- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
biraz zaman geçsin anlarsın canım gerçekten iyiler mi yoksa göz mü boyuyorlar.
sen bu sırada saygından kusur etme. güler yüz göster ama çok da samimi olma. mesafeyi iyi ayarla.
umarım hep böyle devam eder.
Benimkilerin birden degişmesinin sebebi eşimin bana ne kadar deger verdiğini görmeleriydi.
Seninki de öyledir inşallah :)
Kimse kimseye kızı gibi davranmasını beklemez zaten sanırım. Bekleyen de hata eder çünkü malesef o insanın kızı değilsiniz hiçbi zaman da öz kızı gibi olamazsınız. ama saygıyı sevgiyi bozmasın kimsenin sözlüsüyle nişanlısıyla kocasıyla arasını bozmasınlar yeter zaten...
tamam canım bende böyle düşünüyorumda hanı şey dıyor gıbı geldı bana onların yanında senı sallamam haberın olsun gıbı dedı sankı onlar olmıyınca her sey senın ıstedıgın gıbı ben boyle anladım ama ne kıymetı varkı bunun sız karısmayın zaten benım her ıstedıgım oluyor hıh
kayınvalidem iyi biri yalnız nereye çekersen oraya gıden yapıda bır ınsan sevıyorum komik bırı dıyor sen benım ılk gelınımsın senı cok sevıyorum falan ama bılmıyorum genede görümcelerımlede sadece bır kere yuz yuze geldım oda nişanda gayet ıyıydı bır sorun olmadı nişandan önce aradılar elbısemı falan sordular onlar yaşadıgımız sehırde degıller işte herkes bıraz kıskançlık oldu falan dıyor çözemedım daha bunları ama inşallah her sey şuan olduğu gıbı gıder gayet ıyıler
o bırbımıze kufurler ettıgımız agzımıza gelen her seyı telefonda saydıgımız gorumcelerım bınbır özur sözlum bınbır özur hele zorla geldım dıyen kaynanam bıle nasıl özurler dıledı sonra bız salonda nişan yaptık barıstıktan sonra sözügelmeyen görümcelerım bır oynadı bır oynadı bana iltifatlar üstü üstüne geldı
canım bu sözlere bakarak annemin bir lafı daha doğruluğunu kanıtlamış oluyor.çok çok özür dilerim ama "bazı insanlara s....ç.....n yaranır kızım!! sonradan baldan tatlı gelir sohbeti!!iyilikten anlamayana anladığı gibi davran sen de! " der anneciğim hep.ne kadar haklıymış demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?