Ondan vazgeç dediler, ablalarım bir bakın

:1no2: arkdaşlar benm yüzümden tartışmayın

Yaşadığının gerçekten sevgi olduğuna emin misin, sanki ona sığınmışsın gibi bir hava var.
Yaş farkı gerçekten büyük, kimbilir belki de mutlu olabilirsiniz, ama zor görünüyor.
Bu kişi hiç evlenmemiş mi?

evet canım evlenmiş..

Hakikaten ben de anlayamadım. Bir insan nasıl başkası adına cevap verebilir bu hakkı kendisinde nasıl bulabilir, anlamak gerçekten zor. Burada kimse kimseyle aynı fikirde olmak mecburiyetinde değil. Aynı fikirde olmadığınız insanları da anormallikle itham etmeyiniz lütfen... Farklı farklı fikirlere sahibiz. Doğru veya yanlış. Güzel güzel tartışalım bunları. Birbirimizi kırmadan, üzmeden, peşin hükümler vermeden...

Ben sizin yerinize bir başkasına cevap vermedim size cevap verdim, sizin kendinize vermek istemediğiniz cevabı verdim ve tabi normal bir ebeveynin verebileceği bir cevaptır bu dedim, yani tam anlamıyla da sizin dediğiniz gibi sizin yerinize cevap vermiş olmadım.

Ben insanları karakteri ne olursa olsun en azından insan oldukları için hep saygı duyarım. Ortada bir saygısızlık yok ve böyle bir şey düşünülmesin die de diğer arkadaşlara 'sen' die hitap ederken karşıt bir fikirde olduğum kişi ile ortam gerilmesin die size 'siz' die hitap ettim. Ama sizin hitap şekliniz ve üslubunuz saygısızlık içeriyor ve tavrınız ben lafımı söylerim konu kapanır gibisinden. Benim amacım az önce de belirttiğim gibi kişisel birşey değil arkadaşın sorusuna yardımcı olmak amaçlı bu nedenle de sizin bana cevap vermenizi bekleyerek yazmıyorum yazdıklarımı. Cevap vermeniz de fikrinizi gerçekten sonuna kadar savunduğunuzu gösterirken vermeyişiniz bu fikre yeterince inanmadığınızı belirtir benim için...Bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
benneyaptımki !

ne bekliyorsun ki

48 yaşındaki bir adam 24 yaşındaki genç bir kızdan ne ister :ecrin_bebek:

ileride sana ne verecek sencesempatiksalakcinni

kuşaklarınla anlaşamazken onunla nasıl anlaşacaksın

onu sığınacak bir liman olarak gördüğünü söylemişsin önceki sayfalarda, aranızda 24 yaş var. neredeyse baban yaşında. babandan görmediğin şefkati onda arıyorda olabilirsin.(eski konuna göz attım,babanı istemediğini söylemişsin)

ama bu amca ile ne gelecek bekliyorsun

şimdi seni başının tacı eder ama yeni bir genç bayana yaklaşır. sende kalırsın bir kenarda

boşanmış ve 2 çocuklu bir baba ve ona sığınan çocuğu yaşındaki kız... geleceğiniz ne kadar sürebilecek 5-6 ay:umursamaz:​

yok cnm ne sorgusu merak ediyosun =) iki tane var bi kızı bi oğlu cnm

Bana göre biraz zor görünüyor canım.
Kimin kimle mutlu olabilceğinin tam olarak çizgileri ve garantisi yoktur.
Ama olasılıklar vardır sadece, olasılık olarak zor görünüyor şartlarda. Tabi kimse de bilemez, belki de çok mutlu olacaksın. Kendi yaşıtında biriyle evlenirsin , mutsuzda olabilirsin. Ama bu şimdilik görünen gerçekleride örtmemeli.
Sen hiç evlenmemişsindir büyük ihtimal, evlenmiş, 2 çocuğu olan, arada bu kadar yaş farkı olan, bir beraberlik mantıklı gelmiyor.
Bu noktada ayrımı yapabilecek en önemli şey, sen duygularından ne kadar eminsin. Karşı taraf için bu durumlar çok önemsenecek gibi değildir, yaş farkı filan olması, onun açısından sıkıntı yok. Bütün bunları karşılayacak, ilerde de arkasında da duracak kadar güçlü mü sevgin.

tabi cnm herkes kendine göre haklı ben kimseye itraz etmiyorum ama arkadaşın ilerde pişman olucağı şeylerde yaşaamsını kimse istemez tabi yani tamam mutluluk önmli ama yani adam nerdeyse dedesi yaşında:kedi:akannehir

sayfaları okuyamadım tek tek, ilk yorum yazan bendim, merak ettim düşüncen ne yönde bu kadar yorumdan sonra?

bence bir de şöyle düşünün. ileride evlendiniz diyelim siz çocuğunuz olsun istediğinizde sevgilinizin zaten 2 tane ve büyümüş çocuğu olduğu için istemiyorum diyebilir. istedi diyelim ve çocuğunuz oldu. çocuğunuzla sevgiliniz yanyanayken sevgilinize "torununuz mu?" denildiğinde nasıl hissediceksiniz? çocuğunuz büyüdüğünde nerdeyse dedesi yaşında, aralarında çok fazla kuşak farkı olan babası olucak. sadece bugünkü mutluluğu düşünmemek gerek bence:1no2:

önceki konularına bakıyorum
sen arayış içindesin
yanlış yere girmişsin
bu horoz seni parçalarboshayallersmile

şuan biraz akışına bırak melis dedim kendime han iaklımı bir boşaltayım tek kalayım... birde o zaman bir sakin kafayla düşüneyim..

şuan biraz akışına bırak melis dedim kendime han iaklımı bir boşaltayım tek kalayım... birde o zaman bir sakin kafayla düşüneyim..

yahu anlamıyrm.48 yaşında herif
maddi destekte bulunmuyo diyosun
cinsellik yok
öpüştük diyosun nasıl bu adam cinsellik yaşamadan duruyoaklinialirimsmile
o yaşta adam
yapmadan durur mu
senle yapmıyoa muhakkak başkasıyla yapar

Kendi Düşen Ağlamaz..

Bu Kadar Kişi Sana Bişeyler Anlatmaya Çalışıyor Ve Emin Ol Tecrübeleri Biçoğunun Senden Daha Fazla..

Göz Önünde Bulundur Derim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…