onceliklerin boylesi

Insan kendine özen gösteriyorsa bakimina dikkat ediyorsa bunu hava durumuna göre yapmaz, o bir rutindir o kadin için yemek yapmak işe gitmek duş almak çamaşır yıkamak gibi... siz öyle değilsiniz diye bunun adını ego okşama beklentisi olarak degerlendirmeyin ve evet kıskanmışsınız hem de çok öyle böyle değil...

Neden başkası ona baksın diye süslensin kadın ben onu anlamadım??? Belki de aynaya bakınca kendini güzel hissetmek adına o şekilde giyindi veya gerçekten değer verdiği bir insanın yanına gidiyor olamaz mı ? Kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar bence.Bu kadar kıskanç olmayın ayıp gerçekten.Bunu buraya konu açacak kadar kafaya takmanız gerçekten çok tuhaf ??Acilen kendinize hobi edinin

Biraz kıskançlık mı oluştu acaba

Kendimden söyleyeyim.
Akşamdan giyeceğim bellidir. Ona göre ojemi sürer,aksesuar kıyafet ütü vs hepsini hazırlar yatarım.
Her sabah 05:00 da uyanırım, önce egzersizimi yaparım,sonra duşumu alır Türk kahvesi faslıma geçerim. O ara 1 tane muz yerim kahvaltıya kadar midem kötü olmasın diye. Sonra yavaş yavaş saç makyaj giyinme derken 08:30 gibi evden çıkarım, 09:00 iş başı

Boyum 1.80 ve bugün giydim takım elbisemi, altına da stiletto
Kendimi böyle daha iyi daha mutlu daha sağlıklı hissediyorum.
Bu saydığım rutinler de her sabah fix yapılan şeyler, izin günlerimde de 07:30-08:00 gibi uyanırım yüzme ve fitness.

Hayat uykuya adanmayacak kadar kısa, her anı dolu dolu yaşamak gerekir ve kadınız.
Yataktan kalkıldığı gibi işe gidenlere şaşırıyorum..

O yüzden sabahın erken saatlerinde şıngır mıngır hazırlanan kadınları kıskanmayınız lütfen
Emek var emeeeekkk

Cunku herkes evdeki donuyla disari cikip sonra da saygi bekliyor. Hayir yani insan kiyafetiyle karsilanir,karakteriyle de ugurlanir. Tamam kiyafet gorsellik her sey degil ama karsi tarafa da saygi duyup insan icine cikabilir sekilde gezmek lazim.

Millet bana baksın diye mi ne demek ya. Bu zihniyetin mini etek giymeseydi tecavüze uğramazdı zihniyetinden ne farkı kaldı şimdi. Biz kadınlar bari yapmayalım şunu lütfen. İnsan bazen kendini iyi hissrtmek için giyinir süslenir ne var bunda bu kadar. Üstelik hamilelikte buna daha çok ihtiyaç oluyor o bulantı dönemlerinde saç baş dağınık iğrenç pijamalarla gezdikten ve bulantılar sona erdikten sonra insan süslenmeyi iyi görünmeyi özlüyor bence yadırganacak hiçbir şey yok ortada

Yel
Cunku herkes evdeki donuyla disari cikip sonra da saygi bekliyor. Hayir yani insan kiyafetiyle karsilanir,karakteriyle de ugurlanir. Tamam kiyafet gorsellik her sey degil ama karsi tarafa da saygi duyup insan icine cikabilir sekilde gezmek lazim.

Aynen öyle...Bankacıyım her gün türlü çeşit insan görüyorum, bırakın kıyafeti kişisel temizlikten bihaber insanlarımız. Soğan kokusu, ter kokusu, sidik kokusu her türlü kokuya maruz kalıyorum.

Bir kaç teyzem var, hanım hanımcık inci kolyeli fularlı teyzeler bayılıyorum onlara, mis gibi parfüm kokusu saçarak geliyorlar, çok da saygılı insanlar zira önce kendilerine saygıları var.

