Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pembiş, armutlu altın damlacıklı pastayı yapınca ne kadar tutuyorsun fırında?
bugün yaptım, 1,5 saat neredeyse fırında kaldı.. bi baktım, üstü beyazdı, biraz daha dursun dedim.
birkaç dakika da geç kaldım, esmer oldu resmen :KK45:

pembiş, armutlu altın damlacıklı pastayı yapınca ne kadar tutuyorsun fırında?
bugün yaptım, 1,5 saat neredeyse fırında kaldı.. bi baktım, üstü beyazdı, biraz daha dursun dedim.
birkaç dakika da geç kaldım, esmer oldu resmen :KK45:
Canım fırından fırına değişiyor. Görümcemde resmen iki saate yakın tuttuk fırında düşün!! Ben evde 1 saat tutuyorum yetiyo. Esmer olsa da tadı güzeldir ;)

Pembisim, cok gecmis olsun.. Nane limon bile cok iyi gelir. Simdi mudahale etmezsen hada agir gecer..

en sonunda donduk evimize dolayisiyla tum gun camasir yemekle gecti ancak oturp yazabildim yasir de babasiyla disari cikti bende dinleniyorum biraz ilk dogumda hep.yuruyus yapardim bunda iki adim gidemiyorum cuma gunu muayenemiz var bakalim napiyo bebis sizler nasilsniz ins.hersey tolundadir ecrin dedogurdu dime bitek ben mi.kaldimmmm

en sonunda donduk evimize dolayisiyla tum gun camasir yemekle gecti ancak oturp yazabildim yasir de babasiyla disari cikti bende dinleniyorum biraz ilk dogumda hep.yuruyus yapardim bunda iki adim gidemiyorum cuma gunu muayenemiz var bakalim napiyo bebis sizler nasilsniz ins.hersey tolundadir ecrin dedogurdu dime bitek ben mi.kaldimmmm
Hoş geldin canım. Senin doğuma da az kaldı. İsim buldunuz mu?

Canikom sen gexmeye gittik deyince ben eğlenceli bir gezme sandım. Allah rahmet eylesin. Allah gecinden versin büyüklerimixe.
Amin canım. Babası daha 49 yaşındaymış. Çok üzüldüm.

Pembecim çok geçmiş olsun.inşallah dinlenebilirsin, canım...

Sen hastalanma bi zahmet zatennnnn :) kız şaka maka az kaldı heee. Ay acaba Yasire benzeyecek mi minik prenses???

Teşekkür ederim canımmm.
minik prenses yasire benzerse dogdugunda cok cirkindi kizimin daha zarif dogmasini umid ediyorum ama zaman daraldikca da dogum korkularim artmaya basladi :///

İlbilgecim Allah sabır versin arkadaşına, ne kadar da gençmiş babası :KK43: genç de olsa yaşlı da olsa baba acısı korkunç..bazen babamı kaybedersem ne yaparım diye oturup ağlıyorum:KK43:

Pamukhelvacım gözün aydın darısı başıma :KK43:((( ben bu hafta hiç enerji hissetmiyorum kendimde bugün de hiç sormadım kereme çiş var mı diye zaten umrunda da değil ki..!

Ben bugün ani bi kararla çarşıya çıktım.
Annem gidiyordu ona takıldım. Keremi görümceme bıraktım , mertle dolaştık yine.
Annemle yemek yedik.. Orda oyun yeri vardı, kerem olsaydı burda oynardı dedim. Annem de kerem olsaydı yemeğini yiyemezdin tadını çıkar işte hem şikayet ediyorsun hem de onsuz yapamıyorsun dedi. "Aynen" dedim :)

Cuma günü eşimin kuzeninin düğünü var orda giymek için kıyafet baktım , pek içime sinmese de aldım bişey. Doğum sonrası düğün de çekilmiyor vücuttaki fazlalıklarla pöf

Hoş geldin canım. Senin doğuma da az kaldı. İsim buldunuz mu?

Amin canım. Babası daha 49 yaşındaymış. Çok üzüldüm.

Aaaa ne kadar gençmiş. Ecel işte :( ne olmuş da vefat etmiş??

Pembecim çok geçmiş olsun.inşallah dinlenebilirsin, canım...

Canım teşekkür ederim.

minik prenses yasire benzerse dogdugunda cok cirkindi kizimin daha zarif dogmasini umid ediyorum ama zaman daraldikca da dogum korkularim artmaya basladi :///

Önemli olan sonrası kız :) inşallah sende bebiş de sağlıkla kurtulursunuz.

İlbilgecim Allah sabır versin arkadaşına, ne kadar da gençmiş babası :KK43: genç de olsa yaşlı da olsa baba acısı korkunç..bazen babamı kaybedersem ne yaparım diye oturup ağlıyorum:KK43:

Pamukhelvacım gözün aydın darısı başıma :KK43:((( ben bu hafta hiç enerji hissetmiyorum kendimde bugün de hiç sormadım kereme çiş var mı diye zaten umrunda da değil ki..!

Ben bugün ani bi kararla çarşıya çıktım.
Annem gidiyordu ona takıldım. Keremi görümceme bıraktım , mertle dolaştık yine.
Annemle yemek yedik.. Orda oyun yeri vardı, kerem olsaydı burda oynardı dedim. Annem de kerem olsaydı yemeğini yiyemezdin tadını çıkar işte hem şikayet ediyorsun hem de onsuz yapamıyorsun dedi. "Aynen" dedim :)

Cuma günü eşimin kuzeninin düğünü var orda giymek için kıyafet baktım , pek içime sinmese de aldım bişey. Doğum sonrası düğün de çekilmiyor vücuttaki fazlalıklarla pöf

Güle güle giyin canım benim. Ani kararına da çok sevindim. Gerçekten tadını çıkarmayı bilmiyoruz. Yeni nesil anneler böyleyiz bence; çocukla kafayı bozuyoruz :D

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee.

Ev ahalisine süpriz yapıp poğaça yapacaktım 6:30da kalkıp. Oğluş sağolsun daha erkene çekti planımı :) yeni bir tarif. Güzel olursa söylerim size de ;)

Back
X