Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bunlar da çok güzel nfk, evet fikir alışverişi çok guzel oluyor çocuklar yaşıt olduğundan zevk aldıkları şeyler de benzer oluyor,
Born, çok geçmiş olsun sana da, 20 ilk diş gömülü ve yatay duruyor bende, o içeriden zorluyor diş etimde hafif şişlikler var, bugün muayeneye gidicem ama çektirmek için uygun zamanda değilim haftaya çektirirsem de buluşmaya gelemem yüzüm çok şişiyor çünkü operasyon sonrası ); artık dayanıcam galiba biraz daha. Bakalım diş hekimi ne önerecek bugün?
Senin problemin neydi, zaman geçtikçe zorlaşıyor sen de halledip rahatlarsın insallah bir an evvel );

Bunlar da çok güzel nfk, evet fikir alışverişi çok guzel oluyor çocuklar yaşıt olduğundan zevk aldıkları şeyler de benzer oluyor,
Born, çok geçmiş olsun sana da, 20 ilk diş gömülü ve yatay duruyor bende, o içeriden zorluyor diş etimde hafif şişlikler var, bugün muayeneye gidicem ama çektirmek için uygun zamanda değilim haftaya çektirirsem de buluşmaya gelemem yüzüm çok şişiyor çünkü operasyon sonrası ); artık dayanıcam galiba biraz daha. Bakalım diş hekimi ne önerecek bugün?
Senin problemin neydi, zaman geçtikçe zorlaşıyor sen de halledip rahatlarsın insallah bir an evvel );
Oyyy Allah kolaylik versn vallahi buyuk eziyet bugun ne dicekler sana haber et bize de benimrandevum yarin ins sol ust dislerimde dayanilmaz aci var saniyorum su anda apse de var hamileyken kanal tedavisi veya cekme demislerdi bakalim son durum ne ayrica kirik dislerim de var beni uzun bi surec bekliyo ama hepsini yaptiricam ins dayanilcak gibi degil

ah canım benim yaa, ne çektin şu dişten. içebildiğin ağrı kesicilerden al,
en yakın zamanda da dişçiye git. hallet şu işi. kuş kadarsın zaten.. :KK43:

bizdeki alfabe puzzle şu.
biraz daha büyüyünce arap haffli olanı da alıcam inş :)
Minoset aldm dun gece ama banamisin demedi :(
Arapca olani gormemistm cok hosmus bugun iyki sormusum baya fikir edindim saolun kizlar

yok artık, 5 saattir kimse yazmamış.
pembiş, eaglee, ecrin, busmai, ilbilge, destiny, bahar..
nerdesiniz yafuuu? :KK31:

Bende sasirdim haftasonu da degilki herkesler nerde
biz zumrayla cok sukur ki 2 saat uyumusux kalktigimda dis ayni yerden devam bir agri kesici daha aldim zor bekliyorum yarin olsun Allah'im hastalara acil sifalar versn

Ben çarşıdaydım eksiğimi tamamladım
Ufak bi iki işim kaldı
Yalnız şu geline hediye olayı yedi bitirdi beni
Düğünde zaten bilezik alıcaz da
Nişanda ne versem diye kafayı yiycem
Bi bileklik ve küpe aldım sade bişey; eşim beğenmedi çok sadeymiş. Çok da açılmak istemiyorum ama canımı sıktı gidip değiştiricem galiba
Size görümceleriniz nişanda bişey aldı mı? Benimkiler sadece düğünde aldı valla

Bana nişanda hiçbişi takmadı görümcem zaten de yoktu sanki. Ben de nişanda geline bişi takmadım yani bizde yok öyle bir adet. Bence sade slman daha iyi; günlük de kullanır. Düğünde başka bişi takıcan zaten. Bu hatıra amaçlı...

Bornum kıyamam sana ya :( geçmiş olsun tekrar.

