Evet çok doğru Gunicen babam artık yok hayatımda belkide bilinç altımda buda vardı onu her şey olarak gördüm.
canım bir tanıdığımız genç bir bayanla evlenmişti. kızıyla aynı yaştaydı. önce kızın günahını aldık parası için beraber dedik ama sonra baktık ki gerçekten seviyor. 1 yıllık evlilerdi adamda değişmeler başladı. aradaki yaş farkından dolayı kendini ispatlamaya, genç gibi davranmaya başladı. gitti estetik oldu, giyimini değiştirdi falan ama baktı olmuyor karısı hala ondan çok genç ve alımlı da bir bayan, kıskançlık krizlerne başladı. walla erkek trbinden kötü birşey yok. en ufacık bir lafından huylanmaya başladı. ve üzülerek söylüyorum kadını dövmeye bile başladı. çünkü kıskançlık, yetemediğini düşünmesi adamı resmen delirtti. senin erkek arkadaşında böyle olacak demiyorum ama erkek eğer kendini yetersiz hissederse içinden resmen hulk (yeşil dev) çıkıyor. bunları da düşün canım.
Bilirim O Duyguyu Benimde Annem Babam Ayrıydı O Dönemlerde Bana Kim Yakınlık Gösterirse Ona Gider Haldeydim :1no2:
Bence Kendine Gel Ve Bir Düşün Ne Olarak Görüyorsun Gerçekten Onu sengözlerimebaksanab
Anneme bahsettim ondan adını işini nerede ne yaptığını nasıl biri olduğunu annem seziyo bişilerde söylemedim ona.. ama teyzeme söyliycem çünkü o çook rahat biridir ama şuanda kanada da eylülde döncek o güzin ablamdır bi nevi ama çok uzak kaldık ve görüşemiyoruz burda olsa söylerdim ama şimd itelde söylemek istemem ciddi bi konu çünkü :)
Peki canım bu adam hiç evlenmiş mi?Ne bileyim neredeyse 50 yaşında demişsin.
Belki çocukları bile vardır.Seni kandırmadığından emin misin?guclubacismile
Evet evlenmiş boşanmış canım.. İki çocuğu var bir kız biri erkek tanıyorum onlarda müzik okuyolar benden küçükler..
24 yaş çok fazla ama ruh eşin olduğuna inanıyorsan neden olmasın.
bence imkansız değil. sonuçta aranızda bir ilişki var yaşanması gereken tüm duyguları yaşadınız iş evlilğe gelince mi yaş farkı? bence düşünmeyin hiç
Herhalde D derim evet =) canım zaten biz sevgili olmadan konuşuyoduk ve herşeyini anlatıyodu biliyorum yani her şeyini yalan söylemez vallahi övmek için söylemiyorum çevresine gidip sorun melek derler ciddiyim öyle ben de o kadar saf değilm yani gerçekten çok iyi bir insan başkası için o an her imkanını kullanır falan temizdir inanır her şeye işte ben o yüzden bırakamıyorum.. üzülür diye :/
Lütfen insanları bu şekilde cesaretlendirmeyin mantık işi midir bu. İleride sizin kızınız olduğu bir zaman düşünün böyle bir ilişkisi olduğunu ona da ''İmkansız değil kızım aranızdaki ilişki, yaşanılacak her şeyi yaşamışsınız, şimdi de baban yaşındaki adamla evlen.'' diyebilir misiniz? Buraya klıvyeden yazı yazmak kolaydaır ama karşınızdaki insanlar sanal değil gerçek, o yüzden biraz gerçekçi olalım !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?