Daha önce açtığınız konuları okudum da...Ne halde olduğunuzu görüp durumunuza üzüldüm.Çünkü gerçekten evli bir adama aşık olduğunuz için içler acısında bir durumdasınız.
Bir konunuzda birbirimizi seviyoruz nihayet birbirimizi bulduk yazmışsınız.Ne bulması!Kim kimi bulmuş.Evli bir adamla çıkarak zina yaptığınızın bile farkında değilsiniz yazık ki ne yazık size
Yok çocuk gibi koskoca adamı kıskandırma numaralarınız felan :umursamaz: Yok sizi bir odaya kapatacakmış da ömür boyu sadece ona ait olacakmışınız da boshayallersmile vay anasını sayın seyirciler adama bakın hele..Evli barklı çoluğu çocuğu var kızı hatta torunu yaşında bir kıza sarkıntılık ediyor
E kızımız da yüz vermiyor değil hani
Evli olan sevgilinizi de kıskanmanız cabası akannehir karısı varken size mi düştü onu kıskanıp sahiplenmek Allah aşkına !
2009 dan beri bu hatanın içindesiniz.Allah ıslah etsin sizin gibileri ne diyim ki şimdi
2009 da açtığınız konuda da herkesin sizi konuştuğunu felan yazmışsınız .Siz naptığınızın farkında değilsiniz anlaşılan.Yazık size gerçekten hem de ne yazık
biraz sorunlu bi arkadaş sanırım ailesinde ilgi ve sevgi göremio
Evet evli bir adamla sevgili olabilecek kadar sorunlu bir arkadaş çok doğru
ben de geçmiş konularına baktıgımda birinde hakanım diye sevdiğim insan
diğerinde serkanım diye sevdiğim insan diye ahsediyor
bu gidişle bugün de bu topic kapanır...
Kuzum Kaç Tane Sevgilin Var Senin Kafam Çorba Gibi Oldu :uhm:
Arkadaşlar MLS arkadaşımız evli bir erkekle birlikte değil, en azından yukarıdaki linkte verilen konu 2009 yılındaki başka bir sevgilisine ait bir konu ve sonrasında da başka aşklarla ilgili konular da var zaten(geneli uç noktalardaki kişilerle...) Arkadaşın şuanki sevgilisinin o olmadığını nereden bildiğme gelince 22.01.2010 tarihinde açtığı Bir bayan erkeğin dikkatini nasıl çeker? adlı konuyu okursanız bu aşkın da MLS arkadaşımızın kaçamak bakışlarıyla onu nasıl etkilemeye çalışarak kendisiyle birlikte olmalarının temellerini attığını görürsünüz. Arkadaşımızın açtığı konuları düzenli olarak inceleyince psikolojik sorunları olduğunu düşündüm.Arkadaş hep yanlış insanları hedef almış ve onları elde etmeye çalışan hep kendisi olmuş anladığım kadarıyla.Bunun sebebinin de yaşadıklarının etkisiyle psikolojisinin bozulduğunu ve bu sebepten dolayı da artık sağlıklı kararlar alamadığına bağlıyorum.
Arkadaşın bizden erkek arkadaşları için fikir almak yerine öncelikle şuanki erkek arkadaşını hayatından çıkarması ve acilen psikolojik destek alması gerekmektedir.Aksi taktirde bundan sonraki yaşamında mutsuzluğa mahkum olacağını düşünmekteyim...
aslında haklısın canım fazlasıyla yüklendik sanırım
zaten kendi ailesi ve özellikle babasından dolayı sıkıntıları var
anne ve babadan şefkat göremeyen bireyler sevgi ve ilgiyi karşı cinste aramaya başlarlar
arkadaşın seçimleri hep yanlış olmuş
sevmekten ziyade o 48 yaşındaki adamın ilgi ve sevgisi bağlamış onu
o adama da pes diyorum durumun farkındadır ama işine geliyordur 20 lik kızla beraber olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?