ailen kabul edecek mi bunu ?
ya daha önce yazdıklarına bakılırsa yaşla ilgili sorun olmuş zaten büyüyünce çok fena olur demesine tepkisi ileriki zamanlar için bir gösterge gibi görünüyor iyi düşünmek lazım kestirip atmak kolay değil herşey için ama çok iyi düşünmesi lazım
Fazla düşünülecek bir şey yok bana kalırsa, burada bu kadar insan onu tanımayız etmeyiz, çoğumuzun amacı onun doğru kararlar alabilmesi için objektif olarak fikirlerimizi söyledik, yakın çevremizden hikayeler anlattık. Biz de isterdik arkadaşın duygularına hitap edecek şeyler söylemek ama göz göre göre inanmadığım birşeyi söyleyemem ben arkadaş. Sırf arkadaşın bugün gönli hoş olsun die diğer yıllarını mahfettirecek cesaretlendirmelerde bulunamam. Karşımdaki insanın da bir hayatı, yaşamı, canı var sonuçta sırf iyi taraf gibi görünmek için bir hayatı karartabilecek şeyler yazamam... Belki konu sahibi bu yazılanlarda dolayı kızıyor olabilir ama hiç önemi yok, ben onun iyiliği için birşeyler sağlayabilirsem buradan gerçekten önemi yok...
48 yaşında bir erkek cicim aylarında bir kadına nasıl davranması gerektiğini , neler yapması , neler söylemesini gerektiğini çok çok iyi öğrenmiş bu yaşına kadar!
bence sen arkadaşınızın değerini iyi bilin, çünkü size o sözleri söyleyen arkadaşınız sizin gerçek arkadaşınız !
aşk insanı kör eder , ama çevredekiler iki kat gözünü açarlar ve sizin görmediklerinizi onlar görür.
üstelik sevgiliniz sizi gerçekten sevseydi ( bencillik ediyor kanımca) sizi bu genç yaşta kendisine bağlamazdı...
hani bazıları demişler ya bu adam cinsellik olmadan nasıl yaşar diye...daha 3 ay olmuş ki başlayalı ilişkileri... 1-2 aya kalmaz onu da talep eder güzel dille...
bence biran önce silkelenin ve kendinizi uzaklaştırın babanız yaşındaki sevgilinizden...
ve bir arkadaşımız kendisindne örnek vermiş , eşinden 5 yaş büyükmüş... 5 yaş çok fazla bir fark değil ki...benim annennem dedemden 4 yaş büyük hala birbirine sevgiyle bakıyorlar ki 90 a yaklaştılar...
simdi sana hersey toz pembe geliyordur asktan belki gözün hic bisey görmüyordur ama inanki evlendikten sonra o imza bir kere atildiktan sonra her sey insanin kafasina dank ediyor
cok pisman olursun hemde cok bi on yil sonra ne olacak o adam sana ayak uydurabilecekmi
istedigi kadar aktif olsun sosyal olsun yas ilerledikce vücüt islevini kaybeder zaman gelir söyle esini koluna takip sinemaya bile gidemez hale gelirsin bencede gencligini heba etme birak kendi dengi birini bulsun onunla evlensin
adam boşanmadan önce beraberlermiş galiba... http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=6463685&postcount=1
eski konularından biri de öyle
çocuğu yaşındaki kıza yaklaşan biri anca...........................................................klava:
kendine yazık ediyorsun MLS. tabii bu senin hayat seçimin. bana göre mutsuzluğu seçiyorsunyasakkelime
tek suç horozda değil ki canım :hulya: kızda da suç var
en büyük suç kızda bence bayanssulusmile
Ay inanmıyorum bu konular ne böyle...
Bu adama konu sahibi kusura bakma sapık diyorum.
Sana da fırsatçı...
Ahlaki düzeni zorluyorsunuz...
:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?