Günaydın hanımlar , güzel bir hafta olsun hepimiz için ...
Cansel, hayırlı olsun kuzunun eğitim yılı, bizim okul birleri de 15 inde başlatıyormuş , bu hafta da rahatız çok şükür

. Çarşamba günü de anneannemizle kuzuluk'a gideceğiz insallah, pazara kadar kalırız ...
Çok şartlamadım kendimi, deneme maksadıyla açıyorum şimdilik ,
Bir de şu zaman zarfında kakayı yaparken haber vermeyi öğrendi . Çok şükür bu güzel bir gelişme oldu benim için..
Çişini henüz tam biriktirip iyice sıkışınca söylemeyi bilmiyor . Onun için de tuvalete gidip çiş yaptıktan 5 dk sonra yeniden kiloduna kaçırabiliyor. Şimdiki hedefim çişi tutmayı öğrenmesi..
Zamanla olacak insallah canım, bozmayalım moralimizi...
Ilgi bekleyen ikinci bir çocuk daha olunca , çişi öğrenen çocuğa yoğunlaşmak çok zor oluyor, ablamız okuldayken daha çok ilgileneceğim insallah ..
İnatlaşıp tutuyor olması çok zor o nedenle dedim acaba bir on gün kadar ara verip yeniden mi denesen diye? Hani etrafa yapması, tutmayı ya da vaktinde haber vermeyi bilememesi normal de, inatlaşması zor );
Gezmeye gidince düzen kalmıyor , ne yemek ne uyku , bir de azıcık büyüsünler büyükleri dedeleri nineleri görünce söz dinlemeyip şımarmalar başlıyor.. O daha da yorucu oluyo );
Günaydın cnm , yağmur hızlı yağdı neyse ki çabuk müdahale etmişsin, geçen haftalarda ben de çocukların odasının camını yarım açık bırakmıştım. Cam önündeki yatak başına da ütülediğim kıyafetlerini asmıştım , ben görene kadar bayağı ıslanmışlardı hepsi );
Haftaya insallah cnm ağlamam insallah kızım da ağlamazsa (; okula alışkın 2 yıldır ana okulundaydı... Sağolasın cnm..
Sınavı geçemedim maalesef, kalkış sinyali vermeyi unutmuşum,
ilk kalkışta önde bayağı yakında bir araç vardı, sağa kırdım hareket edicem tam, yandaki hoca müdahale etti direksiyona , o sırada arabayı durdurdum panik olup ,
Bir de sola dönüş yaptığımız bir nokta vardı. Orada önüme yayalar atladı, carefour çevresinde idi de sınav, oradan çıkanlar bayağı da kalabalıktı , neyse o anda da yayaları karşımda görünce durup kalkarken panikten vitesi 1 e düşürmeyi unutup arabayı yine durdurdum, 3 Hata olunca da bitti sınav );
Kısmet .. Daha iyi çalışıcaz artık..
Nfk, bahsettiğin hayvanat bahçesi nerede istanbulda yok diye biliyordum ben hâlâ..
Hepinize hayırlı huzurlu bir hafta olsun insallah ..