Ondan vazgeç dediler, ablalarım bir bakın

bende arkadaşlar gibi düşünüyorum .yaş tabiki önemli değil önemli olan anlaşmak ama ilerside çok önemli senin yaşın daha çok erken çokta acele etme mantıklı davran derim.

yanlış anlamazsan...sana maddi destekte bulunyor mu? cevabın önemlide canıım:1rolleyes:
Hayır hatta çok istediğim bi telefon vardı alıp gelmiş ısrarla almadım kendimi tuhaf hissediyorum geçen öğlen arası yemeğe gittik hesabı o ödedi o bile oturdu bana.. ne bileyim kıyamıyorum ona =)

ne kadar genc ruhlu da desen,gözümün önüne adnanla bihter geldi..
bihter gezip tozmak eğlenmek isterken adnan in evde oturması,barda oturması..
komik oldu belki benzetmem ama vallahide o geldi aklıma..
çok gencsin be güzelim..çok..

ne kadar genc ruhlu olursa olsun, baban yasinda bence.
durumu ailene anlatsan bile razi olacaklarini zannetmem.
Hangi aile razi olur ki.
fidan gibi cocugunun,yasli bi adamla evlenmesini.

cekhu ben adnan oluyorum herhal çükü tam tersi genelde o beni teşvik ediyo ya da buna zorunda hissediyo yani o benden daha sosyal ben tam tersi evekapanık biriyim o ise her gün dışarda arkadaşlarıyla konserlerde falan filan :S

Hayır hatta çok istediğim bi telefon vardı alıp gelmiş ısrarla almadım kendimi tuhaf hissediyorum geçen öğlen arası yemeğe gittik hesabı o ödedi o bile oturdu bana.. ne bileyim kıyamıyorum ona =)

tabi ki ödüycek yaşlı başlı adam bi de sen öğrencisin koca adam sana mı ödetcekti lmaz: yaşıtın değil ki kaydirigubbakcemile uzaktan her şey hoştur ama aynı ev,aynı yatak işin içine giince kafanı vurursn taşlara :1ninca: genç birine aşık olursan daha mutlu olursun bayanssulusmile ne demişler
yaştır hoştur delikafadulden

sana başımızdan geçen bi durumu anlatayım. bizim bi akrabamızın kızıda aynı senin durumundaydı .ailesi karşı çıktı o dinlemedi sonra adamla aynı evde kaldılar falan hamile kaldı vs . ve adamın gerçek yüzü ortaya çıktı kızı süslü laflarla kandırmış evdede sürekli dövüyormuş falan bir sürü sıkıntı neyse kız doğumda hastaneye bili götürmemiş mikrop kapmış ve altı ay sonra vefat etti çocuğunu bile kabul etmedi adam .inş senin durumun buna benzemez yinede bil istedim.

arkadaşım seni anlamaya çalışıyorum .. ancak hakikaten aradaki yaş farkı ileride çok büyük sorunlar yaşatacak size... sadece 10 yıl sonrasını düşünsen bile anlarsın aslında sana neler söylemek istediğimi.. iyi düşün arkadaşım.. pişman olmanı istemem..

:roflol:
ahanda bi aşkı memnucu daha :lepi: güzel bi yorum cekhucum kaydirigubbakcemile5

ednanın başına ne geldiğini biliyon de mi senin gibi kaç çıtırı vardır o horozun

Ya vallahi titredim minik_kugu neyttin senn :1shok:

yok canım sanmam o bakan tek kadın cinsi benim herhal :S gönül işte seviyorum ya off off

çok ciddiyim çok yakın bir akrabamın başına geldi bu olay . hala daha inanamam onun o acılı ölümüne .inş seniki güzel olur arkadaşım o kadar seviyorum falan diyorsun iyi araştırdınmı belki evli falandır. o yaştaki adamın bekar olması zor.

Naçizane fikrim... Uçuk da bulabilir bazı arkadaşlar ama... Ben önemli olanın, bu dünyada insanların taşıdıkları beden değil de ruh olduğu inancındayım. Evet yaşlı bir bedenle genç bir beden uygun görülmeyebilir. Ama ruhlar uyum içindeyse bence bu yaşanmalıdır. Sonuçta bedenen uygun olunan biriyle de mutlu olabilme olasılığı belirsizdir. Mantıken bakıldığında 24 yaş çok fazla. Yanlış bir yönlendirme de yapmak istemem asla. Kendim aynı durumda olsam ne yapardım, onu da kestiremiyorum. Ama bir mutluluk varsa şartları boşverip yaşanmalı diyorum doya doya...

Ya onun 84 milyarlık çok özel bir piyanosu vardı ve ben o piyanoya elimde duran yağlı boyayı devirdim ama gelip bana sen iyi misin diye sordu bana bağıracak sandım cana gelceğina mala gelsin dedi.. başkası olsa o kadar para verdik buna sen nasıl yaparsından başladı.. ya bana kimsenin davranmadığı gibi davranıyor beni öyle özel hissettiriyo ki kendime sormayın. bana cennet gibi kokuyosun der hep.. o ne düşünüyo bilmiyorum ama ben onun yanındayken ben zten cennette gibiyim.. =)))))))))

Valla canım bende arkadaşlara katılıyorum,
aradaki yaş farkı çok fazla.
Hadi şimdi herşey çok güzel anladım ama ilerisini düşünmek zorundasın,
ki evlilik bile düşünüyormuşsunuz.
Tamam belki genç ruhlu olabilir sevgilin ne güzel bir şey,
ama düşünsene çocuklarınız olursa neler olacak.
Babaları dedelerinin yaşında olacak, ee bide daha ilerisini düşünelim, gençlik çağına geldiklerinde dahada zor olacak.

Evet çok fazla ilerisini yazdım ama sen bunların farkında değilsin malesef,
sadece bugünü düşünme.

Hayırlısı olsun hakkında. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…