Ondan vazgeç dediler, ablalarım bir bakın

canım bir tanıdığımız genç bir bayanla evlenmişti. kızıyla aynı yaştaydı. önce kızın günahını aldık parası için beraber dedik ama sonra baktık ki gerçekten seviyor. 1 yıllık evlilerdi adamda değişmeler başladı. aradaki yaş farkından dolayı kendini ispatlamaya, genç gibi davranmaya başladı. gitti estetik oldu, giyimini değiştirdi falan ama baktı olmuyor karısı hala ondan çok genç ve alımlı da bir bayan, kıskançlık krizlerne başladı. walla erkek trbinden kötü birşey yok. en ufacık bir lafından huylanmaya başladı. ve üzülerek söylüyorum kadını dövmeye bile başladı. çünkü kıskançlık, yetemediğini düşünmesi adamı resmen delirtti. senin erkek arkadaşında böyle olacak demiyorum ama erkek eğer kendini yetersiz hissederse içinden resmen hulk (yeşil dev) çıkıyor. bunları da düşün canım.

Anneme bahsettim ondan adını işini nerede ne yaptığını nasıl biri olduğunu annem seziyo bişilerde söylemedim ona.. ama teyzeme söyliycem çünkü o çook rahat biridir ama şuanda kanada da eylülde döncek o güzin ablamdır bi nevi ama çok uzak kaldık ve görüşemiyoruz burda olsa söylerdim ama şimd itelde söylemek istemem ciddi bi konu çünkü :)

Evet çok doğru Gunicen babam artık yok hayatımda belkide bilinç altımda buda vardı onu her şey olarak gördüm.

Bilirim O Duyguyu Benimde Annem Babam Ayrıydı O Dönemlerde Bana Kim Yakınlık Gösterirse Ona Gider Haldeydim :1no2:
Bence Kendine Gel Ve Bir Düşün Ne Olarak Görüyorsun Gerçekten Onu sengözlerimebaksanab

bence sevgiliden çok baba olarak görmüş olabilirsiniz çünkü ailevi sorunlarım var demişsiniz.
diğer arkadaşların da dediği gibi siz 30 olduğunuzda sevgiliniz 60 olucak.
çok fazla yaş farkı var şimdi mutlu olabilirsiniz ama ilerde çok sorun yaşar ve mutsuz olursunuz diye düşünüyorum.

Evet endişeleri var farkındayım genç bir erkek arkimle şakalaşırken omzuma dokunda bende ona dokundum çocuğa nasıl baktı sinirli sinirli ve o gün tek kaldığımızda hiç yanımdan ayrılmadı .. var yani bu yok değil

Bilirim O Duyguyu Benimde Annem Babam Ayrıydı O Dönemlerde Bana Kim Yakınlık Gösterirse Ona Gider Haldeydim :1no2:
Bence Kendine Gel Ve Bir Düşün Ne Olarak Görüyorsun Gerçekten Onu sengözlerimebaksanab

ya açık söylüyorum cidden onu sevgilim babam dostum aşkım olarak görüyorum en öenmliside sığınılacak güvenli bir liman oalrak görüyorum ..

Peki canım bu adam hiç evlenmiş mi?Ne bileyim neredeyse 50 yaşında demişsin.
Belki çocukları bile vardır.Seni kandırmadığından emin misin?guclubacismile

Peki canım bu adam hiç evlenmiş mi?Ne bileyim neredeyse 50 yaşında demişsin.
Belki çocukları bile vardır.Seni kandırmadığından emin misin?guclubacismile

Evet evlenmiş boşanmış canım.. İki çocuğu var bir kız biri erkek tanıyorum onlarda müzik okuyolar benden küçükler..

