Ondan vazgeç dediler, ablalarım bir bakın

saol hevin haklısınız diyorum ya zaten ileriyidüşünmek üzüyo beni illa güzel olucak demiyorum sadece neden bahtsızım bilmiyoırum beni üzen bu ilerisi zaten

Hiç cinsel konular konuştu mu seninle ya da cinsel bir isteği oldu mu çok merak ettim, dürüstçe cevap verirsen sevinirim.

katılıyorum ben de çok olumsuz düşünmüyorum...kimse geleceği bilemez...ne biliyoruz ki ne yaşanacağını...kim bilebilir yarını...yaşamadan, başka yaşanmışlıklarla sadece fikir sahibi olabiliriz...ben kendi adıma yaşayıp pişman olacaksamda kendim olmaktan yanayım...valla ben gerçek sevginin üstesinden gelemeyecek birşey olmadığını düşünüyorum...

hadi bakalım beni de yorumlayın...ben 34 yaşındayım eşim 29..2 yıldır beraber 1,5 yıldır evliyiz...gittikçe hayatım daha da şenlik yeri gibi olamay başladı ve ben gittikçe gençleşiyorum..ben bunu burada yazmaya kalksam eminim herkes olumsuz şeyler söyleyecekti...bunun gibi konulara rastladım ve yorumlar hep olumsuz...herkesin hayatı farklıdır...
canım arkadaşım herşeye hazırlıklı olup başına gelebilecekleri tahmin edip gözünü kapamadan, aklının sesini de yanına alarak aşkını, mutluluğunu yaşa derim ben...yaşadıklarını sen biliyorsun, karşındaki insanı sen tanıyorsun, seni sevip sevmediğini kimse bilemez burdan..en iyi sen bilirsin...

ve son olarak sonuna kadar iddia edeceğim ki gerçek sevginin karşısında hiçbirşey duramaz...eğer öyle olsaydı ben 1 buçuk yıldır her günü bir diğerinden mutlu bir hayat yaşıyor olamazdım.....

olsa da olmasa da umarım çook mutlu olursun arkadaşım...

bence umutlu olmak kötü bişey değildir ...ben böyle düşünüyorum........

sevgiler..........

Son düzenleme:
Hiç cinsel konular konuştu mu seninle ya da cinsel bir isteği oldu mu çok merak ettim, dürüstçe cevap verirsen sevinirim.

Canım dürüst olmazsam yardım alamam tabi ki dürüst cvp vericem :) Öpüşmekten ileri gitmedik yani sadece öpüşşüyoruz okadar. oda yılda bir tek kalıyoruz zaten o anlar =)

ıki kişinin aralarında ne yaşadılarını yalnızca onlar bilebilir... Eğer aradaki tek sorun yaş ise bence bu çok da önemli değil az önce de belirttiğim gibi. Bakın yukarıdaki cigdem_k arkadaşım da buna çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Aynı yaşta olduğu biriyle aynı mutluluğu yakalayabileceğini ona kim garanti edebilirdi ki...

Velev ki hata... Herkesin hata yapma vardır. Çok fazla kasılmak, daha olmamış bir şey için üzülmek şu kısacık hayatta gerçekten gereksiz. Canım ya, inşallah her şey gönlünce olur...

ne güzel anlaşabiliyor olman dedimya önemli olan yaş değil anlaşmak keşke çok dikkat çekmeyecek yaş farkı olsaydı .çok göze batmazdı derim. ama gerçekten bir gerçek varki ne olursa olsunmillet bi kusur bulur benimde eşim benden 8 yaş büyük nişanlandığımız zaman bana bile dediler baban yaşında diye. herşey gönlünce olusun inş.

bişey daha....doğru anladıysam biçok arkadaş onun yaşının ileri olmasından çok senin yaşının henüz çok genç olmasınin sorun yaratacağını söylemiş...bilmem doğru mu anlamışım ????

sen kendinden emin misin?? bu çok önemli?? söylediğin gibi "baba" olgusu mu..geçebilir mi...farklı şeyler yaşamanın geçici hevesi mi???? değil diyosan doya doya yaşa arkadaşım...

