Sadece maddiyat durumu değil aslında. Bazı insanlar da mesela hastalık vs durumlarından dolayı yiyemiyor paylaşılan şeyleri. Yaptığım ekmek dahi olsa paylaşmıyorum ben o nedenle herkesin alabileceği yâda yapabileceği şey olabilir ama perhizi var diyeti var.Günah sevap olayını bilmem ama yemek paylaşılmasını ben gereksiz görüyorum. Yine de takipçileri arasında maddi durumu kötü olup da o yiyecekleri alamayacak durumda kimse yoksa veya sadece yakın çevreyle paylaşıyorsa kendi bileceği uyarmak hoş değil. Kim haklı kim haksız bilemedim ama 10 senelik arkadaşa insan sinirlense bile düzgünce cevap verir üslup meselesinde arkadaşınız ayıp etmiş
Oruç tutmayanlar ile alakası yok ki. Mübarek ayda dikkat edelim hak almamaya gibisinden söylemiş yoksa herkes oruç sen yemek paylaşıyorsun dememiş . Benim anladığım buOruç tutmayan insanları bir salsak mi ya? Sonuçta bakmak zorunda değil kimse kimsenin hikayesine paylasimlarina.
Bende ramazanda oruç tuttum ve en çok bu bı şey yiyenlere sürekli bı şeyler denmesine sinir oluyorum.
Arkadaşınız haklı kendinize bakın bence de
Belki kadının dini hassasiyetleri yok. Mübarek ay, hak almak kavramları bir şey ifade etmiyor.Oruç tutmayanlar ile alakası yok ki. Mübarek ayda dikkat edelim hak almamaya gibisinden söylemiş yoksa herkes oruç sen yemek paylaşıyorsun dememiş . Benim anladığım bu
Yok değil tabii ki tepkisi aşırı olmuş o konuda haklısınız. 10 yıllık arkadaşlığı ne bu duruma sokacak ne de bitirecek bi sebep bu bana göre. Belki onun da o sıra başka bi şeye canı sıkkındı size patladı. Hiç böyle bir durum yaşamadıysanız siz de gemileri hemen yakmayın. Buradan gelecek yorumlarla dolmayın diye diyorum bunu. Güzelce konuşursanız bi ortak paydada buluşabilirsiniz diye umuyorum.Hayır ilk defa böyle bir şey oldu. Belki söylemem lazımdı doğru ama bu kadar tepki verilecek bir şey mi yaptım diye düşünüyorum hep. Yani arkdaslik böyle bir şey mi gercekten o zaman bir eleştiriye laf saydirmak mi
Oruç tutmayanlarla ilgili bir şey demedim.Oruç tutmayan insanları bir salsak mi ya? Sonuçta bakmak zorunda değil kimse kimsenin hikayesine paylasimlarina.
Bende ramazanda oruç tuttum ve en çok bu bı şey yiyenlere sürekli bı şeyler denmesine sinir oluyorum.
Arkadaşınız haklı kendinize bakın bence de
Ama bu karşısındaki insanı grupta ifşa edip kinlenecek kadar büyük bir sebep de değil benceBelki kadının dini hassasiyetleri yok. Mübarek ay, hak almak kavramları bir şey ifade etmiyor.
10 yillik arkadaş oldukları için konu sahibi biliyordur arkadaşının dini hassasiyeti olup olmadığını. Bu şekilde söylediğine göre demekki en azından müslüman diye düşünüyorum.. Ayrıca tepkiyi o an verse anlarım sonradan ortak grupta değil.Belki kadının dini hassasiyetleri yok. Mübarek ay, hak almak kavramları bir şey ifade etmiyor.
Oruç tutmayanlar ile alakası yok ki. Mübarek ayda dikkat edelim hak almamaya gibisinden söylemiş yoksa herkes oruç sen yemek paylaşıyorsun dememiş . Benim anladığım bu
Namaz kılıyor , kuran okuyorBelki kadının dini hassasiyetleri yok. Mübarek ay, hak almak kavramları bir şey ifade etmiyor.
Herkesin şahsi görüşü madem rahatsız oldu o an tepki verseydi ben paylaşmayı seviyorum diye sonradan içinde tutup ortak grupta kusmamalı kinini.Bakmasın? Yani insanlar sosyal medyayı paylaşım için kullanıyor. Kimi yediğini, kimi gezdiğini, kimi okuduğunu, kimi eşini, sevgilisini, çocuğunun fotoğrafını paylaşıyor.
Girmesin bu kadar rahatsız olan kimse? Ben bu tiplerden aşırı rahatsız oluyorum mesela. Bakma ? İbadet kişinin şahsi yaptığı eylemdir.
Bence de değil ama kendi hassasiyetlerimizle hareket edip karşımızdaki insanları yargılamamayı öğrenmeliyiz.Ama bu karşısındaki insanı grupta ifşa edip kinlenecek kadar büyük bir sebep de değil bence
Ben öyle düşünmüyorum deyip bildiğini yapmaya devam edebilirdi
Mesele arkadaşınızın dini hassasiyetleri değil. Mesele kendi hassasiyetlerinizle hareket edip karşınızdaki insanı yargılamanız.Namaz kılıyor , kuran okuyor
10 yillik arkadaş oldukları için konu sahibi biliyordur arkadaşının dini hassasiyeti olup olmadığını. Bu şekilde söylediğine göre demekki en azından müslüman diye düşünüyorum.. Ayrıca tepkiyi o an verse anlarım sonradan ortak grupta değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?