24 yaş çok fazla ama ruh eşin olduğuna inanıyorsan neden olmasın.
bence imkansız değil. sonuçta aranızda bir ilişki var yaşanması gereken tüm duyguları yaşadınız iş evlilğe gelince mi yaş farkı? bence düşünmeyin hiç

arada çok yaş farkı var bence bu ilişki olmamalı şimdi sevdiğini zannettiğin için herşey tozpembe gözüküyor gözüne ama ileride bu durum devam etmez canım çok iyi düşün gerçekten sen 30 yaşına geldiğinde o 55 yaşlarında olacak sen gezmek dolaşmak isterken o sürekli evde olmak isteyecek yada evlenince herşey aynı olmuyor kendimden biliyorum bence sende mantıklı düşün derim çünkü çok yaş farkı var kendine yazık etme aşk sürekli devam etmiyor bir süre sonra içindeki ateşte sönecek emin ol o zaman çok pişman olursun ..

Evet evlenmiş boşanmış canım.. İki çocuğu var bir kız biri erkek tanıyorum onlarda müzik okuyolar benden küçükler..

Canım ne demişler davul bile dengi dengine.
Birlikte olduğunuz ilk zamanlarda belki sana bunlardan bile bahsetmemiştir.
Resmen seni kandırıyor,saflığından,temizliğinden yararlanıyor...
kaydirigubbakcemile

bi düşün
karşı masada bi gençkız ve yaşlı bi adam oturuyor
eleleler aşıklar
düşüncen ne olurdu?
a)aç kurt genç kızı kullanacak
b)kız parası için beraber
c)evli bile olsalar bu işin sonu yok
d)hepsi tek tek geçer

sen öylesin demiyorum,dememde:1hug:
ama vereceğin cvp geleceğini gösteriyor
ilerde karşılaşacağn sorunları yani...
:1rolleyes:

er_ca bi nevi hoşuma gitti yorumun ne yalan söyliyeyim.. hani umutlu yazmışsın ya =)
Sanırsam çok gözüm kapalı benim geleceği hiç önemsemiyorum bile ama yaşayan ben olucam iyisiyle kötüsüyle ama ne bileyim hani ben kendimi onun için feda ederim işte böyle düşünüyorum ve bu düşüne bütük her yerimi kapladı ..

24 yaş baya fazla.. ama kafaca uyuyosan ve seviyosan imkansız değil bence..
sen benimseyip kabul etmişsin ki bi ilişkiye başlamışsın.
kimsenin fikri değil kendi fikrin önemli

Herhalde D derim evet =) canım zaten biz sevgili olmadan konuşuyoduk ve herşeyini anlatıyodu biliyorum yani her şeyini yalan söylemez vallahi övmek için söylemiyorum çevresine gidip sorun melek derler ciddiyim öyle ben de o kadar saf değilm yani gerçekten çok iyi bir insan başkası için o an her imkanını kullanır falan temizdir inanır her şeye işte ben o yüzden bırakamıyorum.. üzülür diye :/

Lütfen insanları bu şekilde cesaretlendirmeyin mantık işi midir bu. İleride sizin kızınız olduğu bir zaman düşünün böyle bir ilişkisi olduğunu ona da ''İmkansız değil kızım aranızdaki ilişki, yaşanılacak her şeyi yaşamışsınız, şimdi de baban yaşındaki adamla evlen.'' diyebilir misiniz? Buraya klıvyeden yazı yazmak kolaydaır ama karşınızdaki insanlar sanal değil gerçek, o yüzden biraz gerçekçi olalım !!!

yanlış anlamazsan...sana maddi destekte bulunyor mu? cevabın önemlide canıım:1rolleyes:

Çok haklısınvereliniortak
Yazık günah.Arada kuşak farkı var.

arkadasimda otuz yasinda sevgilisiyle arasinda 20 yas var..ona ragmen olmuyor..catismalari daha cok.adam cok uzerine titriyo kaybetmemek icin..kiz bizimle yaptiklarini da onunla cok fazla yapamiyor.cok iyi dusun derim..suan mutlusun ama ilerleyen zaman seni ne kadar mutlu edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…