurunca hemen kapağı kapattığında kapağın lastiği yavaş yavaş şişecegınden kavanozu tutacaktır.bi de ters cevırıp bı gece bekletirsen değme keyfine

ben genelde bundan kahvaltılık sos yapıyorum,içine 1 diş sarımsak koyup bir kaseye boşaltıyorum.sonra sıvı yag koyuyorum.kahvaltıda güzel oluyor.domatesleri pişirirken yağ koymuyorum sadece biraz tuz koyuyorum.
pizzada makarna sosunda,domates çorbasında kullanıyorum
Ben geldimmmmmmm. Anam yenidoğan ne kadar zooooor. Allah kolaylık versin yeni annelere :)

Bi de bana sonda taktırmamıştı doktorum sağolsun. Fakat sanırım hep takılıyor?? Arkadaşın biraz da canı yanmış o yüzden :KK43: sırf bu yüzden ikinciden vazgeçebilirim valla.
ee sen nasıl çişini tuttun bacım o zaman,amelıyattayken doktorun yüzüne falan mı işedin:)

Günaydın kızlar, bu sabah rahat uyandım çok şükür. Allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi..
Pembiş hoşgeliyorsunuz. Görürsek bırakır mıyız tabii atlarız hemen :KK48: Hayırlı yolculuklar olsun..

Nfk, enişte de çok mantıklı gerekçeler sunuyor , aöf ikinci üniversite hakkı veriyo sınavısız, belki oradan bir bölüme bakabilirsin istersen.. Geçen yılların bir artısı oluyor ve beyne bir meşgale ...

Busmai, azıcık daha deneyip , olmazsa bir hafta kadar ara verip yeniden denersin... Alah yardımcımız olsun, ben de dün evde olmadığım için ve rahatsız olduğum için bezlemiştim. Bu sabah yeni bir sayfa açıyoruz bakalım bismillah :cool:

Cansel, okul çantası mı ? Bize de lâzım. :oops: Dünki avm de Hakan çantanın Mağazası vardı içeri daldım çıkamadım

Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir gün olsun ....

Günaydın kızlar, bu sabah rahat uyandım çok şükür. Allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi..
Pembiş hoşgeliyorsunuz. Görürsek bırakır mıyız tabii atlarız hemen :KK48: Hayırlı yolculuklar olsun..

Nfk, enişte de çok mantıklı gerekçeler sunuyor , aöf ikinci üniversite hakkı veriyo sınavısız, belki oradan bir bölüme bakabilirsin istersen.. Geçen yılların bir artısı oluyor ve beyne bir meşgale ...

Busmai, azıcık daha deneyip , olmazsa bir hafta kadar ara verip yeniden denersin... Alah yardımcımız olsun, ben de dün evde olmadığım için ve rahatsız olduğum için bezlemiştim. Bu sabah yeni bir sayfa açıyoruz bakalım bismillah :cool:

Cansel, okul çantası mı ? Bize de lâzım. :oops: Dünki avm de Hakan çantanın Mağazası vardı içeri daldım çıkamadım

Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir gün olsun ....
sana da günaydın canım gecmıs olmasına sevındım
pembiş nereye gıdıyor yav kaçırdım ben

herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah :KK66:

nfk yaa çok paraymış derin dondurucu yaa bende 400-500 birşeydir taksitle alırız diye düşünmüştüm sende 1000 tl yazınca bir baktım :KK57: off bizde biraz bekletelim o zaman şu ara zor olur hemde ona bir yer ayarlamam lazım :KK64:

pempiş canım istanbulamı geliyorsun ayyy ne güzel ama hiç vaktin olmayacak demi eğer geçen seferki alışveriş merkezine gelirsen haberim olsun ben çok yakınım oraya :KK66:

pamuk helva biraz daha iyi olmana sevindim canım bu ara bendede bir heves bir heves sorma okul eşyalarını gördükçe içim pır pır ediyor :KK68: inşallah bizde o günleri görürüz
dün bende başkası için birkaç okul eşyası aldım valla bir kalabalıktıki sorma herkes çocuğunu almış gelmiş bir sürü şey alıyor bende kızıma mum boya fasülye falan aldım oynar diye :KK48:

