babam 56 yaşında canım =)
: ) aralarında 8 yaş var yani
babanız abi der belki sempatiksalakcinni
Yaşadığının gerçekten sevgi olduğuna emin misin, sanki ona sığınmışsın gibi bir hava var.
Yaş farkı gerçekten büyük, kimbilir belki de mutlu olabilirsiniz, ama zor görünüyor.
Bu kişi hiç evlenmemiş mi?
benim yerime nasıl cevap verebilirsin ki?? hangi hakla?? herkesin yaşadığı kendine sen benim düşüncelerimi nasıl bilebilirsin...bu yaptığın bence saygısızlık...
neyse çok da önemi yok burdaki polemiklerden nefret ediyorum size de görüşlerinizle mululuklar bana da... herkes hayatını nasıl biliyorsa öyle yaşasın...kimseyi yönlendirmek kimseye düşmez ayrıca, fikrini söylersin beğenen alır beğenmeyen okur düşünür geçer...ve bu size son cevabım...
Pardon bi de ben normal bi insan değilim ve iyiki de değilim...bu yüzden de çevremdekilerle birlikte hep çok mutluyum
evet canım evlenmiş..
Sorguya çekiyor gibi olmayayımda merak ettim, peki çocuğu var mı?
benim yerime nasıl cevap verebilirsin ki?? hangi hakla?? herkesin yaşadığı kendine sen benim düşüncelerimi nasıl bilebilirsin...bu yaptığın bence saygısızlık...
neyse çok da önemi yok burdaki polemiklerden nefret ediyorum size de görüşlerinizle mululuklar bana da... herkes hayatını nasıl biliyorsa öyle yaşasın...kimseyi yönlendirmek kimseye düşmez ayrıca, fikrini söylersin beğenen alır beğenmeyen okur düşünür geçer...ve bu size son cevabım...
ben babanin yasini sorabilirmiyim:2:
babam 56 yaşında canım =)
benneyaptımki !
yok cnm ne sorgusu merak ediyosun =) iki tane var bi kızı bi oğlu cnm
Canım yorumum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Ben arkadaşıma en başından beri söylüyorum asla niyetim onu eğri veya doğru yönlendirmek değil. Sen de kendi çapında haklısın, ben de... Ben sadece mutluluğun artık daha az bulunabilir olduğu bu devirde bir mutluluk yakalandıysa yaşanması taraftarıyım... Bu dünyaya 1 kere geliniyor. Ama bu benim naçizane düşüncem. Senin söylediklerinin de haklılık payı çok.
MLS kendi kararını kendisi verecek. Biz sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz onunla... Umarım onun için en hayırlısı olur...
sayfaları okuyamadım tek tek, ilk yorum yazan bendim, merak ettim düşüncen ne yönde bu kadar yorumdan sonra?
şuan biraz akışına bırak melis dedim kendime han iaklımı bir boşaltayım tek kalayım... birde o zaman bir sakin kafayla düşüneyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?