çooook saolun inanın çok iyi giden bir ilişki birden bugün yaşadıklarım neden yokken neden ayrılalım ki dedim depresife bağladım

Arkadaşım inan 3 aylık tnaıyoruz birbirimizi sevgili olarak diğer bir sene de sevgili değildik. yani hiç ilgim yoktu hatta hiç sevmezdim ama aşk nefretle başladı gerçekten baba derken şöyle benim öz babam bile bana ihanet ederken zor zamanlarımda beni görmezken o sadece sevgilimken bu dünyada ki en güzel destekleri verdi yüzüne gözüne değil kalbine aşık etti gerçekten seviyorum.. ve bu konuyu onunla konuşursam eğer çok üzülcek sorun benim diyicek

hayatlarımızı kabusa çeviren en büyük hata...

yesterday was history, tomorrow is a mystery, and so today is a gift"
dün tarih oldu, yarın bir muamma, bu yüzden hediyedir bugün....

aklını yanına al, yaşadıklarından ders çıkar, neler yaşayabileceğini başkalarının söyledikleriyle değil kendi gördüklerinle kestirmeye çalış...

zamanı cebimizde taşıyormuşuz gibi yaşıyoruz nedense...herşey olması gerektiği gibi olsun biz o zamanı çıkaralım cebimizden. hah işte şimdi sırası hadi mutlu olalım...yok böyle bişey zamanın cebine koyamazsın o sana sormadan akar gider...

sağlam dur kendine güven ve çoook mutlu ol.......

söylemeye devam edeceğim mutluluğunun tadını çıkar...ben öyle yapmanı tavsiye edeceğim öyle hissettim belki yanılıyorum ama bilmiyorumkismile

hayat öyle yakın ki bize ama elimizi uzatıp alamıyoruz onu...

Allah razı olsun sizden vallhi içime su serptinizz nolduysa bugün arkadaşlarımdna aldığım tepkiler beni dibe çöktürdü.. arkdaşlarım bir darbe alırsan kaldıramazsın dediler ya adam ne yapsınn her gün üstüme titriyor ufacık değse bana canın acıdı mı diyor içi gidiyor resmen o koskoca adam önümde çok aciz oluyor ama benim için de dünyanın en güçlüsü oluyo ikisi birden birden neden böyle şeyler düşündüm ya da düşündürttüler ki bana =(

ciğdem_k arkadaşımız bu olaya örnek olamaz. Evlendiği kişi oğlu yaşta olacak bir kişi değil, aralarında yalnızce 5 yıl var ve bu da yadırganacak bir yaş değil. On yıla da tamam diyelim, ama yirmi yıl ve üzeri hazmedilecek kadar bir yaş değil. Arkadaşlar biraz gerçekçi olalım, arkadaş daha baharında, bir insan olgunlaşana kadar kaç kaz aşık olur, kaç erkekten hoşlanır bir döşünün. bu yaşlarda belki hayatının aşkı gibi görünüyor olabilir ama otuzuna kadar kim bilir neler neler hissedecek. Sevdiği şimdi genç gibi takılıyor olabilir ama ellisinden yol aldığında malesef hepimiz biliyoruz ki çökmeye başlayacak. Eğer istiyorsa şimdi ayrılmasın, belki de gerçekleri görebilmesi için devam etmesi iyi olabilir ama ben evlenmelerini doğru bulmuyorum, kesinlikle karşıyım. Lütfen herkes yorum yazarken böyle bir olayın kızının başına geldiğinde nasıl tepki vereceğini düşünüyorsa burada da öyle tepki versin.

