- 8 Ağustos 2011
- 11.792
- 9.459
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Online sitesinde göremedim ama bir hafta önce carsiya gittiğimde tam harirlamiyorum ama 22-23-24 kasimda ogretmenlere soyle indirim diye afişleri vardi.bu lcw öğretmenler günü indirimi yapardı her yıl. Bu yıl da var mı öylr bişi???
hadi ya, süperrrrrr.Online sitesinde göremedim ama bir hafta önce carsiya gittiğimde tam harirlamiyorum ama 22-23-24 kasimda ogretmenlere soyle indirim diye afişleri vardi.
Yaniiii cmt pazar pzt. Bi bakalım eğer doğruysa cmt bi lcw çıkarması yapabilirim :) oğluşa pijama falan almak istiyorumOnline sitesinde göremedim ama bir hafta önce carsiya gittiğimde tam harirlamiyorum ama 22-23-24 kasimda ogretmenlere soyle indirim diye afişleri vardi.
Ani misafirden nefret ediyorummmmmmmm.Şu anda ayni bir misafir gelmesiyle karşı karşıyayım. Yarım saat önce aradılar ama evi derledim topladım şükür.
Evet, çoğunu minik hanıma aldım. Bir parça da eşime. Ben elim boş döndüm.
Büyük şehirrrrrrr :)yanlış hatırlamıyorumdur inş, yakın zamanda giden baksın.
ama her sene var zaten, bu sene de olur mutlaka.
bir de kidzmondo da giriş 22-30 kasımda öğretmenlere ücretsiz.
http://kidzmondoistanbul.com/
turkuazoo da 24 kasımda öğretmenlere ücretsiz.
Enemmmmmmmm çok eğlenceli bir ortam. Ozaman yeni sorum geliyor :) hangisini önce oturtuyorsun ve diğerini nasıl zaptediyorsun??? Efenin elini sıkı sıkı tutmazsam anında kaçar gider de kendimizi hayal edemedim :)Pembis arkada sağlı sollu araba koltuğu var. Ortada da büyük kız oturuyor. Bi gün çekerim sizin için
Hatun, gözümde bir kat daha buyudun. Onunde saygiyla egiliyorum.Pembis arkada sağlı sollu araba koltuğu var. Ortada da büyük kız oturuyor. Bi gün çekerim sizin için
Büyük şehirrrrrrr :)
Becerebildim yani yüklemeyiPembis, yeni avatarin güzelmiş. Gözüm gönlüm acildi.![]()