Onemsenmemek:((

Mesela benim canım çıkıyor akşama kadar
Evladım daha küçük sabahları arkamdan ağlıyor annee gitme diye
Bende ağlıyorum

Bunları görmeyip yani umrunda olmayıp
Alo bana para gönderin dişimi yaptıracam
Diyen bir kv ve kp sadece nefretimi kazanıyorlar
Mesele para değil yani
Bilmem anlatabildimmi
Benim gözyaşımla aldığı onlar gülerek yiyorlar
Nasıl vicdan

Hanimefendi alman yada 14 yasim dan beri ek is dahil 2 iste calistim cimri degillimdir.. Katiyen bnm dusuncelerim boyle yardimi severim neyi ogrenmk istyrsnz paraya onm vermem bn para segil dost birktrrm
Keşke hayat o kadar toz pembe olsa
Ins iyi insanlar biriktirmissindir
Bi deneyin bakalım o dostlarınızdan borç isteyin sonuç ne olacak

Ben biraz relax bir insanim dir napayim yapim bu genetik zannedrsem babama cekmisim herkesin huyu farkli hanimefendi bende boyleyim..bnm gibi insanlar var bu dunyada...

Ben diye baslamam bn yasanmisliklarimi cok anlatmam ovgu gibi geliyor bana sadece birktrdim hemde cok

Ben biraz relax bir insanim dir napayim yapim bu genetik zannedrsem babama cekmisim herkesin huyu farkli hanimefendi bende boyleyim..bnm gibi insanlar var bu dunyada...
Insanlara Güvenmiyorum
O kadar örnek gordumki bunu sonucunda çıkardım bunu
Tamamen menfaat başkada bisey yok

Maddi paylaşımlarınız oldumu bu dostlarınızla
Yani size karşılıksız faydaları oldumu hiv
Karsilik beklemem hanimefendi karsiligini grrsem rahatsiz olurum ornek olarak vereyim hadi sizin icin trafik kazasi gecrdim ayvalik ta dunyanin 4 bir tarafin dan insanlar geldi izmir de universite hast. Deki doktor hastane hastane olali boyle kalabalik gormedi dedi amnn zorla yazdrdiz kendimi tuhaf hissttm simdi

Farklı dünyalarda yaşıyoruz galiba
Bakın dr de demiş böyle kalabalık görmedik diye
Nadir rastlanan bir durum sizinkisi

Farklı dünyalarda yaşıyoruz galiba
Bakın dr de demiş böyle kalabalık görmedik diye
Nadir rastlanan bir durum sizinkisi
Bilemiyorm bn mutluyum babamin 5 senedir bir kiracisi var mesela o iflas etmis 5 yildir kira almiyor.. Kendimi gectim simdide babami ovuyorm:) var hanimefendi bn babam gibi iyi olamadim o mertebeye ulasamadim iyi insanlar var..

Kesinlikle cok ama cok haklisiniz,ben de 4 yil dogunun bir koyunde ogretmenlik yaptim,su yoktu,lojman o kadar kotuydu ki ustumuze yikilmadigi kaliyordu,ulasim cok problemliydi,imkanlar cok ama cok kisitliydi sonra ilceye tayinimiz cikti ama yatili bolge okulu oldugu icin ilceninde 2 km disinda cukur bir alanda etrafta tek bir ev bile olmayan sadece bizim ogretmen arkadaslarimizin kaldigi bir lojmanin oldugu,terorun oldugu cogu zaman agzimda duayla esimi bekledigim(polis kendisi) bir yerde calisiyoruz.

Ustelik bu tatilde binada tek bir kiisi bile kalmamisken ben memleketime gelmek istemedim esimle gider kaliriz dedim (her geldigimde kp problem cikariyor,aileme gitmeme bozuluyor diye) ayaklarim sivri sineklerden yara bere icinde,daha yeni pazar aksami gelmisim bir hafta olmus bunlari yasiyorum,evet malesef boyleler ve malesef cok fazla bir cozumu yok bende burda yazip dertlesiyorum sadece

Karsiliksiz, beklentisiz iyilik yapmak tabiki en guzeli ama o kadar parayi karsiliksiz vermem herhalde yukarda ne zorluklarla kazandigimi yazdim.

Keske teror korkusuyla, imkansizliklarla kazanilan tek bir kurusun ne kadar degerli oldugunu gelip yerinde gorseydiniz belki bakis aciniz degisirdi.Sunu da belirteyim cimri asla ama asla degilim beni sevmeyen kp bile comert oldugumu misafirperver oldugumu soyler.

Iyi dusunun iyi olsun hersey eviniz olur insallah sagliginiz yerinizde olsun...onmli olan bu...birde esmaul husna okuyun gercekten iyi geliyor..
Ovmek dediniz ya evet burda birbirimizi tanimadigimiz, gormedigimiz icin sorun olacagini dusunmuyorum yoksa verilen sadakalar soylenmez,biz esimle paramizin her ay sadakasini da veriyoruz ben kendi yakinima burs veriyorum esim kendi yakinina,paramiz sadece birikmis 16 bin olmasina evimiz olmamasina ragmen zekatimizida Allaha bin sukur verdik,esim annesinin telefonunun faturasini da oder,kardesini gecen sene dershaneye de gonderdik,geldigimizde de elimiz sukur cebimizdedir.

Ben sizin gibi hayatimda kardesim dahi olsa bencil insan istemiyorum,cikarci sadece kendi menfaatini dusunen insanlari da istemiyorum akraba oldugu icin sabrediyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…