Benim malum nöbet günümdü. Okul çıkışı hemen kuaföre gittim. Eve gelip iki saat oğluşla ilgilendim. Sonra oğluşu bakıcıya bırakıp okul yemeğine gittik iki saat kadar. Şimdi de paşayı uyutmaya çalışıyorum. Çok yorgunummmmm :) arz ederim :D

seni sevmeyen ölsün eagleeeeee :KK74:

eşimin bi akrabasına oturmaya gitmiştik, yeni geldik sayılır.
eşim yattı, ayşecik yatağın içinde zıplıyor
akşam yatmayan gündüz kalkmayan bi kızım vaaar!:KK47:
yarın neneye gidicez.
mutfağı topladım, makineyi açtım. bir iki parça ütü var yapıcam, sonra namaz ve yatış.

busmai, bizde nişanda takı olayı olmaz, ama yakın akrabalar isterse çeyrek, yarım, tam bi şey takarlar.
haricen ziynet şeklinde takı olmuyor.
öyle kenarda takı için durmak,efenim boynuna kurdele asıp beklemek falan ayıptır yani..:eek:
damadın ablası olarak senin de gönlünden kopuyor madem, beğenip aldığını tak derim.
eşin bu işlere meraklı galiba, sade oldu falan :KK53:
aslında damadın hediyesi dışında bi şey takılmasını da pek anlamıyorum.
sonuçta bu nişan, takı düğünde takılır yani..

Son düzenleme:
seni sevmeyen ölsün eagleeeeee :KK74:

eşimin bi akrabasına oturmaya gitmiştik, yeni geldik sayılır.
eşim yattı, ayşecik yatağın içinde zıplıyor
akşam yatmayan gündüz kalkmayan bi kızım vaaar!:KK47:
yarın neneye gidicez.
mutfağı topladım, makineyi açtım. bir iki parça ütü var yapıcam, sonra namaz ve yatış.

busmai, bizde nişanda takı olayı olmaz, ama yakın akrabalar isterse çeyrek, yarım, tam bi şey takarlar.
haricen ziynet şeklinde takı olmuyor.
öyle kenarda takı için durmak,efenim boynuna kurdele asıp beklemek falan ayıptır yani..:eek:
damadın ablası olarak senin de gönlünden kopuyor madem, beğenip aldığını tak derim.
eşin bu işlere meraklı galiba, sade oldu falan :KK53:
aslında damadın hediyesi dışında bi şey takılmasını da pek anlamıyorum.
sonuçta bu nişan, takı düğünde takılır yani..
Eşim ya hiç alma, ya da adam gibi bişey al diyor..
Boş gitmek de işime gelmiyor :(
Ama
Sonuçta hiçbişey takmiycam galiba fikrimi değiştirdiniz ufff
Aldığımı da geri verip düğün hediyemi alayım bari.
Düğün hediyemi şimdi taksam saçma mı olur düğünde takmasam?
Ya da düğünü mü bekleyeyim?

Yarın kuyumcuya bakıcam ,daha şık bi bileklik görürsem alıp bohçaya koyacam
Yoksa hiç almiycam.

Düğünde de adam akıllı bişey alırım

Annenle istişare et, sonra kararini ver bacim.
Senin yerinde olsam kardeşime usulunce sordururdum, belki kiz tarafinin adetleri vardır. Ona gore davranmaniz icap eder. :)
Bir de nisanda takmamak anlasilir, ama nisanda hediyemi vereyim düğünde bi sey takmayayim olmaz. Aslolan, düğündür. Bizde düğünde taktikca takilir. Annem babam haricinde büyük küçük tüm kardeşler ayri ayri yengeme bilezik taktik. Sonra babam hizini alamadi hatta cebindeki dovizleri de takti :KK37:

Annenle istişare et, sonra kararini ver bacim.
Senin yerinde olsam kardeşime usulunce sordururdum, belki kiz tarafinin adetleri vardır. Ona gore davranmaniz icap eder. :)
Bir de nisanda takmamak anlasilir, ama nisanda hediyemi vereyim düğünde bi sey takmayayim olmaz. Aslolan, düğündür. Bizde düğünde taktikca takilir. Annem babam haricinde büyük küçük tüm kardeşler ayri ayri yengeme bilezik taktik. Sonra babam hizini alamadi hatta cebindeki dovizleri de takti :KK37:
Hımm haklısın
Düğünde takmalı..

Çok sağolun kızlar:) rahatladım

Soğuk ve yagmurlu bi İstanbul sabahindan gunaydinlar efemm!:KK24:

Allah calisanlara kolaylik versin. Sabahin kor vakti sicak yataktan cikip hazirlanmak evden cikmak ne kadar zor..

Back
X