- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
şimdi dıyceksınızkı kızım derdın ne
koskocaman insanların amacı ne olucak..
baştan kötü davranıp nasıl seni üzmüşlerse..
pekala şimdi de iyi davranabilirler..
kimbilir belki eşinizin baskısına dayanamamışlardır..
dert edicek mesele yok bence ortada..
takılmayın bence ..ne niyette olduklarını az çok sizde kestirmişinizdir.. belki pişmanlar belki değil ne farkederki siz gene mesafeyi koruyun yeter..
bende öyle düşünüyorum canım ama bazen içime bir kurt düşüyor acaba dıyorum bilmiyorumkı :44:
beklentilerni ne kadar az tutarsan o kadar az üzülürsün.. nasıl davranırlarsa öyle davran genede çok iyiler diye yüz göz olma.. rabbim bozmaz insallah ağzınızın tadını.kayınvalidem iyi biri yalnız nereye çekersen oraya gıden yapıda bır ınsan sevıyorum komik bırı dıyor sen benım ılk gelınımsın senı cok sevıyorum falan ama bılmıyorum genede görümcelerımlede sadece bır kere yuz yuze geldım oda nişanda gayet ıyıydı bır sorun olmadı nişandan önce aradılar elbısemı falan sordular onlar yaşadıgımız sehırde degıller işte herkes bıraz kıskançlık oldu falan dıyor çözemedım daha bunları ama inşallah her sey şuan olduğu gıbı gıder gayet ıyıler
zamanla herşeyi anlarsın canım ama sende onlara bu şüpheyle yaklaşma..belki seni gerçekten seviyolar artık..kendinden soğutup huzursuz olmaya değmez hiç..
kendin gibi davran..niyetleri kötüyse bile kendileri kaybederboşver
Ben de aynı şeyleri yaşadım. Ki bizim sorunlarımız daha büyüktü, evlendikten sonra bile aileler bir yıla yakın konuşmadılar.Rastlayan vardır, bir topikte konuşulmuştu durumum.
Zamanında beni istemeyen yerden yere vuran eşimin ailesi, şimdi ne yapacaklarını şaşırıyorlar bana. Nasıl iyi davranacaklarını bilemiyorlar. Yere yama koyamıyorlar.Kıymetli gelinleriyim. Gelinleri değil kızlarıyım hatta.
Tabi yersen!
Ben inanmıyorum şahsen. Sahte tavırlar bunlar.
Gerçek de olsa zerre kadar umurumda değil zaten. Yapmasalardı zamanında!
Herşeyin bir bedeli vardır...Ödenmiş, yada ödenecek. Ben zamanında bana çektirdikleriyle çok bedel ödedim. Şimdi onlar ödesin, asla taviz vemem. Saygıda kusur etmem, ama asla sınırı geçirtmem.
Bir insanın o kadar yoğun negatif fikirleri/duyguları olacak ve iş ayrılmaya kadar gelecek sonra o kadar kısa sürede, böyle keskin bir biçimde değişcek. Sözü attıracak kadar istemeyeceksin, küslük sırasında aramadı diye takdir edeceksin.
Ben inanmıyorum asla...
Ben de aynı şeyleri yaşadım. Ki bizim sorunlarımız daha büyüktü, evlendikten sonra bile aileler bir yıla yakın konuşmadılar.Rastlayan vardır, bir topikte konuşulmuştu durumum.
Zamanında beni istemeyen yerden yere vuran eşimin ailesi, şimdi ne yapacaklarını şaşırıyorlar bana. Nasıl iyi davranacaklarını bilemiyorlar. Yere yama koyamıyorlar.Kıymetli gelinleriyim. Gelinleri değil kızlarıyım hatta.
Tabi yersen!
Ben inanmıyorum şahsen. Sahte tavırlar bunlar.
Gerçek de olsa zerre kadar umurumda değil zaten. Yapmasalardı zamanında!
Herşeyin bir bedeli vardır...Ödenmiş, yada ödenecek. Ben zamanında bana çektirdikleriyle çok bedel ödedim. Şimdi onlar ödesin, asla taviz vemem. Saygıda kusur etmem, ama asla sınırı geçirtmem.
Bir insanın o kadar yoğun negatif fikirleri/duyguları olacak ve iş ayrılmaya kadar gelecek sonra o kadar kısa sürede, böyle keskin bir biçimde değişcek. Sözü attıracak kadar istemeyeceksin, küslük sırasında aramadı diye takdir edeceksin.
Ben inanmıyorum asla...
Tebrik ediyorum çok güzel açıklamışınızben olsam bende pek güvenmezdim sanırım.Yani ne değiştiki bu ayrıldığınız süre içerisinde sizi birden sevmeye başladılar.Sözünüze gelmeyen kaynananız gittiğinizde elinizi tutarak oturuyor sevdiğini söylüyor ilginç:97: birisinin bu şekilde değişmesi için sizin çok büyük bir iyilik yapmanız lazım ki utansın yaptığından tersi olup değişen insanlar da da karakter bozukluğu vardır bana göre uzak durulması gerekir.
yoo iyiylik falan yapmadım valla ne yapabılırım kı ben bilemıyorum çözünce neden değiştiklerini mutlaka paylaşıcam burda ama cok merak edıyorum altından ne cıkıcagını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?