Senden cinsel anlamda bir istekte bulunmaması güzel ama bu yine de onun doğru insan olduğunu göstermez...

kimsenin seni etkilemesine izin verme sen ne düşünüyorsan doğrudur...kaldırmazsınnn..böyle bişey de yok insan ölümü kaldırıyo yaşamaya devam ediyo da.....olur a bişey olur üzülürsün...(olmaz umarım) bir sonraki mutluluğa kadar üzüntün...seni öldürmeyen şey güçlendirir...

ama şimdi boşver bunları..bak arkadaşlarını tanımıyorum ama ben olsam arkadaşım çok mutluyken olmamış bişeyle onun mutluluğuna gölge düşürmezdim...ha sana karşı yanlış bi tavrını, bir yerlerde ters giden bişey görürsen o zaman sana yardım etmek ister görmeni sağlamaya çalışırdım....ben kendi adıma güzel giden bişeye çomak sokmam..bu da başka bi bakış açışı tabi ....

evet canım anlıyorum o arkdaşımın fikirleride önmlidir benim için ama bugün ciddi ciddi sana çook kızdım melis inanamıyorumm gün gelip çok pişman olucaksın kafanı duvarlara vurucaksın o zaman ararsın beni dedi içim nasıl kötü oldu anlatamam dünya yıkıldı içimde sandım..

hiçbir yorumu okumadan yazıyorum san
belki benim gibi diyenler olmuştur yada olmamıştır bilmiyorumm
ama çookk iyi düşünn
eminimm bugünler çok güzeldirrr
canım gülüm balımdır
ama yarın evlendiginizde bu hiç böyle olmayacak
kıskançlıklar başlarrr
senin yaptıgın tavırlarr ona çocukmuşsun gibi gelir
kendine çeki düzen ver büyü artık derrr
çünkü o senin yaşını çookk zaman önce geçmiştir
erkek arkadaşlarından kıskanabilirr

daha sayılabilir bu örneklerrr
iyi düşün arkadaşımm çokk iyi düşünnn
yaşın genç ourr ama gönlün ihtiyarlarrr UNUTMA

şöyle bişey var söylenen yaş farkı değil sadece normal olarak algılanandan farklı bişey yaşanması...benim durumum örnek olur çünkü evliliklerin büyük çoğunluğunda erkek kadından büyüktür ve erkek daha geç yaşlanır vsvsvsv bisürü şey var..

bide yaşaması gerekir yaşamadan nasıl tecrübe kazanır insan...mutsuz olur ve öğrenir...kendisi bilir tabi burdan bana laf söylemek düşmez ama yaşanan hermutsuzluk insana bişey katar ve mutluluğa bir adım daha yaklaştırır...ben böyle düşünüyorum

saol cnm değerli yorumun için düşünüyorum her yazılanları merak etme tartıyorum kafamda her şeyi =)

arayacaksın tabi arkadaşın yanında olmayacakmı??
arkadaşlarının seni düşünüyo olmaları güzel tabi bu arada ama kararı sen ver yüreğinin kabul etmediği bişeyi yapma...ya da ben söyle söyleyeyim ben öyle yaparım...pişman olacaksam da kendim ettim kendim buldum derim...ama önemli bişey var göz göre göre yanlış yapılmaz...bişeyler ters gitmeye başlarsa düşün "mutsuz olurmuyum diye" yine söylüyorum doğruyu kendine sor...şimdi seni mutsuz ededn yaş farkından başka bişey varmı????

birde merak ediyorum ne güzel şeyler yazmışsın sizinle ilgili ...okurken içim ısındı valla niye kimse bunları görmüyo...haaa yok tabi 30 yaş farkla insan nasıl mutlu olur haklısınız tabi....

hayır yookkk katiyenn sadece bugün bu konuda çoğu yakın arkadaşlarımın olumsuz davranışlarına maruz kaldım.. herşey kötüymüş gibi oldumm. yoksa her günümüz neşeli romantik geçer hatta itiraf edenler var size özeniyoruz diye. ya geçende üstüne çıakrttım rahatsızdım başkası olsa tiksinir demi ama hiç tınlamadı hastaneye götürdü hemen ya ben bu adam anasıl kıyarım nasıl diyolar yaşlı o boşver gençsin senn bu öyle bir olay değil işte her şeyimizle bağlıyız bir birimize.. Geçen hafta da biri laf soktu ortamda o geldi tekken bana eğer dedi rahatsızsan uzak dururum senden ama bırakmam gözüm yine üstünde olur dedi yine dışlanan zarar gören o ama hala beni düşünüyo ama bazılarına göre hep ben yıpranıyomuşum gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…