Ondan vazgeç dediler, ablalarım bir bakın

Fazla düşünülecek bir şey yok bana kalırsa, burada bu kadar insan onu tanımayız etmeyiz, çoğumuzun amacı onun doğru kararlar alabilmesi için objektif olarak fikirlerimizi söyledik, yakın çevremizden hikayeler anlattık. Biz de isterdik arkadaşın duygularına hitap edecek şeyler söylemek ama göz göre göre inanmadığım birşeyi söyleyemem ben arkadaş. Sırf arkadaşın bugün gönli hoş olsun die diğer yıllarını mahfettirecek cesaretlendirmelerde bulunamam. Karşımdaki insanın da bir hayatı, yaşamı, canı var sonuçta sırf iyi taraf gibi görünmek için bir hayatı karartabilecek şeyler yazamam... Belki konu sahibi bu yazılanlarda dolayı kızıyor olabilir ama hiç önemi yok, ben onun iyiliği için birşeyler sağlayabilirsem buradan gerçekten önemi yok...

burda ilişkinin hata oldugunu söyleyen tüm arkadaslarıma katılıyorum.yas farkınız cok .şimdi olmasa bıle en fazla bır ıkı sene sonra anlayacaksın hatanı.paylasımlarınız azalacak o sana ayak uyduramayacak.senı kıskanacak ve daha bırcok sorun ortaya cıkacak.bence yol yakınken dön derım .nese dolu hayat dolu yaslarındasın 50 yasındakı adamla nekadar ayak uydurabılırsınzkı bırbırınıze.onuda gectım.evlendın dıyelım cocuk yapmak ısteyeceksın dogal olarak.eee adam gelmıs ellısıne cocugunun dedesı görünümünde babası olması hos bıseymı?kımın önce hakka kavusacagı bılınmez ama ya öldu dıyelım yanlızmı buyuteceksın cocugunu?
karar verırken bunları düşün.hayat sandıgın gıbı toz pembe degıl canım.dılerım hakkında dogru kararı verırsın.

Kusura bakmayında kızı yaşındasınız. Aklınızı başınıza alın belki burda hepimizin söylediğine kızıyorsunuz çünkü şuan aşk sarhoşusunuz ama ileride geç olabilir gençlik bu bir daha gelmez. Gençliğinizi heba etmeyin derim. Mantığınızla hareket edin duygularınızla değil çünkü şuan duygularınız doğru karar vermiyor açıkçası.

katılıyorum size

48 yaşında bir erkek cicim aylarında bir kadına nasıl davranması gerektiğini , neler yapması , neler söylemesini gerektiğini çok çok iyi öğrenmiş bu yaşına kadar!

bence sen arkadaşınızın değerini iyi bilin, çünkü size o sözleri söyleyen arkadaşınız sizin gerçek arkadaşınız !

aşk insanı kör eder , ama çevredekiler iki kat gözünü açarlar ve sizin görmediklerinizi onlar görür.

üstelik sevgiliniz sizi gerçekten sevseydi ( bencillik ediyor kanımca) sizi bu genç yaşta kendisine bağlamazdı...

hani bazıları demişler ya bu adam cinsellik olmadan nasıl yaşar diye...daha 3 ay olmuş ki başlayalı ilişkileri... 1-2 aya kalmaz onu da talep eder güzel dille...

bence biran önce silkelenin ve kendinizi uzaklaştırın babanız yaşındaki sevgilinizden...

ve bir arkadaşımız kendisindne örnek vermiş , eşinden 5 yaş büyükmüş... 5 yaş çok fazla bir fark değil ki...benim annennem dedemden 4 yaş büyük hala birbirine sevgiyle bakıyorlar ki 90 a yaklaştılar...

