Önce istenmeyen gelindim şimdi kıymete bindim

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar sadece fikirlerinize ihtiyacım var yardım lütfen

Konumu az cok takıp eden arkadaslar bılıyodur sözlenene kadar her sey cok ıyıydı dayılar amcalar falan gayet guzel bır söz yapmıstım aıle içinde ama görümcem ve kaynanamın özelde calıstıgım için benı ıstemedıklerını ogullarını bu şekılde doldurduklarını ögrendıkten sonra kızılca kıyamet kopmuştu ve sözü atmıştık bu süre zarfında sözlum ıste agzından cıkanlara dıkkat et yuzume bakıcak yuzun olsun ne olcagı bellı olmaz dıye dıye ne sozde taktıgı bılezıgı nede esyaları almaya gelmemıstı.gel zaman gıt zaman biz hıc konusmadan 2 a gecırdık takı dogum gunume kadar dogum gunumde tekrar onun aramasıyla barıstık kı sözlum numaralarını bıle degıstırmıstı o kadar kararlıydı neyse barıtıktan sonra o bırbımıze kufurler ettıgımız agzımıza gelen her seyı telefonda saydıgımız gorumcelerım bınbır özur sözlum bınbır özur hele zorla geldım dıyen kaynanam bıle nasıl özurler dıledı sonra bız salonda nişan yaptık barıstıktan sonra sözüme gelmeyen görümcelerım bır oynadı bır oynadı bana iltifatlar üstü üstüne geldı görümcem demesın mı sen sözlünü aramadıgın ıcın peşinden koşmadıgın kesıp attıgın ıcın gözümüzde daha kıymetlısın şaşırdım kaldım neyse resmı nıkahımıda yaptım hazıranda dugunum var şimdi her gıttıgımde kaynanam elımden tutarak konusur görümcem özel gunlerde arar annemı ararlar babamı ararlar hal hatır sormak ıcın cok sık olmasada gerektıgı kadar yapıyolar çok şaşkınım nişanlım hatamı anladım cok pişmanım falan demıs durmus bıraz uzun oldu kusura bakmayın

şimdi dıyceksınızkı kızım derdın ne derdım ve sormak ıstedıgım acaba ınsanlar gercekten hatalarından pişmanlar mı yoksa altında başka şeyler mı aramalıyım

şimdi dıyceksınızkı kızım derdın ne

koskocaman insanların amacı ne olucak..
baştan kötü davranıp nasıl seni üzmüşlerse..
pekala şimdi de iyi davranabilirler..
kimbilir belki eşinizin baskısına dayanamamışlardır..
dert edicek mesele yok bence ortada..

bende öyle düşünüyorum canım ama bazen içime bir kurt düşüyor acaba dıyorum bilmiyorumkı :44:

takılmayın bence ..ne niyette olduklarını az çok sizde kestirmişinizdir.. belki pişmanlar belki değil ne farkederki siz gene mesafeyi koruyun yeter..

takılmayın bence ..ne niyette olduklarını az çok sizde kestirmişinizdir.. belki pişmanlar belki değil ne farkederki siz gene mesafeyi koruyun yeter..

kayınvalidem iyi biri yalnız nereye çekersen oraya gıden yapıda bır ınsan sevıyorum komik bırı dıyor sen benım ılk gelınımsın senı cok sevıyorum falan ama bılmıyorum genede görümcelerımlede sadece bır kere yuz yuze geldım oda nişanda gayet ıyıydı bır sorun olmadı nişandan önce aradılar elbısemı falan sordular onlar yaşadıgımız sehırde degıller işte herkes bıraz kıskançlık oldu falan dıyor çözemedım daha bunları ama inşallah her sey şuan olduğu gıbı gıder gayet ıyıler

bende öyle düşünüyorum canım ama bazen içime bir kurt düşüyor acaba dıyorum bilmiyorumkı :44:

zamanla herşeyi anlarsın canım ama sende onlara bu şüpheyle yaklaşma..belki seni gerçekten seviyolar artık..kendinden soğutup huzursuz olmaya değmez hiç..
kendin gibi davran..niyetleri kötüyse bile kendileri kaybederboşver

beklentilerni ne kadar az tutarsan o kadar az üzülürsün.. nasıl davranırlarsa öyle davran genede çok iyiler diye yüz göz olma.. rabbim bozmaz insallah ağzınızın tadını.

