- 20 Kasım 2018
- 13.852
- 52.197
- 598
- 35
Arkadaşınızın tepkisi fazla. Sizi haksız bulan biri olarak bu konuda haklısınız. Konuyu grupta açması muhtemelen arkadaşlarınızı kendi yanına çekip destek alma isteği.Arkadaşlar bir kısımda yanlış yaptığımı zaten kabul ediyorum ben. Soylemeseydim banane tabiki. Bunu sadece din amaçlı soylemedim yanlış bulduğum için söyledim bana gere yanlis olduğunu da belirttim. Benim takildigin kısım şurası ; diyelim ki ben ilk defa hata yaptım ona söyledim bunu ki samimiyetimize güvenip söyledim. Hemen böyle ağır mi konuşuluyor ? Yoksa ben mi zayıf kaliyorum ? Ki kendisi de herkesi eleştirir yani ben onun bir şeyini elestirince tü kaka olacaksam sadece onun huyunda giderken iyiysem eee hani dostluk arkadaşlık yakınlık ?
Ona ilk kez söyledim diyorsunuz ama "yargı dağıtma, ben sana he deyip geçmem başkalarıyla karıştırma" demiş ya, acaba başkalarına da bu şekilde davranışlarınız mı var?
Her halükarda 10 yıllık yakın arkadaş davranışı değil bu. Ama siz de arkadaşınız başkasına aynı tepkiyi verirken rahatsız olmayıp işin ucu size dokununca olmuşsunuz.