Ağzınızdan bal damlamış valla (gerçi arkadaş böyle düşünmeyecektir ama). Ben de sormuştum cinsel anlamda birşey isteyip istemediğini ama arkadaş öyle bir talebi olmadı dedi şaşırmadım değil hani... Sonraki yazılardan da ilşkilerinin üç aylık olduğunu öğrendim ve o zaman dank etti. Arkadaş devam ederse ilişkileri uzayınca daha da belli olur amcanın amacı... bulmuş çıtırı dokunmak isteyecektir kanımca...

saolun kızlar inanın yazdıklarınızı düşünücem bugün konserim var yazılarınıza cvp veremiyebilirim hepinize yol gösterdiğiniz için tek tekk teşkkür ederim canlarım =)))))) a.s.

evet çok doğru bugün sakin sakin düşündümde çok doğru söylenenler... en kısa zamanda bi yanıştan geri dönülmeli :)

Şuan mantıklıca düşünüp ilerde sorun olacağının farkındasın.
İkilemeye düştüğüne göre ayrılamayacak kadar aşık değilsin bence.Aşk gözü kör etmemeli uç noktalarda yaşanmamalı doğanın kanununa ters ilerde çok sorun olacak hele ki en ufak sorunda seni bu durumu düşündürmeye sevk edecek geç olmadan kararını vermelisin.anı yaşıyorsun şuan ama her zaman anı yaşamamak gerekir...

ben bu adamı seviyorum onunla paylaşacağım yaşıcaklarım var, bununla olmadığı gibi genç bir adamla evlenirsem o evliliğide kimse garanti edemez diyosan sonuna kadar git derim. madem aşkı buldunuz...
ama bir yandan da aile baskısı, mahalle baskısı arkadaş baskısı olacak bunuda gözden çıkarmayın. evlenip 3-4 sene sonra çocuk sahibi olmak istediğinizde o bey 50 li yaşlarda olacak ki. çocuk okula başladığında 60 ına merdiven dayayacak. o adam bir çocuğa nekadar babalık yapabilir?
bu toz pembe zamanlar çabuk geçer. hele evlenince dahada çabuk geçer.
hayat sizin. hangi şıkkı tercih ederseniz edin mutlu olun inş...

bencede bir an önce karar ver yoksa daha fazla üzülürsün. düşünsene senden hariç kaç kişi yorum yazmış ve hepsinin fikri hemen hemen aynı demekki bi yanlışlık var bu kadar kişi bir tarafta sen bir taraftasın .okadar insanda yanlış konuşuyor olamaz.sen daha çok gençsin kavak yelleri esiyor ama o esen yeller geçince son bahar kış gelecek çok üzüleceksin .arkadaşım inş kendin için en hayırlı olan kararı verirsin.

O adam baban yaşında.
Sen 35 yaşlarına gelip olgun bir kadın olduğunda o 60ına gelecek...
Cinsellik sosyal hayat ve daha pek çok açıdan ileride olacaksın onda...
Birbirinizle eş gibi değil baba-kız gibi olacaksınız bir süre sonra da a.s
Bunları kaldırabilecek misin?
...

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/343417-ikinci-gun-kavga-kiyamet-koptuu.html

bu senin horoznla ilgili yazdığın bi konu
diğer konuların linklerini vermeye gerek yok
ne kadar sorunlu,bi o kadar da sorumsuz ve bencil biri olduğunu sööylememe gerek yok sanırım
sen daha çok açarsn böyle konuları
sana çok ağır konuşurdm yanımda olsaydn
ama sen anlamazdn
neyse sana horozunla
.............
boşluğu sen doldur,yazmaya lüzum yok

tek suç horozda değil ki canım :hulya: kızda da suç var
en büyük suç kızda bence bayanssulusmile

Ay inanmıyorum bu konular ne böyle...
Bu adama konu sahibi kusura bakma sapık diyorum.
Sana da fırsatçı...
Ahlaki düzeni zorluyorsunuz...
:umursamaz:

tam olarak anlatmıyor sadece yaş problemını belırtıyorsun..
bızlerden ıstedıgın cevapları almak ıcın yazıyorsun..
bır nevı rahatlamakmıdır nedır amacın anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…