bu konuyu açmam şüphelendığımı gösterıyor heralde her ne kadar aksini söylesemde bakalım ya hayırlısı :81: :81:

Ben de aynı şeyleri yaşadım. Ki bizim sorunlarımız daha büyüktü, evlendikten sonra bile aileler bir yıla yakın konuşmadılar.Rastlayan vardır, bir topikte konuşulmuştu durumum.
Zamanında beni istemeyen yerden yere vuran eşimin ailesi, şimdi ne yapacaklarını şaşırıyorlar bana. Nasıl iyi davranacaklarını bilemiyorlar. Yere yama koyamıyorlar.Kıymetli gelinleriyim. Gelinleri değil kızlarıyım hatta.
Tabi yersen!
Ben inanmıyorum şahsen. Sahte tavırlar bunlar.
Gerçek de olsa zerre kadar umurumda değil zaten. Yapmasalardı zamanında!
Herşeyin bir bedeli vardır...Ödenmiş, yada ödenecek. Ben zamanında bana çektirdikleriyle çok bedel ödedim. Şimdi onlar ödesin, asla taviz vemem. Saygıda kusur etmem, ama asla sınırı geçirtmem.
Bir insanın o kadar yoğun negatif fikirleri/duyguları olacak ve iş ayrılmaya kadar gelecek sonra o kadar kısa sürede, böyle keskin bir biçimde değişcek. Sözü attıracak kadar istemeyeceksin, küslük sırasında aramadı diye takdir edeceksin.
Ben inanmıyorum asla...

buda mantıklı tabii diycek söz yok :26: :26:

Tebrik ediyorum çok güzel açıklamışınız ben olsam bende pek güvenmezdim sanırım.Yani ne değiştiki bu ayrıldığınız süre içerisinde sizi birden sevmeye başladılar.Sözünüze gelmeyen kaynananız gittiğinizde elinizi tutarak oturuyor sevdiğini söylüyor ilginç:97: birisinin bu şekilde değişmesi için sizin çok büyük bir iyilik yapmanız lazım ki utansın yaptığından tersi olup değişen insanlar da da karakter bozukluğu vardır bana göre uzak durulması gerekir.

yoo iyiylik falan yapmadım valla ne yapabılırım kı ben bilemıyorum çözünce neden değiştiklerini mutlaka paylaşıcam burda ama cok merak edıyorum altından ne cıkıcagını

yoo iyiylik falan yapmadım valla ne yapabılırım kı ben bilemıyorum çözünce neden değiştiklerini mutlaka paylaşıcam burda ama cok merak edıyorum altından ne cıkıcagını

Yani bende merak ettim çözersen özellikle özel mesaj yolla bana ki kaçırırım burdan belki bende kaynanama yapayım değişmelerini sağlayan şeyi

İlli kötülük gelecek diye huzursuz etmeyin kendinizi, ama değiştiler diye de samimiyeti artırmayın. Ölçülü olun ve düşünmeyin neden yapıyorlar diye. Hasta edersiniz sonra kendinizi düşüne düşüne..
Allah mutlu etsin, bir daha sıkıntı yaşamayın inşallah

Ben de istenmeyen gelindim :)

Başka bir memleketten oldugum için :) Ben asla oraya kız istemeye gitmem diyen kayınvalidem daha sonra tıpış tıpış geldi.

Kaldı ki eşimle 7 yıl flört etmiştik. Sırf oglu beni istiyor diye razı oldu. Eşimden de biraz korkar. 7 yıllık evliyiz eşim bir şey diyecek diye de hala benden çekinir. Biri bir şey dese eşimden için ona laf söyletmez der. :)

Ama ne oldu şimdi beni çok seviyor. Anne-kız gibiyiz. Kendi kızından ayırt etmiyor. Ben de asla saygımda, sevgimde kusur etmem :)

Şimdi kayınbiraderimi evlendirmek istiyor. Hep söyler. Keşke herkes senin gibi olsa kızım der. Huyu, suyu sana benzesin der :)

Ben de içimden kıs kıs gülerim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…