busmai bencede istersen birkaç gün ara ver sonra tekrar devam edersin :KK66:

eaglee valla canım sonuna kadar haklısın bende bazen yapıyorum ama sonrasında bir pişmanlık bir vicdan azabı gittiğim yerden birşey anlamadan dönüyorum :KK51:

ilbilgehatun ooo süper bir haber bu :KK68:

destiny ohh keyif senin uyudukları zaman dahamı çok seviliyor bu çocuklar değilmi:KK66:

herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah :KK66:

nfk yaa çok paraymış derin dondurucu yaa bende 400-500 birşeydir taksitle alırız diye düşünmüştüm sende 1000 tl yazınca bir baktım :KK57: off bizde biraz bekletelim o zaman şu ara zor olur hemde ona bir yer ayarlamam lazım :KK64:

pempiş canım istanbulamı geliyorsun ayyy ne güzel ama hiç vaktin olmayacak demi eğer geçen seferki alışveriş merkezine gelirsen haberim olsun ben çok yakınım oraya :KK66:

pamuk helva biraz daha iyi olmana sevindim canım bu ara bendede bir heves bir heves sorma okul eşyalarını gördükçe içim pır pır ediyor :KK68: inşallah bizde o günleri görürüz
dün bende başkası için birkaç okul eşyası aldım valla bir kalabalıktıki sorma herkes çocuğunu almış gelmiş bir sürü şey alıyor bende kızıma mum boya fasülye falan aldım oynar diye :KK48:

busmai bencede istersen birkaç gün ara ver sonra tekrar devam edersin :KK66:

eaglee valla canım sonuna kadar haklısın bende bazen yapıyorum ama sonrasında bir pişmanlık bir vicdan azabı gittiğim yerden birşey anlamadan dönüyorum :KK51:

ilbilgehatun ooo süper bir haber bu :KK68:

destiny ohh keyif senin uyudukları zaman dahamı çok seviliyor bu çocuklar değilmi:KK66:
evet aynen canım uyansa da bı sevsem dıyorum sımdı:) özledim valla:)

bugün piyangodan bir düğüne gitmemiz gerekiyor offf pekde istemiyorum eşimde hasta ama bakalım ne olacak :KK64:
evinde temizlenmesi lazım yemeğimizde dün bitti bugün ne yapcam offf off kadın olmak çok zor yaa:KK53:

bugün piyangodan bir düğüne gitmemiz gerekiyor offf pekde istemiyorum eşimde hasta ama bakalım ne olacak :KK64:
evinde temizlenmesi lazım yemeğimizde dün bitti bugün ne yapcam offf off kadın olmak çok zor yaa:KK53:
gitmeseniz olmaz mı sonradan evıne gider hediyesini götürürsün
çalışan bayanlar ıcın hafta sonları velınımet,tum ısını gunu hafta sonu yapabılıyosun.bi de böyle dugun gezme çıkınca sekteye ugruyosun tam 1 haftana mal oluyor

gitmeseniz olmaz mı sonradan evıne gider hediyesini götürürsün
çalışan bayanlar ıcın hafta sonları velınımet,tum ısını gunu hafta sonu yapabılıyosun.bi de böyle dugun gezme çıkınca sekteye ugruyosun tam 1 haftana mal oluyor

canım çok eski komşularının tek oğlu evleniyormuş onlar bizim 3 düğünümüzede gelmişler gitmezsek olmaz dedi eşim yani kaçış yok gibi gözüküyor belki hastalığı bahane olur diyordum ama bu seferde bende evde kalayım sen annemleri götür diyebilir benim kaçısım yok gibi gözküyor:KK34:

aynen yaa ne kadar isterdim cumartesi pazar tatili olan bir iş ama 99 dan beri öyle bir iş yeri nasip olmadı kısmet diyelim ne yapalım bunada şükür diyorum öğlene kadarya akşama kadar olsaydı çalışmazdım o zaman sanırım :KK64:
dediğin gibi nereye yetişeceğini şaşırıyor insan birde şimdi önümüzde gene bir bayram geliyor benim perdeler danetller yıkanacak gene bir sürü temizlik tilkisi dolanıyor beynimde susturmaya çalışıyorum ama bastıramıyorum yavaş yavaş yapcam artıkım :KK17:

Back
X