Üstteki arkadaş günlük rutinini anlatmis. Ben de mesela 8.30da evden cikmam gerekiyorsa 7bucukta çalan alarmı kapatırım,tekrar çalar tekrar kapatırım, tekrar çalınca kalkar dolaba uzuuun uzuuuun bakarım. En son oylesine birşey giyer makyajı falan iş yeri tuvaletinde yapmayi düşünüp çapağimi silip dişimi fircalayip 'gec kaldim' nidalariyla evden firlarim
Her insanın öncelikleri farklıdır.
Belki o kadin bütün gece mide yanması yaşadı hamilelikten, hiç uyuyamadı. Evde kendini oyalamak için ayna karşısında zaman geçirdi, belki sabah namazına kalkan bir kadın,alışkın 6da uyanmaya... Sizin için çok erken olan saat ona çok erken değil... Belki de hamile diye kendini salmak istemiyordur, ya da hormonlarından dolayı kendini çirkin hissediyor, morali yerine gelsin diye uzun uzun ayna karşısında zaman geçiriyordur...
Sabah sabah neden kadını 'baskalarinin dikkatini çekmek için kendisine eziyet ediyor'a getirdiniz ki?
Hem bazı kadınlar üşümüyorlar.
Bir keresinde eksi onbeş derecede ben içime içlik,kafamda papak(uşanka), altıma kar botu ile evden çıkacakken evinde kaldigim arkadaşım opak bir çorap ve diz üstü etekle evden cikiyordu. O ilkbahar ben kış. Çok komik olduğu için ayna karşısında hatıra pozu cekinmistik
Bence bakiş açinizi değiştirin.

Hamile insanlar hiç bir şey yapmasın o zaman hele de doğurduktan sonrası sizin düşüncelerinizi düşünemiyorum?
Ne gerek var sen evli kadınsın, çocuklu kadınsın gibi bir ima sezdim ben, ama sizi ve ya başkasını ilgilendirmez ki, o böyle mutlu oluyor demek ki, bende kendime özen gösterince enerjim artıyor, kendimi daha iyi hissediyorum mesela, egoyla hava atmayla, milleti kendine baktırmakla ne ilgisi var? Hamile diye her şeye üşenmesi mi lazımdı?

bu kadar haddimi aşsam kendime bile itiraf etmek istemezdim bu düşüncelerimi. bir de buraya yazıp fikir sormuşsunuz nasıl bir cevap bekliyorsunuz. siz belki kendi fikriniz gibi süsü püsü dikkat çekmye ego okşamaya kullanıyor olabilirsiniz ama çoğu insan kendini iyi hissettiği için süsleniyor ya da sade dolaşıyor. kimseyi enterese etmez.

Hamilelikte vücut ısısı artıyor ayrıca, hamileliğimin son ayları kısa denk gelmişti, Aralık sonunda doğum yaptım ben ki ısıtıcının önünde kızarana kadar otururum her şeyi kapatıyordum eşim şaşırıyordu çünkü normalde çok üşüyen bir tipim evde burnumun ucu donar. :)

bir de şu var ben ilk doğumumdan sonra çok salmıştım kendimi kızım ne zaman kreşe gitmeye başladı bana aydınlanma geldi resmen
dedim ki kızım annesiyle guru duymalı ve bu en başta dış görünüşle başlamalı dedim kendi kendime
kız çocuğu bu zamanla kıyas yapmaya başlayacak ve o zaman ilk kilo vererek başladım işe sonra saçıma makyajıma giyimime ayrı bi özen gösterir oldum
yani hamilelik annelik bakımlı olmaya engel mi olmalı anlamadım ki

Cok fena yaa gercekten haklisiniz. Toplu tasimada ozellikle cok goze batiyor. Cok buyuk hareketler beklemiyoruz da normal giyinseler yetecek. Evde giydigi esofman yerine duzgun ve siradan sekilde giyinse bile yetecek. Ter kokusundansa parfum koksun su insanlar ne olur

hamileyken kullandiğin demir hapları sayesinde çok az üşüyorsun demeye geldim

Tercih meselesi bu, saçımı özensiz bulduğum için bir gün avm' ye gitmekten vazgeçmiştim de görümcem 'aman ne olacak çocuklu karısın' bak bana demişti, yemeğe giderken bir ruj sürmeyi bile çocuğum var benim, ondan daha mı önemli makyaj yapmam, böyle gittim diye gurur duyar gibi anlatmıştı.

Güzel giyimi geçtim tek isteğim temiz olmaları yani en azından asgari derecede. Az önce adam ne yediyse artık tüm kokusunu bana vererek konuşuyor soğanlı sarımsaklı vs midemin bulantısından işime odaklanamıyorum, bitse de gitse modundayım ama insanlar inanılmaz derecede düşüncesiz.

Hayat biçimini beğenip kıskanmış olabilir misiniz? Gerek sıcak olsun, gerek soğuk burada bir kadından bahsediyoruz, kadın bu istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok. Şahsen sabah derslerim olduğunda gecenin 4-5 inde kalkıp hazırlanırım süslenirim, makyajımı yaparım 6-7 de kahvaltımı hazırlarım kahvaltımı yaparım ardından spor ve güne başlarım.

Millet bana baksın diye değil, egolarımdan değil bu benim tarzım, isteğim, hayat görüşüm ne değişik bir düşünce.

Açıkcası hem hamile olup hem kendine bakabilen özellikle bebeği olup hem bakımlı olan insanlara gıpta ile bakıyorum. Ne güzel işte niye insan evlenince kendinden vaz mı geçmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…