önemli

gulumseekaderee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
39
0
16
35
Antalya
merhaba.
hangi başlıkta açmalıyım diye baktım ama bulamadım, yani hiçbirine uyduramadım bu konuyu.
size göre her insanın bilmesi gereken bilgiler ne? yani bir şey konuşulduğu zaman -- konusu hakkında bilgiye sahip olmadığın görünce şaşıracağınız, bunu herkes bilir! diyeceğiniz konu, ya da kişi kimdir,nedir?
bu bir tarihi olay,
gezilip görülecek bir şey,
bir kişi,
bir toplum vs vs her şey olabilir.

merhaba.
hangi başlıkta açmalıyım diye baktım ama bulamadım, yani hiçbirine uyduramadım bu konuyu.
size göre her insanın bilmesi gereken bilgiler ne? yani bir şey konuşulduğu zaman -- konusu hakkında bilgiye sahip olmadığın görünce şaşıracağınız, bunu herkes bilir! diyeceğiniz konu, ya da kişi kimdir,nedir?
bu bir tarihi olay,
gezilip görülecek bir şey,
bir kişi,
bir toplum vs vs her şey olabilir.

Benim şaşıracağım durum herkes bilir diye düşündüğüm kişiler Mustafa Kemal Atatürk ve Mimar Sinandır... Mutlaka bilmeniz görmeniz gereken yerler ise nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle İstanbul ve Edirne'deki tarihi yapılar....Kesinlikle hepsi görülmeli ve hepsinin hikayesi bilinmeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…